Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα αλάνια εχω ενα pc με τα εξης:

Intel Core i7-8700K Box

MSI GeForce RTX 2070 Super 8GB Gaming X Trio

Gigabyte Z390 Aorus Master Motherboard ATX με Intel 1151 Socket

Corsair RMx 2018 Series RM750x 750W Τροφοδοτικό Υπολογιστή Full Modular 80 Plus Gold

G.Skill Trident Z RGB 16GB DDR4 RAM με 2 Modules (2x8GB) και Ταχύτητα 3200 για Deskto

Corsair RMx 2018 Series RM750x 750W Τροφοδοτικό Υπολογιστή Full Modular 80 Plus Gold

NZXT Kraken 120 Υδρόψυξη Επεξεργαστή Μονού Ανεμιστήρα 120mm για Socket AM4/AM5/1200/115x με RGB Φωτισμό

ΕΧΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ..ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΠΟΣΟ ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΞΙΖΕΙ Η ΟΥΤΕ ΚΑΝ?? ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ 300 ΕΥΡΟ ΤΖΑΜΠΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ Τ ΚΡΑΤΗΣΩ... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ...

Δημοσ.

To σωστό νήμα για να μεταφέρεις την ερώτησή σου είναι αυτό

Σίγουρα πιάνεις παραπάνω από 300€ αλλά μην περιμένεις οτι θα πιάσει και ότι άξιζε όταν το αγόραζες.

Με τις τιμές που βλέπω στα μεταχειρισμένα και υποθέτωντα οτι μιλάμε για καλή κατάσταση, πακέτο όλα μαζί λογικά τα πιάνεις 500€.

Θα είναι πιο εύκολο να τα δώσεις όλα μαζί με windows έτοιμα υποθέτω.

Ίσως μπορέσεις να πιάσεις κάποια παραπάνω χρήματα σπάζοντας το σε κομμάτια όμως εκεί θα πρέπει να έχεις υπομονή για να μπορέσεις να πάρεις το κάτι παραπάνω.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καταλαβα αδερφε μ αλλα ετσι πως τ βλεπω δν αξιζει ν το δωσω τοσο λιγο βλεπω να το κραταω στην ακρη και ν χτυσω απο την αρχη παλι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...