vounisios Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 καλησπερα φιλοι μου...σημερα προσπαθω να μπω στο Λογ/σμο που εχω στην ΕΤΕ, αλλα μου βγαζει αυτο το μνμ, οταν βαζω το ονομα μου & το password....<<The page cannot be displayed because an internal server error has occurred.>>....Και αυτο μου το κανει σημερα μονο στον Chrome....ενω στον mozilla & στον Edge μπαινω κανονικα με τα στοιχεια μου....Θα ηθελα την βοηθεια σας...σας ευχαριστω πολυ.
Λύση vounisios Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Μέλος Λύση Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Τελικα φιλοι μου εφτιαξε η εισοδος μου στην ΕΤΕ.....Απλα απεγκατεστησα τον Chrome, τον ξαναεβαλα & μου μπανει στο συστημα...τελος καλο ολα καλα...Σας ευχαριστω πολυ!
sdikr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Αν δεν επέλεξες να σβήσει Profile Κλπ δεν βγήκε κάτι, τα ίδια cookie κλπ υπήρχανε μέσα, πιο πολύ παίζει να είχανε θέμα εκείνη την στιγμή
vounisios Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, sdikr είπε Αν δεν επέλεξες να σβήσει Profile Κλπ δεν βγήκε κάτι, τα ίδια cookie κλπ υπήρχανε μέσα, πιο πολύ παίζει να είχανε θέμα εκείνη την στιγμή Ναι φιλε μου...μαλλον εχεις δικιο...παντως, τωρα, ειναι οκ....καλο βραδυ!
thanosAIAS Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Μου το κάνει και μενα σε φρέσκια εγκατασταση windows 11. Στα 10αρια που είχα πριν δεν ειχα θέμα. Βρήκες μήπως τι έφταιγε;
vounisios Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Συγκεκριμενα δεν βρηκα κατι...απλα απεγκατεστησα τον chrome & τον ξαναβαλα.δεν εκανα τιποτα αλλα & αυτο ηταν ολο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα