proview Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα σας. Εδώ και ένα τρίμηνο προσπαθώ να συνδέσω μεσω usb ένα τηλέφωνο poco x5 με mui 14.0.2 με την οθόνη στο αυτοκίνητο αλλά δεν τα καταφέρνω. Έχω ενεργοποιήσει τον εντοπισμό σφαλμάτων αλλά τίποτα.... Στο προηγούμενο τηλέφωνο μου ,ένα poco x3 θυμάμαι ότι είχα ενεργοποιήσει και κάτι ακόμα και συνδέθηκε αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τι είναι αυτό το "κάτι".. Τώρα, μόλις κουμποσω το τηλέφωνο , στην οθόνη βγάζει μυνημα "phone loading please wait" και μένει εκεί. Κάθε βοήθεια δεκτή....
manolis940 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 14 ώρες πριν, proview είπε Καλησπέρα σας. Εδώ και ένα τρίμηνο προσπαθώ να συνδέσω μεσω usb ένα τηλέφωνο poco x5 με mui 14.0.2 με την οθόνη στο αυτοκίνητο αλλά δεν τα καταφέρνω. Έχω ενεργοποιήσει τον εντοπισμό σφαλμάτων αλλά τίποτα.... Στο προηγούμενο τηλέφωνο μου ,ένα poco x3 θυμάμαι ότι είχα ενεργοποιήσει και κάτι ακόμα και συνδέθηκε αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τι είναι αυτό το "κάτι".. Τώρα, μόλις κουμποσω το τηλέφωνο , στην οθόνη βγάζει μυνημα "phone loading please wait" και μένει εκεί. Κάθε βοήθεια δεκτή.... Android Auto ή κάτι άλλο;
proview Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα...Όχι .. Μια απλή οθόνη είναι που έχει mirroring .....
manolis940 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Γιατί να πρέπει να ενεργοποιήσεις τον εντοπισμό σφαλμάτων για να παίξει; Γενικά είναι περίεργο αυτό. Γνωρίζεις μήπως το μοντέλο της οθόνης;
proview Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, manolis940 είπε Γιατί να πρέπει να ενεργοποιήσεις τον εντοπισμό σφαλμάτων για να παίξει; Γενικά είναι περίεργο αυτό. Γνωρίζεις μήπως το μοντέλο της οθόνης; Καλησπέρα και πάλι. Η οθόνη είναι ακριβώς αυτή που επισυνάπτω αλλά δεν είναι θέμα οθόνης. Όπως έγραψα στην αρχή είναι κάποιο "τικαρισμα" σέ κάποια ρύθμιση του τηλεφώνου και το θυμάμαι γιατί παιδευτηκα να βρω και στο x3.... Ούτε ο ηλεκτρολόγος πού τοποθέτησε την οθόνη δεν ήξερε.... Στο ψάξιμο τυχαία το είχα βρει και εγώ αλλά δεν το θυμάμαι πλέον....
manolis940 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, proview είπε Καλησπέρα και πάλι. Η οθόνη είναι ακριβώς αυτή που επισυνάπτω αλλά δεν είναι θέμα οθόνης. Όπως έγραψα στην αρχή είναι κάποιο "τικαρισμα" σέ κάποια ρύθμιση του τηλεφώνου και το θυμάμαι γιατί παιδευτηκα να βρω και στο x3.... Ούτε ο ηλεκτρολόγος πού τοποθέτησε την οθόνη δεν ήξερε.... Στο ψάξιμο τυχαία το είχα βρει και εγώ αλλά δεν το θυμάμαι πλέον.... Απ' ότι είδα κι άλλες κινεζιές θέλουν το debug mode, κακώς βέβαια, ενέχει κινδύνους η χρήση του. Το MirrorLink λογικά γίνεται μέσω κάποιας εφαρμογής που πιθανών είχες κατεβάσει στο X3 και το έχεις ξεχάσει καθώς δεν σε απασχολεί έπειτα. Πάτα το εικονίδιο του MirrorLink στην οθόνη σου χωρίς να συνδέσεις τηλέφωνο. Δεν σου εμφανίζει κάποιες οδηγίες; Λογικά θα σου λέει και την εφαρμογή που χρειάζεσαι. Πάντως στο μέλλον αν αλλάξεις οθόνη, πάρε με Android Auto. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2023 από manolis940
proview Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Καταρχάς σε ευχαριστώ που ασχολείσαι με το θέμα μου.... Όλα αυτά με τις εφαρμογές κλπ τα είχα ψάξει και στο x3... Δεν λειτούργησε τίποτα παρά μόνο όταν " τικαρα" στο τηλέφωνο αυτό το "κάτι" που αναφερα στην αρχή ... Τέλος πάντων , δεν πειράζει.... Κάποια στιγμή εκεί που θα κάνω όλα τα ψαξιματα θα το πετύχω.... Ευχαριστώ καί πάλι φίλε μου....
staman007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Το mirrorlink είναι κάτι που καταργείτε σιγά σιγά εδώ και πολύ καιρό.. Δε μου φαίνεται απίθανο να το σταματήσανε με ένα software update. Στο Poco X3 σου δουλεύει ακόμα ή δεν το 'χεις αυτό το κινητό; Τι Android έχεις και στα δύο κινητά;
proview Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 8 ώρες πριν, staman007 είπε Το mirrorlink είναι κάτι που καταργείτε σιγά σιγά εδώ και πολύ καιρό.. Δε μου φαίνεται απίθανο να το σταματήσανε με ένα software update. Στο Poco X3 σου δουλεύει ακόμα ή δεν το 'χεις αυτό το κινητό; Τι Android έχεις και στα δύο κινητά; Καλημέρα. Όχι δεν έχω το x3 για να τσεκαρω.... Το x5 φοράει android 12 με miui 14.0.4. Το αστείο είναι ότι και εξειδικευμένοι στα Xiaomi - Poco δεν έχουν ιδέα του γιατί δεν δουλεύει.... Anyway....Θα ζήσω και χωρίς αυτό....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα