p_under Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Θα ήθελα την γνώμη σας για την σύγκριση του τίτλου. Έρχομαι από Samsung a52s και η μικρότερη οθόνη του pixel ίσως μου κακοφανεί. Θέλω όμως καλή κάμερα, έχουν μεγάλη διαφορά στην καμερα?, και σίγουρα wifi calling και volte, τα οποία έχω ακούσει ότι παίζουν με κάποιο πρόγραμμα στα pixel. Θέλω πολύ να πάρω το pixel αλλά το φοβάμαι. Το 5g δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2023 από p_under
p_under Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 18 λεπτά πριν, CaptainChris είπε One Plus Nord 3 ξεκάθαρα Πες μου όμως γιατί στηρίζεις το nord 3
Fulgore Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Το Pixel 7a δεν υποστηρίζεται/εισάγεται στην Ελλάδα, και άρα πέρα από 5G κλπ, υπάρχει θέμα και με το service.... Τέλος, πέραν από την καλή φωτογραφική κάμερα, είναι σε όλα τα υπόλοιπα χειρότερο από το Oneplus, ενώ κοστίζει και ακριβότερα. Αρα....
aces Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) +1 3η ψηφος στο OnePlus Nord 3 Οι λογοι αναφερθηκαν κ για τα pixel εχουν ξανα-αναφερθει πολλες φορες ξανα η ελλειπης υποστηριξη της συσκευης (υπηρεσιες, δικτυο, σερβις, volte, 5G κλπ) συνολικά για Ελλαδα. Για το OnePlus δες κ εδω Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2023 από aces 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα