Προς το περιεχόμενο

VFM 43'' MΕΧΡΙ 300€

stafftw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

Αν και έχω μια γενική εικόνα λέω να με βοηθήσετε λίγο γιατί εγώ δεν ξερω τόσες πληροφορίες σε αυτές τις κατηγορίες.Χρειάζομαι για φίλο:

Διαθέσιμο budget:

300€ max

Απόσταση και γωνία θέασης:

1,5-2 μέτρα με όχι ιδιαίτερες γωνίες

Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο [ταινιες (αναφερτε την πηγή : torrent, bluray, dvd, netflix), gaming, pc monitor (αυτό βεβαία είναι σε άλλη ενότητα του φορουμ),  digea,  κτλ]:

Ταινίες, TV

προτίμηση σε μέγεθος (γιατί "size matters  :devil: "):

43''

Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων:

Nope

Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ( 3D, smart, ultra HD, HDR κτλ):

Smart να έχει εφαρμογές netflix, dinsey+,apple tv και... εδώ σας θέλω ertflix, διάβασα για ertflix ότι υπάρχει η εφαρμογή μόνο σε lg/samsung και android αλλά λέω όχι σε android γιατί σε τέτοια κατηγορία τιμών διάβασα ότι κολλάνε ακόμα και στα απλά μετά από λίγο καιρό και θέλω να είναι future proof, αφού δεν είναι σαν έμενα που αλλάζω κάθε 3 χρόνια tv. Παίζει παντού ertflix με αυτο τον τρόπο (ενεργοποίηση ertflix); 

Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν :

HISENSE A6K skroutz TCL 43P635 skroutz,LG 43UQ75003LF skroutz

Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά):

Όχι ιδιαίτερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

17 hours ago, CaptainChris said:

TCL 43P735 έχει λίγο παραπάνω αλλά τα αξίζει 

Ποσες έχουν βγάλει πχια, διάβασα και για την 43C635 καλά λόγια, απλά δεν ξέρω για τις εφαρμογές και android tv vs google tv λεπτομέρειες και ψάχνω έναν που έχει εμπειρία από αυτά να μου πει για εφαρμογές, αν κολλάει κτλ

Η σειρά P είναι ποίο οικονομικές IPS/VA οθόνες, πολύ καλές για τα λεφτά τούς. Η σειρά C έχουν Oled οθόνες ποιο ποιοτικές και ποιο ακριβές. Τα νούμερα που ξεκινούν από 6 είναι ποιο χαμηλών δυνατοτήτων, 7 είναι η μεσαία κατηγορία και 8 οι κορυφαίες. Υπάρχει και η σειρά 9 που βγαίνει μόνο σε C και είναι κορυφαίες. Τα άλλα νούμερα 25, 35, 45 είναι η χρονιά που βγήκαν. Οι περσινές είναι 635,735 οι φετινές 645, 745, 845... Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα. Το Google TV είναι η μετεξέλιξη του Android TV, από πέρσι όλες οι TCL που κυκλοφορούν στην Ευρώπη είναι Google TV. Σε σχέση με τα υπόλοιπα λειτουργικα που έχουν άλλες εταιριες υπερτερεί στο ότι σου παρέχει την δυνατότητα μεγαλύτερης ποικιλίας σε εφαρμογές. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...