Προς το περιεχόμενο

Tablet TECLAST T40 Pro 10.4" 2K IPS / Unisoc T618 / 8GB / 128GB / 4G LTE / Android 11.0 107 €

zacharis1955

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, sakisgri είπε

Έπρεπε να ενημερώσεις το Aliexpress ότι ο πωλητής αρνείται να δώσει τα χρήματα για τα έξοδα επιστροφής. Το Aliexpress λέει - Once the item is delivered, inform seller to proceed refund. If the seller violates, reach AliExpress with the return delivery receipt. AliExpress will issue coupon to cover it.

Μετάφραση - Μόλις παραδοθεί το προϊόν, ενημερώστε τον πωλητή για να προχωρήσει στην επιστροφή χρημάτων. Εάν ο πωλητής παραβιάσει, επικοινωνήστε με την AliExpress με την απόδειξη παράδοσης επιστροφής. Το AliExpress θα εκδώσει κουπόνι για να το καλύψει.

Τους ενημέρωσα και μίλησα μάλιστα με 2 άτομα στο support chat τους. Πιο κάτω είναι η τελευταία απάντηση του aliexpress, έπειτα από μια σειρά με άλλα ενδιάμεσα mail, όπου υποτίθεται ασχολήθηκε η ειδική ομάδα του aliexpress για τέτοια θέματα. Από την απάντηση κατάλαβα ότι στη θεωρία είναι καλοί, αλλά στην πράξη δεν συγκρίνονται με geekbuying, ebay, κτλ, καθώς ο αγοραστής μένει ξεκρέμαστος. Πρώτη φορά μου τυχαίνει τέτοια αντιεπαγγελματική αντιμετώπιση από site, ελληνικό ή ξένο.

Αναφορά σε κείμενο

Dear Customer,

Thank you for contacting AliExpress regarding your order !@#$%^&*().

We are sorry to inform that your appeal request was closed.

Since you have return the product, please communicate with seller about the shipping fee.

Your kind understanding and cooperation will be appreciated.

Επεξ/σία από Everest
  • Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι καθεστε και δοκιμαζετε τις ψυχικες σας αντοχες για 50-100€.Οκ,δεν ειναι και μικρο ποσο αλλα καντε λιγη υπομονη,μαζεψτε λιγα ακομα και παρτε κατι επωνυμο,αξιολογο απο Ελλαδα ή απο καποιον μεγαλο retailer του εξωτερικου να εχετε το κεφαλι σας ησυχο.Με ~200€ παιρνει καποιος πολυ καλο ταμπλετ επωνυμο.

Ακου εκει Teclast,δεν τα κανω χαρτοπολεμο καλυτερα τα 100€ να τα πεταξω τις αποκριες.

Επεξ/σία από LouCi4er
  • Like 1

6 ώρες πριν, LouCi4er είπε

Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι καθεστε και δοκιμαζετε τις ψυχικες σας αντοχες για 50-100€.Οκ,δεν ειναι και μικρο ποσο αλλα καντε λιγη υπομονη,μαζεψτε λιγα ακομα και παρτε κατι επωνυμο,αξιολογο απο Ελλαδα ή απο καποιον μεγαλο retailer του εξωτερικου να εχετε το κεφαλι σας ησυχο.Με ~200€ παιρνει καποιος πολυ καλο ταμπλετ επωνυμο.

Ακου εκει Teclast,δεν τα κανω χαρτοπολεμο καλυτερα τα 100€ να τα πεταξω τις αποκριες.

Προτασούλα?

Έχει redmi pad με ~200€ και samsung galaxy με ~180€.Εχει και realme με παρόμοια λεφτά.Αφου δυστυχώς αυτά τα κινέζικα σκουπίδια δεν δουλεύουν.Μακαρι να δούλευαν.

Δοκίμασα την τύχη μου με onda,με cube,με teclast και ξέρω την γλύκα.Τεσπα

• Like 1

4 ώρες πριν, LouCi4er είπε

Έχει redmi pad με ~200€ και samsung galaxy με ~180€.Εχει και realme με παρόμοια λεφτά...

Linkάκια?

4 hours ago, LouCi4er said:

Έχει redmi pad με ~200€ και samsung galaxy με ~180€.Εχει και realme με παρόμοια λεφτά.Αφου δυστυχώς αυτά τα κινέζικα σκουπίδια δεν δουλεύουν.Μακαρι να δούλευαν.

Δοκίμασα την τύχη μου με onda,με cube,με teclast και ξέρω την γλύκα.Τεσπα

Εαν μπορεις δωσε μας καπιο λινκ!

@LouCi4er....αν εννοείς κάτι Redmi με Mediatek Helio G99 (3/64)  (2022) 220€ και κάτι Galaxy tab A8 με unisoc tiger T618 (3/32) (2021) 190€ (+ μεταφορικά, γιατί δεν είναι κ συνεπέστατα καταστήματα ώστε να τα καλύπτει το skroutz plus).... πραγματικά πάλι καταδικασμένος (να χτυπάς το κεφάλι σου μετά από λίγο καιρό) είσαι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, LouCi4er είπε

Γιατί όταν βρίσκουμε ένα τάμπλετ 10ρι με έναν σχετικά τίμιο t616 και 8-128 με 125 ευρώ, είναι vfm. Μάλιστα όταν το παρέλαβα και μέχρι να το χρησιμοποιήσω και να δω το πρόβλημα στο wifi, έμεινα εντυπωσιασμένος από τη συσκευασία και το υλικό του, σε σχέση με παλιότερα τάμπλετ μου. Επίσης για τάμπλετ προσωπικά το θεωρώ κοροϊδία να δώσω 200 ευρώ, ενώ κάλλιστα μπορώ να πάρω κάτι πολύ πιο εύχρηστο, όπως λάπτοπ ή κινητό, αλλά αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη. Οπότε απλά είναι ένα θέμα οπτικής, αναγκών και οικονομικών ορίων που θέτει ο καθένας για τις αγορές του.

Επεξ/σία από Everest
  • Like 3

1 ώρα πριν, Everest είπε

Γιατί όταν βρίσκουμε ένα τάμπλετ 10ρι με έναν σχετικά τίμιο t616 και 8-128 με 125 ευρώ, είναι vfm. Μάλιστα όταν το παρέλαβα και μέχρι να το χρησιμοποιήσω και να δω το πρόβλημα στο wifi, έμεινα εντυπωσιασμένος από τη συσκευασία και το υλικό του, σε σχέση με παλιότερα τάμπλετ μου. Επίσης για τάμπλετ προσωπικά το θεωρώ κοροϊδία να δώσω 200 ευρώ, ενώ κάλλιστα μπορώ να πάρω κάτι πολύ πιο εύχρηστο, όπως λάπτοπ ή κινητό, αλλά αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη. Οπότε απλά είναι ένα θέμα οπτικής, αναγκών και οικονομικών ορίων που θέτει ο καθένας για τις αγορές του.

Από τη στιγμή που σ αυτά τα λεφτά υπάρχει g99 δες πας σε unisoc. Τώρα άμα πέσει στο 80αρι το συζητάμε, αν και προσωπικά ούτε 80 δε θα έδινα για τους συγκεκριμένους επεξεργαστές. Και αν ρωτήσεις γιατί, γιατί είμαι απ'αυτούς που ψιλοασχολουνται και περνάνε gsi, custom recs etc. Πλέον η mediatek είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα απ' ότι παλιότερα που για να βάλεις aftermarket rom σε android έπρεπε να έχει snapdragon πάνω. Και για να σε προλάβω ξανά, όταν παίρνεις τόσο φθηνό αντικείμενο κοιτάς και να το κρατήσεις, οπότε το ν ασχοληθείς να του περάσεις μια rom μετά από καιρό που ίσως αρχίσει να κολλάει για να το αναγεννήσεις ουσιαστικά είναι κάτι το οποίο πρέπει να το κάνεις υπόψην εξαρχής. Γι αυτό πριν προτείνετε κάτι, όχι εσύ γενικά το λέω, να λαμβάνετε και αυτούς τους παράγοντες.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Sellout είπε

απο 3rd party seller

Παρε το αλλο απο το Αγγλικο Αμαζον, αν σε χαλαει ο 3rd party του αλλου Αμαζον.

Και προσοχη και στους sellers του Αλι, της κακομοιρας γινεται εκει με μαιμουδες προιοντα και αλλα  προβληματα.

Ενα τραγελαφικο αστειο που προσφατα χαζευα, πουλανε απειρες ψοφιες vga τζαμπα, με τα τσιπακια απο τις κρυπτοφαρμες βαλμενα σε νεες πλακετες και νεα κουτια σαν καινουργιες και δεν ντρεπονται...

Αλλα τι να ντραπουν, κανε αναζητηση Lenovo usb 16 TB, θα βρεις παμπολα με 12€, ναι, ναι, ευκαιριαρα, 12€ για 16ΤΒ, μην το πεις ουτε του παπα και τα κοροιδα απο κατω γραφουν οτι παρελαβαν και ειναι ευχαριστημενοι κιολας 🤣🤪 
(Οποιος δεν ξερει τι ειναι αυτα και τι θα γινει μετα, να του πουμε εδω, να μαθαινει ο κοσμος).
Καλα κανουν αφου πουλανε στα θυματα.
Και να τσιμπησουν καποιον πωλητη, θα ξεφυτρωσει με αλλο ονομα.

Επεξ/σία από Jumbi
  • Like 1

Το επέστρεψα και εγώ σήμερα για full refund υπό διακανονισμό του AliExpress, περιμένω να δω τι καινούργιο θα μου ετοιμάσουν οι Ισπανοί όταν φτάσει. 🙃

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Στις 6/9/2023 στις 1:20 ΜΜ, phaedon2 είπε

Το επέστρεψα και εγώ σήμερα για full refund υπό διακανονισμό του AliExpress, περιμένω να δω τι καινούργιο θα μου ετοιμάσουν οι Ισπανοί όταν φτάσει. 🙃

Καθαρα απο περιεργεια, ολα καλα με την επιστροφη χρηματων;

Στα επεστρεψαν ολα τα χρηματα, και τα μεταφορικα που πληρωσες εσυ για να τους το στειλεις;

17 ώρες πριν, makhs5 είπε

Καθαρα απο περιεργεια, ολα καλα με την επιστροφη χρηματων;

Στα επεστρεψαν ολα τα χρηματα, και τα μεταφορικα που πληρωσες εσυ για να τους το στειλεις;

Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.

Επέστρεψαν το κόστος του προιόντος αλλά όχι τα μεταφορικά.

8 λεπτά πριν, phaedon2 είπε

Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.

Επέστρεψαν το κόστος του προιόντος αλλά όχι τα μεταφορικά.

Καλησπερα, παρακαλω

Δυστυχως οπως το ειχα πει κανουν, μονο το ποσον που πληρωσε καποιος επιστρεφουν, οχι τα μεταφορικα 

Δυστηχως το Aliexpress χαλασε ειδικα το τελευταιο καιρο παρα πολυ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...