Προς το περιεχόμενο

Tablet TECLAST T40 Pro 10.4" 2K IPS / Unisoc T618 / 8GB / 128GB / 4G LTE / Android 11.0 107 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Everest είπε

το σάπιο teclast μου ήρθε πριν λίγους μήνες με acs

Εχω το TECLAST T40 Pro από τον Απρίλιο και παρακολουθώ ποδόσφαιρο μέσω SportZone, κανένα απολύτως πρόβλημα! Σούπερ!

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν διαφωνώ. Αλλά το τάμπλετ έχει συχνά θέματα με την ασύρματη κάρτα δικτύου και το διαπιστώνει όποιος ψάξει στο διαδίκτυο. Εγώ την πάτησα, αφού τα βρήκα αυτά μετά την αγορά. Επίσης, οι απατεώνες της εταιρίας μου έφαγαν το ποσό επιστροφής και μου έκαναν μόνο refund στο ποσό αγοράς. Ένας λόγος ίσως είναι το free shipping που μου το έστειλαν. Άλλος λόγος είναι ότι πρόκειται για αντιεπαγγελματίες και δεν θα ψωνίσω πάλι ούτε τεκλαστ, ούτε από αλι, που και καλά με κάλυπτε και όριζε στην έκγριση του refund, ότι ο πωλητής πληρώνει την επιστροφή, αφού δεν έχω καμία υπαιτιότητα. Για αυτό προσοχή με αυτό το σάιτ και με αυτόν τον πωλητή.

Δημοσ.

Και εμένα μετά από 9 μήνες άρχισε να πεθαίνει. Ξεκίνησε με overheating στα 10 λεπτά λειτουργίας και τώρα άρχισε να κλείνει μόνο του. Αγοράστηκε από banggood 11/2022 στα 167. Δεν το έχουν πλέον.

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, serifis4 είπε

Και εμένα μετά από 9 μήνες άρχισε να πεθαίνει. Ξεκίνησε με overheating στα 10 λεπτά λειτουργίας και τώρα άρχισε να κλείνει μόνο του. Αγοράστηκε από banggood 11/2022 στα 167. Δεν το έχουν πλέον.

Καντο ενα reset για να δεις αν φταιει οντως το tablet η ετυχε να φορτωθει πολλα/περιεργα apps και σερνεται.

• Like 1
Δημοσ.

Παρέλαβα προχθές και ήδη έκανα αίτημα επιστροφής. Η οθόνη του είναι χάλια, φέρνει τα χρώμαντα προς το γκρί, λογικά θα είναι κατασκευαστικό πρόβλημα, βάζω και ένα παλιότερο σάπιο teclact για σύγκριση. Δοκίμασα και ότι ρυθμίσεις έχει αλλα δεν.

1.jpg

Δημοσ.
12 ώρες πριν, fagoura είπε

Καντο ενα reset για να δεις αν φταιει οντως το tablet η ετυχε να φορτωθει πολλα/περιεργα apps και σερνεται.

Το έκανα reset αλλά το μήνυμα παραμένει. Σήμερα πάλι που το έπιασα στα χέρια μου το έβγαλε.Και σαν να τρεμοπαιζει η οθόνη. Το έκανα ένα restart και ήρθε στα ίσια του. Ελπίζω αύριο που φεύγω διακοπές να ζήσει στην διαδρομή μέχρι την θάλασσα αλλιώς η ζαλάδα των μικρών θα με αποτελειώσει.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, serifis4 είπε

Το έκανα reset αλλά το μήνυμα παραμένει. Σήμερα πάλι που το έπιασα στα χέρια μου το έβγαλε.Και σαν να τρεμοπαιζει η οθόνη. Το έκανα ένα restart και ήρθε στα ίσια του. Ελπίζω αύριο που φεύγω διακοπές να ζήσει στην διαδρομή μέχρι την θάλασσα αλλιώς η ζαλάδα των μικρών θα με αποτελειώσει.

Πασο φιλε, αν εκανες factory reset και σου κανει τα ιδια, φαινεται χαλασμενο τοτε...
Πας για αλλο αργα η γρηγορα και παρε και καμια καλη θηκη γιατι τα παιδια δεν φημιζονται για την καλομεταχειριση των tablet.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγω μετα τη φολα που εφαγα με 2 T25 απο τη προσφατη προσφορα (σβηνουν μετα απο λιγα λεπτα εκτος κ αν ειναι σε φορτιση) προτεινω σε ολους να αποφυγουν τις συγκεκριμενες κινεζουρες. Η Teclast Ισπανιας απανταει ανοησιες με copy paste μετα απο καμποσα reminders, δε κανει refund ουτε τιποτα. Πεταμενα λεφτα 

Δημοσ.

Και εμένα μου ήρθε ελαττωματικό κομμάτι (ghost touches). Ο πωλητής απαντούσε με αυτοματοποιημένα μηνύματα ή και καθόλου μέχρι που έκανα αίτημα επιστροφής. 

Τώρα ως απάντηση στο αίτημα επιστροφής προτείνουν αυτή την πατέντα:

image.png.a9b824c09e16604a24fd04fcc2e7c887.png

Θα εμπιστευόσασταν κάτι τέτοιο; Είναι δυστυχώς η πρώτη μου αγορά από Ali που επιστρέφω οπότε δεν είμαι ιδιαίτερα πονηρεμένος. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, phaedon2 είπε

Και εμένα μου ήρθε ελαττωματικό κομμάτι (ghost touches). Ο πωλητής απαντούσε με αυτοματοποιημένα μηνύματα ή και καθόλου μέχρι που έκανα αίτημα επιστροφής. 

Τώρα ως απάντηση στο αίτημα επιστροφής προτείνουν αυτή την πατέντα:

image.png.a9b824c09e16604a24fd04fcc2e7c887.png

Θα εμπιστευόσασταν κάτι τέτοιο; Είναι δυστυχώς η πρώτη μου αγορά από Ali που επιστρέφω οπότε δεν είμαι ιδιαίτερα πονηρεμένος. 

Ουτε καν. Να μην το κανεις αυτο. Ζητησε επιστροφη ολο το ποσον που ξοδεψες, και το Aliexpress στο τελος της διαμαχης θα σου ζητησει επιστροφη του ειδους, και επιστροφη χρηματων μολις το παραλαβουν. 

"Μονο αυτο που σου γραφω να κανεις" . Αυτο που σου προτειναν ειναι 99.9% παγιδα για να ξεμπερδεψουν μονο με τα 25 ευρω, και ετσι να κλεισει το Dispute.

Επεξ/σία από makhs5
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή εγώ την πάτησα ζητώντας το ποσό αγοράς (αφού είχε free shipping), βάλε στο ποσό του refund που ζητάς συν 15,70 ευρώ για τα έξοδα επιστροφής. Το aliexpress έλεγε ότι θα μου τα πληρώσει η teclast espana, αλλά αφού έστειλα αποδείξεις, έκαναν το κορόιδο και μου έλεγαν ότι δεν μπορούν να πληρώσουν κάτι παραπάνω από αυτά που ζήτησα στο refund. Όταν ρώτησα γιατί δεν μου έλεγαν εξ αρχής ότι το ποσό επιστροφής να το συμπεριλάβω έστω και προσεγγιστικά με εργαλεία υπολογισμού στο site, μου απαντούσαν εντελώς ηλίθια. Κι ας είχε πει το aliexpress στην επικύρωση του refund, ότι τα έξοδα επιστροφής είναι του πωλητή. Εγώ δεν ήξερα πόσα θα είναι και έκρινα σωστό να ζητήσω το ποσό αγοράς, αφού είχε free shipping και μετά με την απόδειξη αποστολής να ζητήσω τα επιπλέον. Αλλά το teclast espana είναι αντιεπαγγελματίες και το aliexpress είναι το πρώτο μεγάλο σάιτ που εξωτερικού που με άφησε έτσι, ενώ πριν έλεγε άλλα.

Επεξ/σία από Everest
  • Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Everest είπε

βάλε στο ποσό του refund που ζητάς συν 15,70 ευρώ για τα έξοδα επιστροφής

Ας το κανει και ετσι οπως λες, αλλα παιζει να μη το δεχτουν το ποσον με τα μεταφορικα μαζι, και να το αλλαξουν στο ποσον που πληρωσε, μονο για το tablet. Σε εμενα ετσι ειχαν κανει παλιοτερα

Γενικα παντως παιζει πολυ απατεωνια στο Ali τον τελευταιο καιρο, ακομη κι απο σχετικα μεγαλες εταιριες

Δυστηχως εχουν αλλαξει πολλα πλεον, θελει πολυ μεγαλη προσοχη, και να αγοραζει καποιος απο το Ali μεγαλο ποσον μονο αν ειναι καποια κραυγαλεα προσφορα, που να αξιζει πολυ εννοω, αλλοιως καλυτερα απο αλλου

Πχ Amazon που υπαρχει σωστη καλυψη μετα την αγορα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/8/2023 στις 11:01 ΜΜ, Everest είπε

Επειδή εγώ την πάτησα ζητώντας το ποσό αγοράς (αφού είχε free shipping), βάλε στο ποσό του refund που ζητάς συν 15,70 ευρώ για τα έξοδα επιστροφής. Το aliexpress έλεγε ότι θα μου τα πληρώσει η teclast espana, αλλά αφού έστειλα αποδείξεις, έκαναν το κορόιδο και μου έλεγαν ότι δεν μπορούν να πληρώσουν κάτι παραπάνω από αυτά που ζήτησα στο refund. Όταν ρώτησα γιατί δεν μου έλεγαν εξ αρχής ότι το ποσό επιστροφής να το συμπεριλάβω έστω και προσεγγιστικά με εργαλεία υπολογισμού στο site, μου απαντούσαν εντελώς ηλίθια. Κι ας είχε πει το aliexpress στην επικύρωση του refund, ότι τα έξοδα επιστροφής είναι του πωλητή. Εγώ δεν ήξερα πόσα θα είναι και έκρινα σωστό να ζητήσω το ποσό αγοράς, αφού είχε free shipping και μετά με την απόδειξη αποστολής να ζητήσω τα επιπλέον. Αλλά το teclast espana είναι αντιεπαγγελματίες και το aliexpress είναι το πρώτο μεγάλο σάιτ που εξωτερικού που με άφησε έτσι, ενώ πριν έλεγε άλλα.

Έπρεπε να ενημερώσεις το Aliexpress ότι ο πωλητής αρνείται να δώσει τα χρήματα για τα έξοδα επιστροφής. Το Aliexpress λέει - Once the item is delivered, inform seller to proceed refund. If the seller violates, reach AliExpress with the return delivery receipt. AliExpress will issue coupon to cover it.

Μετάφραση - Μόλις παραδοθεί το προϊόν, ενημερώστε τον πωλητή για να προχωρήσει στην επιστροφή χρημάτων. Εάν ο πωλητής παραβιάσει, επικοινωνήστε με την AliExpress με την απόδειξη παράδοσης επιστροφής. Το AliExpress θα εκδώσει κουπόνι για να το καλύψει.

Επεξ/σία από sakisgri
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...