zacharis1955 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) https://vi.aliexpress.com/item/1005003832822163.html 107 € πατώντας πρώτα στο πλαίσιο που γράφει "€57.00 Off Store Coupon" και μετά Collect. Αποστολή από Ισπανία με δωρεάν μεταφορικά. https://www.notebookcheck.net/Teclast-T40-Pro-review-Affordable-tablet-with-LTE.608115.0.html Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2023 από zacharis1955 3 2
mahair7 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Είχε ξαναβγεί η προσφορά τον Απρίλιο. Χτύπησα και το 2ο τώρα, θενκς. 1
alexmm Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 28 minutes ago, mahair7 said: Είχε ξαναβγεί η προσφορά τον Απρίλιο. Χτύπησα και το 2ο τώρα, θενκς. εντυπωσεις;
leo066 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Στα 104€ μέσω της εφαρμογής και χρήση coins. Και ένα review https://youtu.be/Yc5PehWpPDk
mahair7 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, alexmm είπε εντυπωσεις; Θετικες μεχρι στιγμης. Ηθελα ενα ταμπλετ για σερφαρισμα, ΥΤ, αντε και κανενα spotify ταυτοχρονα, που να μην κολλαει (γιατι ειχα ενα παλιο ΧΡΕΠΙ), αυτο το ταμπλετ ειναι πολυ γρηγορο και τα καλυπτει και με το παραπανω ολα αυτα που ανεφερα. Αν σκεφτουμε και την τιμη της προσφορας... Και η μπαταρια νορμαλ μου φαινεται, τιμια. 1 1
Everest Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Η χειρότερη αγορά μου ever. Η σειρά αυτή της teclast έχει πολλά προβλήματα ως προς το wifi. Αφού το αγόρασα λόγω απίστευτου vfm, όπως νόμιζα, αλλά την πάτησα, έψαξα αναλυτικά τα forum και βρήκα πολλά παράπονα. Από το κακό wifi που έπρεπε να είσαι δίπλα στο router, έως το δικό μου που με σήμα wifi 4/4 και δίπλα στο ρούτερ, ποτέ δεν συνδεόταν σε κανένα δίκτυο. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2023 από Everest 2 1
zacharis1955 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Everest είπε Η χειρότερη αγορά μου ever. Η σειρά αυτή της teclast έχει πολλά προβλήματα ως προς το wifi. Αφού το αγόρασα λόγω απίστευτου vfm, όπως νόμιζα, αλλά την πάτησα, έψαξα αναλυτικά τα forum και βρήκα πολλά παράπονα. Από το κακό wifi που έπρεπε να είσαι δίπλα στο router, έως το δικό μου που με σήμα wifi 4/4 και δίπλα στο ρούτερ, ποτέ δεν συνδεόταν σε κανένα δίκτυο. Το έχω από τον Απρίλιο και παρακολουθώ ποδόσφαιρο μέσω SportZone, κανένα απολύτως πρόβλημα με την εμβέλεια της ασύρματης κάρτας δικτύου του! Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2023 από zacharis1955
link67 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 24 λεπτά πριν, Everest είπε Η χειρότερη αγορά μου ever. Η σειρά αυτή της teclast έχει πολλά προβλήματα ως προς το wifi. Αφού το αγόρασα λόγω απίστευτου vfm, όπως νόμιζα, αλλά την πάτησα, έψαξα αναλυτικά τα forum και βρήκα πολλά παράπονα. Από το κακό wifi που έπρεπε να είσαι δίπλα στο router, έως το δικό μου που με σήμα wifi 4/4 και δίπλα στο ρούτερ, ποτέ δεν συνδεόταν σε κανένα δίκτυο. Μήπως είναι το γνωστό πρόβλημα με τα διπλά δίκτυα που έχουν πολλά τάμπλετ. Κάπου διάβασα ότι χρησιμοποιούσαν μόνο το δίκτυο με τα 2,4ghz.
ditigab Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Μακρια απο teclast παιδια. Χειρότερη εταιρεία δεν υπάρχει.Πολυ κακο wifi,ζεστενεται υπερβολικά ,κολλάει συνέχεια και φυσικά καμία υποστήριξη απο την εταιρια.Για μενα δωστε κατι παραπάνω και παρτε κάποιο επώνυμο πχ lenovo η huawei .
zacharis1955 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Μόλις τώρα, ditigab είπε Μακρια απο teclast παιδια. Χειρότερη εταιρεία δεν υπάρχει.Πολυ κακο wifi,ζεστενεται υπερβολικά ,κολλάει συνέχεια και φυσικά καμία υποστήριξη απο την εταιρια.Για μενα δωστε κατι παραπάνω και παρτε κάποιο επώνυμο πχ lenovo η huawei . Το έχω από τον Απρίλιο και παρακολουθώ ποδόσφαιρο μέσω SportZone, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα! https://www.notebookcheck.net/Teclast-T40-Pro-review-Affordable-tablet-with-LTE.608115.0.html
piou1975 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 ξερουμε η aliexpress ποια μεταφορικη εχει στην ελλαδα? το παρεγγειλα και λεει οτι ειναι "Received by local delivery company" και "Out for delivery". 1
zacharis1955 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 5 λεπτά πριν, piou1975 είπε ξερουμε η aliexpress ποια μεταφορικη εχει στην ελλαδα? το παρεγγειλα και λεει οτι ειναι "Received by local delivery company" και "Out for delivery". ΕΛΤΑ 1
geopapa Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, piou1975 said: ξερουμε η aliexpress ποια μεταφορικη εχει στην ελλαδα? το παρεγγειλα και λεει οτι ειναι "Received by local delivery company" και "Out for delivery". Τώρα τελευταία πολλα μου ερχονται με ACS οπότε έχε τον νου σου και κει. Βάλε το τρακιν εδω : https://parcelsapp.com/ και θα δείς τι γινεται Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2023 από geopapa
leo066 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 4 ώρες πριν, piou1975 είπε ξερουμε η aliexpress ποια μεταφορικη εχει στην ελλαδα? το παρεγγειλα και λεει οτι ειναι "Received by local delivery company" και "Out for delivery". Με gls το έστειλαν άρα έρχεται με ACS εδώ.
Everest Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 8 ώρες πριν, piou1975 είπε ξερουμε η aliexpress ποια μεταφορικη εχει στην ελλαδα? το παρεγγειλα και λεει οτι ειναι "Received by local delivery company" και "Out for delivery". το σάπιο teclast μου ήρθε πριν λίγους μήνες με acs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα