Προς το περιεχόμενο

Tablet Chuwi Hi10 XPro 10.1" HD IPS / Unisoc T606 / 4GB / 128GB / 4G LTE / Android 13.0 / Widevine L1 89 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα αν είναι καλό ή όχι, η τιμή, το ότι το προτείνει ο @zacharis1955 και το ότι το θέλω για να διαβάζω κόμιξ με έκανε και τσίμπησα ένα. Είχε λίγο θέμα με το paypal, έκανε 2 φορές αίτημα και δέσμευσε τα λεφτά αλλά δεν προχώρησε (θα τα αποδεσμεύσουν κλασσικά σε μερικές μέρες) και πήρα τελικά με κάρτα revolut 

• Like 2
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε

Για όσους ενδιαφερθούν η ανάλυση της οθόνης επιεικώς απαράδεκτη. Δείτε reviews στο amazon.

11 λεπτά πριν, IcemanGr71 είπε

1280*800 ανάλυση.... Μακριά και αγαπημένα... 

Μια χαρά είναι η οθόνη του για την κατηγορία του! Τώρα αν κάποιοι νομίζουν ότι με 100 € μπορούν να συνδυασθούν αξιοπρεπή χαρακτηριστικά με...εξωτικές WOW οθόνες απλώς ζούνε αλλού! 

• Like 2
  • Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 minutes ago, zacharis1955 said:

Μια χαρά είναι η οθόνη του για την κατηγορία του! Τώρα αν κάποιοι νομίζουν ότι με 100 € μπορούν να συνδυασθούν αξιοπρεπή χαρακτηριστικά με...εξωτικές WOW οθόνες απλώς ζούνε αλλού! 

Πεταμένα λεφτά θα πω. Θα παροπλιστεί πολύ γρήγορα, Καλύτερα να τα δώσεις για κάτι άλλο...

Δώσε 107€ και πάρε καλύτερα το 

Teclast T40 Pro (8GB/128GB) 4G LTE

Οθόνη 10.4" 2000 x 1200 IPS
Επεξεργαστής Unisoc Tiger T618
Μπαταρία 7000mAh με φόρτιση 18W

Επεξ/σία από IcemanGr71
  • Like 2
Δημοσ.
38 minutes ago, zacharis1955 said:

Η ανάλυση είναι άθλια. Αυτό είναι γεγονός και το μόνο μελανό σημείο, το οποίο για άλλους είναι σημαντικό για άλλους ασήμαντο.

Κάπου χάνεις κάπου κερδίζεις. Είναι σημαντικό να αναφέρονται τα μειονεκτήματα. Πχ ο φίλος πιο πάνω που το θέλει για κόμικς θα το μετανιώσει 

• Like 2
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, IcemanGr71 είπε

Πεταμένα λεφτά θα πω. Θα παροπλιστεί πολύ γρήγορα, Καλύτερα να τα δώσεις για κάτι άλλο...

Δώσε 107€ και πάρε καλύτερα το 

Teclast T40 Pro (8GB/128GB) 4G LTE

Οθόνη 10.4" 2000 x 1200 IPS
Επεξεργαστής Unisoc Tiger T618
Μπαταρία 7000mAh με φόρτιση 18W

https://shorturl.at/kBFKO , άλλη κατηγορία όμως! 

Δημοσ.
1 minute ago, zacharis1955 said:

Δώσε 18€ παραπάνω και πάρε κάτι που θα σου μείνει και θα το ευχαριστηθείς !!!!!! Αυτό θα το χρησιμοποιήσεις μόνο για τάβλα κοπής !!!!!!

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε

Σιγουρα αλλη κατηγορια, αλλα αν δεις amazon ειναι πολλες κριτικες απο ατομα που το πηραν λογω τιμης και το γυρισαν λογω οθονης. 

48 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε

Μην ειμαστε υπερβολικοι, κανεις δεν ειπε αυτο.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

...ο φίλος πιο πάνω που το θέλει για κόμικς θα το μετανιώσει 

Μια χαρά θα διαβάζει κόμιξ! Δεν θα το μετανιώσει! 

9 λεπτά πριν, IcemanGr71 είπε

...Αυτό θα το χρησιμοποιήσεις μόνο για τάβλα κοπής !!!!!!

Στη φαντασία σου!

Δημοσ.
1 hour ago, Bourdoulas said:

Πχ ο φίλος πιο πάνω που το θέλει για κόμικς θα το μετανιώσει 

Χωρίς να το έχω δει ξέρω ότι δεν θα το μετανιώσω για κομιξ (κομικς; κομικ; ) γιατί ειδικά εκεί δεν σε ενδιαφέρει η ανάλυση. Για ταινίες gaming etc πιθανό αλλά 89€ βγαίνει, αν με πάρει ο ύπνος και πέσει δεν θα πονέσω 

• Like 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, alexzzz είπε

Χωρίς να το έχω δει ξέρω ότι δεν θα το μετανιώσω για κομιξ (κομικς; κομικ; ) γιατί ειδικά εκεί δεν σε ενδιαφέρει η ανάλυση. Για ταινίες gaming etc πιθανό αλλά 89€ βγαίνει, αν με πάρει ο ύπνος και πέσει δεν θα πονέσω 

Μια χαρά και για ταινίες σε HD, θα δεις!

Δημοσ.

εγώ που έχω το teclast p30s (6/128) με 1280*800, μια χαρά το δουλεύω πάντως. Μπορεί να μην είναι κορυφαία η οθόνη και αν το βάλεις δίπλα με κάποιο άλλο να φαίνεται η διαφορά αλλά δεν έγινε και κάτι. Δε χρειάζεται να τα εκμηδενίζουμε όλα. Για 90€ που το πήρα μια χαρά είναι

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...