Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dcmpaira είπε

Που κολλάνε τα χαμόγελα και η οικογένειακη σας κατάσταση?

Μιλάμε για προϊόν που είναι ετοιμοπαραδοτο μόνο σε ένα Σκρουτζομαγαζο της Λάρισας που δε γνωρίζουμε αν είναι επίσημος συνεργάτης της Panasonic ώστε να έχει την εγγύηση.

Όταν αγοράζεις ένα προϊόν αγοράζεις και την aftersale εξυπηρέτηση. 

Επίσης με τον Γερμανο έχεις ένα επιπλέον όφελος μέσω του Gapp με επιστροφή σε πόντους για επόμενη αγορά. 

Κολλανε στο οτι στα μεγαλα καταστηματα αυτο πληρωνεις γιατι εγω τρεις Panasonic που εχω αγορασει απο διαφορα καταστηματα στο Skroutz δεν ειχα κανενα προβλημα με την Intertech οταν μου εβγαλαν βλαβη. Εκτος απο την τελευταια μια 65αρα 3D 4K που το DSE το ελεγαν οτι πηρε σκονη το panel στην Intertech

Ειπαμε δεν αγοραζεις φαρμακα να τα θελεις αμεσα και ειπαμε οτι οι 42αρες ειναι ακριβες για 42αρες αρα για μενα αυτη ειναι η λογικη τιμη που θα επρεπε να πωλειται μια 42αρα OLED και οχι προσφορα.

Απλα για να ειναι κατι προσφορα βαση των κανονισμων για τις προσφορες που σου εβαλα σε link και δεν ξερω αν το διαβασες θα πρεπει να ειναι 10-15% ποιο φθηνα ακομα και απο το Λευτερηςshop

Δημοσ.

Υπάρχει και στον κωτσοβολος στην ίδια τιμή και με άτοκες δόσεις. Ένα γρήγορο σχόλιο αναφορικά με το γιατί πρέπει κάθε φορά να εξηγούνται τα αυτονόητα όπως γιατί οι μεγάλες αλυσίδες προσφέρουν μια μεγαλύτερη ασφάλεια στις αγορές με ξεπερνά.

Δημοσ.

Εγω μιλησα για το αν ειναι η οχι προσφορα βαση των κανονισμων του Insomnia

Φυσικα και εγω θα αγορασω κατι και εχω αγορασει αρκετα πραγματα απο μεγαλο καταστημα οταν το βρισκω στην ιδια τιμη με τα Skroutzομαγαζα, αλλα οχι με περισσοτερα λεφτα επειδη ειναι μεγαλο καταστημα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...