Dcmpaira Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 https://www.germanos.gr/product/televisions/televisions/33-43/panasonic-tx-42lz800e-42-oled-4k-smart-tv-tileorasi/?productId=20424590 Δεν έχω διαβάσει αξιολογήσεις αλλά έχει πάνελ σα της Lg C2 και είναι για όσους ψάχνουν να συνδυασουν οθόνη υπολογιστή με τηλεόραση για ps5-Xbox μιας και έχει hdmi 2.1 120 hz. Αν δε κάνω λάθος η Panasonic Hellas δίνει 3 χρόνια εργοστάσια εγγύηση αλλά καλύτερα να μιλήσετε με την εταιρεία. 1 λεπτό πριν, Dcmpaira είπε https://www.germanos.gr/product/televisions/televisions/33-43/panasonic-tx-42lz800e-42-oled-4k-smart-tv-tileorasi/?productId=20424590 Δεν έχω διαβάσει αξιολογήσεις αλλά έχει πάνελ σα της Lg C2 και είναι για όσους ψάχνουν να συνδυασουν οθόνη υπολογιστή με τηλεόραση για ps5-Xbox μιας και έχει hdmi 2.1 120 hz. Αν δε κάνω λάθος η Panasonic Hellas δίνει 3 χρόνια εργοστάσια εγγύηση αλλά καλύτερα να μιλήσετε με την εταιρεία. Ένα βίντεο από αξιόπιστο κανάλι 3
Zengar Zombolt Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 46 λεπτά πριν, Dcmpaira είπε Δεν έχω διαβάσει αξιολογήσεις αλλά έχει πάνελ σα της Lg C2 και είναι για όσους ψάχνουν να συνδυασουν οθόνη υπολογιστή με τηλεόραση για ps5-Xbox μιας και έχει hdmi 2.1 120 hz. δεν εχει 120hz 60hz panel ειναι
Dcmpaira Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 3 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε δεν εχει 120hz 60hz panel ειναι Αν ανοίξεις την κριτική στο προϊόν θα δεις ανάλυση από τον χρήστη που την έχει και επίσης αν δεις την σελίδα του κατασκευαστή πάλι θα δεις ότι πιάνει τα 120 hz το πάνελ. Το Σκρουτζ αρέσκεται σε τέτοια τυποποιημένα λάθη. 3
Zengar Zombolt Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Dcmpaira είπε Αν ανοίξεις την κριτική στο προϊόν θα δεις ανάλυση από τον χρήστη που την έχει και επίσης αν δεις την σελίδα του κατασκευαστή πάλι θα δεις ότι πιάνει τα 120 hz το πάνελ. Το Σκρουτζ αρέσκεται σε τέτοια τυποποιημένα λάθη. ok λαθος μου τοτε ισως να αξιζει καθως η επομενη επωνημη oled/120hz ξεκιναει 200+€ πανω Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2023 από Zengar Zombolt
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Super Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 41.5" Panasonic TX-42LZ800 - Specifications (displayspecifications.com) Μια χαρά. 2
grayden Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Αυτό που κανείς δεν γράφει τιμή σε post προσφοράς... 649€ από 899€ λέει ο Germanos 7
Dcmpaira Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 2 λεπτά πριν, grayden είπε Αυτό που κανείς δεν γράφει τιμή σε post προσφοράς... 649€ από 899€ λέει ο Germanos Έχεις απόλυτο δίκιο απλά τέτοια ώρα με το ένα βλέφαρο ανοιχτό μου ξέφυγε. Όπως και να έχει επειδή είναι μόνο για προσφορές το συγκεκριμένο τμήμα του σάιτ εξυπακούεται η προσφορά και ο ενδιαφερόμενος μόνο από το Oled θα κάνει κλικ πιστεύω 🤣 1 1
grayden Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 1 hour ago, Dcmpaira said: Έχεις απόλυτο δίκιο απλά τέτοια ώρα με το ένα βλέφαρο ανοιχτό μου ξέφυγε. Όπως και να έχει επειδή είναι μόνο για προσφορές το συγκεκριμένο τμήμα του σάιτ εξυπακούεται η προσφορά και ο ενδιαφερόμενος μόνο από το Oled θα κάνει κλικ πιστεύω 🤣 Πες ότι μπαίνει κάποιος τυχαίος αύριο και βλέπει 749€ από 899€. Νομίζεις ότι δεν έχει σημασία τι τιμή είχε όταν ανέβηκε ως προσφορά; 3
LLLEFTERIS Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 https://www.skroutz.gr/s/42916364/Panasonic-Smart-Τηλεόραση-42-4K-UHD-OLED-TX-42LZ800E-HDR-2022.html Εγω δεν βλεπω προσφορα.
kva21 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) μαγαζιά στο Σκρουτζ 649€ την έχουν, ποσο την έδινε ο Γερμανός; Πρέπει να την εριξε η εδώ αντιπροσωπία Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2023 από kva21
LLLEFTERIS Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, kva21 είπε Όλα τα μαγαζιά στο Σκρουτζ 649€ την έχουν, ποσο την έδινε ο Γερμανός; Τοσο 649 Το Skroutz γραφει 50/60 HZ σε πολλα laptop που εχουν ips panel γραφει ips οχι και στην σελιδα του Γερμανου διαβαζουμε οτι η τηλεοραση εχει ips panel Καποιοι ανθρωποι σε αυτες τις εταιριες πληρωνονται, σοβαρα τωρα;
Thrylos7 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Βουρ όσοι ψάχνουν gaming monitor oled Έχει κάνα μειων σε σχέση με την LG? Γιατί προς το παρόν 2 συν βλέπω, ότι έχει 3 χρόνια εγγύηση και ότι είναι android το λειτουργικό... Υγ: λίγες μέρες νωρίτερα δεν έβαζε την προσφορά η Panasonic, να την επιανε και η επιστροφή eurobank? 😕 Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2023 από Thrylos7
Dcmpaira Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 4 ώρες πριν, grayden είπε Πες ότι μπαίνει κάποιος τυχαίος αύριο και βλέπει 749€ από 899€. Νομίζεις ότι δεν έχει σημασία τι τιμή είχε όταν ανέβηκε ως προσφορά; Δεν είπα κάτι τέτοιο. Νομίζω άδικα επιμένουμε. 1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε https://www.skroutz.gr/s/42916364/Panasonic-Smart-Τηλεόραση-42-4K-UHD-OLED-TX-42LZ800E-HDR-2022.html Εγω δεν βλεπω προσφορα. Εσύ πάρτην από το Σκρουτζ τότε , αν σε ενδιαφέρει και πες ότι δεν είναι προσφορά μια oled κάτω από 800 ευρώ. 1 λεπτό πριν, Dcmpaira είπε Δεν είπα κάτι τέτοιο. Νομίζω άδικα επιμένουμε. Εσύ πάρτην από το Σκρουτζ τότε , αν σε ενδιαφέρει και πες ότι δεν είναι προσφορά μια oled κάτω από 800 ευρώ. Και μετά ψάχνε γτ έκλεισε το Raba γτ μόνο αυτό την έχει ετοιμοπαραδοτη σε αυτή την τιμή. Επίσης είσαι απολύτως σίγουρος ότι η Panasonic Hellas συνεργάζεται με όλα τα μαγαζιά της Σκρουτζ και δίνει 3τη εγγύηση? 11 λεπτά πριν, Thrylos7 είπε Βουρ όσοι ψάχνουν gaming monitor oled Έχει κάνα μειων σε σχέση με την LG? Γιατί προς το παρόν 2 συν βλέπω, ότι έχει 3 χρόνια εγγύηση και ότι είναι android το λειτουργικό... Υγ: λίγες μέρες νωρίτερα δεν έβαζε την προσφορά η Panasonic, να την επιανε και η επιστροφή eurobank? 😕 Και για την εγγύηση καλό θα ήταν να μιλήσουμε με Panasonic να το σιγουρέψουμε.
LLLEFTERIS Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 20 λεπτά πριν, Dcmpaira είπε Δεν είπα κάτι τέτοιο. Νομίζω άδικα επιμένουμε. Εσύ πάρτην από το Σκρουτζ τότε , αν σε ενδιαφέρει και πες ότι δεν είναι προσφορά μια oled κάτω από 800 ευρώ. Και μετά ψάχνε γτ έκλεισε το Raba γτ μόνο αυτό την έχει ετοιμοπαραδοτη σε αυτή την τιμή. Επίσης είσαι απολύτως σίγουρος ότι η Panasonic Hellas συνεργάζεται με όλα τα μαγαζιά της Σκρουτζ και δίνει 3τη εγγύηση? Και για την εγγύηση καλό θα ήταν να μιλήσουμε με Panasonic να το σιγουρέψουμε. Εγω δεν θελω να την παρω ημουν Πανασονακιας αλλα επειδη η τελευταια μου εμπειρια απο το Service της Panasonic ηταν κακη μακρια και αγαπημενοι. Οι 42αρες OLED για 42αρες ειναι ακριβες οταν με τα ιδια λεφτα αγοραζεις 48αρες. Το θεμα ειναι οπως θα διαβασεις στο link που εβαλα πως για να ειναι κατι προσφορα σε ενα καταστημα θα πρεπει να ειναι 10-15% ποιο φθηνα απο τα υπολοιπα καταστηματα. Και ναι προτιμω να αγοραζω απο το Skroutz παντρεμενος με τρια παιδια ειμαι δεν εχω την αναγκη να πληρωσω το χαμογελακι της καθε υπαλληλου των μεγαλων καταστηματων. 1 2
Dcmpaira Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Εγω δεν θελω να την παρω ημουν Πανασονακιας αλλα επειδη η τελευταια μου εμπειρια απο το Service της Panasonic ηταν κακη μακρια και αγαπημενοι. Οι 42αρες OLED για 42αρες ειναι ακριβες οταν με τα ιδια λεφτα αγοραζεις 48αρες. Το θεμα ειναι οπως θα διαβασεις στο link που εβαλα πως για να ειναι κατι προσφορα σε ενα καταστημα θα πρεπει να ειναι 10-15% ποιο φθηνα απο τα υπολοιπα καταστηματα. Και ναι προτιμω να αγοραζω απο το Skroutz παντρεμενος με τρια παιδια ειμαι δεν εχω την αναγκη να πληρωσω το χαμογελακι της καθε υπαλληλου των μεγαλων καταστηματων. Που κολλάνε τα χαμόγελα και η οικογένειακη σας κατάσταση? Μιλάμε για προϊόν που είναι ετοιμοπαραδοτο μόνο σε ένα Σκρουτζομαγαζο της Λάρισας που δε γνωρίζουμε αν είναι επίσημος συνεργάτης της Panasonic ώστε να έχει την εγγύηση. Όταν αγοράζεις ένα προϊόν αγοράζεις και την aftersale εξυπηρέτηση. Επίσης με τον Γερμανο έχεις ένα επιπλέον όφελος μέσω του Gapp με επιστροφή σε πόντους για επόμενη αγορά. Και στον Κωτσόβολο διαθέσιμο το προϊόν. https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/284934-tv-oled-42-panasonic-tx42lz800 Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2023 από matrixxx αφαιρεση affiliate! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις