kti23 Δημοσ. 23 Ιουνίου Share Δημοσ. 23 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, mphxths είπε Nα πουμε οτι "εγω περιμενα αλλα πραγματα απο το παιχνιδι" ή ειχα αλλους σκοπους απο αυτο. Ειναι συγκεκριμενου ειδους και σκοπου παιχνιδι ... Αλλος παιζει το παιχνιδι για να rushαρει endgame, αλλος παιζει 1 ωρα τη μερα και παει αργα το campaign, αλλος βαζει στοχο να βγαλει τη lilith, αλλος θελει να farmαρει helltide μεχρι να του πεσει αυτο το 1 αντικειμενο που ψαχνει κλπ. Ιδιο gameplay διαφορετικου τυπου παικτες. Εγω ηθελα να παρω μια συνολικοτερη εικονα απο το παιχνιδι,να δω το story, το endgame, να βγαλω bosses να φαρμαρω και να ανεβασω gear μεχρι εκει που τραβαει. Δεν ειμαι οντως παικτης που θα διαθεσω 400 ωρες σε ενα χαρακτηρα για να δω αλλαγες στα stats και rng, ουτε εχω προυπηρεσια σε mmo/arpgs. H ελλειψη ουσιωδους endgame στην παρουσα φαση επισης δεν δικαιολογει για μενα επενδυση τοσων ωρων. Παντως ξερω καλυτερα πλεον και τι θα κανω στο επομενο char που θα ξεκινησω. Επεξ/σία 23 Ιουνίου από kti23 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 25 Ιουνίου Share Δημοσ. 25 Ιουνίου Εχω μαζεψει ολα τα uniques που θελω και πλεον φαρμαρω pit για τα ματεριαλσ. Τι ειναι καλυτερο, να πηγαινω σε οσο μεγαλυτερο μπορω η να φαρμαρω καποιο μικροτερο? Μεχρι 30 το εχω φτασει αλλα τα μικροτερα τα φαρμαρω πολυ πιο ευκολα. Να συνεχισω να pusharω τα levels η να μεινω σε καποιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLiTzER Δημοσ. 25 Ιουνίου Share Δημοσ. 25 Ιουνίου Ο κανόνας είναι πάντα "το μεγαλύτερο που έχεις άνετα και γρήγορα". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Ιουλίου Share Δημοσ. 9 Ιουλίου Βρήκαν τρόπο να κάνουν balance, διαλύοντας το build diversity.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου Αποφάσισα, μετά από 27 χρόνια από το πρώτο παιχνίδι, να πιάσω το 4ο και να τελειώσω το campaign. Το τελείωσα στα όρια του ψυχαναγκασμού γιατί απλά το gameplay μου φάνηκε επαναλαμβανόμενο και αδιαφόρο, αυτά τα παιχνίδια δεν είναι πια για μένα. Με βλέπει ο μικρός να ταλαιπωρώ το ποντίκι και μου λέει "τι κλικι κλικι παιχνίδι είναι αυτό, πάει το ποντίκι" και είχε δίκιο. Μπορεί το πρώτο να με είχε συναρπάσει αλλά είμαι πια εκτός επαφής και με το παιχνίδι και με το κοινό που εξακολουθεί να αγαπά τη σειρά. Νιώθω σαν τον γέρο που αντιλαμβάνεται τη διάσταση γενεών αλλά στο gaming 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου Παίξε με controller 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Εγω με controller το παιζω και παει μια χαρα.. Με τον νεκροθαφτη κιολας το κραταω στο ενα χερι και στο αλλο εχω την μπυρα... Επεξ/σία 17 Ιουλίου από optimus prime 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Καψέλα vol. 6 Επεξ/σία 18 Ιουλίου από Psycho_Warhead 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιουλίου Super Moderators Share Δημοσ. 18 Ιουλίου Diablo 4 Vessel of Hatred & Spiritborn Update · D4 Builds Βολικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
screaming_trees Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου Στις 17/7/2024 στις 8:49 ΠΜ, newlynx είπε Αποφάσισα, μετά από 27 χρόνια από το πρώτο παιχνίδι, να πιάσω το 4ο και να τελειώσω το campaign. Το τελείωσα στα όρια του ψυχαναγκασμού γιατί απλά το gameplay μου φάνηκε επαναλαμβανόμενο και αδιαφόρο, αυτά τα παιχνίδια δεν είναι πια για μένα. Με βλέπει ο μικρός να ταλαιπωρώ το ποντίκι και μου λέει "τι κλικι κλικι παιχνίδι είναι αυτό, πάει το ποντίκι" και είχε δίκιο. Μπορεί το πρώτο να με είχε συναρπάσει αλλά είμαι πια εκτός επαφής και με το παιχνίδι και με το κοινό που εξακολουθεί να αγαπά τη σειρά. Νιώθω σαν τον γέρο που αντιλαμβάνεται τη διάσταση γενεών αλλά στο gaming Δεν φταις εσύ ούτε το ποντίκι... Φταίει η blizzard που κατάφερε και έβγαλε παιχνίδι χειρότερο; από το diablo 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου Το Diablo 3 δεν είναι κλικ-κλικ δηλαδή ? Και φυσικά δεν είναι χειρότερο, το 3 είναι με Fortnite visuals. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουλίου Super Moderators Share Δημοσ. 19 Ιουλίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Πανε τη γελοιοτητα σε πολλα seasons Kαι πολυ πολυχρωμο το dev team μπραβο Επεξ/σία 19 Ιουλίου από Mhlogiatros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
screaming_trees Δημοσ. 20 Ιουλίου Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 7 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Το Diablo 3 δεν είναι κλικ-κλικ δηλαδή ? Και φυσικά δεν είναι χειρότερο, το 3 είναι με Fortnite visuals. Φυσικά και έχει κλικ κλικ... Αλλα δεν έχει ιστορία τραβηγμένη από τα μαλλιά να βαριέσαι τη ζωή σου. Άλλο να κάνεις 18 ώρες κλικ και άλλο τις διπλάσιες... Και με μηδαμινή ποικιλία εχθρών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 30 Ιουλίου Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα