Προς το περιεχόμενο

Diablo IV [PC] V2

GhostRiderLSOV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 hour ago, mordred said:

Ρε παίδες για masterworking μόνο στο pit σε συγκεκριμένα levels παίρνεις τα απαιτούμενα;

Ναι. pit levels 1-30 τα απαιτουμενα για masterworking 1-4. pit levels 31-60 τα απαιτουμενα για masterworking 5-8. pits levels 61+ τα απαιτουμενα για masterworking 9-12.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

9 hours ago, mphxths said:

Ναι. pit levels 1-30 τα απαιτουμενα για masterworking 1-4. pit levels 31-60 τα απαιτουμενα για masterworking 5-8. pits levels 61+ τα απαιτουμενα για masterworking 9-12.

Νταξ είναι λίγο grindfest η φαση όμως

• Like 1

25 minutes ago, Psycho_Warhead said:

Όλα τα ARPG είναι grindfest.

Κατανοώ τι λες, αλλά οκ στο συγγεκριμένο θα μπορούσαν πχ να σου πετάει τα ingredients και σε άλλα activities. Τώρα κάνω 20 συνεχόμενα lvl 60 pit. 

• Like 2

14 minutes ago, mordred said:

Κατανοώ τι λες, αλλά οκ στο συγγεκριμένο θα μπορούσαν πχ να σου πετάει τα ingredients και σε άλλα activities. Τώρα κάνω 20 συνεχόμενα lvl 60 pit. 

Που να θες τα ingredients για lvl9-12 masterworking και να πρεπει να φαρμαρεις τα pits 61+ :) Που για μενα προσωπικα ειναι λιγο λοττο το αν μπορω να τα βγαλω. Αν μου βγαλει αραχνες το ψιλοπαραταω :) Αν μου βγαλει boss που δεν μπορω να το facetank , το ψιλοπαραταω. Και θες π.χ. 150 ingredients , και αν σου ριχνει ας πουμε 20 , θες 7-8 επιτυχημενα runs. Σε δουλεια να βρισκομαστε.

ΥΓ : Εχω παρατηρησει οτι το potion of holy bolts βοηθαει αρκετα με τα mobs στα pits.

53 minutes ago, mphxths said:

Που να θες τα ingredients για lvl9-12 masterworking και να πρεπει να φαρμαρεις τα pits 61+ :) Που για μενα προσωπικα ειναι λιγο λοττο το αν μπορω να τα βγαλω. Αν μου βγαλει αραχνες το ψιλοπαραταω :) Αν μου βγαλει boss που δεν μπορω να το facetank , το ψιλοπαραταω. Και θες π.χ. 150 ingredients , και αν σου ριχνει ας πουμε 20 , θες 7-8 επιτυχημενα runs. Σε δουλεια να βρισκομαστε.

ΥΓ : Εχω παρατηρησει οτι το potion of holy bolts βοηθαει αρκετα με τα mobs στα pits.

Ναι το potion βοηθάει και στα helltides. Μπορείς να φτιάξεις και το potion με obols 

Αυριο σκαει mid-season update μαθαινω. Το τι θα περιλαμβανει δεν ξερουμε αλλα εικασιες λενε οτι θα νερφαρουν τα perma-immune builds της sorc μεταξυ αλλων. Αμα ξεκινησουν τα νερφαρισματα , εχει να πεσει κλαμα γενικοτερα.

Στις 9/6/2024 στις 9:22 ΜΜ, Thresh είπε

Diablo IV (blizzard.com)

Βγήκε το pre-order, 40 euro η basic version.

1.jpg.eae71fa06d72474c4d9105064ab9f5dc.jpg

Tελικα επεσα μεσα στο "κατω απο 50".
Ελπιζω να το αξιζει το 40αρι και να εχει πολυ καλο και ατμοσφαρικο campaign.
Θα προτιμουσα ενα αλλο Class (Paladin/Templar, Amazon) αλλα ισως να ειναι καλος και ο Spiritborn.

• Like 1

• Super Moderators
On 13/06/2024 at 12:56, mphxths said:

Αυριο σκαει mid-season update μαθαινω. Το τι θα περιλαμβανει δεν ξερουμε αλλα εικασιες λενε οτι θα νερφαρουν τα perma-immune builds της sorc μεταξυ αλλων. Αμα ξεκινησουν τα νερφαρισματα , εχει να πεσει κλαμα γενικοτερα.

Σήμερα θα βγουν τα patch notes, την επόμενη Τρίτη θα μπει το patch.

Ευτυχώς κρατάνε το PTR για τις επόμενες σεζόν.

11 minutes ago, BlurayMoviesGreece said:

Tελικα επεσα μεσα στο "κατω απο 50".

Ήταν προφανές πως θα είχε κάτω από 50, αλλιώς θα έπεφτε τρελό κράξιμο.

29 λεπτά πριν, Thresh είπε

Ήταν προφανές πως θα είχε κάτω από 50, αλλιώς θα έπεφτε τρελό κράξιμο.

Nαι απλα μας ειχαν ζαλισει καποιοι youtubers με το 100ρικο και εκαναν αβαβα το οτι ειναι το main game+ expansion +cosmetics +3000 coins αφηνοντας στο κοσμο την αισθηση οτι παλι θα πρεπει να δωσει 100 για να το παρει.

• Super Moderators
19 minutes ago, BlurayMoviesGreece said:

Nαι απλα μας ειχαν ζαλισει καποιοι youtubers με το 100ρικο και εκαναν αβαβα το οτι ειναι το main game+ expansion +cosmetics +3000 coins αφηνοντας στο κοσμο την αισθηση οτι παλι θα πρεπει να δωσει 100 για να το παρει.

Τώρα θα πουν ότι δεν εννοούσαν την base. 😛

Βέβαια έπεσαν αρκετά έξω στο "early access".

3 hours ago, Thresh said:

Everyone gets buffs!

Understatement που λενε και στο χωριο μου. Ακομα και τα healing pots buff-αριστηκαν. :) Για το tempering δεν βλεπω κατι παντως...

Εγω παιδια εχω φτασει pit 35 και βαρεθηκα να πω την αληθεια..

Δεν μπορω συνεχεια το ιδιο σκηνικο ξανα και ξανα..

Μου φαινεται θα το πιασω ξανα στο expansion..

Τοσα one shot δεν περιμενα να φαω στα 98lv απο corpse bow και κατι phantoms περαν της maiden. 

sorcerer παντως μου φαινεται οτι υπολειπεται σημαντικα σε συγκριση με barb- rogue, φευγω για πλακα ακλαυτος και τo single target damage ειναι πολυ αδυναμο. καλο aoe clear σε dungeons ωστοσο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...