nikosild Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 45 λεπτά πριν, lasithi12 είπε πήγα να παιξω PoE πολυ φτηνιαρικο μου φανηκε γαμώτο. D4 εχω κατοσταρησει 3-4... εχει καταντησει αηδια μετα το 10ημερο ο καθε χαρακτηρας. τι να παιξω ρε παιδια; Αυτό το αιώνιο ερώτημα..το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ....
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, nikosild είπε Αυτό το αιώνιο ερώτημα..το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ.... 8 ώρες πριν, lasithi12 είπε πήγα να παιξω PoE πολυ φτηνιαρικο μου φανηκε γαμώτο. D4 εχω κατοσταρησει 3-4... εχει καταντησει αηδια μετα το 10ημερο ο καθε χαρακτηρας. τι να παιξω ρε παιδια; 1) Διαλεγεις ποιος 100αρης σου αρεσει περισσοτερο και πας για perfect gear με 4/4 σωστα stats και rolls. 2)Ξεκινας νεος char και παιζει καποιο Fun Build οπως Frenzy Barb, Double Swing Barb, Blizzard Sorc κτλ 3)Κανεις break και περιμενεις Season 2 Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece
silenoz66 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δεν μπορώ να καταλάβουν τι σκατά κάνουν αλήθεια.... Αντι να κανουν ανακοίνωση θα βγει ΤΣΑΜΠΑ Expansion, ΜΠΑΣ και γυρίσει ο κοσμος πίσω και κάνουν repair ολο το dmg που έχει γίνει, σου λένε θα πληρώνεις καθε χρόνο για expansion για κόντεντ που θα έπρεπε να έχει ηδη το παιχνίδι. Τι να σχολιάσω αλήθεια ? ΤΥΝ απλά 2
starmanwarz Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, silenoz66 said: Τι να σχολιάσω αλήθεια ? Δεν χρειαζεται σχολιασμος οταν συμφορουμιτης μερικα posts πριν λεει "Koιτα και 100€ να εχει εγω θα το παρω" Τετοια διαβαζει η Bli$$ard και τριβει τα χερια της. 1
silenoz66 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 56 minutes ago, starmanwarz said: Δεν χρειαζεται σχολιασμος οταν συμφορουμιτης μερικα posts πριν λεει "Koιτα και 100€ να εχει εγω θα το παρω" Τετοια διαβαζει η Bli$$ard και τριβει τα χερια της. Aς διαβάσει ότι θέλει η Blizz, είναι ήδη dead game και μόλις βγήκε. Τόσο πολύ κατάφεραν να το λούσουν. Κουράστηκα με δικαιολογίες από εταιρείες που είναι όλο θα, θα , θα ............. Meanwhile βγαίνουν παιχνιδάρες non-stop.
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, starmanwarz είπε Δεν χρειαζεται σχολιασμος οταν συμφορουμιτης μερικα posts πριν λεει "Koιτα και 100€ να εχει εγω θα το παρω" Τετοια διαβαζει η Bli$$ard και τριβει τα χερια της. Aλλοι αυτα τα 100€ τα δινουν για να παρουν τσαντες και Cosmetics σε αλλα games. Kαποιοι αλλοι δινουν 200€+ αγοραζουν Starfield,Baldurs Gates 3,The Last of Us κτλ , παιζουν 10 μερες και το παρατανε. Εγω γιατι να μη τα δωσω σε 1 game οταν ξερω οτι θα παιζω για χρονια και αυτο που παιζω με ευχαριστει;
silenoz66 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, BlurayMoviesGreece said: Aλλοι αυτα τα 100€ τα δινουν για να παρουν τσαντες και Cosmetics σε αλλα games. Kαποιοι αλλοι δινουν 200€+ αγοραζουν Starfield,Baldurs Gates 3,The Last of Us κτλ , παιζουν 10 μερες και το παρατανε. Εγω γιατι να μη τα δωσω σε 1 game οταν ξερω οτι θα παιζω για χρονια και αυτο που παιζω με ευχαριστει; Eδω συμφωνω φουλ εγω. Το να δινεις 100€ για παιχνιδι που θα παιζεις τοσες ωρες φουλ μαζι σου. Τωρα γιατι θελεις να παιξεις τοσο πολυ αυτό το παιχνίδι δεν θα το καταλάβω ποτέ Aλλα δεν εχει και καμία σημασία. Ο καθενας οπως την βρίσκει 1
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, silenoz66 είπε Eδω συμφωνω φουλ εγω. Το να δινεις 100€ για παιχνιδι που θα παιζεις τοσες ωρες φουλ μαζι σου. Τωρα γιατι θελεις να παιξεις τοσο πολυ αυτό το παιχνίδι δεν θα το καταλάβω ποτέ Aλλα δεν εχει και καμία σημασία. Ο καθενας οπως την βρίσκει Αν διαβασεις τα παραπανω ποστ μου, εγω ειμαι αυτος που λεει οτι κανονικα δεν πρεπει να το βαλουν 50€ αλλα 30-35€ λογο της καταστασης που επικρατει, ΕΚΤΟΣ και αν ειναι τοσο SuperWoW που να το δικαιολογει. Δεν ξερω γιατι ο φιλος ειδε μονο για τα 100€ που ειπα οτι θα εδινα για να ξεκαθαρισω οτι το προβλημα δεν ειναι οικονομικο. Αν το αξιζει να δωσω και 100€ αυτο ενοουσα. Τωρα γιατι θελω να παιξω τοσο πολυ... Τα Diablo δεν ειναι απλα games που θα παιξεις ξερα για το Content τους. Τα Diablo ειναι ενας ολοκληρος κοσμος, υπαρχει story, χαρακτηρες, ατμοσφαιρα, φανταστικα Cinematics που ολα αυτα μαζι σου ανεβαζουν το Hype(κατι που λειπει φανερα απο το PoE γιάυτο και ειναι και free). Το D4 εκτος απο τα παραπανω εχει και πολυ καλα γραφικα(για το ειδος) σε αντιθεση με ολα τα Unoptimized Fails του 2023. Mετα μου αρεσει ο ανταγωνισμος, θελω καθε μερα να βρισκω καλυτερο gear, να καθαριζω ολο και πιο δυσκολες περιοχες,να ψαχνω για items που θεωρουνται αδυνατον να τα βρεις. Αν ολοι φοραγαμε Shako και Grand Fanther θα ηταν απλα items και τιποτα παραπανω. Αν επεφταν απο το X και το Ψ Boss και τα φοραγε αυτος που επαιξε 20 ωρες δεν θα ειχαν κανενα νοημα για εμενα. Αν καταντησει σαν το D3 που πας max level σε 3 ωρες και ντυνεσαι σε 10 ωρες πολυ πιθανον να το παρατησω οπως και εκανα και συνεχισα να παιζω D2. Eλπιζω οτι το game εχει ακομα πολλα να δωσει και θα βελτιωθει με τα Seasons και τα Expansions. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece
Mhlogiatros Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πανω απο 15 χρονια παιζω wow και εχω μαθει καλα το Grinding αλλα τοσο copium και να πληρωνεις ευχαριστως πραγματα που επρεπε να ειναι free .....οκ καλα σας κανουν βαρα τους lilith και αλλο με το μαστιγιο Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2023 από Mhlogiatros
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Πανω απο 15 χρονια παιζω wow και εχω μαθει καλα το Grinding αλλα τοσο copium και να πληρωνεις ευχαριστως πραγματα που επρεπε να ειναι free .....οκ καλα σας κανουν βαρα τους lilith και αλλο με το μαστιγιο 15 χρονια λοιπον δινεις καθε μηνα 15€ (2700€) και καθε χρονο 50€ (750€) παιζοντας στα ιδια χαλια γραφικα αλλα καλα μας κανουν που θα πληρωσουμε τα 30-40-50€ του Expansion Eσεις(WoW players) τους μαθατε οχι εμεις(diablo players) Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Ωραία, μέχρι εδώ τα "εσείς", "εμείς", "καλά σας κάνουν" και τέτοια απ' όλους. Αν θέλετε να λέτε τι καλό ή κακό είναι το game, μια χαρά. Σταματήστε όμως να πρέπει κάθε φορά και οι μεν και οι δεν να την λέτε στους απέναντί σας.
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μετα απο καποια pm με ερωτησεις, ειπα να το γραψω και εδω για να εξηγησω τι εννοω με το κυνηγι για 4/4 Αffixes. Καποια Affixes ειναι πολυ σημαντικα για το Build και γενικοτερα για το Class ΑΛΛΑ δεν βγαινουν σε ολα τα items. Oποτε θα πρεπει να εντοπισουμε σε ποια items βγαινουν και να εξασφαλισουμε οτι το εχουμε σε ολα. 4/4 δεν ειναι 4 Affixes που μας οφελουν, ειναι 4 Affixes "Best In Slot" Aν για παραδειγμα παιζουμε Sorceror/Sorceress με Cold Skills μπορει να βρουμε items με τα παρακατω Affixes και να νομιζουμε οτι ειναι σημαντικα ενω στη πραγματικοτητα δεν ειναι. Ναι μεν θα βοηθισουν εστω και στο ελαχιστο αλλα δεν τα θεωρουμε Best In Slot" Θα τα επιλεξουμε προσορινα μεχρι να βρουμε κατι καλυτερο που θα εχει τα 4 πιο σημαντικα. Damage to Close Enemies Damage to Distant Enemies Damage to Stunned Enemies Damage to Injured Enemies Damage to Crowed Controlled Enemies Damage to Chilled Enemies Damage to Frozen Enemies Frost Skill Damage Basic Skill Damage Core Skill Damage Mastery Skill Damage κτλ κτλ Σημαντικα ειναι τα : Cooldown Reduction (Helm , Amulet , Offhand) Mana Cost Reduction (Boots, Amulet, Offhand) Resource Generation (Rings, Offhand) Critical Strike Chance (Gloves, Wand, Staff, Offhand, Rings) Critical Strike Damage (1h Wand ,2h Staff, Rings) Vulnerable Damage (1h Wand,2h Staff, Rings) Intelligence Αll Stats % Total Armor (μονο οταν χωραει και εφοσον δεν εχουμε ξεφυγει μαζι με το Aspect of Disobedience το 85% Damage Reduction που ειναι το Cap) Aς υποθεσουμε λοιπον οτι ψαχνουμε για 4/4 Offhand. Cooldown Reduction Mana Cost Reduction Resource Generation Intelligence 4/4 Weapon (1h ή 2h) Critical Damage Vulnerable Damage Intelligence All Stats 4/4 Rings Critical Strike Damage Critical Strike Chance Vulnerable Damage Resource Generation (Αν για καποιο λογο το Mana ειναι υπεραρκετο και δεν τελειωνει χωρις Resource Generation , μια εναλακτικη ειναι το Μaximum Life) 4/4 Helm Cooldown Reduction % Total Armor Intelligence Maximum Life / All Stats 4/4 Amulet Cooldown Reduction Mana Cost Reduction % Total Armor (εφοσον δεν εχουμε ξεφυγει μαζι με το Aspect of Disobedience το 85% Damage Reduction που ειναι το Cap) % Intelligence / Ranks of All Defensive Skills / Ranks of the "X" Passive Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece 1
lasithi12 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 rogue μεγάλο ψέμα. ακραίο mobility ακραιο damage. βγάζει τα νταντζεον αέρα. πως δεν το εχουν νερφάρει αυτο το πράγμα; πραγματικα ειναι τόση γρήγορος δεν προλαβαινεις να πατησεις τα κουμπια...
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, lasithi12 είπε rogue μεγάλο ψέμα. ακραίο mobility ακραιο damage. βγάζει τα νταντζεον αέρα. πως δεν το εχουν νερφάρει αυτο το πράγμα; πραγματικα ειναι τόση γρήγορος δεν προλαβαινεις να πατησεις τα κουμπια... Και ο Druid μια απο τα ιδια ειναι, κανει τουρισμο στα NM Dungeons. Mετα ερχεται ο Necro που με λιγο Nerf συνεχιζει να κοβει τα παντα. Ο Sorceror δεν κοβει τοσο οσο οι αλλοι αλλα εχει υπερβολικο CC και τελευταιος ο Baba με τα 1000 Nerfs γιατι τολμησε καποτε ενας Youtuber και εκανε clear 100αρι. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα