Προς το περιεχόμενο

Diablo IV [PC] V2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Νερο δεν ξερω αν τρεχει αλλα δεν crashαρει. Εμενα καθε μιση ωρα - μια ωρα μου κανει ενα μεγαλο freeze ανοιγοντας το inv ή το season (U). Κολλαει για 5-10sec και μετα συνεχιζει κανονικα σαν να μην εγινε τιποτα. Αλλα συμβαίνει. 

😲

Δεν έχει γίνει κάτι εδώ ακόμα και παίζω 3-4 ώρες σερί τη μέρα. 

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, Αλεξανδρος A.92 said:

Νερο δεν ξερω αν τρεχει αλλα δεν crashαρει. Εμενα καθε μιση ωρα - μια ωρα μου κανει ενα μεγαλο freeze ανοιγοντας το inv ή το season (U). Κολλαει για 5-10sec και μετα συνεχιζει κανονικα σαν να μην εγινε τιποτα. Αλλα συμβαίνει. 

είχα μια ολόκληρη μέρα αυτά τα συμπτώματα αλλά σε χειρότερο βαθμό. δηλαδή τα 5-10 sec γίνονταν και 15-20sec όπου εκεί το game έριχνε not responding.  εκτός από inventory και season U το πάθαινα και σε vendors open, ή main towns tp.

δεν άλλαξα τίποτα και από τις τελευταίες 2 ώρες όλα κανονικά.

εγκατάσταση καθαρή 20ημερών, τελευταίοι drivers με καθαρισμό directx cache, σύνδεση νορμάλ χωρίς lag spikes, packet loss ή κάτι περίεργο.

δεν είμαι με frame generation.

όπως ήρθε έτσι λύθηκε και έφυγε.

όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι που κατέβηκε ένα patch 1.4gb και μετά. μπλιζαρντ φουτουγου

Επεξ/σία από greekfragma
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω απο τοτε που ανοιξε μεχρι και τωρα δεν εχω το παραμικρο απο θεμα game.
4Κ Max Settings Ray Traycing + FG για να εχω 100+ FPS.
H Νοva με γ@ στα DC τη Πεμπτη και καθε φορα επινα elixir και το εχανα μαζι με το NM Dungeon που ημουν στα μισα.
Ειχαν πει οτι θα το φτιαξουν αυτο αλλα...

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

😲

Δεν έχει γίνει κάτι εδώ ακόμα και παίζω 3-4 ώρες σερί τη μέρα. 

αυτο μου το κανει απο το προηγουμενο season. Οι drivers ειναι updated αλλα ισω πρεπει να περασω κανα καθαρο install. Το παιχνιδι εννοειται ειναι σε ssd

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

αυτο μου το κανει απο το προηγουμενο season. Οι drivers ειναι updated αλλα ισω πρεπει να περασω κανα καθαρο install. Το παιχνιδι εννοειται ειναι σε ssd

Δεν έχω κάτι να σας βοηθήσω ρε σεις. Σε εμένα παίζει όντως νερό το παιχνίδι. Είχα να παίξω μήνες, βασικά από τον Σεπτέμβρη του 23. Ψάξτε στο νετ μήπως βρείτε κάτι.

Δημοσ.

Και εγώ έχω κάτι κοληματακια αλλά πιο πιθανό είναι να φταίει το λαπτοπ μου. 

Πάντως το λεβελινγκ πόσο εύκολο έχει γίνει? 

Μόνο helltides χαλαρά για μερικές ώρες και έφτασα 45 με καλό gear

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Κολλησε και το tree of whispers. Δεν βλεπω τα rewards και δεν μπορω να τα παρω. Εχουν και αλλοι παρομοιο προβλημα. https://us.forums.blizzard.com/en/d4/t/tree-of-whispers-cant-choose-reward-reward-window-empty/161724/5

Και εγώ άνοιξα chest εχθές σε helltide και δεν μπορούσα να τα μαζέψω , έχω και freezes και input lag και όλα τα καλά

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, tsofras είπε

Και εγώ άνοιξα chest εχθές σε helltide και δεν μπορούσα να τα μαζέψω , έχω και freezes και input lag και όλα τα καλά

εγω τα freezes ισως τα εφτιαξα, διαβαζα χθες reddit και λεγαν να βαζουμε τον Launcher (battle.net) να κλεινει οταν μπαινουμε Ingame. Μοιαζει να εφτιαξε καπως η αποδοση γενικοτερα

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

εγω τα freezes ισως τα εφτιαξα, διαβαζα χθες reddit και λεγαν να βαζουμε τον Launcher (battle.net) να κλεινει οταν μπαινουμε Ingame. Μοιαζει να εφτιαξε καπως η αποδοση γενικοτερα

Καλύτερα είναι σήμερα όντως

Το καλό με τον necro επειδή έχω και τενοντίτιδα στο αριστερό είναι ότι παίζεις με το ένα χέρι :D

Έλα εντάξει , Cupstone T2 lvl 44 με καφέ και iQos στο αριστερό χέρι , δεν έχει ξαναγίνει αυτό

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο νεκροθαφτης ειναι πιο ξεκουραστος.

Εγω απο περυσι μονο με νεκροθαφτη κανω builδs,εχω κανει και με Druid αλλα συνεχεια στον νεκροθαφτη γυρναω.

Αλλη ανεση..

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Ο νεκροθαφτης ειναι πιο ξεκουραστος.

Εγω απο περυσι μονο με νεκροθαφτη κανω builδs,εχω κανει και με Druid αλλα συνεχεια στον νεκροθαφτη γυρναω.

Αλλη ανεση..

Εγώ απο το diablo 3 μέχρι και στο 4 στην προηγούμενη σεζόν έπαιζα σβούρα (οκ έπαιξα και frost mage season 1)

• Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, Αλεξανδρος A.92 said:

Υπαρχει συγκεκριμενη αντιστοιχιση του Pit με τα NMD? Δηλαδη αν νικας 70αρι NMD μπορεις να φτασεις 25αρι Pit ή κατι αντιστοιχο?

Στο Τ1 Pit αρχίζει από lvl100, στο Τ55 είναι σαν το NMD T100 και μετά ανεβαίνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...