BlurayMoviesGreece Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 58 λεπτά πριν, Westbaum είπε Επρεπε να το διορθώσουν το πολύ μέχρι την 3η ειδικά το management.Εκεί είναι που φύγαμε πολλοί.Υπάρχουν πολλά άλλα games να παίξουμε και ότι ήταν να δούμε από D4 το είδαμε.Μόνο ο BLU έχει το dedication να παίζει για καμμιά δεκαετία μέχρι το D5.💀 The righteous shall fall before the wicked, and all Creation shall tremble before the burning standards of Hell! Not even death can save you from me!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Απριλίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2024 Ποια περιοχή θα μπει άραγε με το 1ο expansion?
mordred Δημοσ. 19 Απριλίου 2024 Δημοσ. 19 Απριλίου 2024 2 minutes ago, Thresh said: Ποια περιοχή θα μπει άραγε με το 1ο expansion? Τα Πετράλωνα... 😄 Just kidding... Kurast ίσως; 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Απριλίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2024 21 minutes ago, mordred said: Kurast ίσως; Επειδή στο τέλος βλέπουμε το πλοίο να σαλπάρει, κάτι μου λέει ότι θα βάλουν τα απέναντι... 2
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 19 Απριλίου 2024 Δημοσ. 19 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Thresh είπε Ποια περιοχή θα μπει άραγε με το 1ο expansion? Θα συνεχισει ακριβως απο κατω στη ζουγκλα, Swamp Land, Κurast, Flayer Jungle,Travical,Black Marsh κτλ, ειναι το 3ο Αct του D2(Μephisto) , oι περιοχες που ειδαμε και στο trailer . Απεναντι ειναι το Μount Arreat και το Harrogath(act5 D2), Barbarian Lands και χιονια , απο κατω η ερημος του Lut Gholein(act2 D2) και κατω αριστερα το Westmarch (act5 D3). Επεξ/σία 19 Απριλίου 2024 από BlurayMoviesGreece 3
Mojo-Jojo Δημοσ. 20 Απριλίου 2024 Δημοσ. 20 Απριλίου 2024 Εχω ξεκινήσει το campaign με rogue και θα ηθελα να ρωτήσω με τα side quests αξιζει να ασχοληθω; Τι λέτε; Εχω κανει μερικα αλλα τα βρηκα βαρετα και δε δίνουν κατι το τρομερο.
BLiTzER Δημοσ. 21 Απριλίου 2024 Δημοσ. 21 Απριλίου 2024 Αφού ολοκλήρωσα το campaign και όλα τα quests μια φορά, δεν ασχολήθηκα ποτέ ξανά, πέραν των seasonal και κάποιων γρήγορων που έβρισκα στον δρόμο μου. Leveling κάνω κυρίως μέσω Gathering Legions, Helltides, Tree of Whispers. Και φυσικά NM και seasonal content. Ωστόσο, αν δεν τα έχεις κάνει ποτέ, θα τα έκανα μια φορά, έτσι για το lore.
mordred Δημοσ. 22 Απριλίου 2024 Δημοσ. 22 Απριλίου 2024 On 20/04/2024 at 18:39, Mojo-Jojo said: Εχω ξεκινήσει το campaign με rogue και θα ηθελα να ρωτήσω με τα side quests αξιζει να ασχοληθω; Τι λέτε; Εχω κανει μερικα αλλα τα βρηκα βαρετα και δε δίνουν κατι το τρομερο. Ναι αρκετά είναι generίλες είναι κάποια όμως που είναι καλά
objet_la Δημοσ. 22 Απριλίου 2024 Δημοσ. 22 Απριλίου 2024 επειδη εχω να παιξω S2 και πηρα καινουργειο account πρέπει να ξανακμανω ολο το campign και ολα τα quests για να παρω τα εξτρα points στο γκλιφ μαπ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαΐου 2024 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2024 Necromancer it is then Diablo IV Patch Notes — Diablo IV — Blizzard News 1
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) To θεμα με το χωρο του stash λυθηκε με την αποθηκευση των Αspects στο Codex of Power. To Itemization και το Enchanting εγινε πολυ καλυτερο. Ωραιες αλλαγες και νεες προσθηκες σε Helltides,Bosses και End game. Οποιος εχει χρονο και το εχει παρατησει καπου στη Season 1-2 καλο ειναι να του δωσει αλλη μια ευκαιρια. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2024 από BlurayMoviesGreece 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα