Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Έλα @BlurayMoviesGreeceSpinToWin λέει πάλι ο Rob, μακέλα με WW + Dust Devils.
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 17 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Έλα @BlurayMoviesGreeceSpinToWin λέει πάλι ο Rob, μακέλα με WW + Dust Devils. Moλις ειδα τα Patch Notes ηταν το 1ο που σκεφτηκα. Δεν το εχω δει ακομα γιατι εστηνα ενα ενυδρειο αλλα σιγουρα θα δοκιμασω WW+ Devils + Ancients.
mordred Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) Ρε παίδες μπορείτε να μπείτε (όχι στο ptr). Μου βγάζει ότι δε βρίσκει valid liscense και κάτι τέτοια κουλά. Παράλληλα κάνει κανα 3 λεπτο να το κάνει launch.... Επεξ/σία 4 Απριλίου 2024 από mordred
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 Δημοσ. 4 Απριλίου 2024 42 λεπτά πριν, mordred είπε Ρε παίδες μπορείτε να μπείτε (όχι στο ptr). Μου βγάζει ότι δε βρίσκει valid liscense και κάτι τέτοια κουλά. Παράλληλα κάνει κανα 3 λεπτο να το κάνει launch.... Τον έχουν πιει οι σερβερς τους. Και γω νόμιζα ότι το λαπτοπ που μόλις έκανα φορματ κατι έκανα λαθος με το αντιβιοτικο ή τους drivers και έβγαζα και έβαζα, πέταξα και το bnet μπας ήταν αυτό. Μέχρι που έβγαλαν αυτή την ειδοποίηση, ρώτησα και 2 φίλους και τον ήπιαμε όλοι. Στην αρχή όταν ήταν ανοιχτό, δεν ένιωθε ούτε η καρτέλα home. Όχι τίποτα, ήθελα να ετοιμάσω το λαπτοπ με το d4 για να το πάρω μαζί στο ταξίδι. 1
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 Δημοσ. 5 Απριλίου 2024 Πρεπει να αλλαξουν το animation για το Dust Devil... Nα εχει πολυ λιγοτερα Τwisters αλλα να κανει τα ιδια hit.
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2024 Τα cinematics του game σας φαίνονται κι εσάς μερικές φορές λες και τα έχουν φτιάξει σε Windows 98;
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Δημοσ. 10 Απριλίου 2024 Παιζοντας λιγο τον PTR μου αρεσαν οι αλλαγες στo itemization και το crafting/enchanting και τα Helltides που εγιναν πιο ενδιαφερον με τις αλλαγες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Ίδια μέρα με το season 4 του D4...τέλη Ιουνίου λογικά θα το αρχίσουμε @Psycho_Warhead @BlurayMoviesGreece
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 14 λεπτά πριν, Thresh είπε Ίδια μέρα με το season 4 του D4...τέλη Ιουνίου λογικά θα το αρχίσουμε @Psycho_Warhead @BlurayMoviesGreece Αν δεν ριξουν τα xp boosts ουτε βδομαδα δεν θα κρατησει το Season 4. Ωραιες αλλαγες αλλα τι να το κανω αν ειμαι T4 σε μερικες ωρες.
Retromaniac Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 1 ώρα πριν, Thresh είπε Ίδια μέρα με το season 4 του D4...τέλη Ιουνίου λογικά θα το αρχίσουμε @Psycho_Warhead @BlurayMoviesGreece Τελικά το ξεκίνησα και εγώ αφού μπήκε στο game pass
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 3 ώρες πριν, Westbaum είπε Ακόμα Diablo παίζετε ρε καμμένοι?🤪 Κάθε φορά που βγαίνει νέα season έχει καψέλα για κάνα 2 βδομάδες σίγουρα.
Westbaum Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Εγώ το παράτησα στην 3η σεζόν.Το inventory management και μαπα quality drops μου'σπάσαν τα νεύρα.Στις πρώτες 2 σεζόν δεν είχα πρόβλημα να ξοδεύω 4ωρα στα helltides για να μαζεύω mats για Duriel,για συγκεκριμμένο Uber,by the 3rd Season the novelty wore off😒
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Στην season 4 τα φτιάχνουν όλα αυτά. 1
Westbaum Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Επρεπε να το διορθώσουν το πολύ μέχρι την 3η ειδικά το management.Εκεί είναι που φύγαμε πολλοί.Υπάρχουν πολλά άλλα games να παίξουμε και ότι ήταν να δούμε από D4 το είδαμε.Μόνο ο BLU έχει το dedication να παίζει για καμμιά δεκαετία μέχρι το D5.💀 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα