Προς το περιεχόμενο

Diablo IV [PC] V2

GhostRiderLSOV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, BlurayMoviesGreece said:

Ρε συ δεν ειναι επιχειρημα αυτο, οι Ber δεν πεφτουν βροχη με την ιδια λογικη στο D4 αν πεσει Shako στο 3ο run εγινες και δεν θες 300+.
Τοσα χρονια που παιζω το καλυτερο που σηκωσα 1η εβδομαδα ηταν Sur που δεν πουλιεται ευκολα και με το ζορι πηρα Shako για να το δωσω για Tal Αrmor σε μια Assasin που της ηταν αχρηστη.
Αν ηταν Sorc πχ δεν θα εδινε ποτε Tal Αrmor για Shako και για Rune θα ζηταγε Jah οχι Sur.

Sur για shako? Ίσως εάν είναι πρώτη, γιατί 2η μέρα το shako θα κάνει ist άντε βαριά βαριά Vex.

Τέλος πάντων, έχεις τις εμπειρίες σου κι έχω τις δικές μου. 
Σταματάμε εδώ γιατί νήμα δεν λέγεται D2?

Επεξ/σία από Sugizo
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Sugizo είπε

Sur για shako? Ίσως εάν είναι πρώτη, γιατί 2η μέρα το shako θα κάνει ist άντε βαριά βαριά Vex.

Τέλος πάντων, έχεις τις εμπειρίες σου κι έχω τις δικές μου. 
Σταματάμε εδώ γιατί νήμα δεν λέγεται D2?

Tη πρωτη βδομαδα ειναι ανετα Sur, στις 10 μερες ειναι Ohm, στις 20 μερες ειναι VEX και στο μηνα κανενα σαπιο 99def θα εχει 1-2 IST.
Για τα drop rates μιλαμε οχι απαραιτητα για το D2.
Aπλα ειπα οτι αν σε καποιους κακοφαινεται το drop rate του D4 στο D2 θα εκλαιγαν, γιατι ειπωθηκε οτι στο D2R δεν ειχε γκρινια.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece

2 minutes ago, BlurayMoviesGreece said:

Tη πρωτη βδομαδα ειναι ανετα Sur, στις 10 μερες ειναι Ohm, στις 20 μερες ειναι VEX και στο μηνα κανενα σαπιο 99def θα εχει 1-2 IST.
Για τα drop rates μιλαμε οχι απαραιτητα για το D2.
Aπλα ειπα οτι αν σε καποιους κακοφαινεται το drop rate του D4 στο D2 θα εκλαιγαν, γιατι ειπωθηκε οτι στο D2R δεν ειχε γκρινια.

Για το D2R όχι δεν είχε τόση γκρίνια ακόμα και από νέα άτομα, ξανά τα ίδια;

Γιατί στο D2R δεν θελεις BiS για να κανείς την δουλειά σου. 
Απλο έτσι; Η θα το κάνουμε επιστήμη και 3 σελίδες και αυτό;

Ποσο μάλλον τώρα με τα sunder charms. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Sugizo είπε

Για το D2R όχι δεν είχε τόση γκρίνια ακόμα και από νέα άτομα, ξανά τα ίδια;

Γιατί στο D2R δεν θελεις BiS για να κανείς την δουλειά σου. 
Απλο έτσι; Η θα το κάνουμε επιστήμη και 3 σελίδες και αυτό;

Ποσο μάλλον τώρα με τα sunder charms. 

Στο D2R δεν γκρινιαξε κανενας γιατι το 99% του κοινου ηταν old players και δεν ειχαν απαιτησεις για nerfs,skips και boost xp.
Hξεραν τι δυσκολιες θα συναντησουν και μπηκαν για να θυμηθουν τα παλια.
Mια χαρα εχει BiS και στο D2R ,εξαρταται απο το τι απαιτησεις εχεις και που θες να φτασεις.
Εδω υπαρχουν ατομα που θελουν να εχουν Perfect charms και ολα στο ιδιο σχεδιο μην τυχων ειναι καποιο αλλο και κουρασουν τα ματακια τους.
Στο D4 μπηκαν ολοι και ειχαν την απαιτηση να ειναι οπως νομιζαν οτι θα ειναι με content για "μια ζωη" ενω ηξεραν οτι το game δεν εχει μηνιαια συνδρομη(βλεπε WoW) και tα εξοδα θα εβγαιναν MONO απο Expansions.
Oταν λοιπον εχουν σκοπο να βγαζουν 1 Expansion το χρονο και 4-5 seasons, δεν προκεται να σου δωσουν content για "μια ζωη" θα το παρεις με το σταγονομετρο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 minutes ago, BlurayMoviesGreece said:

Στο D2R δεν γκρινιαξε κανενας γιατι το 99% του κοινου ηταν old players και δεν ειχαν απαιτησεις για nerfs,skips και boost xp.
Hξεραν τι δυσκολιες θα συναντησουν και μπηκαν για να θυμηθουν τα παλια.
Mια χαρα εχει BiS και στο D2R ,εξαρταται απο το τι απαιτησεις εχεις και που θες να φτασεις.
Εδω υπαρχουν ατομα που θελουν να εχουν Perfect charms και ολα στο ιδιο σχεδιο μην τυχων ειναι καποιο αλλο και κουρασουν τα ματακια τους.
Στο D4 μπηκαν ολοι και ειχαν την απαιτηση να ειναι οπως νομιζαν οτι θα ειναι με content για "μια ζωη" ενω ηξεραν οτι το game δεν εχει μηνιαια συνδρομη(βλεπε WoW) και tα εξοδα θα εβγαιναν MONO απο Expansions.
Oταν λοιπον εχουν σκοπο να βγαζουν 1 Expansion το χρονο και 4-5 seasons, δεν προκεται να σου δωσουν content για "μια ζωη". 

Έβλεπα τα streams τότε του D2R, όχι δεν ήταν 99%, μιας και από τα λεγόμενα και γραφόμενα καταλάβαινες ότι ηταν νέοι παίχτες. 
Αντίθετα στο 4 πήγε όλη η παλιο-ομάδα που έλιωνε το 2 κάποτε. (Στον κύκλο μου τουλάχιστον)

αρα το ξαναλέω, καλές οι προσωπικές απόψεις, αλλά μιλάμε για πράγματα για τα οποία όχι μόνο δεν υπάρχουν νούμερα, αλλά βασίζονται και σε προσωπικές εμπειρίες καθαρά.

Ναι, το 4 λόγο hype τράβηξε πολύ νέο κόσμο, αλλά το ίδιο (σε μικρότερο βαθμό) είχε κάνει και το D2R, το έβλεπες πολύ ψηλά στο twitch για κάποιο διάστημα, το οποίο αποτελείτε κυρίως από νέους, πιστεύω.

Αλλα δεν καταλαβαίνω το προβληματισμό σου τώρα, θεωρείς το 4 επιτυχία; Θεωρείς το 2 αποτυχία;  Ποιος γκρίνιαζε που νομίζω είναι τελείως υποκειμενικό.

εσυ λες στο 2, εγώ βλέπω ότι τα νούμερα του 4 είναι στα τάρταρα. εάν θεωρείς επιτυχία το 4 και σου αρέσει, συνέχισε, δεν σου λέει κάποιος το ανάποδο.

Αλλα το τι περιμέναμε; Να πω προσωπικά πάλι, περίμενα ένα παιχνίδι τουλάχιστον πιο πλήρες και καλύτερο του 3 στην κυκλοφορία του. Μάλλον ζητούσα πολλά.

Επεξ/σία από Sugizo

• Super Moderators
35 minutes ago, Psycho_Warhead said:

Εγώ ελπίζω να μην γίνουν tradeable τα uniques στο 4 γιατί θα γίνει pay to win το παιχνίδι. Αλλο να αγοράσεις duriel mats και να είσαι με RNG για το τι θα σηκώσεις και άλλο να πουλάνε shako κατευθείαν.

Βασικά δεν θα με χάλαγε να γίνουν tradeable μονο για party/clan members που βρίσκονταν στο ίδιο instance του dungeon εντός πχ 5-10 λεπτών.

2 hours ago, Thresh said:

Αν δεν υπήρχαν τότε τα drop rates θα πρέπει να ήταν τελείως πάτο γιατί αλλιώς θα έπαιρνες ότι ήθελες, θα έβγαζες endgame και θα το παράταγες.

Kάπως πρέπει να σε κρατάει φτιάχνοντας νέο χαρακτήρα καθε φορά, τον οποίο θα nerfάρουν/buffάρουν ώστε να ξαναπαίζεις με διαφορετικό build για να μην βαριέσαι ξανά και ξανά τον ίδιο.

Ναι , ας ηταν τα drop rates στον πατο , να εβαζαν 1-2 seasons τον χρονο να δοκιμαζουν νεα πραματα τα οποια μετα να ενσωματωσουν στον eternal και ανα δυο χρονια ξερωγω βγαζεις ενα expansion ($$) με πολυ νεο πραμα και κρατας αμειωτο το ενδιαφερον συνεχως. Αυτο με τα 100 seasons του D3 και το να ντυνεσαι μεσα σε 1-2 μερες ειναι ακυρη φαση τελειως.

Οσο για το D2 , πιστευω ηταν η λογικη εξελιξη του D1 , αλλα με το τοσο trade που εχει δημιουργηθει για μενα εχει χασει τον χαρακτηρα του. Εχει δημιουργηθει ολοκληρη οικονομια με τα runes και τις ισοτιμιες τους , υπηρεσιες uber runs , σελιδες που δημοπρατουνται/πωλουνται αντικειμενα και αλλα πολλα. Χανεται το νοημα της δυσκολιας και του χαμηλου drop rate με ολα αυτα. 

Για μενα , το αυθεντικο diablo ηταν το πρωτο. Ναι μεν ειχε πολλες ατελειες σε θεματα quality of life (eχουν βγει mods που το βελτιωνουν) , αλλα η ατμοσφαιρα και τα "σκοτεινα" γραφικα ηταν η ουσια του πραματος. Το D2 , ηταν κοντα σε ολα αυτα αλλα χαθηκε η μπαλα οπως εγραψα με το ατελειωτο trade , το D3 το γαμησε τελειως μην τα ξαναπουμε και στο D4 δεν ξερω τι βλεπουμε. Νεα ωραια ομορφα γραφικα , ωραια καποια mechanics , αλλα απο κει και περα ποιος ειναι ο λογος υπαρξης του ?
Για μενα εχει εξαντληθει το franchise , δεν ξερω τι αλλο μπορει να προστεθει. 

Ενα D1 remake και ειμαστε καλα , και τελος :)

ΥΓ : Θυμαμαι προ αμνημονευτων χρονων να παιζω D2 και να παλευω με τον necromancer μου για κανα drop και οταν πρωτομπηκα στο battlenet , με πετυχαινει ενας και μου λεει ... θες το necro set ? Παρτο , δεν θελω κατι σαν ανταλλαγμα..μπαμ και το πεταει ΟΛΟ στο εδαφος !! :) Χαθηκε η αξια του παιχνιδιου μου εκεινη την στιγμη. Σκεφτομουν , τι διαολο κοπανιομουν τοσο καιρο σολο ο βλακας...
ΥΓ 2 : Τωρα που ειπα sets... θα δουμε κανα set στο D4 ? Ή ειναι τοσο δυσκολο να τα υλοποιησουν ? :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Sugizo είπε

Έβλεπα τα streams τότε του D2R, όχι δεν ήταν 99%, μιας και από τα λεγόμενα και γραφόμενα καταλάβαινες ότι ηταν νέοι παίχτες. 
Αντίθετα στο 4 πήγε όλη η παλιο-ομάδα που έλιωνε το 2 κάποτε. (Στον κύκλο μου τουλάχιστον)

αρα το ξαναλέω, καλές οι προσωπικές απόψεις, αλλά μιλάμε για πράγματα για τα οποία όχι μόνο δεν υπάρχουν νούμερα, αλλά βασίζονται και σε προσωπικές εμπειρίες καθαρά.

Ναι, το 4 λόγο hype τράβηξε πολύ νέο κόσμο, αλλά το ίδιο (σε μικρότερο βαθμό) είχε κάνει και το D2R, το έβλεπες πολύ ψηλά στο twitch για κάποιο διάστημα, το οποίο αποτελείτε κυρίως από νέους, πιστεύω.

Αλλα δεν καταλαβαίνω το προβληματισμό σου τώρα, θεωρείς το 4 επιτυχία; Θεωρείς το 2 αποτυχία;  Ποιος γκρίνιαζε που νομίζω είναι τελείως υποκειμενικό.

εσυ λες στο 2, εγώ βλέπω ότι τα νούμερα του 4 είναι στα τάρταρα. εάν θεωρείς επιτυχία το 4 και σου αρέσει, συνέχισε, δεν σου λέει κάποιος το ανάποδο.

Αλλα το τι περιμέναμε; Να πω προσωπικά πάλι, περίμενα ένα παιχνίδι τουλάχιστον πιο πλήρες και καλύτερο του 3 στην κυκλοφορία του. Μάλλον ζητούσα πολλά.

Εγω δεν μιλησα ουτε για επιτυχια ουτε για αποτυχια για κανενα απο τα 2.
Απλα ξεκαθαρισα καποιες ανακριβιες για τα drop rates (D4 D2) και το ποσο γκρινιαξαν/δεν γκρινιαξαν στο 2.
Eσενα μπηκε η παλιοπαρεα που λιωνατε στο 2 αλλα εγω εχω πανω 200 ατομα στο friend list και πανω απο 10000 ατομα σε discord channel  και κρινω απο αυτους ποσοι μπηκαν στο 2 και ποσοι μπηκαν στο 4.
Στο 2 λοιπον μπηκαν οι παλιοι και ελαχιστοι καινουριοι απο περιεργια, στο 4 μπηκαν ολοι οι παλιοι και ολοι οι καινουριοι.
Για αυτο βλεπεις οτι υπαρχει κοσμος ακομα και εδω που παιζει/επαιξε το 4 αλλα δεν εχει ιδεα πως ειναι τα 1 2 3.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, mphxths είπε

Σε ολη μου την ζωη δεν γνωρισα 200 ατομα ... τι φαση ? :) 

25 χρονια παιζω Diablo, φοιτητης ημουν και γερασα.
Μονο απο το net cafe που πηγαινα περιπου το 2000 ειμασταν 60 ατομα που παιζαμε D2 και καναμε trades.

2 minutes ago, BlurayMoviesGreece said:

Στο 2 λοιπον μπηκαν οι παλιοι και ελαχιστοι καινουριοι

Και ο αριθμός αυτός είναι 99% αυτό μας λες; Γιατί εγώ το κόβω ένα 15-20% να ήταν νέοι παίχτες, ειδικά τις πρώτες εβδομάδες. Σύμφωνα πάντα από τις ερωτήσεις που έβλεπα ον-λάιν/Streams/YT

αλλά ακόμα κι έτσι να είναι με τα 200 άτομα, πάλι δεν είναι αξιόπιστο νούμερο, ελπίζω να το καταλαβαίνεις αυτό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Sugizo είπε

Και ο αριθμός αυτός είναι 99% αυτό μας λες; Γιατί εγώ το κόβω ένα 15-20% να ήταν νέοι παίχτες, ειδικά τις πρώτες εβδομάδες. Σύμφωνα πάντα από τις ερωτήσεις που έβλεπα ον-λάιν/Streams/YT

αλλά ακόμα κι έτσι να είναι με τα 200 άτομα, πάλι δεν είναι αξιόπιστο νούμερο, ελπίζω να το καταλαβαίνεις αυτό

Eκτος απο τα 200 ατομα σου εγραψα οτι ειμαι και σε Discord channel με πανω απο 10000 ατομα.
Απο τη κυκλοφορια του D2R μεχρι σημερα εχω 800 vouches.
Vouch παιρνει οταν εισαι αξιοπιστος trader και ο αλλος εμεινε ευχαριστημενος.
Vouch μπορεις να παρεις μονο 1 φορα απο το καθε 1 ακομα και αν κανεις 10-20 trades.
Δεν κανουν ομως ολοι γιατι βαριουνται οποτε καταληγεις με 1/10 vouches.
Για να εχω 800 υπολογισε ποσα trades εχω κανει σε 3 χρονια και με ποσους εχω συζητησει για το D2R.

3 minutes ago, BlurayMoviesGreece said:

25 χρονια παιζω Diablo, φοιτητης ημουν και γερασα.

Πάνω από 25 προσωπικά, κι έχω 20 άτομα στο battle.net, κι αυτοί απο εποχές WoW. (Και δούλευα και σε ΝΕΤ καφέ)

μπράβο πάντως!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Sugizo είπε

Πάνω από 25 προσωπικά, κι έχω 20 άτομα στο battle.net, κι αυτοί απο εποχές WoW. (Και δούλευα και σε ΝΕΤ καφέ)

μπράβο πάντως!

Ναι 25 ειναι χοντρικα απο το D2, κανονικα παιζω απο το D1 το 1997, ειχα δει το trailer οταν τερματισα το Warcraft 1 το 1994, μετα επαιξα το Demo απο το Pc Master και το αγορασα πρωτη μερα κυκλοφοριας απο Παπασωτηριου στη Στουρναρη.

Spoiler

9 minutes ago, BlurayMoviesGreece said:

Ναι 25 ειναι χοντρικα απο το D2, κανονικα παιζω απο το D1 το 1997, ειχα δει το trailer οταν τερματισα το Warcraft 1 το 1994, μετα επαιξα το Demo απο το Pc Master και το αγορασα πρωτη μερα κυκλοφοριας απο Παπασωτηριου στη Στουρναρη.

Και με όλη αυτήν την εμπειρία, για πες μας, πιο είναι καλύτερο το 2 που παιζεις 24 χρόνια ή το 4 που δεν έχει χρονο και είναι ψόφιο;

Γιατι μας είχες ζαλίσει ποσό camay το 4 στις αρχες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...