Προς το περιεχόμενο

Diablo IV [PC] V2

GhostRiderLSOV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
9 hours ago, mphxths said:

Για τον eternal , καντο οσο ζορικο πρεπει , ριχνε τα drops με drop rate 0.000000000001%. Για να αποκτησει νοημα η κατασταση και να μην γινουμε D3.

Από την στιγμή που το ένα season αρχίζει καπάκια μετά το άλλο, παίζει κανείς eternal για να έχει νόημα να τα κάνουν αυτά?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 hour ago, Thresh said:

Από την στιγμή που το ένα season αρχίζει καπάκια μετά το άλλο, παίζει κανείς eternal για να έχει νόημα να τα κάνουν αυτά?

Βασικα οχι :) Ποτε δεν καταλαβα την λογικη των seasons. Υπηρχαν φορες στο D3 που δεν επαιξα καποια απο τα seasons. Θα επρεπε να ηταν (στο D3) τα μισα απο οσα ηταν και πιο ουσιωδη. Απλα η blizz ηθελε να τραβαει κοσμο επειδη τα αντικειμενα πεφτανε βροχη και δεν υπηρχε ιδιαιτερο ενδιαφερον απο ενα σημειο και περα. Αν ειχε το 3 και το 4 πιο ισορροπημενα οπως το 1 και το 2, θα υπηρχε ενδιαφερον και χωρις seasons. Απλα πηρε την κατηφορα το παιχνιδι με την λογικη των seasons ...

11 hours ago, BlurayMoviesGreece said:

Στο D2R δεν γκρινιαξε κανενας γιατι ο κοσμος που επαιζε D2 δεν γκρινιαζε γενικως.
Αν πας να βαλεις νεο κοσμο να παιξει D2 θα δεις τι κλαμα θα πεσει.

Αυτό δεν νομίζω να ισχύει καθόλου, πολλοί από τους streamers ήταν νεουδια και πάλι σήκωναν τα κερατά τους γιατί έλιωναν 8-10 ώρες την ημέρα.

Γιατί πολύ απλά έχεις διάφορους τρόπους στο να ντυθείς, και δεν χρειάζεσαι καν τα BiS για να κανείς την δουλειά σου.

Υπήρχαν αρκετοί που σήκωσαν high rune πχ και με trade ντυνόταν.

Νομίζω το ότι ο κόσμος παίζει ακόμα το 2, δείχνει ποσό διαφορετική φιλοσοφία έχει από το 4 και ποσό καλύτερη (ή χειρότερη για κάποιους) είναι ανάλογα τα γούστα. 

Στις 16/2/2024 στις 11:46 ΠΜ, mphxths είπε

Ενα remastering του D1 με νεα γραφικα οπως κανανε με το D2 , και την γαματη ατμοσφαιρα που ειχε , θα ηταν πιο πετυχημενη φαση...

Όπως έχω ξαναπεί, αγόρασα το D2 remaster όλο χαρά όταν βγήκε, να θυμηθώ και τα παλιά. Ε, το αποτέλεσμα ήταν να μην μπορώ να παίξω. Πολλή hardcorίλα μιας και δεν είμαστε πια παιδάκια. 

Φαντάσου τη νέα γενιά λοιπόν, θα πέσουν απ' τα παράθυρα. Εδώ γκρινίαζουν για το D4.

• Like 1

2 λεπτά πριν, Sugizo είπε

Αυτό δεν νομίζω να ισχύει καθόλου, πολλοί από τους streamers ήταν νεουδια και πάλι σήκωναν τα κερατά τους γιατί έλιωναν 8-10 ώρες την ημέρα.

Γιατί πολύ απλά έχεις διάφορους τρόπους στο να ντυθείς, και δεν χρειάζεσαι καν τα BiS για να κανείς την δουλειά σου.

Υπήρχαν αρκετοί που σήκωσαν high rune πχ και με trade ντυνόταν.

Νομίζω το ότι ο κόσμος παίζει ακόμα το 2, δείχνει ποσό διαφορετική φιλοσοφία έχει από το 4 και ποσό καλύτερη (ή χειρότερη για κάποιους) είναι ανάλογα τα γούστα. 

Nαι αυτοι που σηκωσαν τα HR και ντυθηκαν ηταν μια πολυ μικρη μειονοτητα που τους εκατσε το λαχειο στο RNG.
Στο προηγουμενο Season πηρα Shako στο 7ο Duriel run o φιλος σου εκανε 300 και δεν πηρε, το ιδιο λοιπον ειναι και αυτο που περιγραφεις στο D2.
Για να ντυθεις ηθελε καψιμο και τα chances ηταν 100 φορες χειροτερα με τοσο μεγαλα loot tables που δεν μπορουσες να κανεις στοχευμενα runs οπως ο Duriel, απλα πηγαινες Cow,Andy,Mephisto,Baal γιατι τα chances ηταν λιγο καλυτερα.

• Super Moderators
36 minutes ago, mphxths said:

Βασικα οχι :) Ποτε δεν καταλαβα την λογικη των seasons.

Αν δεν υπήρχαν τότε τα drop rates θα πρέπει να ήταν τελείως πάτο γιατί αλλιώς θα έπαιρνες ότι ήθελες, θα έβγαζες endgame και θα το παράταγες.

Kάπως πρέπει να σε κρατάει φτιάχνοντας νέο χαρακτήρα καθε φορά, τον οποίο θα nerfάρουν/buffάρουν ώστε να ξαναπαίζεις με διαφορετικό build για να μην βαριέσαι ξανά και ξανά τον ίδιο.

10 minutes ago, BlurayMoviesGreece said:

Nαι αυτοι που σηκωσαν τα HR και ντυθηκαν ηταν μια πολυ μικρη μειονοτητα που τους εκατσε το λαχειο στο RNG.
Στο προηγουμενο Season πηρα Shako στο 7ο Duriel run o φιλος σου εκανε 300 και δεν πηρε, το ιδιο λοιπον ειναι και αυτο που περιγραφεις στο D2.
Για να ντυθεις ηθελε καψιμο και τα chances ηταν 100 φορες χειροτερα με τοσο μεγαλα loot tables που δεν μπορουσες να κανεις στοχευμενα runs οπως ο Duriel, απλα πηγαινες Cow,Andy,Mephisto,Baal γιατι τα chances ηταν λιγο καλυτερα.

Ναι, τα chance για αυτά που θες σίγουρα, γι αυτό υπάρχει το trade. Μια χαρά ντύνεσαι στο 2, ούτε πολύ γρήγορα εάν ξεκινάς από το 0, ούτε αργά.

Διαλέγεις απο τα δυο και παίζεις, οπως είπα και πριν, περί ορέξεως.

Ποιοτικά, το ένα το παίζει ο κόσμος 20+ χρόνια και το άλλο ζήτημα εάν το παίζουν σε 1-2.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Sugizo είπε

Ναι, τα chance για αυτά που θες σίγουρα, γι αυτό υπάρχει το trade. Μια χαρά ντύνεσαι στο 2, ούτε πολύ γρήγορα εάν ξεκινάς από το 0, ούτε αργά.

Διαλέγεις απο τα δυο και παίζεις, οπως είπα και πριν, περί ορέξεως.

Ποιοτικά, το ένα το παίζει ο κόσμος 20+ χρόνια και το άλλο ζήτημα εάν το παίζουν σε 1-2.

Δεν ειναι τοσο ευκολα οσο λες, μαλλον εχεις πολυ καιρο να παιξεις και θυμασαι μονο τις καλες στιγμες :P
Εγω παιζω απο τη 1η μερα του Classic μεχρι και σημερα.
23/2 εχει νεο Season στο D2R δοκιμασε να παιξεις και θα μου πεις τι φορας και τι σηκωσες μετα απο 15 μερες .

Spoiler

Screenshot_19.jpg

Spoiler

Screenshot_18.jpg

Spoiler

Screenshot_28.jpg

Spoiler

Screenshot_29.jpg

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece

36 minutes ago, BlurayMoviesGreece said:

Δεν ειναι τοσο ευκολα οσο λες, μαλλον εχεις πολυ καιρο να παιξεις και θυμασαι μονο τις καλες στιγμες :P
Εγω παιζω απο τη 1η μερα του Classic μεχρι και σημερα.
23/2 εχει νεο Season στο D2R δοκιμασε να παιξεις και θα μου πεις τι φορας και τι σηκωσες μετα απο 15 μερες .

Reveal hidden contents

Screenshot_19.jpg

Reveal hidden contents

Screenshot_18.jpg

Reveal hidden contents

Screenshot_28.jpg

Reveal hidden contents

Screenshot_29.jpg

Η αλήθεια είναι ναι έχω ναι παίξω 2-3 μήνες, αλλα στο είχα ξαναπεί, ντύνομαι συνήθως γρήγορα γιατί συνήθως παίζουμε 2-3 άτομα μαζί.

Τα screenshot, υποθέτω είναι ladder? γιατί αν δεν είναι, τότε δεν βλέπω τίποτα το αξιόλογο. ISTs και Tal armor μονο? Εκτος κι αν όλα τα amu είναι Mara's 30αρια. Aμα ήταν όλες BER τότε θα μιλούσαμε :)

Παράδειγμα, το ένα φιλαράκι σήκωσε perfect Griffon και το έδωσε 20-25 BER αν θυμάμαι καλά, ντύσαμε όλους τους χαρακτήρες μας.

Στο τελευταίο ladder που έπαιξα, σήκωσα Sur σχετικά πολύ νωρίς και καταλαβαίνεις ότι ντύθηκα σε μερικές μέρες μονο, έκατσε δεν λέω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, Sugizo είπε

Η αλήθεια είναι ναι έχω ναι παίξω 2-3 μήνες, αλλα στο είχα ξαναπεί, ντύνομαι συνήθως γρήγορα γιατί συνήθως παίζουμε 2-3 άτομα μαζί.

Τα screenshot, υποθέτω είναι ladder? γιατί αν δεν είναι, τότε δεν βλέπω τίποτα το αξιόλογο. ISTs και Tal armor μονο? Εκτος κι αν όλα τα amu είναι Mara's 30αρια. Aμα ήταν όλες BER τότε θα μιλούσαμε :)

Παράδειγμα, το ένα φιλαράκι σήκωσε perfect Griffon και το έδωσε 20-25 BER αν θυμάμαι καλά, ντύσαμε όλους τους χαρακτήρες μας.

Στο τελευταίο ladder που έπαιξα, σήκωσα Sur σχετικά πολύ νωρίς και καταλαβαίνεις ότι ντύθηκα σε μερικές μέρες μονο, έκατσε δεν λέω.

Ναι Ladder ειναι, εξαρταται ποια χρονικη περιοδο το πουλας η το αγοραζεις.
Πλεον υπαρχουν και πολλοι P2W παικτες που πληρωνουν αγοραζουν runes και τους σκορπανε.
Οσο περνανε οι μερες οι τιμες πεφτουν και η αγορα γεμιζει runes.
To Griffon που λες πχ στις αρχες θα ειχε 1 Ber, μετα απο 1 μηνα 2 Βer και προς το τελος 20 Ber.
To να ντυθεις στο τελος ειναι ανουσιο. 
Δεν με συμφερει να κραταω High runes οσο περναει ο καιρος χανουν αξια και απο εκει που ο Jah/Ber ειχε 25 IST καταληγει να εχει 10 με το ζορι.
Ο IST απο την αλλη μου δινει 40PG και το νο1 σε πωλησεις για Real money ειναι τα Perfect gems γιατι κανουν rerolls.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, BlurayMoviesGreece said:

Ναι Ladder ειναι, εξαρταται ποια χρονικη περιοδο το πουλας η το αγοραζεις.
Πλεον υπαρχουν και πολλοι P2W παικτες που πληρωνουν αγοραζουν runes και τους σκορπανε.
Οσο περνανε οι μερες οι τιμες πεφτουν και η αγορα γεμιζει runes.
To Griffon που λες πχ στις αρχες θα ειχε 1 Ber, μετα απο 1 μηνα 2 Βer και προς το τελος 20 Ber.
To να ντυθεις στο τελος ειναι ανουσιο. 
Δεν με συμφερει να κραταω High runes οσο περναει ο καιρος χανουν αξια και απο εκει που ο Jah/Ber ειχε 25 IST καταληγει να εχει 10 με το ζορι.
Ο IST απο την αλλη μου δινει 40PG και το νο1 σε πωλησεις για Real money ειναι τα Perfect gems γιατι κανουν rerolls.

Ακριβώς, οι τιμές παίζουν, ειδικά τώρα που αγοράζουν HRs, πχ 40pg για 1 IST εγώ δεν δίνω ποτέ, ειδικά στις αρχές.

Perfect griffon με 1-2 ber δεν έχω δει ποτέ, 5 ήταν η χαμηλότερη τιμή πρώτη εβδομάδα ladder.(γιατί πολύ απλά το perfect griffon είναι πολύ πιο σπάνιο από 1 ber)

Και για όλα τα παραπανω που αναφέρουμε, ακόμα και 20+ χρόνια μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού, κανουν το D2 πολύ καλύτερο από τα περισσότερα ARPGs, όχι μόνο από το 4.

Επεξ/σία από Sugizo

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Sugizo είπε

Ακριβώς, οι τιμές παίζουν, ειδικά τώρα που αγοράζουν HRs, πχ 40pg για 1 IST εγώ δεν δίνω ποτέ, ειδικά στις αρχές.

Perfect griffon με 1-2 ber δεν έχω δει ποτέ, 5 ήταν η χαμηλότερη τιμή πρώτη εβδομάδα ladder.(γιατί πολύ απλά το perfect griffon είναι πολύ πιο σπάνιο από 1 ber)

Και για όλα τα παραπανω που αναφέρουμε, ακόμα και 20+ χρόνια μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού, κανουν το D2 πολύ καλύτερο από τα περισσότερα ARPGs, όχι μόνο από το 4.

Πιο σπανιο ειναι αλλα κανενας δεν εχει 5 Βer τη πρωτη βδομαδα και αυτος που θα πληρωσει με real money αντι να αγορασει 5 Ber θα αγορασει perfect Griffon με τα μισα € και δεν θα ασχοληθει με trades,σε 5 λεπτα θα το φοραει.
Το κακο με το 2 ειναι οτι εχουν αφησει ελευθερα τα bot και οι κινεζοι εχουν καταστρεψει την αγορα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, BlurayMoviesGreece said:

Πιο σπανιο ειναι αλλα κανενας δεν εχει 5 Βer τη πρωτη βδομαδα και αυτος που θα πληρωσει με real money αντι να αγορασει 5 Ber θα αγορασει perfect Griffon με τα μισα € και δεν θα ασχοληθει με trades,σε 5 λεπτα θα το φοραει.

Νομίζω βγαίνει στα ίδια λεφτά την πρώτη εβδομάδα.

επομένως τα ίδια λέμε, εάν βρήκες 1 ber πχ, αγοράζει άλλες 4 και το παίρνει πιο φτηνά.

αυτα

Επεξ/σία από Sugizo

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Sugizo είπε

Νομίζω βγαίνει στα ίδια λεφτά την πρώτη εβδομάδα.

επομένως τα ίδια λέμε, εάν βρήκες 1 ber πχ, αγοράζει άλλες 4 και το παίρνει πιο φτηνά.

αυτα

Ρε συ δεν ειναι επιχειρημα αυτο, οι Ber δεν πεφτουν βροχη με την ιδια λογικη στο D4 αν πεσει Shako στο 3ο run εγινες και δεν θες 300+.
Τοσα χρονια που παιζω το καλυτερο που σηκωσα 1η εβδομαδα ηταν Sur που δεν πουλιεται ευκολα και με το ζορι πηρα Shako για να το δωσω για Tal Αrmor σε μια Assasin που της ηταν αχρηστη.
Αν ηταν Sorc πχ δεν θα εδινε ποτε Tal Αrmor για Shako και για Rune θα ζηταγε Jah οχι Sur.

Εγώ ελπίζω να μην γίνουν tradeable τα uniques στο 4 γιατί θα γίνει pay to win το παιχνίδι. Αλλο να αγοράσεις duriel mats και να είσαι με RNG για το τι θα σηκώσεις και άλλο να πουλάνε shako κατευθείαν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...