Προς το περιεχόμενο

Diablo IV [PC] V2

GhostRiderLSOV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
9 minutes ago, FORIS78 said:

Ε ναι τα γνωστά, Immortal blizzard...

Ακόμα και στα "μικρά" patches το κάνει αυτό εδώ και μήνες αν όχι από πάντα. :(

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περα απο τις αλλαγες/προσθηκες σε classes/items/dungeons/events/qol που ειναι προφανως ευπροσδεκτες , τι φαση ειναι το season ? 

Στο προηγουμενο ειχαμε τα blood πως-τα-λεγανε που σου εδιναν καποιες ιδιοτητες/buffs/whatever. Τωρα εχουμε ενα ρομποτακι που πρεπει να βρουμε τα sigils του ή οπως τα λενε και να τα αναβαθμισουμε και να μας δωσουν παλι καποιες ιδιοτητες/buffs/whatever. Δηλαδη , μια απο τα ιδια παλι. Και μετα εχουμε τα Vaults , που σε καποια φαση παιρνεις κατι "charges" , τρια τον αριθμο , τα οποια πρεπει να διατηρησεις μεχρι το τελος του dungeon (τουλαχιστον 1 charge) , για να ανοιξεις το εξτρα chest. Καθε φορα που σε χτυπαει explosion ή trap χανεις και απο 1 charge. Και μιλαμε για dungeon , που σε καποια δωματια γινεται του πουταναριου απο traps ... δεν παιζει να τα αποφυγεις με τιποτα.

Α και για οποιον κουτοπονηρο (σαν και μενα :) ) σκεφτει να αδειασει ολο το dungeon ΠΡΙΝ παρει τα charges ωστε να εχει πληρη εικονα του χαρτη και απο ποια σημεια να περασει με λιγοτερο ρισκο , δεν γινεται κατι τετοιο , δεν στο επιτρεπει.

Δηλαδη καταντησε το παιχνιδι Tomb Raider και Prince of Persia , που πρεπει να κανουμε ακροβατικα...

Επεξ/σία από mphxths

3 ώρες πριν, mphxths είπε

Δηλαδη καταντησε το παιχνιδι Tomb Raider και Prince of Persia , που πρεπει να κανουμε ακροβατικα...

Τα παραλες λιγο νομιζω... 

Charges εχω πετυχει και 6 αν θυμαμαι σωστα. Δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερος ο μηχανισμος γενικα του Season αλλα ειχα βαρεθει το POE xD 

3 hours ago, mphxths said:

Α και για οποιον κουτοπονηρο (σαν και μενα :) ) σκεφτει να αδειασει ολο το dungeon ΠΡΙΝ παρει τα charges ωστε να εχει πληρη εικονα του χαρτη και απο ποια σημεια να περασει με λιγοτερο ρισκο , δεν γινεται κατι τετοιο , δεν στο επιτρεπει.

όποιος το σκέφτηκε να του καεί το video :P , χάλια ιδέα 

40 minutes ago, Αλεξανδρος A.92 said:

Τα παραλες λιγο νομιζω... 

Charges εχω πετυχει και 6 αν θυμαμαι σωστα. Δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερος ο μηχανισμος γενικα του Season αλλα ειχα βαρεθει το POE xD 

Σε 2-3 Vaults που πηγα , το σκηνικο ηταν το ιδιο. Διανυεις μια αποσταση , βρισκεις ενα portal. Βγαινεις απο το portal , σε μικρη αποσταση ειναι το pillar με τα charges (τρια) και μετα εκτεινεται σε μεγαλη αποσταση το υπολοιπο dungeon οπου στο τελευταιο δωματιο , πρεπει να επιβιωσεις για 20 secs οπου το δωματιο αυτο ειναι τιγκα στα traps. Φλεγεται ολο το εδαφος. Δηλαδη και μεχρι εκει να εχεις φτασει με καποια διαθεσιμα charges , ολο και κατι θα πατησεις εκει μεσα , ενω την ιδια στιγμη σε πελεκανε mobs. 

Δεν ξερω τι γινεται παρακατω , οπου κανεις overpower τα mobs , αλλα στα πρωτα levels , προσωπικα δεν το εχω , να μου μεινουν charges :) 

3 ώρες πριν, mphxths είπε

Σε 2-3 Vaults που πηγα , το σκηνικο ηταν το ιδιο. Διανυεις μια αποσταση , βρισκεις ενα portal. Βγαινεις απο το portal , σε μικρη αποσταση ειναι το pillar με τα charges (τρια) και μετα εκτεινεται σε μεγαλη αποσταση το υπολοιπο dungeon οπου στο τελευταιο δωματιο , πρεπει να επιβιωσεις για 20 secs οπου το δωματιο αυτο ειναι τιγκα στα traps. Φλεγεται ολο το εδαφος. Δηλαδη και μεχρι εκει να εχεις φτασει με καποια διαθεσιμα charges , ολο και κατι θα πατησεις εκει μεσα , ενω την ιδια στιγμη σε πελεκανε mobs. 

Δεν ξερω τι γινεται παρακατω , οπου κανεις overpower τα mobs , αλλα στα πρωτα levels , προσωπικα δεν το εχω , να μου μεινουν charges :) 

στο Pillar σου λεει χαλασε ενα .......(δεν θυμαμαι το ονομα) για να παρεις 3 chargers. Μπορεις να παρεις και παραπανω.

Και εγω απο τα 3-4 vaults που εχω κανει 1 φορα μου εμειναν charges.

• Super Moderators
2 hours ago, Αλεξανδρος A.92 said:

Μπορεις να παρεις και παραπανω.

Ακριβώς, δίνεις 1 pearl για 3 charges, όσο έχεις pearls τόσο μπορείς να ανεβάζεις charges και να εισαι σχετικά safe...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...