dyrer Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Εσκασε αλλά πάει πολύ αργά τουλάχιστον για εμένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FORIS78 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Ε ναι τα γνωστά, Immortal blizzard... Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου από FORIS78 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Super Moderators Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 9 minutes ago, FORIS78 said: Ε ναι τα γνωστά, Immortal blizzard... Ακόμα και στα "μικρά" patches το κάνει αυτό εδώ και μήνες αν όχι από πάντα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Season 1 sorc , season 2 barbarian να πάω για necro ? Αξίζει τον κόπο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Super Moderators Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 1 hour ago, GaGaS_Thess said: Season 1 sorc , season 2 barbarian να πάω για necro ? Αξίζει τον κόπο? Storm Druid. 😛 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 8 ώρες πριν, Thresh είπε Storm Druid. 😛 Λες ε? Ας δοκιμάσω dudu λοιπόν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Περα απο τις αλλαγες/προσθηκες σε classes/items/dungeons/events/qol που ειναι προφανως ευπροσδεκτες , τι φαση ειναι το season ? Στο προηγουμενο ειχαμε τα blood πως-τα-λεγανε που σου εδιναν καποιες ιδιοτητες/buffs/whatever. Τωρα εχουμε ενα ρομποτακι που πρεπει να βρουμε τα sigils του ή οπως τα λενε και να τα αναβαθμισουμε και να μας δωσουν παλι καποιες ιδιοτητες/buffs/whatever. Δηλαδη , μια απο τα ιδια παλι. Και μετα εχουμε τα Vaults , που σε καποια φαση παιρνεις κατι "charges" , τρια τον αριθμο , τα οποια πρεπει να διατηρησεις μεχρι το τελος του dungeon (τουλαχιστον 1 charge) , για να ανοιξεις το εξτρα chest. Καθε φορα που σε χτυπαει explosion ή trap χανεις και απο 1 charge. Και μιλαμε για dungeon , που σε καποια δωματια γινεται του πουταναριου απο traps ... δεν παιζει να τα αποφυγεις με τιποτα. Α και για οποιον κουτοπονηρο (σαν και μενα ) σκεφτει να αδειασει ολο το dungeon ΠΡΙΝ παρει τα charges ωστε να εχει πληρη εικονα του χαρτη και απο ποια σημεια να περασει με λιγοτερο ρισκο , δεν γινεται κατι τετοιο , δεν στο επιτρεπει. Δηλαδη καταντησε το παιχνιδι Tomb Raider και Prince of Persia , που πρεπει να κανουμε ακροβατικα... Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου από mphxths Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, mphxths είπε Δηλαδη καταντησε το παιχνιδι Tomb Raider και Prince of Persia , που πρεπει να κανουμε ακροβατικα... Τα παραλες λιγο νομιζω... Charges εχω πετυχει και 6 αν θυμαμαι σωστα. Δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερος ο μηχανισμος γενικα του Season αλλα ειχα βαρεθει το POE xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 3 hours ago, mphxths said: Α και για οποιον κουτοπονηρο (σαν και μενα ) σκεφτει να αδειασει ολο το dungeon ΠΡΙΝ παρει τα charges ωστε να εχει πληρη εικονα του χαρτη και απο ποια σημεια να περασει με λιγοτερο ρισκο , δεν γινεται κατι τετοιο , δεν στο επιτρεπει. όποιος το σκέφτηκε να του καεί το video , χάλια ιδέα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 40 minutes ago, Αλεξανδρος A.92 said: Τα παραλες λιγο νομιζω... Charges εχω πετυχει και 6 αν θυμαμαι σωστα. Δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερος ο μηχανισμος γενικα του Season αλλα ειχα βαρεθει το POE xD Σε 2-3 Vaults που πηγα , το σκηνικο ηταν το ιδιο. Διανυεις μια αποσταση , βρισκεις ενα portal. Βγαινεις απο το portal , σε μικρη αποσταση ειναι το pillar με τα charges (τρια) και μετα εκτεινεται σε μεγαλη αποσταση το υπολοιπο dungeon οπου στο τελευταιο δωματιο , πρεπει να επιβιωσεις για 20 secs οπου το δωματιο αυτο ειναι τιγκα στα traps. Φλεγεται ολο το εδαφος. Δηλαδη και μεχρι εκει να εχεις φτασει με καποια διαθεσιμα charges , ολο και κατι θα πατησεις εκει μεσα , ενω την ιδια στιγμη σε πελεκανε mobs. Δεν ξερω τι γινεται παρακατω , οπου κανεις overpower τα mobs , αλλα στα πρωτα levels , προσωπικα δεν το εχω , να μου μεινουν charges Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, mphxths είπε Σε 2-3 Vaults που πηγα , το σκηνικο ηταν το ιδιο. Διανυεις μια αποσταση , βρισκεις ενα portal. Βγαινεις απο το portal , σε μικρη αποσταση ειναι το pillar με τα charges (τρια) και μετα εκτεινεται σε μεγαλη αποσταση το υπολοιπο dungeon οπου στο τελευταιο δωματιο , πρεπει να επιβιωσεις για 20 secs οπου το δωματιο αυτο ειναι τιγκα στα traps. Φλεγεται ολο το εδαφος. Δηλαδη και μεχρι εκει να εχεις φτασει με καποια διαθεσιμα charges , ολο και κατι θα πατησεις εκει μεσα , ενω την ιδια στιγμη σε πελεκανε mobs. Δεν ξερω τι γινεται παρακατω , οπου κανεις overpower τα mobs , αλλα στα πρωτα levels , προσωπικα δεν το εχω , να μου μεινουν charges στο Pillar σου λεει χαλασε ενα .......(δεν θυμαμαι το ονομα) για να παρεις 3 chargers. Μπορεις να παρεις και παραπανω. Και εγω απο τα 3-4 vaults που εχω κανει 1 φορα μου εμειναν charges. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Super Moderators Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2 hours ago, Αλεξανδρος A.92 said: Μπορεις να παρεις και παραπανω. Ακριβώς, δίνεις 1 pearl για 3 charges, όσο έχεις pearls τόσο μπορείς να ανεβάζεις charges και να εισαι σχετικά safe... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Στα 5 ευρώ από τώρα τα 50 runs για Duriel, φαντάζομαι στα μέσα της season θα πάει στα 2 ευρώ, lol. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Το ρομποτάκι κάνει κάποια ουσιαστική διαφορά ή είναι διακοσμητικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepychris Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου ψιλοαδιάφορο ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα