Προς το περιεχόμενο

Diablo IV [PC] V2

GhostRiderLSOV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πολλά builds θα είναι δυνατά και η λίστα βέβαια μπορεί να αλλάξει τελείως ανάλογα με τα runes στο pet..O rogue επιτέλους θα έχει ranged meta..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Sugizo είπε

Μα το ίδιο ακριβώς κάνανε και στο 3, άλλαζαν το meta κάθε σεζόν (άντε 2). Περίμενες να μην το κάνανε στο 4;

Στο 3 γινοταν Rotation, μια Season ανεβαζαν το WW, μια αλλη ανεβαζαν το Hota, την επομενη ηταν πολυ δυνατο το Furious Charge και μετα ξαφνικα επαιζες Αvalance με Leap και καθαριζες τα παντα.
Στο 4 το WW σε καθε season γινεται ολο και χειροτερο....
Το ενα nerf μετα το αλλο.
Και δεν εχω την απαιτηση να κοβει Billions αλλα τουλαχιστον να ειναι Viable να μπορεις να παιξεις εστω και με 3-5m οχι με 600κ που τωρα θα γινουν 400κ.
Στην αρχη εκανα 1,2m μετα επεσα στα 800κ, μετα στα 600κ και τωρα παιζει να κανω 300-400k.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, Thresh είπε

Όλοι Charge Barb! 😛

Κατσε να το δουμε γιατι ετσι οπως ηταν , ηταν σαπιο.
Οχι μονο απο θεμα damage αλλα και απο θεμα gameplay.
Tωρα που αλλαξαν αυτο με τα walls, αν εχει γινει σαν το Furious Charge του D3 θα ειναι ωραιο.
Παντως το gameplay του δεν θα ειναι σε χαλαρο tempo, oταν παιζεις charge εiσαι μονιμα σε μια υπερενταση.

7 ώρες πριν, Thresh είπε

Όλοι Charge Barb! 😛

εγω εκει παω, οπως πηγα στο προηγουμενο Ball Lightning και εβγαλα ολο το content ευκολα και ανετα. 

7 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Κατσε να το δουμε γιατι ετσι οπως ηταν , ηταν σαπιο.
Οχι μονο απο θεμα damage αλλα και απο θεμα gameplay.
Tωρα που αλλαξαν αυτο με τα walls, αν εχει γινει σαν το Furious Charge του D3 θα ειναι ωραιο.
Παντως το gameplay του δεν θα ειναι σε χαλαρο tempo, oταν παιζεις charge εiσαι μονιμα σε μια υπερενταση.

Charge + HOTA θα είναι το build και λογικό να μην είναι χαλαρό, ούτε το WW + HOTA ήταν χαλαρό στο season 2.

1 ώρα πριν, sleepychris είπε

για casual, τι προτεινουμε σαν class?
εχω παιξει rogue και necro, οποτε κατι απο τα υπολοιπα.

sorc θα ειναι viable?
κατα κυριο λογο για solo.

thanks in advance.

Sorceror κατευθειαν για casual. Εχει πολλα shields, teleport που βοηθαει, πανευκολο lvl up (για μενα το ευκολοτερο αλλα πολλοι βαζουν ψηλα και τον Necro), ανετο endgame. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Charge + HOTA θα είναι το build και λογικό να μην είναι χαλαρό, ούτε το WW + HOTA ήταν χαλαρό στο season 2.

Για τους αλλους το λεω που βλεπω οτι ολοι θελουν να παιξουν Charge αλλα θα πρεπει να εχουν διπλα τους και ενα πιεσομετρο παρεα με το activity tracker που μετραει παλμους :P

32 minutes ago, BlurayMoviesGreece said:

Για τους αλλους το λεω που βλεπω οτι ολοι θελουν να παιξουν Charge αλλα θα πρεπει να εχουν διπλα τους και ενα πιεσομετρο παρεα με το activity tracker που μετραει παλμους :P

Δηλαδη , bottom line που λενε και στο χωριο μου , charge barb παιζουμε αυτο το season ? :)

11 λεπτά πριν, mphxths είπε

Δηλαδη , bottom line που λενε και στο χωριο μου , charge barb παιζουμε αυτο το season ? :)

Eγω θα παιξω WW για αρχη, δεν του εχω και τοσο εμπιστοσυνη.
Τωρα αν ειναι τοσο καλο oσο το Furious Charge και δεν θελει αλλα 2-3 skills μαζι, μπορει να αλλαξω μετα.
Αν παιξεις αυτο το Hota+Charge+WW , ελπιζω να ξερεις κιθαρα και να εχεις καλα ανοιγματα στα δαχτυλα 🤣😂

23 minutes ago, BlurayMoviesGreece said:

Eγω θα παιξω WW για αρχη, δεν του εχω και τοσο εμπιστοσυνη.
Τωρα αν ειναι τοσο καλο oσο το Furious Charge και δεν θελει αλλα 2-3 skills μαζι, μπορει να αλλαξω μετα.
Αν παιξεις αυτο το Hota+Charge+WW , ελπιζω να ξερεις κιθαρα και να εχεις καλα ανοιγματα στα δαχτυλα 🤣😂

Θελω να παιξω κατι απλο , με λιγα κουμπια και imba dmg ! Τι παιζω λοιπον ? :) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...