Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Αυτό το build παίζεται μόνο στο PC σωστά, στις κονσόλες σε μαμάει το auto-target.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Επειδη θελω να το αγορασω και στο pc, ψαχνω ποση ωρα να βρω στο xbox ποιο battle net email εχω συνδεσει για να εχω τους ιδιους αρακτηρες αλλα δεν βρισκω τιποτα. Ξερει καποιος πως θα το βρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalan2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Με το θαυμα των Χριστουγεννων μου ξεκλειδωσε η Blizzard το account γιουπιιιιιιιιιιιι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 On 20/12/2023 at 00:59, BlurayMoviesGreece said: Για οποιον δεν εχει το 2 (Remastered) και το 3 μαζι με τα Expansions(2,3) ειναι πολυ καλη τιμη στα 60€ (2,3,4) και στα 42€ το 4. Το 2 remaster αξιζει γενικα? Το 3 το είχα παίξει όταν βγήκε δεν πρόκειται να το ξαναπιασω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, imr είπε Το 2 remaster αξιζει γενικα? Το 3 το είχα παίξει όταν βγήκε δεν πρόκειται να το ξαναπιασω To 2 θεωρειται γενικα για πολλους ως το καλυτερο απο ολα. Εγω τα εχω παιξει ολα αλλα περισσοτερο εχω λιωσει στο 2. Τωρα με το Remastered version εγινε λιγο πιο συγχρονο, εγινε περισσοτερο Balanced και τα γραφικα ειναι αξιοπρεπεστατα. Αν δοκιμασες να βαλεις το παλιο 2 δεν βλεποταν για καποιον που δεν το επαιξε/συνηθησε οταν βγηκε. Μπορεις να γυρισεις σε Legacy Graphics και να το δεις ανα πασα στιγμη μιας και το Remaster παιζει πανω απο το παλιο σαν φιλτρο. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τo collection εχω και ειναι very good deal . Ακομα και αν δε παιζω πολυ το 4 εχει τα αλλα ... Kαι με το νεο app που σπρωχνουν απο 5/1 παιζει να μη μπορουμε ουτε να κανουμε login - μιλαμε για πολυ security Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2023 από Mhlogiatros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μετα απο πολυ καιρο ειπα να παω σημερα Duriel μηπως πεσει το αναθεματισμενο Doombringer. Βρισκω 3 ατομα απο Clan ,κανονιζουμε 8 rotations(32 runs) και στο 3ο run πεφτει Doombringer και στο 8ο run Shako o Carigosa. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Τα lags όταν πετυχαίνεις mobs με damage resistance ακόμα να τα φτιάξουν..Κατά τα άλλα εντάξει, με snapshoting το βγάζουν άνετα το 25άρη πια. Ο Elon Musk παίζει με 34άρι(νομίζω είναι τόσο) curved και έχει κολλήσει την μάπα του στην οθόνη 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepychris Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 On 24/12/2023 at 12:55, dalan2007 said: Με το θαυμα των Χριστουγεννων μου ξεκλειδωσε η Blizzard το account γιουπιιιιιιιιιιιι γιατι στο ειχαν κλειδωσει, αν επιτρεπεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, sleepychris είπε γιατι στο ειχαν κλειδωσει, αν επιτρεπεται? Στις 20/12/2023 στις 1:36 ΠΜ, dalan2007 είπε με τις μαλακιες του authenticator κλειδωθηκα απεξω...ανοιξα τικετ ξερουμε σε ποσες μερες απαντανε περιπου? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) @mphxths @KoGi Στειλτε μου ενα msg στο Discord οταν εχετε χρονο να σας δωσω απο 25+25 mats για Duriel. O Nenzo τα εδωσε σε μια φιλη του αλλα εφοσον σηκωσα Doombringer θα σας δωσω τα δικα μου. Αν εχω χρονο θα σας τρεξω και μερικα. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 10 minutes ago, BlurayMoviesGreece said: O Nenzo τα εδωσε σε μια φιλη του Τουλαχιστον πιασανε τοπο ? Με πιανειιιιςςςςς ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Πληροφορίες για την Season 3 και τι άλλο δουλεύουν οι devs.. Diablo 4 Future Updates Calendar - What's Next in 2024 Ειδικά το loadout για να αλλάζεις build με ένα κουμπί πρέπει να μπει χτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα