RazielKvlt Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Εγώ τελείωσα με τη σεζόν.Θα μαζέψω τα cosmetics για necro και το mount trophy από το winter festival που είναι πολύ ωραία και μέχρι εκεί.Το AoZ είναι υπερβολή και προτιμώ τις ώρες που θα έριχνα εκεί να τις ρίξω στο Warframe όσο περιμένω για τη νέα σεζόν και το expansion.
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Έβγαλα το T20 AoZ με τον Barb με level 36 glyph, με ζόρισε αρκετά το 20άρη αλλά τελικά βγήκε. Θα πρέπει να ''σου κάτσει'' και κάπως ας πούμε για να είναι μαζεμένοι οι 3 seekers στο τέλος για να προλάβεις να τους φας. Να πω επίσης ότι τα shrines είναι εντελώς άχρηστα σ' αυτά τα tiers με εξαίρεση το protection που είναι τραγικό. Παίρνεις concuit και ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ damage. Δεν πρόκειται να συνεχίσω άλλο διότι για να βγει το 25άρι πρέπει να πάει 150 level το glyph οπότε δεν παίζει. Γενικά δεν αξίζει να ασχοληθείτε, προσωπικά push-αρα επειδή έχω όλα τα ubers σε barbarian και ήθελα το achievement του T20. Θα πρέπει να φτιάξουν αρκετά πράγματα. 1. Rewarding, chance ιγα uber drop έστω σε T15+ για να δίνει κίνητρο στους παίχτες να push-άρουν. 2. Rewarding με κάνα καλό σετάκι για το armor. 3. Rewarding με 925 ip only items όπως πετάει ο Duriel. 4. Τα shrines θα πρέπει να βοηθάνε, όχι να παίρνεις concuit και να είναι χειρότερο το damage από αυτό που κάνεις εσύ χωρίς αυτό. 5. Glyph XP με party. Θα πρέπει να δίνει περισσότερο XP με party γιατί δυσκολεύει πολύ το dungeon me έξτρα members. Αυτή τη στιγμή συμφέρει να πας solo και όχι με party. 6. Share Glyph μεταξύ των chars που έχεις. Θα πρέπει να μπορείς να το φορέσεις σε όποιον char έχεις και όχι να πρέπει να το ανεβάσεις απ' την αρχή για τους άλλους. Γενικά πρέπει να δώσουν κίνητρα για να push-άρει ο κόσμος, ακόμα και ο rob ξενέρωσε και λέει θα αφήσει το glyph 100 level αφού θέλει πολλές ώρες να το πάει 150 για να βγει το T25. Το Conduit ειναι κακο για Barbarian γενικα και παντου. Εχω σταματησει να το παιρνω ακομα και σε Helltides, Blood Harvest, NM Dungeons, Open World. Το damage και το mobility που εχει το καθιστα αχρηστο. Θα ειχε νοημα αν ηταν 2-3 φορες πιο γρηγορο σε movement και να τα εκανε ολα oneshot αλλιως ειναι downgrade σε σχεση με το movement και το damage που εχεις. Εγω φαντασου δεν το παιρνω ουτε στον WW. Tο Blast Wave που σκαει AoE καθε καποια seconds ειναι καλο γιατι εχει το dmg του + το damage σου,δεν εχεις λογο να μη το παρεις. Το Artillery ειναι καλο γιατι ειναι range AoE και σκοτωνει πολλα μαζι απο μακρια δεν χρειαζεται να πας κοντα ή να τα σημαδεψεις ολα ενω παραλληλα εχεις και το δικο σου damage οποτε παλι δεν εχεις λογο να μη το παρεις. Το Channeling σου μειωνει κατα πολυ τα cooldowns και spamαρεις ασταματητα warcries και Wrath of the Berserker με αποτελεσμα να εχεις movement, fortify, damage reduction, fury generation, %damage και Life. To Lethal αυξανει % το Damage σου σε ολα τα Abilities το Hota κοβει κομματια. Eδω κοιταμε να βρουμε item που να δινει 10str παραπανω ή 5% παραπανω Damage to Berserking και χαλαμε 10αδες rerolls δεν βρισκω λογο να μη τα παρεις ολα εκτος του Conduit. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Δεν τα βρίσκω συχνά τα artillery κλπ, όλο τη μλκια το concuit και το protection..Νομίζω όσο ανεβαίνεις σε Tiers τα βρίσκεις πιο δύσκολα τα καλά..
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Δεν τα βρίσκω συχνά τα artillery κλπ, όλο τη μλκια το concuit και το protection..Νομίζω όσο ανεβαίνεις σε Tiers τα βρίσκεις πιο δύσκολα τα καλά.. H αληθεια ειναι οτι δεν εχω δοκιμασει να pushαρω στα μεγαλα, προς το παρον τρεχω γρηγορα πολλα 10αρια και δεν ξερω αν αλλαζουν τα shrines στα μεγαλα. Αν ισχυει κατι τετοιο ειναι καλο απο μια αποψη γιατι θα κανουμε οτι καναμε και στο D3 στα Greater Rifts. Μολις η μπαρα πλησιαζει στο τελος βρισκεις ενα Protection αφηνεις μερικα mobs διπλα του, πας και καθαριζει σε αλλο δωματιο και μετα γυρνας να φας αυτα διπλα στο Protection για να το εχεις γεματο με τους Seekers. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece
imr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Παίζει η έκδοση για pc φτηνά μέσω VPN η κλειδαδικα? Η απλά περιμένω να βγάλει καμία χριστουγεννιάτικο προσφορά? Έχω ήδη για xbox αλλά σκέφτομαι να την πάρω και για pc τελικα
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 35 λεπτά πριν, imr είπε Παίζει η έκδοση για pc φτηνά μέσω VPN η κλειδαδικα? Η απλά περιμένω να βγάλει καμία χριστουγεννιάτικο προσφορά? Έχω ήδη για xbox αλλά σκέφτομαι να την πάρω και για pc τελικα To ειχαν βγαλει 2-3 φορες σε προσφορα κοντα στα 40€ πλεον ειναι σε κανονικη τιμη.
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Το έβγαλε και με lags, δεν ξέρω τι κάνουν με τους servers τους αλλά έχει θέμα πλέον.
dalan2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Στις 17/12/2023 στις 5:27 ΜΜ, imr είπε Παίζει η έκδοση για pc φτηνά μέσω VPN η κλειδαδικα? Η απλά περιμένω να βγάλει καμία χριστουγεννιάτικο προσφορά? Έχω ήδη για xbox αλλά σκέφτομαι να την πάρω και για pc τελικα στην blizzard ειναι σε sales παλι. 1
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 17/12/2023 στις 5:27 ΜΜ, imr είπε Παίζει η έκδοση για pc φτηνά μέσω VPN η κλειδαδικα? Η απλά περιμένω να βγάλει καμία χριστουγεννιάτικο προσφορά? Έχω ήδη για xbox αλλά σκέφτομαι να την πάρω και για pc τελικα Για οποιον δεν εχει το 2 (Remastered) και το 3 μαζι με τα Expansions(2,3) ειναι πολυ καλη τιμη στα 60€ (2,3,4) και στα 42€ το 4. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece
dalan2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 με τις μαλακιες του authenticator κλειδωθηκα απεξω...ανοιξα τικετ ξερουμε σε ποσες μερες απαντανε περιπου?
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Αύξησαν τις πιθανότητες για uber drop από Duriel μέχρι 8 Γενάρη.
KoGi Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Ναι απο 0,00001% θα παει 0,00002% και σωθηκαμε 😂🤣
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, KoGi είπε Ναι απο 0,00001% θα παει 0,00002% και σωθηκαμε 😂🤣 Τοσο ηταν στον Εternal, τωρα ειναι 2% και εγινε 4%.
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλά το ''stuck'' με το metamorphosis δεν το έφτιαξαν και το domination bug συμβαίνει πιο συχνά επειδή είσαι για λιγότερο χρόνο unstoppable, χαχαχα. RT πότε θα βάλετε ρε μλκες της Blizzard ; Άντε να πάρει δρόμο ο Κότικ μλκας μπας και βελτιωθούν πράγματα.. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2023 από Psycho_Warhead
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα