Προς το περιεχόμενο

Diablo IV [PC] V2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, mphxths είπε

Λαθος αριθμητικη. Διοτι εγω ημουν πιο τυχερος γιατι συνολικα εβγαλα τον ιδιο αριθμο uber σε λιγοτερα runs , αλλα αμα σταματουσαμε και οι δυο στα 35 runs , ποιος θα ειχε περισσοτερα ? Και στην τελικη ποιος ειναι ο πιο πιθανος να σταματησει στα λιγοτερα runs ? Ή να το θεσω αλλιως , ποιος θα κανει τα 100 runs νωριτερα ? Αρα ο hardcore παιχτης θα κανει 1000 runs , θα του εχουν σκασει π.χ. 5 uber επειδη ειναι και λιγο κωλοφαρδος ο casual θα κανει π.χ. 200 , θα του εχει σκασει 1 uber γιατι δεν ειναι κωλοφαρδος και θα του λεει ο hardcore ... εεεελα μην κλαιγεσαι , ας εκανες περισσοτερα..δεν εχει σημασια που εγω ειμαι κωλοφαρδος :) Τυχαια προσωπα στο παραδειγμα , δεν εχω κανενα uber :)

Για αυτο σου εξηγησα πολλες φορες οτι το να σταματησεις στα 10 στα 40 η στα 100 δεν εχει καμια σημασια αν δεν εχεις ολα οσα χρειαζεσαι.
Θα κανεις οσα χρειαστει για να τα αποκτησεις οσα και αν ειναι αυτα.
Υπαρχουν ατομα που με 1000 δεν εχουν shako και ατομα που στο 3ο run πηραν Doombringer.
Eγω πηρα Shako στο 7ο αλλα σε πανω απο 600 δεν εχω Doombringer.
Aλλοι παλι σε 400 τα εχουν ολα 2-3 φορες.
Τι σημασια εχει τι κανουν οι αλλοι αν ο σκοπος ειναι να τα βρω ολα και δεν τα εχω βρει.
Kαι το Joker κωλοφαρδια ειναι αλλα αν δεν παιζεις ειναι δεδομενο οτι δεν θα το κερδισεις ποτε.

Λαθος παραλληλισμος. Ακομα και παιδια της ιδιας ταξης , μπορει να ειναι παιδια πολλων ταχυτητων. Αλλα δεν διαβαζουν , αλλα εχουν περισσοτερο εφεση σε καποια μαθηματα , αλλα δεν παιρνουν τα γραμματα κλπ. Εσυ με αυτο που εγραψες υπονοεις οτι ολα τα παιδια της ιδιας ταξης ειναι του ιδιου επιπεδου... αμ δε :)

Φυσικα και δεν εχουν ολοι τις ιδιες ικανοτητες σε μια ταξη αλλα ειχαν εστω τη βαση για αυτο και περασαν και δεν εμειναν.
Το αν ειναι καποιος καλυτερος η χειροτερος θα φανει στο τελος.
Το ιδιο συμβαινει και με τους hardcore players,αλλοι κανουν 10αρια αλλοι 18αρια και αλλοι 24αρια.
Δεν ειναι ολοι στο ιδιο επιπεδο αλλα εχουν κανει ολα τα βασικα και περιμεναν το AoZ.
Εσυ χωρις να περασεις τις ταξεις(glyphs,Ubers,4/4 κτλ) θες να δωσεις το ιδιο διαγωνισμα(event).

Εχω παιξει απειρα arpg παιχνιδια. Ξερω τι πρεπει να γινει και τι πρεπει να κανω. Το αν τα κανω οπως πρεπει και οταν πρεπει ειναι ασχετο. Εγκειται στο οτι καποιοι παιζουμε και χαλαρα και μη αποδοτικα , απλα για διασκεδαση και χωρις να μας βιάζει κατι. Αν εσυ θες να τα κανεις ολα μεσα σε μια βδομαδα , δικαιωμα σου. Εγω δεν το βλεπω ετσι.

Δεν εχει να κανει με το αν παιζεις χαλαρα ,αν παιζεις για διασκεδαση και χωρις να σε βιαζει κατι.
Ακομα και αν επαιζα το 1/10 απο οτι παιζω τωρα, αυτη τη στιγμη θα εκανα οσα πρεπει να κανω πριν παω στο AoZ.
Δεν θα εβγαζα σκαρτο το AoZ γιατι οταν μου ελεγαν να ανεβασω τα Glyph και να φαρμαρω Duriel εγω εκανα αλλα πραγματα.
Καπου στις 1/12 σου εγραψα φαρμαρε mats να παμε Duriel να σηκωσεις κανενα Uber και η απαντηση σου ηταν καλυτερα να πουλησω γιατι στις 5 εχει AoZ.
Πηγες ΑοΖ ειδες οτι δεν μπορεις και εφταιγε το AoZ.
Aν ομως ειχαμε κανει καμια 60αρια runs σε 5 μερες δηλαδη 15 rotations θα μπορουσες να ειχες σηκωσει 1-2 Uber και απο τη πρωτη μερα να σου "αρεσε" το AoZ.
Και μη μου πεις που να τα βρεις 15 rotations, αν εγω βγαζω 12 σε ενα απογευμα ,εσυ θα εβγαζες 20 σε 5 μερες.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
Δημοσ.
1 hour ago, BlurayMoviesGreece said:

Για αυτο σου εξηγησα πολλες φορες οτι το να σταματησεις στα 10 στα 40 η στα 100 δεν εχει καμια σημασια αν δεν εχεις ολα οσα χρειαζεσαι.
Θα κανεις οσα χρειαστει για να τα αποκτησεις οσα και αν ειναι αυτα.
Υπαρχουν ατομα που με 1000 δεν εχουν shako και ατομα που στο 3ο run πηραν Doombringer.
Eγω πηρα Shako στο 7ο αλλα σε πανω απο 600 δεν εχω Doombringer.
Aλλοι παλι σε 400 τα εχουν ολα 2-3 φορες.
Τι σημασια εχει τι κανουν οι αλλοι αν ο σκοπος ειναι να τα βρω ολα και δεν τα εχω βρει.
Kαι το Joker κωλοφαρδια ειναι αλλα αν δεν παιζεις ειναι δεδομενο οτι δεν θα το κερδισεις ποτε.

Ναι αλλα εγω λεω αλλο. :) Δεν μπορει να ερχεται ο κωλοφαρδος που πιανει το τζοκερ την πρωτη φορα που επαιξε και να μου λεει... ελα παιξε 1000 φορες μπορει να το πιασεις και εσυ !! Ειναι σαν να με εμπαιζει :) Το drop rate ενος uber μπορει να ειναι το ιδιο για ολους , αλλα ο κωλοφαρδος μπορει να το βγαλει νωριτερα απο αλλους... thats all. Μαζι ποσα runs εχουμε παιξει ? 20-30? πανω κατω τοσα ? Δεν μου πεσε τιποτα. Θα μου πεις , τρεξε περισσοτερα... σιγουρα ειναι μια λυση. Αλλη λυση ειναι να σταθω κωλοφαρδος μια φορα και εγω στην ζωη μου σε drops :)

Εσυ χωρις να περασεις τις ταξεις(glyphs,Ubers,4/4 κτλ) θες να δωσεις το ιδιο διαγωνισμα(event).

Aυτο θα ευσταθουσε αν δε μιλουσαμε για time limited event. Aπο το πρωτο run , καταλαβα οτι δεν το εχουν στησει καλα. Υπερβολικο κοστος σε dusts , δεν συγχωρει τα deaths , υπερβολικη δυσκολια απο το πρωτο επιπεδο. Η πλακα ειναι οτι τα ειπανε και αλλοι αυτα και ακομα περισσοτερα. Αλλοι που ειχαν "περασει τις ταξεις". Μην λεμε τα ιδια. Εφαγε τρελο κραξιμο απο τους παντες για αυτο αμεσα εκανε αλλαγες η blizz. Για τα χαρακτηριστικα που ειχε και εχει το event αυτο , δηλ time limited , μηδεν rewards , και για αυτο που ηθελε η blizz , δηλ να το παιξουν ολοι ως ενα βαθμο , απετυχε για αυτο και εγιναν οι αλλαγες. Ενα προχειρογραμμενο grift ειναι και τιποτα παραπανω. 

Καπου στις 1/12 σου εγραψα φαρμαρε mats να παμε Duriel να σηκωσεις κανενα Uber και η απαντηση σου ηταν καλυτερα να πουλησω γιατι στις 5 εχει AoZ.

Δεν ειπα αυτο. Ειπα καλυτερα να πουλησω τα mats γιατι το gold θα πιασει τοπο. Θα κανω κανα enchant ξερωγω. Το run δεν εχει εγγυημενα αποτελεσματα :)

Πηγες ΑοΖ ειδες οτι δεν μπορεις και εφταιγε το AoZ.

Δεν θα εβγαζα σκαρτο το AoZ γιατι οταν μου ελεγαν να ανεβασω τα Glyph και να φαρμαρω Duriel εγω εκανα αλλα πραγματα.

Λες να εβγαλα σκαρτο το ΑοΖ επειδη δεν μπορουσα να το παιξω ? Και την λιλιθ δεν μπορουσα να την βγαλω μεχρι προσφατα αλλα δεν την εβγαλα ποτε σκαρτη. Που δεν ριχνει και τιποτα σε τελικη αναλυση. Το ΑοΖ ειχε τεχνικες και "λογικες" αστοχιες και ολοι το ειδαν. Η πλακα ειναι , και το λεω πολυ ειλικρινα , οτι και να μπορουσα να το παιξω μεχρι και το τελευταιο επιπεδο , καπου στην μεση θα το ειχα παρατησει γιατι δεν εχει ενδιαφερον. Δηλαδη να βαρας mobs που απλα αυξανει η ζωη τους και το dmg τους. Χωρις rewards , χωρις τιποτα. Ουτε καν ranking , να τραβηξω σκρινσοτ για την ματαιοδοξια μου να δειξω στην μανα μου ποσο tier εφτασα :) 

Βαλανε δυο events , που το ενα ειναι κακη αντιγραφη των grifts και το αλλο ενα blood event που δινει cosmetics και παπαριτσες. Δηλαδη μιλαμε για φαντασια υπο του μηδενος. Ελπιζω να αποκτησουν φαντασια συντομα γιατι ξεμενουμε απο content :) 

θα εκανα οσα πρεπει να κανω

Για μενα δεν υπαρχει "πρεπει" να κανω αυτα και αυτα και αυτα. Τουλαχιστον δεν υπαρχει βιασυνη για να το πω πιο σωστα γιατι οντως καποια πραγματα πρεπει να γινουν για να πας παρακατω. Αλλα οπως ειπα , εγω θα κωλοβαρεσω και λιγακι , θα παρεκκλινω της πορειας μου να βγαλω ενα side quest επειδη ειμαι ψυχαναγκαστικος και το πηρε το ματι μου στον χαρτη και ας ξερω οτι δεν θα παρω reward απο αυτο. Θα κανω και ενα event επειδη περασα απο διπλα του και ετσι μου την βαρεσε. Θα βαρεσω και ενα ελιτ γκρουπ ετσι γιατι φωσφοριζε περιεργα και με κοιτουσαν στραβα και ας ξερω οτι ολα αυτα ειναι χασιμο χρονου. Εσυ κατι τετοια δεν διανοεισαι καν να τα κανεις ;) 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, mphxths είπε

Ναι αλλα εγω λεω αλλο. :) Δεν μπορει να ερχεται ο κωλοφαρδος που πιανει το τζοκερ την πρωτη φορα που επαιξε και να μου λεει... ελα παιξε 1000 φορες μπορει να το πιασεις και εσυ !! Ειναι σαν να με εμπαιζει :) Το drop rate ενος uber μπορει να ειναι το ιδιο για ολους , αλλα ο κωλοφαρδος μπορει να το βγαλει νωριτερα απο αλλους... thats all. Μαζι ποσα runs εχουμε παιξει ? 20-30? πανω κατω τοσα ? Δεν μου πεσε τιποτα. Θα μου πεις , τρεξε περισσοτερα... σιγουρα ειναι μια λυση. Αλλη λυση ειναι να σταθω κωλοφαρδος μια φορα και εγω στην ζωη μου σε drops :)

Δεν ειναι κωλοφαρδια το να σηκωσεις κατι στο 10ο run οταν σου λειπουν τα υπολοιπα 3-4, ειναι απλα μια καλη αρχη που δεν ξερεις αν θα συνεχιστει το ιδιο καλα, αν θα γινει καλυτερα ή χειροτερα.
Το μονο που ξερεις ειναι οτι πρεπει να συνεχισεις να φαρμαρεις αν θες να εισαι End Game και αν θες να πας στα πιο δυσκολα.
Σε αυτα που πηγαμε μαζι σηκωσα και εγω και ο Carigosa και μαλιστα αυτος σηκωσε αυτο που ψαχνω εδω και 600 runs ενω εγω σηκωσα αυτο που ειχα ηδη 2 φορες.
Εσυ νιωθεις ατυχος, εγω νιωθω ατυχος και αυτος ενιωσε τυχερος.
Οσο συνεχιζεις να το κανεις αυτα τα συναισθηματα αλλαζουν προς το καλυτερο, αν σταματησεις εισαι καταδικασμενος.

Aυτο θα ευσταθουσε αν δε μιλουσαμε για time limited event. Aπο το πρωτο run , καταλαβα οτι δεν το εχουν στησει καλα. Υπερβολικο κοστος σε dusts , δεν συγχωρει τα deaths , υπερβολικη δυσκολια απο το πρωτο επιπεδο. Η πλακα ειναι οτι τα ειπανε και αλλοι αυτα και ακομα περισσοτερα. Αλλοι που ειχαν "περασει τις ταξεις". Μην λεμε τα ιδια. Εφαγε τρελο κραξιμο απο τους παντες για αυτο αμεσα εκανε αλλαγες η blizz. Για τα χαρακτηριστικα που ειχε και εχει το event αυτο , δηλ time limited , μηδεν rewards , και για αυτο που ηθελε η blizz , δηλ να το παιξουν ολοι ως ενα βαθμο , απετυχε για αυτο και εγιναν οι αλλαγες. Ενα προχειρογραμμενο grift ειναι και τιποτα παραπανω. 

Oσο το τρεχεις σου δινει Dust ποσες φορες θα στο πω.
Πλεον εχω τα 4πλασια Dusts απο οσα ξεκινησα και δεν εχω σπασει ουτε 1 Sigil ουτε εχω κανει κολπα οπως στα video .
Ο μονος τροπος να τελιωσουν τα Dust ειναι να ψοφας συνεχεια.
Δεν ειναι και δυσκολο να καταβει καποιος οτι αν ψοφαει συνεχεια προφανως δεν ειναι ετοιμος για αυτο το Event.
Eπισης δεν ειναι λυση το οτι δεν μπορεις να το τρεξεις το να βρεις 10 κακες κριτικες/γνωμες/αποψεις και να το θαψεις.
Αν θες να κανεις κατι γινε καλυτερος και τρεχτο οπως κανουν και οι υπολοιποι που ηταν πιο ετοιμοι.
Αν ολοι δεν μπορουσαν να το τρεξουν και ολοι το εκραζαν τοτε θα ειχε προβλημα.

Δεν ειπα αυτο. Ειπα καλυτερα να πουλησω τα mats γιατι το gold θα πιασει τοπο. Θα κανω κανα enchant ξερωγω. Το run δεν εχει εγγυημενα αποτελεσματα :)

Ναι οκ πηρες μια αποφαση για τους δικους σου λογους και επελεξες το Gold.
Mε Gold δεν κανεις AoZ, εχω 2 Billion και τα κοιταω.
Ο Νenzo πχ αγοραζε με Gold materials και εκανε τα 3πλασια Duriel απο εμενα, εγω θεωρησα σωστο οτι θα φαρμαρω.
Εσυ επελεξες οτι προτιμας το Gold απο τα mats.
Στο τελος της μερας ο καθε ενας πηρε αυτο που αξιζε με βαση τις αποφασεις του.
Εγω χωρις Doombringer με 2Β να τα κοιταω, εσυ με 0 Ubers και ο Nenzo με ολα τα Ubers 4-5 φορες.

Για μενα δεν υπαρχει "πρεπει" να κανω αυτα και αυτα και αυτα. Τουλαχιστον δεν υπαρχει βιασυνη για να το πω πιο σωστα γιατι οντως καποια πραγματα πρεπει να γινουν για να πας παρακατω. Αλλα οπως ειπα , εγω θα κωλοβαρεσω και λιγακι , θα παρεκκλινω της πορειας μου να βγαλω ενα side quest επειδη ειμαι ψυχαναγκαστικος και το πηρε το ματι μου στον χαρτη και ας ξερω οτι δεν θα παρω reward απο αυτο. Θα κανω και ενα event επειδη περασα απο διπλα του και ετσι μου την βαρεσε. Θα βαρεσω και ενα ελιτ γκρουπ ετσι γιατι φωσφοριζε περιεργα και με κοιτουσαν στραβα και ας ξερω οτι ολα αυτα ειναι χασιμο χρονου. Εσυ κατι τετοια δεν διανοεισαι καν να τα κανεις ;) 

Για ολα υπαρχει ο σωστος τροπος και ο λαθος τροπος.
Αν υπαρχουν πολλοι σωστοι τροποι τοτε ο καλυτερος ειναι ο πιο γρηγορος.
Καλως η κακως υπαρχει μια σειρα που πρεπει να κανεις τα πραγματα στο Diablo 4.
Aν εσυ θες να τα κανεις ολα απο λιγο και ανακατεμενα ε δεν θα προχωρησεις.
Ο Carigosa πχ που πηγαμε Duriels το σ/κ ειναι φιλος μου.
Το παλικαρι δουλευει 12ωρα + 2 ωρες για τις μετακινησεις απο και προς τη δουλεια.
Αν βαλεις και τις ωρες υπνου δεν μενει και πολυ χρονος να παιξει.
Το D4 το αγορασε 20 μερες μετα το Season 2 ,δεν επαιξε Eternal ουτε S1.
Eπειδη ομως με ξερει 25 χρονια και ξερει πως παιζω με ρωτησε τι πρεπει να κανει.
Του ειπα ακριβως αυτα που ειπα και εσενα και με τη ιδια σειρα.
Πηγε 100, ανεβασε τα Glyphs, μαζεψε mats και περιμενε να βρω ατομα για να παμε Duriel.
Oταν εσυ ειχες 6 και εγω ειχα 12 αυτος ειχε 50 rotations.
Oσο περιμενε να βρω ατομα ανεβασε ενα 2o char σχεδον 90 level αρα μη μου πεις παλι για τη Sorc που ξεκινησες μετα.
Aν λοιπον εγω σου φαινεται οτι παιζω πολυ, παιζω μηχανικα κτλ κτλ αυτος που ηταν εντελως noob απο D4 πως καταφερε να κανει οσα δεν εκανες και να εχει και mats για 200 runs;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 minutes ago, BlurayMoviesGreece said:

Δεν ειναι κωλοφαρδια το να σηκωσεις κατι στο 10ο run

Oταν σηκωνεις κατι στο 10ο run που εχει drop rate ποσο ? 2% ? το λες και κωλοφαρδια. 
"Uber uniques drop rates are estimated to be around 2%. Bob and necro classes have a slightly higher chance of dropping certain Uber uniques due to their loot table. On average, it may take around 300 runs to obtain a specific Uber unique"

Κατα μεσο ορο 300 runs για "specific uber unique" και εσυ στο 10ο run σηκωνεις καποιο , που οκ , μπορει να μην ειναι αυτο που θες ή να το εχεις ηδη ... αλλα δεν το λες και νορμαλ φαση :)

Σε αυτα που πηγαμε μαζι σηκωσα και εγω και ο Carigosa και μαλιστα αυτος σηκωσε αυτο που ψαχνω εδω και 600 runs ενω εγω σηκωσα αυτο που ειχα ηδη 2 φορες.
Εσυ νιωθεις ατυχος, εγω νιωθω ατυχος και αυτος ενιωσε τυχερος.

Πωπω επεσε αυτο που ειχες ηδη 2 φορες.. θες εναν ωμο να κλαψεις ? :) Ρε με τρολαρεις ? Το ιδιο νοιωθει καποιος που δεν εχει δει τι φατσα εχει ενα uber unique με εναν που του πεφτουν αβερτα και απλα ατυχει επειδη του πεφτουν αυτα που εχει ηδη ? Δηλαδη καπου να εχουμε συναισθηση του τι λεμε :) 

Oσο το τρεχεις σου δινει Dust ποσες φορες θα στο πω.
Πλεον εχω τα 4πλασια Dusts απο οσα ξεκινησα και δεν εχω σπασει ουτε 1 Sigil ουτε εχω κανει κολπα οπως στα video .
Ο μονος τροπος να τελιωσουν τα Dust ειναι να ψοφας συνεχεια.
Δεν ειναι και δυσκολο να καταβει καποιος οτι αν ψοφαει συνεχεια προφανως δεν ειναι ετοιμος για αυτο το Event.
Eπισης δεν ειναι λυση το οτι δεν μπορεις να το τρεξεις το να βρεις 10 κακες κριτικες/γνωμες/αποψεις και να το θαψεις.
Αν θες να κανεις κατι γινε καλυτερος και τρεχτο οπως κανουν και οι υπολοιποι που ηταν πιο ετοιμοι.

Λεμε τα ιδια και τα ιδια και θα μας κραξουν οτι κουραζουμε. Δεν το κραξανε 10 ατομα μονο και σιγουρα δεν το κραξανε μονο οι casuals. Το κραξανε streamers/hardcore παιχτες. Οσο τρεχεις σου δινει dusts. Ο μονος τροπος να τελειωσουν τα dusts ειναι να ψοφας συνεχεια. Σωστα αυτα τα δυο. Το οτι τα one-shots πηγαινανε συννεφο πριν πεσει το νερφαρισμα , το ειχες αντιληφθει ή κάνεις πως δεν το ειχες αντιληφθεις ? One shot αυτους που ηταν ετοιμοι , οχι εμενα που με κοιτουσαν τα mobs και ψοφαγα... Το οτι οι blood seekers τραμπουκιζαν τους παντες οσα uber uniques και να φορουσαν το ειχες αντιληφθει ? Το να "ψοφαγες συνεχεια" ηταν πολυ ευκολο να συμβει πριν το νερφαρισμα , αρα και να ξεμεινεις απο dusts.

Το εκραξαν και δεν μπορουσαν να το τρεξουν ικανος αριθμος παιχτων ωστε η blizz να αποφασισει να κανει αλλαγες ;)

Mε Gold δεν κανεις AoZ, εχω 2 Billion και τα κοιταω.

Εχεις 2 billions γιατι περα απο το γεγονος οτι φαρμαρεις σαν ρομποτ :) , μαλλον εισαι τυχερος και στα ρολαρισματα των αντικειμενων και στα enchants. Εχω αντικειμενο που το enchant του εχει φτασει τα 7-8mil. Θελω δηλ δυο δεντρα χοντρικα για καθε ενα απο τα επομενα enchants του και η ταριφα θα ανεβαινει και αλλο προφανως. Ετσι δεν μαζευονται golds. Kαι η πλακα ξερεις ποια ειναι ? Αυτο το αντικειμενο ειναι sacred και εχει ρολαρει καλυτερα απο το αντιστοιχο ancestral που φοραω. Εχει μεγαλυτερο power level. Τοσο καλα τα σχεδιασε η blizz :)

Aν λοιπον εγω σου φαινεται οτι παιζω πολυ, παιζω μηχανικα κτλ κτλ αυτος που ηταν εντελως noob απο D4 πως καταφερε να κανει οσα δεν εκανες και να εχει και mats για 200 runs;

Επαιξε το ιδιο μηχανικα με εσενα και ψωνισε τα mats ? :) 

To oτι τα εχεις βρει ολα τελεια καμωμενα στο D4 ενω ολος ο υπολοιπος πλανητης κατι στραβο βρισκει εδω και εκει , να το κοιταξεις :)

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, mphxths είπε

Oταν σηκωνεις κατι στο 10ο run που εχει drop rate ποσο ? 2% ? το λες και κωλοφαρδια. 
"Uber uniques drop rates are estimated to be around 2%. Bob and necro classes have a slightly higher chance of dropping certain Uber uniques due to their loot table. On average, it may take around 300 runs to obtain a specific Uber unique"

Κατα μεσο ορο 300 runs για "specific uber unique" και εσυ στο 10ο run σηκωνεις καποιο , που οκ , μπορει να μην ειναι αυτο που θες ή να το εχεις ηδη ... αλλα δεν το λες και νορμαλ φαση :)

Ρε συ ειναι τζογος, οι πιθανοτητες δεν ειναι ακριβες νουμερα.
Το οτι λεει 2% δεν σημαινει οτι θα κανεις 100 runs και θα παρεις 2.
Mπορει να κανεις 100 και να μη παρεις κανενα, μπορει να κανεις 100 και να παρεις 5, μπορει να κανεις 20 και να παρεις 2.
Αν ηταν stadard drops τοτε μονο θα ειχε νοημα να μετραμε σε ποιο run τα πηραμε και ποσα πηραμε.
Το Specific Unique καταλαβαινεις τι σημαινει;
Σου λεει οτι θες περιπου 300 αν ψαχνεις πχ Doombringer που και αυτο ειναι τυχαιο μπορει να κανεις 10 runs και να παρεις Doombringer .
Στα 300 ομως μπορει να εχεις σηκωσει ηδη 3 Shako, 4 Grandfather και 2 Celig.
Δεν θες 300 για 1 οποιοδηποτε....
Οπως σηκωσα εγω 1 Uber στα πρωτα runs ετσι σηκωσε και ο Νenzo , ο Garigosa και πολλοι αλλοι εδω μεσα.
Το οτι δεν σηκωσες κανενα στα 40 παλι δεν λεει κατι γιατι μπορει να σηκωνες στο 45 , στο 52 και στο 60 και τωρα θα μου ελεγες εγω σηκωσα 3 σε 60 runs.
Eνας Βουλγαρος που παιξαμε για ενα διαστημα μαζι ειχε 7 Grandfather και δεν ειχε παρει 1 Shako...
Kαναμε μαζι σε ενα απογευμα 50 runs.
Σε αυτα τα 50 runs πηρα ενα Shako εγω, ενα ο Νenzo και ενα Starless Sky o Skatiarhs που ηταν και το τελευταιο που του ελειπε.
Πανω λοιπον που παμε να διαλυσουμε λεει ο Skatiarhs κερναω 4 rotation γιατι ετσι και αλλιως δεν εχω κατι αλλο να σηκωσω.
Σε αυτα τα 4(12 runs) ο Bουλγαρος σηκωσε Shako και βουιζαν τα αυτια μας για ωρες.
Αν δεν τα κερναγε ο Χρηστος ηταν γκαντεμης.
Σαν το ποδοσφαιρο που λενε δοκαρι και μεσα παιχταρας, δοκαρι και εξω αμπαλος.
Αν λοιπον εσυ δεν συνεχισεις να κανεις runs δεν μπορεις να ξερεις τι θα γινει μετα τα 40 runs και ποσα θα χρειαστεις ακομα για να παρεις Shako.
Anyway κανε οτι νομιζεις και πιστευε οτι θες,το θεμα ειναι οτι αν δεν κανεις αυτα που πρεπει(Duriels,Glyphs) το AoZ οτι και να το κανουν παλι θα σου φταιει.

Τωρα για τα Rerolls αν σου φαινονται πολλα τα 7m φαντασου οτι εγω rollαρα items με 30m το Click και ο Nenzo ενα Amulet με 50m.
Eχω 2Β αλλα αν δεν rollαρα θα ειχα 8Β, δεν μαζεψα 2Β με 2Β εμεινα.

O Carigosa δεν αγορασε τιποτα, τα farmαρε ολα , Nenzo αγορασε γιατι ειχε φτασει και αυτος με 8B.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 minutes ago, BlurayMoviesGreece said:

Ρε συ ειναι τζογος, οι πιθανοτητες δεν ειναι ακριβες νουμερα.
Το οτι λεει 2% δεν σημαινει οτι θα κανεις 100 runs και θα παρεις 2.
Mπορει να κανεις 100 και να μη παρεις κανενα, μπορει να κανεις 100 και να παρεις 5, μπορει να κανεις 20 και να παρεις 2.
Αν ηταν stadard drops τοτε μονο θα ειχε νοημα να μετραμε σε ποιο run τα πηραμε και ποσα πηραμε.

Το ξερω αυτο. Το 2% ειναι σε βαθος πολλων runs. Αλλα ειναι το ιδιο για ολους μας. Αρα αν εγω κανω 500 runs και δεν μου πεσει τιποτα , και εσυ κανεις 10 και σου πεσει ενα , το ποσοστο , σε βαθος πολλων runs ειναι παλι το ιδιο , αλλα εσυ απλα εισαι κωλοφαρδος :) Γιατι λοιπον να ειναι καποιος , βαζω εσενα ως παραδειγμα , κωλοφαρδος που ετσι και αλλιως θα κανει πολλα runs , και δεν ειναι καποιος αλλος casual , ας πουμε εγω , που θα κανω λογω τροπου παιξιματος λιγοτερα runs ? Ρητορικη ερωτηση προφανως... μονο το συμπαν μπορει να την απαντησει ;) 
Ολα αυτα που γραφεις , ειναι σωστα και θεμα πιθανοτητων και τυχης. Αλλα δεν μπορει να ερχεται καποιος που του καθεται uber unique στο 10ο run και τα επομενα σε σχετικα λιγα runs και να λεει ,εεεελα μπηχτακο μην κλαιγεσαι κανε και συ 1000 runs για να σου πεσουν και σενα... Δηλαδη δεν συζηταμε επι ισοις οροις :) Αν π.χ. ηταν guaranteed οτι θα επεφτε καποιο στα 1000 runs , εσυ εκανες αυτα τα 1000 και σου επεσε και εγω εκανα 600 και δεν μου επεσε και κλαιγομουν , προφανως δικαιολογειται να μου πεις..εεεε λιωσε να σου πεσει.
Οταν σε καποιον πεσει στα 10 , 20 , 40 runs και στον αλλον στα ιδια δεν πεσει τιποτα και μετα να λεει ...πωωωω νοιωθω ατυχος γιατι δεν μου επεσε αυτο που ηθελα... δηλ καπου νοιωσε και τον αλλον που δεν εχει ουτε ενα :)

το θεμα ειναι οτι αν δεν κανεις αυτα που πρεπει(Duriels,Glyphs) το AoZ οτι και να το κανουν παλι θα σου φταιει.

Συνεχιζεις το ιδιο τροπαρι και να εθελοτυφλεις. Λες και εισαι σε αρνηση. Ή οτι εσυ βλεπεις καποιο αλλο παιχνιδι απο αυτο που βλεπει ολος ο υπολοιπος κοσμος. Το εκραξαν οι παντες το ΑοΖ , casual και μη , ελεγαν στο και πεντε αυτα που ελεγα στο παρα πεντε , και εσυ εχεις κολλήσει οτι μονο εγω το εκραξα γιατι ειμαι casual παιχτης και δεν ημουν ετοιμος για το ΑοΖ. Ναι , εμενα ακουσε η blizz που κλαιγομουν και ειπε να το νερφαρει για χαρη μου. 

Τεσπα , το ΑοΖ , σε λιγο καιρο δεν θα υφισταται πια , και θα περιμενουμε το επομενο season να δουμε τι content απο το D3 θα μας φερει ;) 

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ.
Μόλις τώρα, mphxths είπε

Το ξερω αυτο. Το 2% ειναι σε βαθος πολλων runs. Αλλα ειναι το ιδιο για ολους μας. Αρα αν εγω κανω 500 runs και δεν μου πεσει τιποτα , και εσυ κανεις 10 και σου πεσει ενα , το ποσοστο , σε βαθος πολλων runs ειναι παλι το ιδιο , αλλα εσυ απλα εισαι κωλοφαρδος :) Γιατι λοιπον να ειναι καποιος , βαζω εσενα ως παραδειγμα , κωλοφαρδος που ετσι και αλλιως θα κανει πολλα runs , και δεν ειναι καποιος αλλος casual , ας πουμε εγω , που θα κανω λογω τροπου παιξιματος λιγοτερα runs ? Ρητορικη ερωτηση προφανως... μονο το συμπαν μπορει να την απαντησει ;) 
Ολα αυτα που γραφεις , ειναι σωστα και θεμα πιθανοτητων και τυχης. Αλλα δεν μπορει να ερχεται καποιος που του καθεται uber unique στο 10ο run και τα επομενα σε σχετικα λιγα runs και να λεει ,εεεελα μπηχτακο μην κλαιγεσαι κανε και συ 1000 runs για να σου πεσουν και σενα... Δηλαδη δεν συζηταμε επι ισοις οροις :) Αν π.χ. ηταν guaranteed οτι θα επεφτε καποιο στα 1000 runs , εσυ εκανες αυτα τα 1000 και σου επεσε και εγω εκανα 600 και δεν μου επεσε και κλαιγομουν , προφανως δικαιολογειται να μου πεις..εεεε λιωσε να σου πεσει.
Οταν σε καποιον πεσει στα 10 , 20 , 40 runs και στον αλλον στα ιδια δεν πεσει τιποτα και μετα να λεει ...πωωωω νοιωθω ατυχος γιατι δεν μου επεσε αυτο που ηθελα... δηλ καπου νοιωσε και τον αλλον που δεν εχει ουτε ενα :)

Συνεχιζεις το ιδιο τροπαρι και να εθελοτυφλεις. Λες και εισαι σε αρνηση. Ή οτι εσυ βλεπεις καποιο αλλο παιχνιδι απο αυτο που βλεπει ολος ο υπολοιπος κοσμος. Το εκραξαν οι παντες το ΑοΖ , casual και μη , ελεγαν στο και πεντε αυτα που ελεγα στο παρα πεντε , και εσυ εχεις κολλήσει οτι μονο εγω το εκραξα γιατι ειμαι casual παιχτης και δεν ημουν ετοιμος για το ΑοΖ. Ναι , εμενα ακουσε η blizz που κλαιγομουν και ειπε να το νερφαρει για χαρη μου. 

Τεσπα , το ΑοΖ , σε λιγο καιρο δεν θα υφισταται πια ,και θα περιμενουμε το επομενο season να δουμε τι content απο το D3 θα μας φερει ;) 

Kανε 500 και αν δεν σου πεσει ουτε 1 θα παιξω εγω το Account σου μεχρι να τα βρω ολα.
Μη συγκρινεις ομως τα 40 runs που εκανες και τα παρατησες με τα 600 δικα μου για το ποτε σηκωσα εγω και ποτε σηκωσες εσυ γιατι δεν ξερεις ποσα και τι θα σηκωνες στα υπολοιπα 560.
Μπορει πχ να τα ειχες ολα μεχρι τα 300 και εγω στα 600 δεν τα εχω ολα.
Τα 40 που προσπαθεις να κρινεις τη τυχη η την ατυχια δεν ειναι ουτε τα μισα απο τα 100 που βγαινει το ποσοστο 2%.
Δηλαδη ακομα και αν ηταν εγγυημενο οτι στα 100 runs θα παρεις 2 , ειναι πολυ λογικο στα 40 να μην εχεις ουτε 1 :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, BlurayMoviesGreece said:

Δηλαδη ακομα και αν ηταν εγγυημενο οτι στα 100 runs θα παρεις 2 , ειναι πολυ λογικο στα 40 να μην εχεις ουτε 1 :P

Eνω ειναι πολυ λογικο στα 10 να εχεις εσυ 1 :) Σε λιγο θα πρεπει να σου πληρωνουμε κεφαλικο φορο , να σου δινουμε τα δικα μας uber uniques για να μην υφιστασαι αγχος οταν δεν σου πεφτουν εσενα !! :) 

Παμε τωρα σε πιο σοβαρα θεματα. Σε καθε season φτιαχνουμε νεους chars. Αυτοι γινονται νορμαλ (πανε στον Eternal) οταν τελειωνει το season. Αυτοι οι chars ειναι λιγο πολυ χαντακωμενοι , γιατι ειχαν στηθει με διαφορα season items/powers/buffs που πλεον δεν υφιστανται. Θα καταληξουμε με ενα ματσο chars που θα ναι οπως ναναι ... γιατι δεν υπαρχει λοιπον ενα κουμπακι , εναν char που εφτιαξα π.χ. στο S1 , και ειναι πλεον νορμαλ , να μπορω να τον κανω seasonal στο τρεχον season και να τον κανει reset , να του αφαιρει δηλ αντικειμενα , να τον γυρναει level 1 και τα σχετικα ? Θα μαξαρουμε τα char slots σε καναδυο seasons ... Δεν θελω ρε φιλε να εχω 5 sorc , αλλα μια και καλη και τις αλλες να τις σβησω , και να κρατησω μια μονο ακομα για να την παιζω σε καθε νεο season... Πολλα ζηταω ?

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ.
Μόλις τώρα, mphxths είπε

Eνω ειναι πολυ λογικο στα 10 να εχεις εσυ 1 :) Σε λιγο θα πρεπει να σου πληρωνουμε κεφαλικο φορο , να σου δινουμε τα δικα μας uber uniques για να μην υφιστασαι αγχος οταν δεν σου πεφτουν εσενα !! :) 

Παμε τωρα σε πιο σοβαρα θεματα. Σε καθε season φτιαχνουμε νεους chars. Αυτοι γινονται νορμαλ (πανε στον Eternal) οταν τελειωνει το season. Αυτοι οι chars ειναι λιγο πολυ χαντακωμενοι , γιατι ειχαν στηθει με διαφορα season items/powers/buffs που πλεον δεν υφιστανται. Θα καταληξουμε με ενα ματσο chars που θα ναι οπως ναναι ... γιατι δεν υπαρχει λοιπον ενα κουμπακι , εναν char που εφτιαξα π.χ. στο S1 , και ειναι πλεον νορμαλ , να μπορω να τον κανω seasonal στο τρεχον season και να τον κανει reset , να του αφαιρει δηλ αντικειμενα , να τον γυρναει level 1 και τα σχετικα. Θα μαξαρουμε τα char slots σε καναδυο seasons ... Δεν θελω ρε φιλε να εχω 5 sorc , αλλα μια και καλη και τις αλλες να τις σβησω , και να κρατησω μια μονο ακομα για να την παιζω σε καθε νεο season... Πολλα ζηταω ?

Φυσικα και ειναι λογικο να πεσει στο 10ο run εφοσον καθε run εχεις 2% να πεσει Uber.
Δεν σου λεει κανε 100 runs και θα σου δωσω 2 στο τελος, αυτα τα 2 μπορει να ειναι οπουδηποτε μεσα στα 100 ακομα και στο 1ο run.

Aν ο χαρακτηρας παει στον Eternal και εσυ παταγες ενα κουμπακι και γινοταν level 1 Seasonal το μονο που θα κερδιζες ηταν 2 λεπτα χρονο με το κοστος να σβησεις κατα λαθος κατι που ηθελες να κρατησεις η το Gold και τα Aspects που ειχες φυλαξει για το Χ σκοπο.
Θα μπορουσε ομως να εχει ενα κουμπακι που να σου φτιαχνει το ιδιο χαρακτηρα με το ιδιο ονομα ,μαλλια, tattoo κτλ κρατοντας τον παλιο.
Εγω τους εχω σβησει ολους τους παλιους εκτος απο 1 Eternal και 1 HC Eternal.
To ιδιο θα κανω και στο Season 3.

Δημοσ.

Εγω τους εχω σβησει ολους τους παλιους εκτος απο 1 Eternal και 1 HC Eternal.

E καλα και εγω εκει θα καταληξω. Να κρατησω 1-2 Eternal και ολοι οι αλλοι δρομο. Το σβηνω καταλαθος char δεν υφισταται. Γιατι πρωτον σου δινει δυνατοτητα επαναφορας , μπορει να σε ρωταει 2-3 φορες αν εισαι σιγουρος κλπ , να πληκτρολογεις και ενα λεκτικο π.χ. DELETE και μετα απο ολα αυτα αν εχεις κανει μαλακια , χαλαλι σου :) 
Πριν μερες που τσεκαρα τι γινεται σε εναν eternal , ειχε στειλει και τα items του S1 στο εμαιλ και το stash ειχε τιγκαρει ασχημα. Εκανα ενα γρηγορο ξεσκαρταρισμα , γιατι δεν χωραγε ουτε καρφιτσα. Θα μπλεξουμε με το stash στο μελλον. Δεν επαρκουν τα tabs. Eκτος και αν οπως ειπες , κρατησει καποιος 1-2 chars. Αν θελει να εχει εναν απο καθε class ας πουμε , θα μπλεξει ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, mphxths είπε

E καλα και εγω εκει θα καταληξω. Να κρατησω 1-2 Eternal και ολοι οι αλλοι δρομο. Το σβηνω καταλαθος char δεν υφισταται. Γιατι πρωτον σου δινει δυνατοτητα επαναφορας , μπορει να σε ρωταει 2-3 φορες αν εισαι σιγουρος κλπ , να πληκτρολογεις και ενα λεκτικο π.χ. DELETE και μετα απο ολα αυτα αν εχεις κανει μαλακια , χαλαλι σου :) 
Πριν μερες που τσεκαρα τι γινεται σε εναν eternal , ειχε στειλει και τα items του S1 στο εμαιλ και το stash ειχε τιγκαρει ασχημα. Εκανα ενα γρηγορο ξεσκαρταρισμα , γιατι δεν χωραγε ουτε καρφιτσα. Θα μπλεξουμε με το stash στο μελλον. Δεν επαρκουν τα tabs. Eκτος και αν οπως ειπες , κρατησει καποιος 1-2 chars. Αν θελει να εχει εναν απο καθε class ας πουμε , θα μπλεξει ...

Προφανως και οταν θα ερθει η ωρα να σβησεις char το κανεις εις γνωσης σου και δεν το κανεις καταλαθος οποτε με η χωρις DELETE ή το ονομα του χαρακτηρα θα τον σβησεις κανονικα.
Το προβλημα ειναι οτι οταν ξεκιναει ενα νεο Season δεν θυμασαι τι ειχες και τι ηθελες να κρατησεις απο τους παλιους οποτε παιζει να τον σβησεις για να κερδισεις slot  για να παιξεις/δεις το νεο Season και οταν μετα απο καιρο θες να κανεις κατι στον Eternal να καταλαβεις οτι μεσα σε αυτον που εσβησες ειχες πχ oλα τα Aspects ή ολα τα Ubers αλλα θα ειναι αργα.
Παντα πριν σβησω char μπαινω μεσα να τσεκαρω τι θα χαθει και το κανω παντα πριν τελειωσει το Season για να μη κανω κατι βιαστικα, αλλα δεν το κανουν ολοι αυτο.

Δημοσ.

Έβγαλα το T20 AoZ με τον Barb με level 36 glyph, με ζόρισε αρκετά το 20άρη αλλά τελικά βγήκε. Θα πρέπει να ''σου κάτσει'' και κάπως ας πούμε για να είναι μαζεμένοι οι 3 seekers στο τέλος για να προλάβεις να τους φας. Να πω επίσης ότι τα shrines είναι εντελώς άχρηστα σ' αυτά τα tiers με εξαίρεση το protection που είναι τραγικό.

Παίρνεις concuit και ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ damage.

Δεν πρόκειται να συνεχίσω άλλο διότι για να βγει το 25άρι πρέπει να πάει 150 level το glyph οπότε δεν παίζει. Γενικά δεν αξίζει να ασχοληθείτε, προσωπικά push-αρα επειδή έχω όλα τα ubers σε barbarian και ήθελα το achievement του T20.

Θα πρέπει να φτιάξουν αρκετά πράγματα.

1. Rewarding, chance ιγα uber drop έστω σε T15+ για να δίνει κίνητρο στους παίχτες να push-άρουν.

2. Rewarding με κάνα καλό σετάκι για το armor.

3. Rewarding με 925 ip only items όπως πετάει ο Duriel.

4. Τα shrines θα πρέπει να βοηθάνε, όχι να παίρνεις concuit και να είναι χειρότερο το damage από αυτό που κάνεις εσύ χωρίς αυτό.

5. Glyph XP με party. Θα πρέπει να δίνει περισσότερο XP με party γιατί δυσκολεύει πολύ το dungeon me έξτρα members. Αυτή τη στιγμή συμφέρει να πας solo και όχι με party.

6. Share Glyph μεταξύ των chars που έχεις. Θα πρέπει να μπορείς να το φορέσεις σε όποιον char έχεις και όχι να πρέπει να το ανεβάσεις απ' την αρχή για τους άλλους.

Γενικά πρέπει να δώσουν κίνητρα για να push-άρει ο κόσμος, ακόμα και ο rob ξενέρωσε και λέει θα αφήσει το glyph 100 level αφού θέλει πολλές ώρες να το πάει 150 για να βγει το T25. 

Δημοσ.
1 hour ago, Psycho_Warhead said:

Θα πρέπει να φτιάξουν αρκετά πράγματα.

Δεν προκειται , γιατι σε λιγες βδομαδες θα το ληξουν. Ο,τι διορθωσαν διορθωσαν. Και σε τελικη αναλυση ειναι τελειο οπως ειναι. Τι ? Οχι @BlurayMoviesGreece ? :) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...