mphxths Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 10 minutes ago, BlurayMoviesGreece said: Aν δεν εχεις τερματισμενα και φορεμενα τα παντα δεν εχεις λογο/δεν πρεπει να πας. Το glyph που το παιρνεις απο το level 1 ειναι ενας λογος να πας. Δεν χρειαζεται να τα εχεις ολα τερματισμενα για να πας εκει περα. Το glyph ειναι τρελο dmg boost και για οσο υπαρχει , καποιος μπορει να το χρησιμοποιησει για αλλου π.χ. duriel αν δεν μπορει να τον βγαλει σολο ηδη. Τεσπα , επιμενω οτι ειναι κακογραμμενο , επιμενεις να κανεις τον δικηγορο της blizzard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 18 minutes ago, BlurayMoviesGreece said: To ξαναλεω , το Zir ειναι για αυτους που εχουν κανει τα παντα και ψαχνουν κατι πιο Challenging. Δεν διαφωνώ, αυτός είναι ο σκοπός του, αλλά καλώς ή κακώς η Blizzard σε έχει αδειάσει ουκ ολίγες φορές με τις αλλαγές που έχει κάνει για να είναι "casual friendly", οπότε κράτα μια πισινή για τι μπορεί να αλλάξει σε αυτή ή τις επόμενες seasons στα αντίστοιχα dungeons. Προφανώς θέλει κόσμο η Blizz, όσο περισσότερο γίνεται κι όσο πλησιάζει το release του PoE2 τόσο πιο πιεσμένη θα είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, mphxths είπε Το glyph που το παιρνεις απο το level 1 ειναι ενας λογος να πας. Δεν χρειαζεται να τα εχεις ολα τερματισμενα για να πας εκει περα. Το glyph ειναι τρελο dmg boost και για οσο υπαρχει , καποιος μπορει να το χρησιμοποιησει για αλλου π.χ. duriel αν δεν μπορει να τον βγαλει σολο ηδη. Τεσπα , επιμενω οτι ειναι κακογραμμενο , επιμενεις να κανεις τον δικηγορο της blizzard Tα Glyph επρεπε να τα ανεβασεις απο τοτε που πατησες στο Τ4 και οχι οταν θυμηθηκες οτι δεν μπορεις να βγαλεις το Zir. Eγω πχ xpαρα τα Glyph του 1ου χαρακτηρα μου απο το 65lev τη 2η μερα που ανοιξε το Season 2 και οχι 2 μηνες μετα. Μεχρι το 100lev ειχα 3x21lev και 4x17lev. Αν δεν εχεις τα glyphs, αν δεν εχεις τα Aspects, αν δεν εχεις 4/4 , αν δεν εχεις Uber Uniques δεν σου φταιει το Zir γιατι κανονικα ολα αυτα επρεπε να τα εχεις πριν ανακοινωθει το Zir. Eφοσον θες να παιξεις με τους ρυθμους σου, τουλαχιστον καντο με τη σωστη σειρα αντι να σου φταιει το Event που βγηκε για αυτους που τα εχουν κανει ολα. 9 λεπτά πριν, Thresh είπε Δεν διαφωνώ, αυτός είναι ο σκοπός του, αλλά καλώς ή κακώς η Blizzard σε έχει αδειάσει ουκ ολίγες φορές με τις αλλαγές που έχει κάνει για να είναι "casual friendly", οπότε κράτα μια πισινή για τι μπορεί να αλλάξει σε αυτή ή τις επόμενες seasons στα αντίστοιχα dungeons. Προφανώς θέλει κόσμο η Blizz, όσο περισσότερο γίνεται κι όσο πλησιάζει το release του PoE2 τόσο πιο πιεσμένη θα είναι. To PoE2 απευθυνεται μονο σε Ηardcore players που θα παιξουν το Season για 2 βδομαδες θα κανουν τα παντα και θα το παρατησουν. Οσο Casual και να γινει το D4 , πριν η μετα τις 2 βδομαδες PoE2 οι ιδιοι θα παιζουν D4. To θεμα λοιπον ειναι το αν και το γιατι θα πρεπει να γινει ακομα πιο casual το D4 γιατι οσο παει προς το casual τοσο θα ξενερωνει τους D4 Ηardcore players με αποτελεσμα να το παρατησουν οπως το D3 που εγινε παιδικη χαρα. Οι περισσοτεροι προτιμησαμε να παμε παλι στο D2 παρα να συνεχισουμε το θιασο του D3. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 15 minutes ago, BlurayMoviesGreece said: To θεμα λοιπον ειναι το αν και το γιατι θα πρεπει να γινει ακομα πιο casual το D4 γιατι οσο παει προς το casual τοσο θα ξενερωνει τους D4 Ηardcore players με αποτελεσμα να το παρατησουν οπως το D3 που εγινε παιδικη χαρα. Οι περισσοτεροι προτιμησαμε να παμε παλι στο D2 παρα να συνεχισουμε το θιασο του D3. To θέμα πάντως είναι ότι οι αλλαγές που κάνουν είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Με εξαίρεση κάποιες "προσωρινές" αλλαγές που δυσκόλεψαν κάποια πράγματα, όλα μετά ήταν προς την αντίθετη κατεύθυνση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, BlurayMoviesGreece said: Tα Glyph επρεπε να τα ανεβασεις απο τοτε που πατησες στο Τ4 και οχι οταν θυμηθηκες οτι δεν μπορεις να βγαλεις το Zir. Eγω πχ xpαρα τα Glyph του 1ου χαρακτηρα μου απο το 65lev τη 2η μερα που ανοιξε το Season 2 και οχι 2 μηνες μετα. Μεχρι το 100lev ειχα 3x21lev και 4x17lev. Αν δεν εχεις τα glyphs, αν δεν εχεις τα Aspects, αν δεν εχεις 4/4 , αν δεν εχεις Uber Uniques δεν σου φταιει το Zir γιατι κανονικα ολα αυτα επρεπε να τα εχεις πριν ανακοινωθει το Zir. Εγω μιλαω για το glyph που παιρνεις στο ΑοΖ. Το τι εχει κανει ο καθεις πριν βγει το ΑοΖ ειναι αλλο θεμα. Μην κρινεις το τι και πως το κανεις εσυ και οι streamers με το τι κανουν οι casuals. Εσυ μου ελεγες να σπαμαρω 45αρια για να ανεβασω τα glyphs. Δηλαδη να κανω 20 45αρια για να ανεβασω levels στο glyph που θα τα ανεβαζα με 10 60αρια ας πουμε..τυχαια νουμερα. Δεν εχουν ολοι την ρομποτικη διαθεση να σπαμαρουν nm dungeons διχως αυριο. Το εχουμε ξαναπει. Αρα απο ενα σημειο και περα , ειναι θεμα τυχης ή καψιματος ποσο γρηγορα θα ντυθει καποιος ωστε να push-αρει nm dungeons για να τελειωνει γρηγοροτερα με τα glyphs. Eσυ μπορει να τρεχεις σαν τρελος στα helltides και να βγαζεις 6 300αρια και καποιος αλλος να παιζει πιο χαλαρα και να βγαζει 2-3. Εσυ μπορει να νοιωθεις μια εξτρα πιεση να "ντυθεις" οταν εχει ανακοινωθει κατι high end π.χ. ΑοΖ , καποιος αλλος οχι. Και οχι μονο εσυ , ολοι απο την στιγμη που ανακοινωθηκε το ΑοΖ , τους επιασε η αναγκη να τρεξουν duriel runs. Μεχρι και νεα οικονομια βγηκε , με αντιστοιχια mats με golds... Μεχρι πριν ανακοινωθει το ΑοΖ , τετοια καουρα με τον duriel δεν υπηρχε. Τελος , ασχετα το ποσο εχει ντυθει καποιος και ποσο δυσκολο το βρηκε το ΑοΖ , δεν αλλαζει το γεγονος οτι το ΑοΖ ηταν προχειροσχεδιασμενο και χωρις πολλη λογικη απο πισω. Εσυ νοιωθεις οτι πρεπει να τα βρισκεις ολα τελεια και καλα γεννομενα , εμεις οχι 13 minutes ago, BlurayMoviesGreece said: To θεμα λοιπον ειναι το αν και το γιατι θα πρεπει να γινει ακομα πιο casual το D4 γιατι οσο παει προς το casual τοσο θα ξενερωνει τους D4 Ηardcore players με αποτελεσμα να το παρατησουν οπως το D3 που εγινε παιδικη χαρα. Οι περισσοτεροι προτιμησαμε να παμε παλι στο D2 παρα να συνεχισουμε το θιασο του D3. Γιατι πρεπει το παιχνιδι να απευθυνεται μονο στους hardcore ή μονο στους casuals ? Δεν γινεται να απευθυνεται σε ολους ? Θα πιασω το ΑοΖ παλι ως παραδειγμα. Γιατι να μην μπορει να το ξεκινησουν ολοι και απο ενα σημειο και περα να συνεχιζουν μονο οι καλα ντυμενοι , οι hardcore ? Χαθηκε ο κοσμος ? Το ελεγα απο την πρωτη στιγμη οτι το "entry" ηταν απαγορευτικο για πολυ κοσμο , ειδικα για ενα time limited event και απο ο,τι φανηκε ειχανε και αλλοι την ιδια αποψη και για αυτο η blizz το αλλαξε. Το οτι μειωσανε την δυσκολια στα πρωτα του επιπεδα και συνεχιζει απο ενα σημειο και περα να ειναι απλησιαστο για τους casuals , χαλασε την εικονα του παιχνιδιου δηλ ? Εσεις οι hardcore-αδες νοιωσατε οτι σας μειωσανε τον ελιτισμο του ΑοΖ ας πουμε ? Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2023 από mphxths Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Thresh είπε To θέμα πάντως είναι ότι οι αλλαγές που κάνουν είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Βασικα οι αλλαγες που κανουν προσπαθουν να ικανοποιησουν και τις 2 πλευρες. Σου εβαλε τα Uber να πεφτουν πιο ευκολα αλλα δεν το παρακαναν. Παλι ο Hardcore εκανε 1000 Duriel και ο Casual γρηνιαζει γιατι δεν τα βρηκε ολα με 10 runs. Σου εβαλε Boost xp 40% και το Blood Harvest να ριχνει βροχη τα Drops αλλα ο Ηardcore ασχοληθηκε τοσο οσο, μετα πηγε στα NM Dungeons να ανεβασει τα Glyphs απο το 65lev. O Casual εγραψε τα Glyphs και τα θυμηθηκε τα Χριστουγεννα. Εβαλε 2 Events ενα για τους Hardcore και ενα για τους Casuals για να ασχοληθει ο καθε ενας εκει που μπορει. Ε ο Casual παλι ειναι ευθυνοφοβικος, φταει η κακη η Blizzard και εισαι δικηγορος της οταν εσυ τα εκανες ολα οταν πρεπει και οπως πρεπει και αυτος αμολαγε χαρταετο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 4 minutes ago, BlurayMoviesGreece said: Βασικα οι αλλαγες που κανουν προσπαθουν να ικανοποιησουν και τις 2 πλευρες. Σε αυτά που έγραψες ναι, αλλά σε ουκ ολίγα προηγούμενα που τα έβρισκες ότι ήταν "όπως πρέπει", σχεδόν όλα τα έκαναν πιο εύκολα. Σκέψου ότι ανάλογα με το χαρακτήρα, με Τ1 ΑοΖ ανεβάζεις πλέον πολύ πιο εύκολα τα glyphs που μπορεί να άφησες στο lvl15, από το να κάνεις πολλαπλάσια απλά NMD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Thresh είπε Σε αυτά που έγραψες ναι, αλλά σε ουκ ολίγα προηγούμενα που τα έβρισκες ότι ήταν "όπως πρέπει", σχεδόν όλα τα έκαναν πιο εύκολα. Ναι γιατι θελω να παιζω 3 μηνες Season και οχι 10 μερες οπως στο PoE. Καποια μπορει να εγιναν πιο ευκολα αλλα μου εδωσαν και νεα πραγματα που δεν υπηρχαν για να ασχοληθω παραπανω. Το προβλημα θα ηταν να τα εκαναν ολα πιο ευκολα χωρις να προσθεσουν νεα πραγματα. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 3 minutes ago, BlurayMoviesGreece said: Σου εβαλε τα Uber να πεφτουν πιο ευκολα αλλα δεν το παρακαναν. Παλι ο Hardcore εκανε 1000 Duriel και ο Casual γρηνιαζει γιατι δεν τα βρηκε ολα με 10 runs. Τι πιο ευκολα ? Το drop rates τους ειναι στα ορια του στατιστικου λαθους Οσο για τα 1000 και 10 runs , για πες στον κοσμο , στα ποσα runs σου επεσε το πρωτο uber... στα 1000 ? Οχι ε ? 3 minutes ago, BlurayMoviesGreece said: το Blood Harvest να ριχνει βροχη τα Drops Το blood harvest δεν ριχνει βροχη τα drops. Μονο το κεντρικο event με τα 3x 50αρια ριχνει πραμα. Εκτος αυτου του event τα drops ειναι σε λογικα πλαισια. 4 minutes ago, BlurayMoviesGreece said: Ε ο Casual παλι ειναι ευθυνοφοβικος, φταει η κακη η Blizzard και εισαι δικηγορος της οταν εσυ τα εκανες ολα οταν πρεπει και οπως πρεπει και αυτος αμολαγε χαρταετο. Ο casual δεν ειναι ευθυνοφοβικος. Ο casual παιζει με το πασο του και οπως ειπα και πριν δεν νοιωθει την πιεση να ντυθει γρηγορα επειδη ερχεται ενα event. O casual βλεπει το παιχνιδι ως παιχνιδι ... οχι ως εργολαβια Ο,τι και να λες για τους casuals , δεν αναιρει αυτα που ειπωθηκαν για το ΑοΖ και οχι μονο απο μενα , αλλα και απο Ytubers/Streamers που ειχαν καθε λογο να μην το κραξουν και να συνεχιζουν να δημιουργουν content με αυτο και να το παιζουν και ιστορια... αλλα δεν το καναν ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 5 minutes ago, BlurayMoviesGreece said: Ναι γιατι θελω να παιζω 3 μηνες Season και οχι 10 μερες. Καποια μπορει να εγιναν πιο ευκολα αλλα μου εδωσαν και νεα πραγματα που δεν υπηρχαν για να ασχοληθω παραπανω. Το προβλημα θα ηταν να τα εκαναν ολα πιο ευκολα χωρις να προσθεσουν νεα πραγματα. Θες, αλλά η Blizzard ψιλοδιαφωνεί. 😛 Δεν θα μου φανεί περίεργο να κάνουν μελλοντικά τα αντίστοιχα "AoZ" Glyphs lvl season/account wide για να μην σε περιορίζει σε 1 χαρακτήρα. Αυτό που χρειάζεται άμεσα πάντως είναι το stash να έχει ξεχωριστές σελίδες ανά χαρακτήρα και μονο 1 κοινή για να κάνεις swaps. 2 minutes ago, mphxths said: στα ποσα runs σου επεσε το πρωτο uber... στα 1000 ? Οχι ε ? Με τον Sorc, Harlequin στο 3ο ή 4ο. 😛 2 minutes ago, mphxths said: Το blood harvest δεν ριχνει βροχη τα drops. Ρίχνει τρελά drops, από chests κι elite mobs πέρα από τα "bossάκια". Για μένα ήταν μέσα στα top3 που πρόσθεσαν στο game, ελπίζω και στις επόμενες seasons να έχουν αντίστοιχη περιοχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, mphxths είπε Τι πιο ευκολα ? Το drop rates τους ειναι στα ορια του στατιστικου λαθους Οσο για τα 1000 και 10 runs , για πες στον κοσμο , στα ποσα runs σου επεσε το πρωτο uber... στα 1000 ? Οχι ε ? Πριν τον Duriel για να δεις Uber ηθελες 3 ζωες 24/7 , τωρα τα εχεις ολα απο 3-4 φορες και σκεφτεσαι να σπασεις κανενα για να βαψεις το Transmog. 14 λεπτά πριν, mphxths είπε Το blood harvest δεν ριχνει βροχη τα drops. Μονο το κεντρικο event με τα 3x 50αρια ριχνει πραμα. Εκτος αυτου του event τα drops ειναι σε λογικα πλαισια. Χωρις να σκοτωσεις τιποτα, οσο τρεχεις με το αλογο και ανοιγεις Chests με τα κλειδια απο το T2 ,γεμιζεις 1 inventory καθε 5 λεπτα. 14 λεπτά πριν, mphxths είπε Ο casual δεν ειναι ευθυνοφοβικος. Ο casual παιζει με το πασο του και οπως ειπα και πριν δεν νοιωθει την πιεση να ντυθει γρηγορα επειδη ερχεται ενα event. O casual βλεπει το παιχνιδι ως παιχνιδι ... οχι ως εργολαβια Αφου λοιπον παιζει με το πασο του και δεν το βλεπει εργολαβια καποια στιγμη πρεπει να παψει να εχει τη απαιτηση να τρεχει τα ιδια και με τους ιδιους ρυθμους με τον Hardcore. 14 λεπτά πριν, mphxths είπε Ο,τι και να λες για τους casuals , δεν αναιρει αυτα που ειπωθηκαν για το ΑοΖ και οχι μονο απο μενα , αλλα και απο Ytubers/Streamers που ειχαν καθε λογο να μην το κραξουν και να συνεχιζουν να δημιουργουν content με αυτο και να το παιζουν και ιστορια... αλλα δεν το καναν ! To αν ειναι καλο η κακο το AoZ μπορεις να το δεις απο το ποσο ασχολουνται ολοι. Αν ηταν μουφα θα το ειχαμε παρατησει στις 2 ωρες οπως το Winter. 13 λεπτά πριν, Thresh είπε Θες, αλλά η Blizzard ψιλοδιαφωνεί. 😛 Δεν θα μου φανεί περίεργο να κάνουν μελλοντικά τα αντίστοιχα "AoZ" Glyphs lvl season/account wide για να μην σε περιορίζει σε 1 χαρακτήρα. Αυτό που χρειάζεται άμεσα πάντως είναι το stash να έχει ξεχωριστές σελίδες ανά χαρακτήρα και μονο 1 κοινή για να κάνεις swaps. Oσο θα μου δινει νεο content να ασχοληθω και να μη το παρατησω σε 10 μερες που θα τα εχω κανει ολα, δεν εχω κανενα θεμα θα τους δινει κατι νεο ή πιο ευκολο. Ας κανει το AoZ account bount ή πιο ευκολο και εγω ας λιωνω πχ στον Izual για τα Set items με 1%. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 20 minutes ago, Thresh said: Με τον Sorc, Harlequin στο 3ο ή 4ο. 😛 Aν λοιπον σε εναν hardcore παιχτη , πεσει ενα uber unique στο π.χ. 6ο run και μετα κανει αλλα 100 runs και του πεσει ενα ακομα και εγω που θεωρούμε casual κανω 20-30 runs και δεν μου πεσει κανενα , μπορει να ερθει μετα ο hardcore παιχτης να μου πει , εεεεεε εκανες λιγα runs μην κλαιγεσαι !! Δηλαδη , σοβαρα τωρα ? Υπαρχει και ο παραγοντας κωλοφαρδια σε αυτο το παιχνιδι , που οκ τον "πιεζεις" κανοντας πολλα runs , ή παιζοντας γενικοτερα πολλες ωρες το παιχνιδι αλλα δεν μπορεις να επικαλεισαι το "κανε περισσοτερα runs" οταν σου πεφτει uber unique σε μονοψηφιο αριθμο run Eγω γενικοτερα δεν ειμαι τυχερος στα drops , το εχω αποδεχτει και παμε παρακατω 20 minutes ago, Thresh said: Ρίχνει τρελά drops, από chests κι elite mobs πέρα από τα "bossάκια". Για μένα ήταν μέσα στα top3 που πρόσθεσαν στο game, ελπίζω και στις επόμενες seasons να έχουν αντίστοιχη περιοχή. Δυο @@ ριχνει. Μονο το 3x 50 event ριχνει. Σε φαση να πηγαινοερχεσαι πολη να αδειασεις και να μην προλαβαινεις , ειδικα αν εχουν μαζευτει αρκετοι και το ξεκινανε συνεχως. 11 minutes ago, BlurayMoviesGreece said: Πριν τον Duriel για να δεις Uber ηθελες 3 ζωες 24/7 , τωρα τα εχεις ολα απο 3-4 φορες και σκεφτεσαι να σπασεις κανενα για να βαψεις το Transmog. Πριν τον Duriel δεν υπηρχαν καν τα uber uniques Τα βαλανε καποια στιγμη και μετα τα συγκεκριμενοποιησαν με τον duriel. Εσυ μπορει να τα εχεις απο 3-4 φορες , αλλοι οχι. 11 minutes ago, BlurayMoviesGreece said: Χωρις να σκοτωσεις τιποτα, οσο τρεχεις με το αλογο και ανοιγεις Chests με τα κλειδια απο το T2 ,γεμιζεις 1 inventory καθε 5 λεπτα. Ναι , γιατι αυτο ακριβως ειναι το νοημα του event. Για καποιον που δεν το εχει τερματισει , αυτο που περιεγραψες δεν θα τον βοηθησει να το τερματισει. 11 minutes ago, BlurayMoviesGreece said: Αφου λοιπον παιζει με το πασο του και δεν το βλεπει εργολαβια καποια στιγμη πρεπει να παψει να εχει τη απαιτηση να τρεχει τα ιδια και με τους ιδιους ρυθμους με τον Hardcore. Καποτε ειχα εναν καθηγητη στο σχολειο που οταν εβαζε διαγωνισμα ξερεις τι μας ελεγε ? Εχω βαλει τετοιες ερωτησεις ωστε ολοι να γραψετε τουλαχιστον την βαση. Εχω ομως και καποιες ερωτησεις που θα τις απαντησουν μονο οι καλα διαβασμενοι. Ξερεις πως γινεται αυτο αναγωγη στο D4 ? Βαλε ο,τι events θες και οσο δυσκολα θες. Στηστα ομως με τετοιο τροπο ωστε να εχουν προσβαση ΟΛΟΙ , αλλα να φτανουν "μακρυα" μονο οι καλα ντυμενοι. Οπως ειχε στησει το ΑοΖ στην αρχη , απεκλειε απο αυτο το 80% των χρηστων. Απεκλειε ε-ν-τ-ε-λ-ω-ς. 11 minutes ago, BlurayMoviesGreece said: To αν ειναι καλο η κακο το AoZ μπορεις να το δεις απο το ποσο ασχολουνται ολοι. Αν ηταν μουφα θα το ειχαμε παρατησει στις 2 ωρες οπως το Winter. Το αν ειναι καλο ή κακο το ΑοΖ φανηκε απο τις αλλαγες που εκανε η blizz σε αυτο. Και μην πεις οτι κλαφτηκαν οι casuals και δεν ηθελε να τους χαλασει το χατηρι. Το κραξανε ΟΛΟΙ. Casuals , hardcores , περαστικοι , streamers , YTubers και η μανα ολων αυτων ! Μονο εσυ δεν βρηκες κανενα κουσουρι , ουτε σε οτιδηποτε αλλο σε αυτο το παιχνιδι . Τοσο τελειο ειναι πια ? Ο κοσμος δεν το παρατησε το ΑοΖ οχι γιατι ηταν τελειο ή ειναι τελειο , που παρολες τις αλλαγες θα το ξαναπω , δεν εχει πεσει πολλη σκεψη πισω απο την υλοποιηση του, αλλα γιατι υπαρχει ματαιοδοξια στο ανθρωπινο ειδος. Μαζι και μαζοχισμος. Ξερει οτι σε λιγες βδομαδες δεν θα του μεινει τιποτα απο αυτο το game mode και παρολα αυτα καθεται και τις τρωει ακαταπαυστα 12 minutes ago, BlurayMoviesGreece said: Oσο θα μου δινει νεο content να ασχοληθω και να μη το παρατησω σε 10 μερες που θα τα εχω κανει ολα Παιζε πιο χαλαρα , να μην τα κανεις ολα μεσα σε 10 μερες Περα απο την πλακα , το θεμα ειναι να δινει content αλλα να εχει ουσια και νοημα. Οχι πραγματα που εχουμε ξαναδει. Το ΑοΖ ηταν στην ουσια ενα grift απο το D3. Με μετρητη στα 10 λεπτα αντι στα 15 και 3 blood seekers αντι για boss στο τελος. Αντι να αναβαθμιζεις gem με διαφορες ιδιοτητες (θα ειχε ενδιαφερον να φερουν τετοια gems στο D4) , αναβαθμιζεις ενα glyph με τρελο dmg boost για δελεαρ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 54 λεπτά πριν, mphxths είπε Aν λοιπον σε εναν hardcore παιχτη , πεσει ενα uber unique στο π.χ. 6ο run και μετα κανει αλλα 100 runs και του πεσει ενα ακομα και εγω που θεωρούμε casual κανω 20-30 runs και δεν μου πεσει κανενα , μπορει να ερθει μετα ο hardcore παιχτης να μου πει , εεεεεε εκανες λιγα runs μην κλαιγεσαι !! Δηλαδη , σοβαρα τωρα ? Υπαρχει και ο παραγοντας κωλοφαρδια σε αυτο το παιχνιδι , που οκ τον "πιεζεις" κανοντας πολλα runs , ή παιζοντας γενικοτερα πολλες ωρες το παιχνιδι αλλα δεν μπορεις να επικαλεισαι το "κανε περισσοτερα runs" οταν σου πεφτει uber unique σε μονοψηφιο αριθμο run Eγω γενικοτερα δεν ειμαι τυχερος στα drops , το εχω αποδεχτει και παμε παρακατω Δεν εχει σημασια αν θα σου πεσει στο 1ο ή στο 20ο, αυτο που εχει σημασια ειναι το ποτε θα τα εχεις ολα οσα θες για το Build σου. Μπορει δηλαδη το 1ο να του επεσε στο 6ο run και το 2ο στο 100ο και σε εσενα να επεσαν στο 40ο και στο 50ο. Εσυ σε 50 runs ειχες 2 και αυτος σε 100 runs ειχε 2, εσυ ησουν πιο "τυχερος" και οχι αυτος που το βρηκε στο 6ο. Αν βεβαια σταματησεις στα 35 runs δεν θα τα σηκωνες ποτε στο 40ο και στο 50ο και θα σου εφταιγε αυτος που εκανε 100 και πηρε 2. 57 λεπτά πριν, mphxths είπε Πριν τον Duriel δεν υπηρχαν καν τα uber uniques Τα βαλανε καποια στιγμη και μετα τα συγκεκριμενοποιησαν με τον duriel. Εσυ μπορει να τα εχεις απο 3-4 φορες , αλλοι οχι. Aπο τον Εternal ειναι τα Uber Uniques,απλα ηταν πολυ πιο δυσκολο να πεσουν. Ειχα δει και στον Eternal και στον S1 να σηκωνουν αλλα ηταν ελαχιστοι. 59 λεπτά πριν, mphxths είπε Καποτε ειχα εναν καθηγητη στο σχολειο που οταν εβαζε διαγωνισμα ξερεις τι μας ελεγε ? Εχω βαλει τετοιες ερωτησεις ωστε ολοι να γραψετε τουλαχιστον την βαση. Εχω ομως και καποιες ερωτησεις που θα τις απαντησουν μονο οι καλα διαβασμενοι. Ξερεις πως γινεται αυτο αναγωγη στο D4 ? Βαλε ο,τι events θες και οσο δυσκολα θες. Στηστα ομως με τετοιο τροπο ωστε να εχουν προσβαση ΟΛΟΙ , αλλα να φτανουν "μακρυα" μονο οι καλα ντυμενοι. Οπως ειχε στησει το ΑοΖ στην αρχη , απεκλειε απο αυτο το 80% των χρηστων. Απεκλειε ε-ν-τ-ε-λ-ω-ς. Ο καθηγητης που ειχες στο σχολειο εβαζε διαγωνισμα στα παιδια που ηταν στην ιδια ταξη. Δεν γραφατε τα παιδια του Δημοτικου(Casual) με τα παιδια του Λυκειου(Hardcore) το ιδιο διαγωνισμα. Εσυ αυτο θες ουσιαστικα, να μπεις στο Zyr και να ειναι "βατα τα θεματα" ενω δεν εχεις κανει ακομα τη προπαιδεια του 10. E δεν φταιει το διαγωνισμα , φταιει οτι θες να πηδηξεις ταξεις και να παρεις απολυτηριο απο τα 7. Περνα τις ταξεις φτασε 3η λυκειου και εκει ειναι το διαγωνισμα να το δωσεις και να παρεις πτυχιο. Σε ολη τη Season σε εχω πιασει απο το χερακι και σου μαθαινω μπαλιτσα σαν τον Αλεφαντο αλλα δεν με ακους, θες να τα κανεις ολα οπως θες εσυ και με οποια σειρα θες εσυ και οταν δεν σου βγαινουν τα δεκαρακια φταιει το ταμειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Κι άλλο "nerf". 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 49 minutes ago, BlurayMoviesGreece said: Δεν εχει σημασια αν θα σου πεσει στο 1ο ή στο 20ο, αυτο που εχει σημασια ειναι το ποτε θα τα εχεις ολα οσα θες για το Build σου. Μπορει δηλαδη το 1ο να του επεσε στο 6ο run και το 2ο στο 100ο και σε εσενα να επεσαν στο 40ο και στο 50ο. Εσυ σε 50 runs ειχες 2 και αυτος σε 100 runs ειχε 2, εσυ ησουν πιο "τυχερος" και οχι αυτος που το βρηκε στο 6ο. Αν βεβαια σταματησεις στα 35 runs δεν θα τα σηκωνες ποτε στο 40ο και στο 50ο και θα σου εφταιγε αυτος που εκανε 100 και πηρε 2. Λαθος αριθμητικη. Διοτι εγω ημουν πιο τυχερος γιατι συνολικα εβγαλα τον ιδιο αριθμο uber σε λιγοτερα runs , αλλα αμα σταματουσαμε και οι δυο στα 35 runs , ποιος θα ειχε περισσοτερα ? Και στην τελικη ποιος ειναι ο πιο πιθανος να σταματησει στα λιγοτερα runs ? Ή να το θεσω αλλιως , ποιος θα κανει τα 100 runs νωριτερα ? Αρα ο hardcore παιχτης θα κανει 1000 runs , θα του εχουν σκασει π.χ. 5 uber επειδη ειναι και λιγο κωλοφαρδος ο casual θα κανει π.χ. 200 , θα του εχει σκασει 1 uber γιατι δεν ειναι κωλοφαρδος και θα του λεει ο hardcore ... εεεελα μην κλαιγεσαι , ας εκανες περισσοτερα..δεν εχει σημασια που εγω ειμαι κωλοφαρδος Τυχαια προσωπα στο παραδειγμα , δεν εχω κανενα uber 49 minutes ago, BlurayMoviesGreece said: Ο καθηγητης που ειχες στο σχολειο εβαζε διαγωνισμα στα παιδια που ηταν στην ιδια ταξη. Δεν γραφατε τα παιδια του Δημοτικου(Casual) με τα παιδια του Λυκειου(Hardcore) το ιδιο διαγωνισμα. Λαθος παραλληλισμος. Ακομα και παιδια της ιδιας ταξης , μπορει να ειναι παιδια πολλων ταχυτητων. Αλλα δεν διαβαζουν , αλλα εχουν περισσοτερο εφεση σε καποια μαθηματα , αλλα δεν παιρνουν τα γραμματα κλπ. Εσυ με αυτο που εγραψες υπονοεις οτι ολα τα παιδια της ιδιας ταξης ειναι του ιδιου επιπεδου... αμ δε 49 minutes ago, BlurayMoviesGreece said: Σε ολη τη Season σε εχω πιασει απο το χερακι και σου μαθαινω μπαλιτσα Εχω παιξει απειρα arpg παιχνιδια. Ξερω τι πρεπει να γινει και τι πρεπει να κανω. Το αν τα κανω οπως πρεπει και οταν πρεπει ειναι ασχετο. Εγκειται στο οτι καποιοι παιζουμε και χαλαρα και μη αποδοτικα , απλα για διασκεδαση και χωρις να μας βιάζει κατι. Αν εσυ θες να τα κανεις ολα μεσα σε μια βδομαδα , δικαιωμα σου. Εγω δεν το βλεπω ετσι. 51 minutes ago, Thresh said: Κι άλλο "nerf". 😛 Δεν το λες νερφ αυτο που κανανε. Αντι να μειωσουν το απαιτουμενο αριθμο dusts ωστε να μπαινει κοσμος να παιζει αβερτα κουβερτα και αστον να τρωει τα μουτρα του , ειδικα επειδη ειναι και time limited event , απλα φερανε σε λογικα επιπεδα το dust που προκυπτει απο το salvage. Καλα κανανε , μιας και πριν εδινε το ιδιο ή και περισσοτερο απο οσο κοστιζε το crafting και πολλοι το exploit-αρανε. Αρα ειναι σωστη διορθωση , αλλα δεν το λες ... nerfing. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα