mphxths Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, BlurayMoviesGreece said: Αν το 45αρι σου δινει πχ 100xp και το κανεις σε 2 λεπτα και το 100αρι σου δινει πχ 200xp και το κανεις σε 8 λεπτα. Ο ενας σε 8 λεπτα θα εχει παρει 400 xp και ο αλλος σε 8 λεπτα θα παρει 200 xp. Ωραια τα λες ... με τυχαια νουμερα που βολευουν στο επιχειρημα σου Ας δουμε τι λεει η πραγματικοτητα ομως. glyph 15 -> 16 = 226 xp glyph 16 -> 17 = 251 xp glyph 17 -> 18 = 276 xp glyph 18 -> 19 = 303 xp Εκανα πριν λιγο ενα nm 59 και ενα nm 90. Βασικα εκανα 2 90αρια γιατι στο πρωτο βγηκε Butcher και μου χαλασε το πειραμα Το 59αρι δινει 175xp και το 90αρι δινει 299 xp. Aν εκανα τις πραξεις σωστα , απαιτουνται 7x 59αρια για να πας απο το glyph 15 στο glyph 19. Επισης αν εκανα τις πραξεις σωστα , απαιτουνται 3x 90αρια + 1x 91 ή 92 για να αναβαθμισεις απο glyph 18 σε 19 σε ενα run. Δηλαδη εχουμε μια αναλογια 7x 59αρια runs για 4x 90αρια (χοντρικα το λεω , αντε να κανεις 91αρια , για να καλυψεις το τελευταιο upgrade). Oλα αυτα για το συγκεκριμενο range των glyphs. To ερωτημα ειναι τωρα , ποση ωρα μου πηρε το καθε run. Το 59αρι μου πηρε 5:40mins , πηγαινοντας οσο πιο γρηγορα μπορουσα , χωρις να βαραω mobs παρα μονο οταν αρχισαν να μαζευονται πολλα που με ακολουθουσαν και πηγαινα απλα στα objectives ενω το 90αρι μου πηρε 6:32mins , καθαριζοντας τα παντα γιατι τα mobs εκει ηταν επικινδυνα να τα αφησω να με ακολουθουν , και το 2ο objective ηταν το "slay all mobs" που οσο ναναι σε καθυστερει. Βεβαια με αλλα modifiers και με αλλα quests ισως η διαφορα στην ωρα να ηταν μεγαλυτερη. Με την συγκεκριμενη διαφορα , δεν αξιζει το 59αρι. 2 hours ago, BlurayMoviesGreece said: Οταν πρεπει να τρεξεις 100 τοτε το xp/min ειναι σημαντικοτερο απο το xp/run. Προφανως και ισχυει η λογικη αυτη. Το να σπαμαρει καποιος χαμηλα level nm dungeons για να βγαινουν γρηγορα εχει νοημα. Αλλα καποια στιγμη , το απαιτουμενο xp που ζητανε τα glyph levels αυξανουν πολυ τα απαιτουμενα runs. Καπου κατανταει βαρετο δηλ ... και το να ανεβει το gear για να ανεβει το nm level που μπορεις να φαρμαρεις γρηγορα ειναι μονοδρομος. Και ωρες ωρες το gear αναβαθμιζεται αργαααα και η τυχη παιζει σημαντικο ρολο. ΥΓ : Πωπω θυμηθηκα τις παλιες καλες εποχες στο WoW που καναμε guild raids. Ηταν τοτε τα 60αρια , οπως το Molten Core , που καποια στιγμη απο την κουραση με ειχε παρει ο υπνος και οταν ξυπνησα ειχε κολλησει το char μου σε εναν τοιχο και το υπολοιπο raid team ηταν δυο οθονες παρακατω χαχα ωραιες εποχες !! Mην ζησουμε τετοια σκηνικα και με τα nm dungeons ... κριμα ειναι Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2023 από mphxths
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, mphxths είπε Ωραια τα λες ... με τυχαια νουμερα που βολευουν στο επιχειρημα σου Ας δουμε τι λεει η πραγματικοτητα ομως. glyph 15 -> 16 = 226 xp glyph 16 -> 17 = 251 xp glyph 17 -> 18 = 276 xp glyph 18 -> 19 = 303 xp Εκανα πριν λιγο ενα nm 59 και ενα nm 90. Βασικα εκανα 2 90αρια γιατι στο πρωτο βγηκε Butcher και μου χαλασε το πειραμα Το 59αρι δινει 175xp και το 90αρι δινει 299 xp. Aν εκανα τις πραξεις σωστα , απαιτουνται 7x 59αρια για να πας απο το glyph 15 στο glyph 19. Επισης αν εκανα τις πραξεις σωστα , απαιτουνται 3x 90αρια + 1x 91 ή 92 για να αναβαθμισεις απο glyph 18 σε 19 σε ενα run. Δηλαδη εχουμε μια αναλογια 7x 59αρια runs για 4x 90αρια (χοντρικα το λεω , αντε να κανεις 91αρια , για να καλυψεις το τελευταιο upgrade). Oλα αυτα για το συγκεκριμενο range των glyphs. To ερωτημα ειναι τωρα , ποση ωρα μου πηρε το καθε run. Το 59αρι μου πηρε 5:40mins , πηγαινοντας οσο πιο γρηγορα μπορουσα , χωρις να βαραω mobs παρα μονο οταν αρχισαν να μαζευονται πολλα που με ακολουθουσαν και πηγαινα απλα στα objectives ενω το 90αρι μου πηρε 6:32mins , καθαριζοντας τα παντα γιατι τα mobs εκει ηταν επικινδυνα να τα αφησω να με ακολουθουν , και το 2ο objective ηταν το "slay all mobs" που οσο ναναι σε καθυστερει. Βεβαια με αλλα modifiers και με αλλα quests ισως η διαφορα στην ωρα να ηταν μεγαλυτερη. Με την συγκεκριμενη διαφορα , δεν αξιζει το 59αρι. Και το 59 που δοκιμασες μεγαλο ειναι, εγω σου ειπα για fast 45αρια. Ετσι τα εχω κανει ολα 21 σε πανω απο 12 100αριδες. Μετα εχει σημασια και το moving speed εγω τα ετρεχα με % run σε amulet και boots % run % run after kill elite. Mου φαινεται πολυ δυσκολο να κανεις 5:40 τρεχοντας 59αρι και καθαριζοντας κανονικα 90αρι να εχουν μονο 50sec διαφορα. Eκτος αν επεσες σε πολυ τραγικο 59 και στο 90αρι ηταν κανενα ευκολο που και παλι θα επρεπε να εχουν τουλαχιστον 2 λεπτα διαφορα λογο δυσκολιας και skip vs all kill και 5-6 λεπτα με το 45αρι. 14 λεπτά πριν, mphxths είπε Προφανως και ισχυει η λογικη αυτη. Το να σπαμαρει καποιος χαμηλα level nm dungeons για να βγαινουν γρηγορα εχει νοημα. Αλλα καποια στιγμη , το απαιτουμενο xp που ζητανε τα glyph levels αυξανουν πολυ τα απαιτουμενα runs. Καπου κατανταει βαρετο δηλ ... και το να ανεβει το gear για να ανεβει το nm level που μπορεις να φαρμαρεις γρηγορα ειναι μονοδρομος. Και ωρες ωρες το gear αναβαθμιζεται αργαααα και η τυχη παιζει σημαντικο ρολο. Δεν θα τα κανεις ολα σε μια μερα, ας κανεις 1 Glyph τη μερα και αυτο κατι ειναι απο το να τα παρατησεις. θα τα πας ολα στο 15 που ειναι σχετικα γρηγορα, να ανοιξει το Range του σταυρου και μετα 1-1 στο 21. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece
mphxths Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 4 minutes ago, BlurayMoviesGreece said: Και το 59 που δοκιμασες μεγαλο ειναι, εγω σου ειπα για fast 45αρια. Ετσι τα εχω κανει ολα 21 σε πανω απο 12 100αριδες. Μετα εχει σημασια και το moving speed εγω τα ετρεχα με % run σε amulet και boots % run % run after kill elite. Mου φαινεται πολυ δυσκολο να κανεις 5:40 τρεχοντας 59αρι και καθαριζοντας κανονικα 90αρι να εχουν μονο 50sec διαφορα. Eκτος αν επεσες σε πολυ τραγικο 59 και στο 90αρι ηταν κανενα ευκολο που και παλι θα επρεπε να εχουν τουλαχιστον 2 λεπτα διαφορα λογο δυσκολιας και skip vs all kill και 5-6 λεπτα με το 45αρι. E ενταξει , 59αρι ειχα προχειρο , αυτο εκανα Στο 59αρι ηταν λιγο περιεργη η φαση. Βασικα , ανα καποιες στιγμες επρεπε να σκοτωνω mobs γιατι δεν μπορουσα να προχωρησω απο το collision , ειδικα σε κατι πορτες και με το teleport σε cd. Απο την αλλη , τις στιγμες αυτες που επρεπε να καθαρισω mobs , μεχρι να παρουν μπρος οι μπαλες της sorc , χανεται χρονος. Δεν γινεται να τρεχεις και να διατηρεις μπαλες , χωρις να σπαμαρεις και αλλα skills γιατι τελειωνει το resource και οι μπαλες εξαφανιζονται και οταν θα τις χρειαστεις για να καθαρισεις mobs δεν θα τις εχεις και παλι θα χαθει χρονος μεχρι να τις βγαλεις. Τελος , νομιζω μου ετυχαν και κατι elites με τις κλασικες αυρες που προστατευουν απο τα ranged attacks. Οταν βγαινουν τετοια elites πρηζουν @@ . Διοτι οι αυρες αλληλοκαλυπτουν τα mobs και με τις μπαλες δεν κανεις dmg πουθενα..πρεπει να κανεις λιγο kiting να τα απομακρυνεις μεταξυ τους... χασιμο χρονου. Το 90αρι νομιζω ηταν πιο συντομο χωροταξικα , αλλα επειδη εκει καθομουν και βαραγα τα mobs κανονικα , μπορουσα να διατηρησω τις μπαλες πιο ευκολα και να πηδαω με το teleport απο mob group σε mob group χωρις να χανω χρονο να τις βγαζω απο την αρχη. Ουσιαστικα περπατουσα , σπαμαρα skills και μπαλες και απλα τα mobs φευγανε γρηγορα χωρις να χανω χρονο στο να καθομαι στατικος... το "slay all mobs" ηταν λιγο καθυστερηση γιατι οπως ξερεις πρεπει να τα βρεις ολα και να τα φας ολα... Οπως ειπα , υπο αλλες συνθηκες (χαρτης dungeon , modifier , quests) η διαφορα ισως ηταν μεγαλυτερη. Τοτε ναι , δεν θα αξιζε το 90αρι.
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, mphxths είπε E ενταξει , 59αρι ειχα προχειρο , αυτο εκανα Στο 59αρι ηταν λιγο περιεργη η φαση. Βασικα , ανα καποιες στιγμες επρεπε να σκοτωνω mobs γιατι δεν μπορουσα να προχωρησω απο το collision , ειδικα σε κατι πορτες και με το teleport σε cd. Απο την αλλη , τις στιγμες αυτες που επρεπε να καθαρισω mobs , μεχρι να παρουν μπρος οι μπαλες της sorc , χανεται χρονος. Δεν γινεται να τρεχεις και να διατηρεις μπαλες , χωρις να σπαμαρεις και αλλα skills γιατι τελειωνει το resource και οι μπαλες εξαφανιζονται και οταν θα τις χρειαστεις για να καθαρισεις mobs δεν θα τις εχεις και παλι θα χαθει χρονος μεχρι να τις βγαλεις. Τελος , νομιζω μου ετυχαν και κατι elites με τις κλασικες αυρες που προστατευουν απο τα ranged attacks. Οταν βγαινουν τετοια elites πρηζουν @@ . Διοτι οι αυρες αλληλοκαλυπτουν τα mobs και με τις μπαλες δεν κανεις dmg πουθενα..πρεπει να κανεις λιγο kiting να τα απομακρυνεις μεταξυ τους... χασιμο χρονου. Το 90αρι νομιζω ηταν πιο συντομο χωροταξικα , αλλα επειδη εκει καθομουν και βαραγα τα mobs κανονικα , μπορουσα να διατηρησω τις μπαλες πιο ευκολα και να πηδαω με το teleport απο mob group σε mob group χωρις να χανω χρονο να τις βγαζω απο την αρχη. Ουσιαστικα περπατουσα , σπαμαρα skills και μπαλες και απλα τα mobs φευγανε γρηγορα χωρις να χανω χρονο στο να καθομαι στατικος... το "slay all mobs" ηταν λιγο καθυστερηση γιατι οπως ξερεις πρεπει να τα βρεις ολα και να τα φας ολα... Οπως ειπα , υπο αλλες συνθηκες (χαρτης dungeon , modifier , quests) η διαφορα ισως ηταν μεγαλυτερη. Τοτε ναι , δεν θα αξιζε το 90αρι. Για να στο λεω εγω που καθαριζω για πλακα 100αρι και προτιμω να τα ανεβαζω με 45αρια για πιο γρηγορα, εχω κανει 100 δοκιμες. Και στα Zyr 4αρια 5αρια spamαρω προς το παρον και κοντευει 10lev το Glyph. H διαφορα στη δυσκολια σε σχεση με το χρονο που θες να το καθαρισεις και τη ελαχιστη διαφορα σε xp σε αναγκαζει να σπαμαρεις μικρα αντι να pushαρεις. Για να πας σε πιο μεγαλο θα πρεπει να φτασεις στο σημειο να το καθαριζεις οπως τωρα καθαριζεις το 5αρι. Ασε που 1-2 fail να φας , εμεινες πολυ πισω απο τα fast and safe. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece
KoGi Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 5 hours ago, BlurayMoviesGreece said: Για να στο λεω εγω που καθαριζω για πλακα 100αρι και προτιμω να τα ανεβαζω με 45αρια για πιο γρηγορα, εχω κανει 100 δοκιμες. Και στα Zyr 4αρια 5αρια spamαρω προς το παρον και κοντευει 10lev το Glyph. H διαφορα στη δυσκολια σε σχεση με το χρονο που θες να το καθαρισεις και τη ελαχιστη διαφορα σε xp σε αναγκαζει να σπαμαρεις μικρα αντι να pushαρεις. Για να πας σε πιο μεγαλο θα πρεπει να φτασεις στο σημειο να το καθαριζεις οπως τωρα καθαριζεις το 5αρι. Ασε που 1-2 fail να φας , εμεινες πολυ πισω απο τα fast and safe. Εφτασες στο 7o sigil για να κανεις το glitch να μαζεψεις οσα sigil powder θελεις? Εκτος κι αν προλαβαν να το πατσαρουν...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 14 hours ago, BlurayMoviesGreece said: Φαντασου να ηταν τα 100αρια σαν τον Eternal , που το 60αρι του Eternal ηταν σαν 100αρι τωρα και το τοτε 100αρι παιζει να ηταν σαν Tier 10+ Zyr και τοτε δεν ειχαμε Vampiric powers, Uber items και 925. Δίνω αρκετές πιθανότητες όπως nerfαραν αυτά, να nerfάρουν και το AoZ με κάποιο τρόπο. 13 hours ago, mphxths said: Αν σπαμαρεις tier 1 , θες τουλαχιστον 300 ωρες. Δηλαδη 12,5 μερες συνεχομενου παιχνιδιου. Πρεπει να παιζεις 7 ωρες καθε μερα για να προλαβεις να το τερματισεις το glyph Οι 300 ώρες που λέει ο Raxx είναι για lvl 50 ώστε να μεγαλώσει το radius, όχι για lvl200 που τερματίζει το glyph. Αυτό παίζει να μην το προλάβει κανείς έτσι όπως είναι τώρα το AoZ/exp.
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, KoGi είπε Εφτασες στο 7o sigil για να κανεις το glitch να μαζεψεις οσα sigil powder θελεις? Εκτος κι αν προλαβαν να το πατσαρουν... Oχι αλλα οσο τρεχω Zyr βλεπω οτι αντι να τελιωνουν αυξανονται, οποτε μαλλον δινει powder οταν το ολοκληρωνεις. Στις αρχες ειχα για να craftαρω 50 τεμαχια και τωρα εχω για περιπου 80 χωρις να σπασω.
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Lol, ο Rob με 25lvl glyph στο Tier 20 απλά γρατσουνάει τους bloodseekers..Απ' ότι λέει πρέπει να το πάει 50 level για να πάρει μπρος από 'δω και πέρα..Κοινώς, τι όνειρα είδατε στην Blizzard ;
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Lol, ο Rob με 25lvl glyph στο Tier 20 απλά γρατσουνάει τους bloodseekers..Απ' ότι λέει πρέπει να το πάει 50 level για να πάρει μπρος από 'δω και πέρα..Κοινώς, τι όνειρα είδατε στην Blizzard ; Και 25 που το εχει παει δεν το πηγε με party ή solo ,εκανε τις κλασικες φουστιες των youtubers. Ειχε 10+ ατομα να καθαριζουν και να τον κανουν invite στους seekers να κανει upgrade το Glyph και next invite στα καπακια. Οταν ειναι να ανεβασει video το καθαριζει μονος του κανονικα Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Καλά άσχετα από αυτό το θέμα είναι ότι έρχεται χοντρό nerf και XP boost..
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Θεωρω οτι πρεπει να δωσουν μονο xp boost ή μονο λιγο nerf μονο στους Seekers. Aν τα κανουν και τα 2 μαζι τοτε θα χαθει το ενδιαφερον. Αν τα nerfαρουν ουσιαστικα ανεβηκε και το xp/hour. Aν δεν τα nerfαρουν και ανεβει το xp/run τοτε θα τρεχεις 5αρι και θα ειναι σαν 10αρι οποτε παλι ανεβαινει το xp/hour. Αν κανουν και τα 2 μαζι, θα κανουμε για πλακα 15αρια, θα ανεβαζουμε lev με 2-3 runs και κατι εγινε. Σε 10 μερες θα ειναι 200 και θα βαλουμε καμια σειρα να δουμε. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Αυτό πρέπει να γίνει τώρα που το έβαλαν..Με την τωρινή δυσκολία θα έπρεπε το AoZ να έχει μπει το πολύ στην δεύτερη βδομάδα της Season 2.
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Nerfs/XP boost σήμερα..Αναμενόμενο Η δυσκολία στο T10+ θα παραμείνει ίδια..Κανένα πρόβλημα, αφού θα ανεβαίνει πιο γρήγορα το glyph..Φεύγουν τα καρκινιάρικα affixes, vampiric/suppresor. Θέλει κι' άλλα όμως, 925 only drop items και να δίνει περισσότερο glyph XP αν μπαίνεις με party αφού δυσκολεύει..Όπως είναι τώρα συμφέρει μόνο το solo play. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2023 από Psycho_Warhead 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 23 hours ago, Thresh said: Δίνω αρκετές πιθανότητες όπως nerfαραν αυτά, να nerfάρουν και το AoZ με κάποιο τρόπο. Oh my ουτε 24ωρο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα