GaGaS_Thess Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Καλημέρα θέλω βοήθεια γιατί μάλλον τα έχω κάνει μαντάρα. Barbarian level 97 μέχρι nm53 πιο πάνω τρώω τρελό ξύλο. Σε τι πρέπει να δώσω βάση ? Παίζω hota . Ποιο stat πρέπει να ανεβάζω με τα item που μου πέφτουν ? Δίνω βάση στο attack power μόνο και νομίζω αυτό με έχει κάνει να είμαι τόσο χαμηλά . Πόσο πρέπει να είναι το attack power? Τι ανεβάζω αντί για αυτό ? Αν κάποιο item δηλαδη μου δίνει κάτι άλλο σε στατς που πρέπει να βάλω αλλά να θυσιάσω 1000 attack power τι κάνω? Και πιο είναι αυτό το στατ?
mphxths Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 4 hours ago, GaGaS_Thess said: Καλημέρα θέλω βοήθεια γιατί μάλλον τα έχω κάνει μαντάρα. Barbarian level 97 μέχρι nm53 πιο πάνω τρώω τρελό ξύλο. Σε τι πρέπει να δώσω βάση ? Παίζω hota . Ποιο stat πρέπει να ανεβάζω με τα item που μου πέφτουν ? Δίνω βάση στο attack power μόνο και νομίζω αυτό με έχει κάνει να είμαι τόσο χαμηλά . Πόσο πρέπει να είναι το attack power? Τι ανεβάζω αντί για αυτό ? Αν κάποιο item δηλαδη μου δίνει κάτι άλλο σε στατς που πρέπει να βάλω αλλά να θυσιάσω 1000 attack power τι κάνω? Και πιο είναι αυτό το στατ? Δεν ακολουθας καποιο build guide ? Π.χ. κατι σαν αυτο. 1
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε Καλημέρα θέλω βοήθεια γιατί μάλλον τα έχω κάνει μαντάρα. Barbarian level 97 μέχρι nm53 πιο πάνω τρώω τρελό ξύλο. Σε τι πρέπει να δώσω βάση ? Παίζω hota . Ποιο stat πρέπει να ανεβάζω με τα item που μου πέφτουν ? Δίνω βάση στο attack power μόνο και νομίζω αυτό με έχει κάνει να είμαι τόσο χαμηλά . Πόσο πρέπει να είναι το attack power? Τι ανεβάζω αντί για αυτό ? Αν κάποιο item δηλαδη μου δίνει κάτι άλλο σε στατς που πρέπει να βάλω αλλά να θυσιάσω 1000 attack power τι κάνω? Και πιο είναι αυτό το στατ? O Βarbarian γενικα βασιζεται στο Fortify, στο % Armor και στο % Life οσο αφορα το Survivability. To Fortify θα το παρεις απο τα passive skills και Paragons και τα % Αrmor % Life θα τα βρεις σε Helm,Armor,Chest,Amulet και Paragon skills. Στα Armor parts βαζεις Royal Ruby για Life. Πρεπει να φτιαξεις και τα Resistances να ειναι ολα 70. Συνηθως βαζεις 2-3 στις Boots, 1 Ηelm, 1 Armor ,1 Pants και αν δεν εχεις φτασει 70 σε ολα συμπληρωνεις απο τα Gems στα Αmulet,rings. Πχ αν το Poison ειναι 40 θα βαλεις σε ενα Ring ενα Royal Εmerald που δινει 30% Poison Resist και θα γινει 70. Αν εχεις σε ολα 70 χωρις Gems στα Amulet,rings τοτε βαζεις Royal Skulls για Αrmor. Στα Offensive κυνηγαει το Overpower, το Maximum Fury ,Fury Cost Reduction και Resource Generation. Overpower εχεις απο τα Gloves και ολα τα οπλα,στα 1hand φοραει Mace, απο Vampiric power και απο Paragons. Max Fury θα βρεις στο Helm και στα Rings. Fury Cost Reduction στις Boots και στο Amulet. Resource Generation στα Rings. Στα Weapons βαζεις Royal Ruby για Overpower. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece 1
mphxths Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δηλαδη δεν φτανει που στην ουσια δεν φερνουν κατι καινουργιο , αλλα ενα greater rift που ειναι ιδεα απο το D3 , ουτε καν το κανουν σωστα Πεθαινεις , τελος. Εξω απο το dungeon. Τι φαση δηλ ? Ασε με ρε φιλε να κανω ressurect και δωσε μου time penalty και ασε με να σφουγγαριζω το πατωμα καθε 10 δευτερολεπτα... Ασε δε , που αν δεν φαρμαρεις τουλαχιστον nm 100 δεν εχει καν νοημα να μπεις μεσα σε αυτο
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mphxths είπε Δηλαδη δεν φτανει που στην ουσια δεν φερνουν κατι καινουργιο , αλλα ενα greater rift που ειναι ιδεα απο το D3 , ουτε καν το κανουν σωστα Πεθαινεις , τελος. Εξω απο το dungeon. Τι φαση δηλ ? Ασε με ρε φιλε να κανω ressurect και δωσε μου time penalty και ασε με να σφουγγαριζω το πατωμα καθε 10 δευτερολεπτα... Ασε δε , που αν δεν φαρμαρεις τουλαχιστον nm 100 δεν εχει καν νοημα να μπεις μεσα σε αυτο Φαντασου οτι 2 φιλοι που παιζουμε μαζι, που καθαριζουν τα 100αρια με Bone Spear σαν να ειναι 20αρια σε 2 λεπτα, φευγουν 1 hit μολις βγουν στο τελος οι 3 Blood Seekers Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece
mphxths Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, BlurayMoviesGreece said: Φαντασου οτι 2 φιλοι που παιζουμε μαζι, που καθαριζουν τα 100αρια με Bone Spear σαν να ειναι 20αρια σε 2 λεπτα, φευγουν 1 hit μολις βγουν στο τελος οι 3 Blood Seekers Ποιο τελος μωρε...εγω στο πρωτο δωματιο πεθανα Δεν το υλοποιησαν καλα κατα την γνωμη μου. Απο την στιγμη που σε πεταει εξω στον πρωτο θανατο ειναι μαλακια φαση. Ενω τα εχω τα mobs σε dmg , defensively που λενε και στο χωριο μου ... οχι τοσο. Ασε δε , που ζηταει αρκετα essences για να το ανοιξεις. Δεν ξερω και γω ποσα εχω και μπορω να φτιαξω μονο 8-9. Δηλαδη λυπασαι να ξοδεψεις , αν ξερεις οτι θα φας ψοφο. Ας μειωσουν λιγο τα essences να φτιαξουμε αρκετα να μπαινουμε να χαιρομαστε να πεθαινουμε Προχειροδουλειες. Να πω οτι ειναι το πρωτο τους diablo , θα το καταλαβαινα. Ειναι το τεταρτο ρε φιλε. Και το μονο που σκεφτηκαν να διαφοροποιησουν στα dungeons ειναι να βαλουν timer ... που το σκεφτηκαν στο D3 δηλ , δεν σκεφτηκαν κατι καινουργιο ! Δεν ειναι ντροπη να παρουν ιδεες απο αλλα παιχνιδια. Μην αναφερθω παλι σε ποια και τι εχουν κανει , κατανταω κουραστικος. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2023 από mphxths
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Ψοφέλα του κερατά πέφτει..Φτάσαμε ένα φίλο T8 και ζορίζει πολύ η κατάσταση ως προς το damage που ΔΕΝ κόβεις κυρίως. Πρέπει να ανέβει το glyph με μικρότερα και μετά να πας για μεγαλύτερο tier. Οι blood seekers είναι μαμησέ τα στο τέλος, ο φίλος με τον rogue κάθεται πίσω και τους παίζω εγώ με τον barb γιατί έχω immortal build με selig.
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mphxths είπε Ποιο τελος μωρε...εγω στο πρωτο δωματιο πεθανα Δεν το υλοποιησαν καλα κατα την γνωμη μου. Απο την στιγμη που σε πεταει εξω στον πρωτο θανατο ειναι μαλακια φαση. Ενω τα εχω τα mobs σε dmg , defensively που λενε και στο χωριο μου ... οχι τοσο. Ασε δε , που ζηταει αρκετα essences για να το ανοιξεις. Δεν ξερω και γω ποσα εχω και μπορω να φτιαξω μονο 8-9. Δηλαδη λυπασαι να ξοδεψεις , αν ξερεις οτι θα φας ψοφο. Ας μειωσουν λιγο τα essences να φτιαξουμε αρκετα να μπαινουμε να χαιρομαστε να πεθαινουμε Προχειροδουλειες. Να πω οτι ειναι το πρωτο τους diablo , θα το καταλαβαινα. Ειναι το τεταρτο ρε φιλε. Και το μονο που σκεφτηκαν να διαφοροποιησουν στα dungeons ειναι να βαλουν timer ... που το σκεφτηκαν στο D3 δηλ , δεν σκεφτηκαν κατι καινουργιο ! Δεν ειναι ντροπη να παρουν ιδεες απο αλλα παιχνιδια. Μην αναφερθω παλι σε ποια και τι εχουν κανει , κατανταω κουραστικος. To Εvent ειναι μια χαρα και οσο Challenging πρεπει Το ειχαν πει εξ αρχης οτι δεν θα ειναι παιδικη χαρα, ελαχιστοι θα πανε το Glyph 200lev και ακομα πιο λιγοι θα καθαριζουν το Tier 25. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece
mphxths Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 1 hour ago, BlurayMoviesGreece said: To Εvent ειναι μια χαρα και οσο Challenging πρεπει Το ειχαν πει εξ αρχης οτι δεν θα ειναι παιδικη χαρα, ελαχιστοι θα πανε το Glyph 200lev και ακομα πιο λιγοι θα καθαριζουν το Tier 25. Το event ειναι ακυρο. Υποτιθεται οτι θα ειναι περιορισμενου χρονου. Αρα η λογικη λεει οτι πρεπει να το στησεις ετσι ωστε ολοι να μπορουν να το παιξουν. Και φυσικα στο Τ25 να φτασουν οι καλυτεροι. Τωρα οπως το εχουν κανει , μπορουν να το παιξουν μονο οσοι φαρμαρουν nm 100 και αυτοι καποια στιγμή θα κολλήσουν σε καποιο level του. Αρα τo event ειναι μονο για του "εκλεκτους" Οποιος δεν φαρμαρει nm 100 ουτε το πρωτο δωματιο του dungeon δεν θα περασει !
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, mphxths είπε Το event ειναι ακυρο. Υποτιθεται οτι θα ειναι περιορισμενου χρονου. Αρα η λογικη λεει οτι πρεπει να το στησεις ετσι ωστε ολοι να μπορουν να το παιξουν. Και φυσικα στο Τ25 να φτασουν οι καλυτεροι. Τωρα οπως το εχουν κανει , μπορουν να το παιξουν μονο οσοι φαρμαρουν nm 100 και αυτοι καποια στιγμή θα κολλήσουν σε καποιο level του. Αρα τo event ειναι μονο για του "εκλεκτους" Οποιος δεν φαρμαρει nm 100 ουτε το πρωτο δωματιο του dungeon δεν θα περασει ! To ειπαν πριν καν βγει το Event oτι θα ειναι μεγαλο Challenge, μονο οσοι ειναι ικανοι θα αντεξουν. Για ολους ειναι το Winter Εvent.
mphxths Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 16 minutes ago, BlurayMoviesGreece said: To ειπαν πριν καν βγει το Event oτι θα ειναι μεγαλο Challenge, μονο οσοι ειναι ικανοι θα αντεξουν. Για ολους ειναι το Winter Εvent. Eνταξει το προχωρησα το πρωτο επιπεδο... πηγαινα αργα και σταθερα ... μετα θυμηθηκα οτι εχει και timer
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, mphxths είπε Eνταξει το προχωρησα το πρωτο επιπεδο... πηγαινα αργα και σταθερα ... μετα θυμηθηκα οτι εχει και timer Για να παιξεις εκει θες ενα καλο Build,τα καταλληλα Uniques για αυτο το Build, ολα τα Glyphs 21lev και να φορας και 1-2 Uber Uniques που κανουν πραγματικα διαφορα. Aν δεν εχεις κανει εστω και 1 απο αυτα καλο ειναι να ασχοληθεις με αυτα και μετα να πας αλλιως θα χανεις το χρονο σου, τα elixirs , τα Incenses και τα Sigils powders.
mphxths Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 10 minutes ago, BlurayMoviesGreece said: Για να παιξεις εκει θες ενα καλο Build,τα καταλληλα Uniques για αυτο το Build, ολα τα Glyphs 21lev και να φορας και 1-2 Uber Uniques που κανουν πραγματικα διαφορα. Aν δεν εχεις κανει εστω και 1 απο αυτα καλο ειναι να ασχοληθεις με αυτα και μετα να πας αλλιως θα χανεις το χρονο σου, τα elixirs , τα Incenses και τα Sigils powders. Ναι , δεν ασχολουμαι αλλο ... κανω nm να ανεβασω λιγο glyphs. Το παραξενο ειναι οτι θυμαμαι πολυ καλα οτι ειχα μερικα 15αρια και οταν τελειωσα ενα nm και πηγα να αναβαθμισω glyphs , τα εδειχνε 14αρια... περιεργο...τεσπα.
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, mphxths είπε Ναι , δεν ασχολουμαι αλλο ... κανω nm να ανεβασω λιγο glyphs. Το παραξενο ειναι οτι θυμαμαι πολυ καλα οτι ειχα μερικα 15αρια και οταν τελειωσα ενα nm και πηγα να αναβαθμισω glyphs , τα εδειχνε 14αρια... περιεργο...τεσπα. Kαι εμενα 7 21lev εγιναν 19 και τα ξαναπηγα. Μαλλον αλλαξαν το xp των Glyphs και επιρεαστηκαν και αυτα που ειχαν παει ηδη οσο ειχαν παει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 8 hours ago, BlurayMoviesGreece said: Kαι εμενα 7 21lev εγιναν 19 και τα ξαναπηγα. Μαλλον αλλαξαν το xp των Glyphs και επιρεαστηκαν και αυτα που ειχαν παει ηδη οσο ειχαν παει. Τραγική αυτή η μλκία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα