BlurayMoviesGreece Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, mphxths είπε Ειπαμε διαφορα για το παιχνιδι , δεν μιλησαμε ομως για το Season 2. Δηλαδη για pacts και vampiric powers. Aδιαφορο και non challenging content. Τα vampiric powers , οκ βοηθανε ως εναν βαθμο το build , αλλα δεν εχει κατι δυσκολο να τα ξεκλειδωσεις ή να τα level-ιασεις. Ισα ισα που το level-ιασμα ειναι απλα χρονοβορο. Τα pacts , τελειως αποτυχημενη φαση. Δεν υπαρχει καμμια δυσκολια να τα αποκτησεις , να τα τοποθετησεις ή να βρεις ποιους συνδυασμους πρεπει να βαλεις. Εχω πανω απο 150 απο καθε ειδος και πλεον εχω σταματησει να τα μαζευω. Ειναι τοσο πολλα , που δεν εχει καν νοημα ολοκληρο το tab "Pact Alteration" στην Alchemist. Κανενα απολυτως. Τουλαχιστον στο S1 με τα maligned hearts και τα χρωματιστα sockets ειχε ενα σχετικο challenge... να βρεις amulets/rings οπως τα θες αλλα και με τα σωστα χρωματα στα sockets. Στο S2 , μηδεν challenge. Eπισης ακυρη φαση ειναι και τα gems. Βγαζεις "royal" gems για καμμια 50αρια characters για πλακα και απλα δεν ξανα-ασχολεισαι με αυτα. Τουλαχιστον στο D3 ειχε ενα ενδιαφερον με τα gems , που ειχαν ιδιοτητες και levels. Ασχολιοσουν με κατι. Ας βαλουν τουλαχιστον παραπανω levels στα gems , ή να ανεβασουν τα απαιτουμενα fragments για να τα φτιαχνεις. Τα fragments πεφτουν ανα χιλιαδες Κατα τα αλλα , μια χαρα ειναι το παιχνιδι ! Ρε συ θα μας τρελανεις 😂🤣 Με τα Malignant Hearts 3 μηνες γκρινιαζες που δεν μπορεις να τα ταιριαξεις ή να τα σηκωσεις τα χρωματα οπως τα θες και ελεγες οτι επρεπε να ειναι πιο ευκολο γιατι σε ταλαιπωρει χωρις λογο. Σου βαζει τωρα τα πιο ευκολα Vampiric Powers και τα Pacts και λες οτι δεν ειναι Challenging ενω τα Malignant Hearts ηταν. Ασε το forum και φαρμαρε Duriel mats να σας παω γιατι απο 5/12 ξεκιναω το Zyr να το παω 50lev. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece
mphxths Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 1 hour ago, BlurayMoviesGreece said: Με τα Malignant Hearts 3 μηνες γκρινιαζες που δεν μπορεις να τα ταιριαξεις ή να τα σηκωσεις τα χρωματα οπως τα θες και ελεγες οτι επρεπε να ειναι πιο ευκολο γιατι σε ταλαιπωρει χωρις λογο. Αλλο challenging , αλλο να σου βαζει χρωματα σε amulet/rings και να θες βυσμα καποιον θεο να σου τα φερει με τα rolls/affixes που θες και με τα σωστα χρωματα. Και ολα αυτα με τον χρονικο περιορισμο του season. Ετερον εκατερον λοιπον που λενε και στο χωριο μου 1 hour ago, BlurayMoviesGreece said: Ασε το forum και φαρμαρε Duriel mats να σας παω γιατι απο 5/12 ξεκιναω το Zyr να το παω 50lev. 12/12 βλεπω ενα event να ξεκιναει. Τι 5/12 μας τσαμπουνας ?
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, mphxths είπε Αλλο challenging , αλλο να σου βαζει χρωματα σε amulet/rings και να θες βυσμα καποιον θεο να σου τα φερει με τα rolls/affixes που θες και με τα σωστα χρωματα. Και ολα αυτα με τον χρονικο περιορισμο του season. Ετερον εκατερον λοιπον που λενε και στο χωριο μου 12/12 βλεπω ενα event να ξεκιναει. Τι 5/12 μας τσαμπουνας ? 12/12 ειναι το Winter Event. 5/12 με Patch θα μπει νεο Εnd Game Content που λεγεται Lord Zyr Event. Mεσω του Event xpαρεις ενα νεο Glyph που σου δινει , που δινει % Damage για καθε κουτακι με stats που ειναι μεσα στο σταυρο. Αυτο το Glyph φτανει μεχρι level 50 και εχει μεγαλυτερο Range απο τα 21lev Glyph. Για οσους εχουν παιξει Diablo 3 Greater Rifts , ειναι κατι αντιστοιχο που σκοτωνεις και προσπαθεις να κερδισεις προβαδισμα σε σχεση με το χρονο που τρεχει και σκοτωνεις το last Boss. Στο τελος αν το ολοκληρωσεις βγαινει κατι σαν αυτο στα NM Dungeons με πολυ xp και μπορεις να ανεβασεις τα Glyphs σου(παλια + νεο). Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Diablo 4 Patch 1.2.3 Notes - D4 Maxroll.gg
mphxths Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 "A full list of possible affixes can now be previewed in the Enchantment menu using the new View Possible Affixes button." Aχ οταν τα ελεγα εγω. Αφου το ειχανε σωστα υλοποιησει στο D3 , γιατι κανανε κατι διαφορετικο στο 4 ? Βεβαια αυτο ειναι το πρωτο βημα. Το δευτερο ειναι , να μην ειναι ΤΑ ΠΑΝΤΑ πιθανα να σκασουν σαν affixes ... γιατι το να δω την λιστα και να ειναι τα παντα εκει , τι να το κανω ? 54 minutes ago, BlurayMoviesGreece said: ενα νεο Glyph Το νεο glyph βλεπω θελει υπερβολη στην επιλογη core stats γυρω απο αυτο. Μαλλον δεν θα φτανουν οι ποντοι για κατι τετοιο και μαλλον θα πρεπει να θυσιαστει ενα table ...
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, mphxths είπε "A full list of possible affixes can now be previewed in the Enchantment menu using the new View Possible Affixes button." Aχ οταν τα ελεγα εγω. Αφου το ειχανε σωστα υλοποιησει στο D3 , γιατι κανανε κατι διαφορετικο στο 4 ? Βεβαια αυτο ειναι το πρωτο βημα. Το δευτερο ειναι , να μην ειναι ΤΑ ΠΑΝΤΑ πιθανα να σκασουν σαν affixes ... γιατι το να δω την λιστα και να ειναι τα παντα εκει , τι να το κανω ? Οταν εχεις βρει το Item που εχει 3/4 stats που θες και πας στο NPC να κανεις Reroll για να βρεις το 4ο που θες, δεν εχει καμια σημασια να ξερεις τις επιλογες που μπορει να σου βγει εφοσον εισαι ευχαριστημενος μονο με ενα. Αν παιξεις λιγο και μαθεις το game δεν ειναι δυσκολο να ξερεις και τι μπορει να σου κατσει σε καθε item. Oκ καλως το βαλανε για τους newbies που θελουν να διαλεξουν τι τους αρεσει, αλλα στη πραγματικοτα δεν βοηθα σε τιποτα, αν θες να σου κατσει critical chance οτι αλλη επιλογη και να εχει τη δεις/δεν τη δεις μονο με critical chance εισαι ευχαριστημενος. Στο D3 ειχε νοημα γιατι μονο μεσο του NPC ηξερες το range που μπορει να σου κατσει. Στο D4 το range το γραφει το ιδιο το item με το tool tip αν το κανεις enable απο τα options. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece
mphxths Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 30 minutes ago, BlurayMoviesGreece said: Οταν εχεις βρει το Item που εχει 3/4 stats που θες και πας στο NPC να κανεις Reroll για να βρεις το 4ο που θες, δεν εχει καμια σημασια να ξερεις τις επιλογες που μπορει να σου βγει εφοσον εισαι ευχαριστημενος μονο με ενα. Αν παιξεις λιγο και μαθεις το game δεν ειναι δυσκολο να ξερεις και τι μπορει να σου κατσει σε καθε item. Oκ καλως το βαλανε για τους newbies που θελουν να διαλεξουν τι τους αρεσει, αλλα στη πραγματικοτα δεν βοηθα σε τιποτα, αν θες να σου κατσει critical chance οτι αλλη επιλογη και να εχει τη δεις/δεν τη δεις μονο με critical chance εισαι ευχαριστημενος. Στο D3 ειχε νοημα γιατι μονο μεσο του NPC ηξερες το range που μπορει να σου κατσει. Στο D4 το range το γραφει το ιδιο το item με το tool tip αν το κανεις enable απο τα options. Δεν μιλαω για το range του affix αλλα για το ποια ειναι διαθεσιμα οταν επιλεγεις ενα να το κανεις reroll. Αυτο που κανουν να σου δειχνει τα πιθανα affixes ειναι μισες δουλειες. Οι ολοκληρες δουλειες ειχαν γινει στο D3 οπου εβλεπες τι μπορει να ερχοταν αναλογα ποιο affix επελεγες να κανεις reroll. Αλλα δεν ερχοντουσαν τα παντα οταν ρολλαρες ενα affix. Oποτε το να εβλεπες εκει τι ερχεται ειχε νοημα , για να ξερεις οτι αυτο που θες , μπορει να ερθει ρολλαροντας το affix που σκεφτεσαι να ρολλαρεις. Το range δεν με ενδιαφερει , οπως ειπες το βλεπεις απο το ιδιο το item. Το θεμα ειναι , οταν π.χ. κανεις reroll ενα core stat π.χ. strength , να ρολαρει core stats , οχι τα ΠΑΝΤΑ. Οταν ρολλαρεις π.χ. καποιο resistance να ερχεται μονο resistance. Κατι τετοιο τελοσπαντων , αν και οπως τα περιγραφω μειωνονται πολυ οι επιλογες και θα ειναι ευκολο να ερθει αυτο που θες. Δεν ξερω , ας βρουν τροπο να το υλοποιησουν καπως με πιο λογικο τροπο. Δεν γινεται να εχω αντικειμενο που απο τα πολλα ρολλαρισματα να εχει φτασει το κοστος στα 5-6mil. Δηλ καπου το γαμησαμε. Θα πρεπει να κανω δεντρα για να μαζευω gold μονο για αυτο το αντικειμενο. Ενα δεντρο δινει 4-6mil gold. Δηλαδη ενα δεντρο , ενα reroll αυτου του αντικειμενου !!
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, mphxths είπε Δεν μιλαω για το range του affix αλλα για το ποια ειναι διαθεσιμα οταν επιλεγεις ενα να το κανεις reroll. Αυτο που κανουν να σου δειχνει τα πιθανα affixes ειναι μισες δουλειες. Οι ολοκληρες δουλειες ειχαν γινει στο D3 οπου εβλεπες τι μπορει να ερχοταν αναλογα ποιο affix επελεγες να κανεις reroll. Αλλα δεν ερχοντουσαν τα παντα οταν ρολλαρες ενα affix. Oποτε το να εβλεπες εκει τι ερχεται ειχε νοημα , για να ξερεις οτι αυτο που θες , μπορει να ερθει ρολλαροντας το affix που σκεφτεσαι να ρολλαρεις. Το range δεν με ενδιαφερει , οπως ειπες το βλεπεις απο το ιδιο το item. Το θεμα ειναι , οταν π.χ. κανεις reroll ενα core stat π.χ. strength , να ρολαρει core stats , οχι τα ΠΑΝΤΑ. Οταν ρολλαρεις π.χ. καποιο resistance να ερχεται μονο resistance. Κατι τετοιο τελοσπαντων , αν και οπως τα περιγραφω μειωνονται πολυ οι επιλογες και θα ειναι ευκολο να ερθει αυτο που θες. Δεν ξερω , ας βρουν τροπο να το υλοποιησουν καπως με πιο λογικο τροπο. Δεν γινεται να εχω αντικειμενο που απο τα πολλα ρολλαρισματα να εχει φτασει το κοστος στα 5-6mil. Δηλ καπου το γαμησαμε. Θα πρεπει να κανω δεντρα για να μαζευω gold μονο για αυτο το αντικειμενο. Ενα δεντρο δινει 4-6mil gold. Δηλαδη ενα δεντρο , ενα reroll αυτου του αντικειμενου !! Aυτο που λες εσυ εχει να κανει με το Itemization δηλαδη να αλλαξουν τα rolls και να γινουν "πιο ευκολα" και να rollαρουν την ιδια κατηγορια Affix και οχι ολα τα Affixes. Αυτο που θα κανουν με το patch και αυτο που ειχες στο D3 ηταν να σου δειχνει μια λιστα με τις επιλογες που θα σου κατσουν. Αν δηλαδη το Affix ειχε ενα νουμερο απο το 1 εως το 10 και εσυ εχεις το 4 και θες το 6. Τωρα δεν σου δειχνει τιποτα αλλα οι επιλογες ειναι 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10. Ε οταν κανουν το Patch θα σου δειχνει οτι μπορει να σου κατσει 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10. Παλι το 4 θα εχεις και παλι το 6 θα θες να φερεις. Δεν υπαρχει λογικη στο reroll , ειναι τζογος. Απο εκει που θα το πεταγες γιατι δεν σου κανει, σου δινεται η ευκαιρια με τυχη και gold να το αλλαξεις. Μπορει να σου κατσει σε 10 rolls και εμενα να μου κατσει σε 25 rolls. Eγω με τα 25 rolls θα πληρωσω και παραπανω απο εσενα με τα 10 rolls. Aν στα κανουν ευκολα σαν τα Vampiric Powers να πατας το κουμπακι και να διαλεγεις μετα θα λες οτι ειναι ευκολα και βαρετα τα rerolls Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece
mphxths Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, BlurayMoviesGreece said: Aν στα κανουν ευκολα σαν τα Vampiric Powers να πατας το κουμπακι και να διαλεγεις μετα θα λες οτι ειναι ευκολα και βαρετα τα rerolls Πηγα σε nm dungeon 90+ για να μην πληξω , και εφυγαν κατι χιλιαρικα σε repairs 2 hours ago, BlurayMoviesGreece said: Aυτο που λες εσυ εχει να κανει με το Itemization δηλαδη να αλλαξουν τα rolls και να γινουν "πιο ευκολα" και να rollαρουν την ιδια κατηγορια Affix και οχι ολα τα Affixes. Κοιτα , ειτε θα κανουν τα affixes που σκανε σε ενα αντικειμενο να ειναι πιο ορθολογικα ή κατι να κανουν με το enchanting. Αν το καθε αντικειμενο μπορει να σκασει με τα παντα , χωρις λογικη και ορια , και το enchanting ειναι και αυτο απο ολα , τοτε πρεπει καποιος να ειναι πολυ κωλοφαρδος να του ερθει αντικειμενο οπως το θελει ακριβως. Εχω 2-3 τετοια , αλλα γενικοτερα απο ενα σημειο και περα τα upgrades ερχονται πολυ δυσκολα. Εχω αντικειμενο που μου ρθε οπως ακριβως το ηθελα , αλλα οταν ημουν lvl 60-65 και τωρα που πρεπει να αναβαθμιστει , δυσκολα ερχεται καινουργιο , μεγαλυτερου level οπως ακριβως ειναι αυτο που εχω. Αρα αμα βρεις κανα 3/4 ή 2/4 το παντρευεσαι και αρχιζεις να ξοδευεις για enchantings !! Δεν γινεται να σκανε αντικειμενα με 3 resistances ή με 3 core stats , καπου πρεπει να μπουν κανονες στο τι μπορει να ρολαρει στο αντικειμενο. Να χωριστουν τα affixes σε κατηγοριες και να μπορει να ρολαρει μια κατηγορια , μονο μια φορα στο καθε αντικειμενο ? Δεν ξερω , ας σκεφτουν κατι. Ειναι πολυ χαοτικο οπως ειναι τωρα. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2023 από mphxths
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, mphxths είπε Πηγα σε nm dungeon 90+ για να μην πληξω , και εφυγαν κατι χιλιαρικα σε repairs Κοιτα , ειτε θα κανουν τα affixes που σκανε σε ενα αντικειμενο να ειναι πιο ορθολογικα ή κατι να κανουν με το enchanting. Αν το καθε αντικειμενο μπορει να σκασει με τα παντα , χωρις λογικη και ορια , και το enchanting ειναι και αυτο απο ολα , τοτε πρεπει καποιος να ειναι πολυ κωλοφαρδος να του ερθει αντικειμενο οπως το θελει ακριβως. Εχω 2-3 τετοια , αλλα γενικοτερα απο ενα σημειο και περα τα upgrades ερχονται πολυ δυσκολα. Εχω αντικειμενο που μου ρθε οπως ακριβως το ηθελα , αλλα οταν ημουν lvl 60-65 και τωρα που πρεπει να αναβαθμιστει , δυσκολα ερχεται καινουργιο , μεγαλυτερου level οπως ακριβως ειναι αυτο που εχω. Αρα αμα βρεις κανα 3/4 ή 2/4 το παντρευεσαι και αρχιζεις να ξοδευεις για enchantings !! Δεν γινεται να σκανε αντικειμενα με 3 resistances ή με 3 core stats , καπου πρεπει να μπουν κανονες στο τι μπορει να ρολαρει στο αντικειμενο. Να χωριστουν τα affixes σε κατηγοριες και να μπορει να ρολαρει μια κατηγορια , μονο μια φορα στο καθε αντικειμενο ? Δεν ξερω , ας σκεφτουν κατι. Ειναι πολυ χαοτικο οπως ειναι τωρα. Μα δεν σκαει καθε αντικειμενο με τα παντα. Αλλα Affixes εχουν τα gloves, αλλα τα helms, αλλα τα pants κτλ. Πχ Thorns δεν υπαρχει σε Helm,gloves,rings. Critical chance δεν υπαρχει σε Helm, armor, pants, boots,weapons. Attack speed υπαρχει μονο στα gloves, ενω δεν εχουν καθολου resistances και Vulnerable, Critical dmg. Tα skills βγαινουν σε 1 part μονο αναλογα το ποιο skill ειναι. Γιατι να μη σκασουν 3 Resistances σε 1 Part; Aν δηλαδη εγω φοραω Unique Ηelm,armor, pants γιατι να μη μπορω να βαλω Boots με 3 Resistances; Σε 2 μερες καταφερα να ντυσω τον νεο Baba με 4/4 και με εναλακτικες . Πχ να βγαλω το Shako και να βαλω Helm με Cooldown,Life,Fury,Poison Resist αλλα εχω καβατζα και ενα Cooldown,Life, Poison Resist % Armor μηπως χρειαστω περισσοτερο armor στο PvP. Eχω 3-4 boots με % Run και διαφορετικες 3αδες Resists. Eχω Pants και Chest με Thorns, Life 2 Resists αλλα και Pants ,Chests με Τhorns ,Life, 1 Resists % Armor. Γενικα εκανα αρκετα Rerolls, κρατησα καμια 10αρια backup items,εκανα 6-7 rerolls skills/paragons και εχω ακομα 900m gold χωρις να εχω πουλησει τιποτα για Gold σε αλλους Players. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece
mphxths Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 48 minutes ago, BlurayMoviesGreece said: Attack speed υπαρχει μονο στα gloves, ενω δεν εχουν καθολου resistances και Vulnerable, Critical dmg. Μιας και επιασες τα gloves. Ας δουμε τι γινεται σε αυτα. Το παραδειγμα θα ειναι για barbarian , γιατι βολευει για το σκρινσοτ. Spoiler Mιλαμε για 20 affixes ανα 4 συνδυασμους , νομιζω τοσοι ειναι στα ancestrals. Χωρις ορια και κανονες , ξερεις ποσοι συνδυασμοι μπορουν να ρολαρουν ? Δεν λεω οτι καποιος δεν μπορει να θελει 2-3 class skills ή 3 res ή ξερωγω τι αλλο , αλλα ας τα αποκτησει με enchanting. Το να σκανε 3 διαφορετικα (προφανως) core stats , ειναι λιγο ακυρο. Σπανια θα χρειαστει καποιος κατι τετοιο. 49 minutes ago, BlurayMoviesGreece said: Σε 2 μερες καταφερα να ντυσω τον νεο Baba με 4/4 και με εναλακτικες . Μην παιρνεις τον εαυτο σου σαν κριτηριο. Δεν παιζεις σαν ανθρωπος και το ξερεις Αυτες τις 2 μερες που λες , ειναι στην ουσια 48 ωρες optimal play ... δεν χανεις δευτερολεπτο χωρις να παραγεις κατι ... το εχω πει και στο discord που γραφουμε , δεν ειναι νορμαλ αυτο Σκεψου λιγο και εμας τους casual παιχτες. Ξερεις , εμας που θα κωλοβαρεσουμε και λιγο καθως παιζουμε Λες για 900m gold. Αυτα ειναι 100-120 δεντρα. Και αν λες οτι εκανες και rerolls , αρα ειχες παραπανω gold , μιλαμε για ποσα ? καμμια 200αρια δεντρα ? Που αν θες 12 λεπτα για 1 δεντρο που ελεγες τις προαλλες , μιλαμε για 40 ωρες μονο για δεντρα !! Gear με εναλλακτικες. Εδω εμεις παλευουμε να βγαλουμε ενα σετ gear , οχι εναλλακτικες
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mphxths είπε Μιας και επιασες τα gloves. Ας δουμε τι γινεται σε αυτα. Το παραδειγμα θα ειναι για barbarian , γιατι βολευει για το σκρινσοτ. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Mιλαμε για 20 affixes ανα 4 συνδυασμους , νομιζω τοσοι ειναι στα ancestrals. Χωρις ορια και κανονες , ξερεις ποσοι συνδυασμοι μπορουν να ρολαρουν ? Δεν λεω οτι καποιος δεν μπορει να θελει 2-3 class skills ή 3 res ή ξερωγω τι αλλο , αλλα ας τα αποκτησει με enchanting. Το να σκανε 3 διαφορετικα (προφανως) core stats , ειναι λιγο ακυρο. Σπανια θα χρειαστει καποιος κατι τετοιο. Μην παιρνεις τον εαυτο σου σαν κριτηριο. Δεν παιζεις σαν ανθρωπος και το ξερεις Αυτες τις 2 μερες που λες , ειναι στην ουσια 48 ωρες optimal play ... δεν χανεις δευτερολεπτο χωρις να παραγεις κατι ... το εχω πει και στο discord που γραφουμε , δεν ειναι νορμαλ αυτο Σκεψου λιγο και εμας τους casual παιχτες. Ξερεις , εμας που θα κωλοβαρεσουμε και λιγο καθως παιζουμε Λες για 900m gold. Αυτα ειναι 100-120 δεντρα. Και αν λες οτι εκανες και rerolls , αρα ειχες παραπανω gold , μιλαμε για ποσα ? καμμια 200αρια δεντρα ? Που αν θες 12 λεπτα για 1 δεντρο που ελεγες τις προαλλες , μιλαμε για 40 ωρες μονο για δεντρα !! Gear με εναλλακτικες. Εδω εμεις παλευουμε να βγαλουμε ενα σετ gear , οχι εναλλακτικες Μπορει να ειναι 20 Affixes αλλα εσυ κυνηγας 3/4 αν σηκωσεις ενα Glove και εχει 2 βλακειες το πετας δεν το κρατας. Το ξεσκαρταρισμα γινεται σε δευτερολεπτα. Συνηθως εχεις μεγαλυτερη πιθανοτητα να σου κατσουν Affixes που σου κανουν εστω και στο περιπου. Ειναι πολυ σπανιο να δεις πχ Glove στο Baba με 4 Lucky Hit ή 4 Primary Attributes. Επισης οταν φορεσεις 4-5 ψιλοκαλα items μετα κανεις Focus παντα σε 1. Ειναι πιο γρηγορο απο το να τα κοιτας ολα για ολα τα Slots. Θα πας Blood Harvest θα κανεις τα 3 quests και μετα θα πας Helltide ή NM Dungeon μεχρι να περασει η ωρα του Blood Harvest. Στο Blood Harvest θα φυγεις με 1 inventory γεματο τα κοιτας και τα σαπια τα πουλας αρα παιρνεις Gold. Στο Helltide το ιδιο , οσο φαραρμαρεις γεμιζεις ανετα 1 inventory items, μολις παρεις το πανω κουτι κανει teleport στο κατω WP πουλας και συνεχιζεις να μαζευεις items. Στα NM Dungeons σε καθε 1 run ειναι σιγουρο οτι θα γεμισεις inventory , τα κοιτας κρατας/πουλας. Σε 1 ωρα οτι και να κανεις απο τα 3 εχεις γεμισει για πλακα 7-8 inventory. Kατα μεσο ορο ενα Rare εχει καπου 30.000 αρα εχεις (33x8)x30.000=7.920.000 gold χωρις να υπολογισω τα πιο ακριβα rares και τα Legentaries/Uniques που φτανουν μεχρι και τα 100.000. Δεν μαζευεις λοιπον Gold μονο απο δεντρα, τα δεντρα ειναι το εξτραδακι σε Gold και XP καθως μαζευεις mats για Duriel. Tωρα για το πως παιζω εχει κατα ενα μερος δικιο. Μπορει να μη παιζω οπως φαινεται να παιζω ή οπως νομιζεις 10ωρα αλλα τις ωρες που παιζω οντως ειναι παραγωγικες. Aν και πολλες φορες με βλεπετε μεσα και εγω ειμαι alt tab και βλεπω βιντεακια στο youtube,μιλαω στο Fb,γραφω εδω ή βλεπω καμια σειρα στη TV ακριβως πανω απο το monitor. Aν κατσω μεχρι αργα το βραδυ(οπως πχ τωρα) την αλλη μερα θα μπω απογευμα οποτε εχασα τη μιση μερα. Δεν θα κανω 20 λεπτα να δω τι μου κανει απο τα items στο Inventory θα κανω 20 δευτερολεπτα. Δεν θα κανω μιση ωρα να βρω το X item στο Stash θα κανω 30 δευτερολεπτα γιατι εχω κανει ηδη ξεσκαρταρισμα και τα εχω ολα τακτοποιημενα. Αν θελω να κανω upgrade τα gloves και βαριεμαι να παω πολη να πουλησω, μολις πεσει glove το σηκωνω και πεταω κατι αλλο κατω που δεν ψαχνω upgrades πχ ενα helm, αρα δεν χανω ποτε το focus drop ακομα και αν βαριεμαι . Eπισης θα χαλασω ολα τα Obols 2 και 3 φορες για ενα συγκεκριμενο part (gloves πχ ) Mολις κανω Upgrade τα Gloves κανω Focus κατι αλλο αλλα οχι ολα τα Slots ταυτοχρονα. Μπορει να χανεις items αλλα κανεις τη δουλεια σου πολυ πιο γρηγορα απο το να τα κοιτας ολα μαζι. Αν φορας 3-4 Unique και εχεις βρει ηδη 2-3 4/4 ε δεν εμεινε και πολυ ψαξιμο κοιτας πχ μονο rings και amulets και πουλας ολα τα αλλα χωρις να τα τσεκαρεις. Αν θες να το κανεις ακομα πιο efficient, αν ψαχνεις μονο Rings και Amulets πχ. μπορεις να πας στα Options και να απενεργοποιησεις τον ηχο σε ολα τα αλλα , οποτε μονο οταν θα πεφτει Ring και Amulet θα ακους ηχο/drop και μονο τοτε σταματας για να μαζεψεις απο κατω items. Αυτα ειναι τα gloves του 3ου 100αρη baba που τα εφτιαξα σημερα. Spoiler Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece
mphxths Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 5 hours ago, BlurayMoviesGreece said: Συνηθως εχεις μεγαλυτερη πιθανοτητα να σου κατσουν Affixes που σου κανουν εστω και στο περιπου. Κοιτα , ειδικα τελευταια ψαχνομαι για gloves. Θελω τρια βασικα affixes. Ξερεις ποσα εχω σπασει γιατι δεν εχουν ερθει ουτε καν τα δυο ? Α-π-ε-ι-ρ-α. Υπαρχουν ωρες ωρες που το τραβαω απο τα μαλλια ενα αντικειμενο μπας και γινει upgrade αλλα ουτε καν... Οσο για αυτο που λες , το να κανεις focus σε 1 , ο ψυχαναγκασμος μου ισως δεν με αφησει Δηλαδη να ξερω οτι σε αυτα που δεν κανω focus και δεν τα σηκωνω , ισως να εχει ερθει ενα καλο roll... Kαι στην τελικη , χρειαζομαι upgrades σε πολλα items ακομα , οποτε δεν εχω την πολυτελεια να κανω αυτο που λες. Kαι οπως ειπα παραπανω , εγω τα σπαω , δεν τα πουλαω. Δεν ξερω αν αξιζει το χρημα απο το να μαζευω mats. Κάνεις ενα δεντρο και εβγαλες 4-5mil ... Με τα obols δεν ξερω αν εχει νοημα να ασχοληθει καποιος. Καποτε σου εβγαζε ενδειξη οτι αυτο που θα βγει θα ειναι ancestral ή οχι. Τωρα δεν βλεπω κατι σχετικο. Αν ειναι να ερθει απο sacred και κατω , δεν μου κανει.
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, mphxths είπε Κοιτα , ειδικα τελευταια ψαχνομαι για gloves. Θελω τρια βασικα affixes. Ξερεις ποσα εχω σπασει γιατι δεν εχουν ερθει ουτε καν τα δυο ? Α-π-ε-ι-ρ-α. Υπαρχουν ωρες ωρες που το τραβαω απο τα μαλλια ενα αντικειμενο μπας και γινει upgrade αλλα ουτε καν... Οσο για αυτο που λες , το να κανεις focus σε 1 , ο ψυχαναγκασμος μου ισως δεν με αφησει Δηλαδη να ξερω οτι σε αυτα που δεν κανω focus και δεν τα σηκωνω , ισως να εχει ερθει ενα καλο roll... Kαι στην τελικη , χρειαζομαι upgrades σε πολλα items ακομα , οποτε δεν εχω την πολυτελεια να κανω αυτο που λες. Kαι οπως ειπα παραπανω , εγω τα σπαω , δεν τα πουλαω. Δεν ξερω αν αξιζει το χρημα απο το να μαζευω mats. Κάνεις ενα δεντρο και εβγαλες 4-5mil ... Με τα obols δεν ξερω αν εχει νοημα να ασχοληθει καποιος. Καποτε σου εβγαζε ενδειξη οτι αυτο που θα βγει θα ειναι ancestral ή οχι. Τωρα δεν βλεπω κατι σχετικο. Αν ειναι να ερθει απο sacred και κατω , δεν μου κανει. O ρυθμος που σηκωνεις items σε Blood Harvest,Helltide,NM Dungeons ειναι τοσο μεγαλος που αν κανεις πολυ χρονο να τα κοιτας ουσιαστικα χανεις gold και drops. Aν πεταγε 20 items τη μερα να κατσεις και να τα κοιταξεις με προσοχη, οταν ομως πεταει 600-700 items ειναι καλυτερο να κοιτας μονο γαντια παρα κοιταζοντας τα ολα να σηκωσεις 200 αντι για 600 γιατι εφαγες το χρονο σου να τα τσεκαρεις ολα. Τα items συνηθως τα σπαω απο 1-60 level, μεχρι τοτε εχεις αρκετα mats για πολλα rerolls. Μολις ξεκινησεις Helltides και NM Dungeons πεταει και mats. Aν εχεις 3000-4000-6000 απο καθε mat δεν υπαρχει λογος να συνεχισεις να σπας γιατι σου φτανουν για 10 χαρακτηρες να κανουν rerolls. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Σημερα βρηκα αλλο ενα κομματι του Survey που δειχνει οτι οι 2 απο τις 4 επιλογες περιλαμβανουν και το Diablo 4 base game. Aρα στο 69.99$ και στο 49.99$ σαν προταση δεν ειναι μονο το Expansion αλλα και τα 2 μαζι. Φυσικα μιλαμε για Survey οποτε μπορει να μη γινει τιποτα απο ολα αυτα. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα