Προς το περιεχόμενο

Diablo IV [PC] V2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ την παρέα.

Μιας και τερμάτισα το campaign με Druid Αρκούδα 47lvl και πήγα στο T3, ήθελα να σας ρωτήσω τα εξής:

1. Τι κάνω τώρα με τα νέα skill points που παίρνω ανά lvl? Δεν μπορώ να τα βάλω σε κάποιο έξτρα skill γιατί θα πάει τζάμπα καθώς οι έξυπνοι στην Blizzard είπαν ότι 6 skill slots αρκούν. Άντε να γεμίσω κι όλα τα passive που έχει ακόμα κι αν δεν τα θεωρώ απαραίτητα. Μετά;;
  2. Αν βαρεθώ το συγκεκριμένο gameplay και θέλω να αλλάξω σε λύκο π.χ., εκτός απ'το respec, θα πρέπει να έχω μαζέψει και κατάλληλο gear; Ή είναι εντάξει με αυτά που φοράω και σιγά-σιγά ντύνομαι;

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, firepc είπε

που να έρθει και η πρωταπριλιά δλδ..

Ε από του χρόνου θα μετράμε αντίστροφα για να μπει το παιχνιδι στο gamepass, αρα πρέπει να αρμέξουν όσο μπορούν από dlc και expansions.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 minutes ago, Mpiftekis said:

Τι κάνω τώρα με τα νέα skill points που παίρνω ανά lvl? Δεν μπορώ να τα βάλω σε κάποιο έξτρα skill γιατί θα πάει τζάμπα καθώς οι έξυπνοι στην Blizzard είπαν ότι 6 skill slots αρκούν. Άντε να γεμίσω κι όλα τα passive που έχει ακόμα κι αν δεν τα θεωρώ απαραίτητα. Μετά;;

Μετα το 50 παιρνεις paragon points , 4 ανα level και τα βαζεις στα paragon tables ή οπως λεγονται. 6 skills slots μαλλον αρκουν για να εχουν βγαλει οι περισσοτεροι ολο το content με αυτα. Mην το καταντησουμε το παιχνιδι WoW που κατεβαζαμε addons για να χουμε 35 μπαρες και 82 skills slots.

12 minutes ago, Mpiftekis said:

Αν βαρεθώ το συγκεκριμένο gameplay και θέλω να αλλάξω σε λύκο π.χ., εκτός απ'το respec, θα πρέπει να έχω μαζέψει και κατάλληλο gear; Ή είναι εντάξει με αυτά που φοράω και σιγά-σιγά ντύνομαι;

Υποτιθεται καθε build εχει καποιες απαιτησεις σε gear , affixes , enchants , aspecs κλπ κλπ. Καποια builds ισως εχουν καποιες κοινες απαιτησεις , οποτε τα items με αυτες τις κοινες απαιτησεις πολυ πιθανο να μπορουν να χρησιμοποιηθουν και μετα την αλλαγη του build. Τα υπολοιπα ομως το πιο πιθανο ειναι να θελουν αλλαγη.

Επεξ/σία από mphxths
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Fulgore είπε

Blizzard is reportedly asking Diablo 4 players if they're okay with $100 DLC

https://www.vg247.com/diablo-4-100-usd-dlc-survey-report

Ναι οποιος θελει εκτος απο το Expansion και 2000 Platinum,Premium Battlepass και 20 Cosmetics για ολα τα Classes θα πληρωσει 100$.
Αυτος ομως που δεν θελει σαχλαμαριτσες και μπιχλιμπιδια θα το πληρωσει οσο εχει σκετο καπου στα 50$.
Ουσιαστικα το Survey τσεκαρει ποσο κοσμος υπαρχει και ενδιαφερεται να παρει Microtransactions σε Bulk μορφη μαζι με το Expansion.
Δεν εξεταζει αν καποιος θα πληρωνε 100$ για το Expansion(σκετο).

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
  • Like 1
Δημοσ.

Ο τίτλος είναι ξεκάθαρος, και πουθενά δεν αναφέρεται σε 100$ σκέτο expansion(Dlc γράφει).

Οσο για το ποιος θα πληρώσει τι, θα δούμε του χρόνου με Microsoft πλέον στο τιμόνι και την αναπόφευκτη προσθήκη στο gamepass :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ο τίτλος είναι ξεκάθαρος, και πουθενά δεν αναφέρεται σε 100$ σκέτο expansion(Dlc γράφει).

Οσο για το ποιος θα πληρώσει τι, θα δούμε του χρόνου με Microsoft πλέον στο τιμόνι και την αναπόφευκτη προσθήκη στο gamepass :) 

O τιτλος θα ηταν ξεκαθαρος αν εγραφε ¨Blizzard is reportedly asking Diablo 4 players if they're okay with 50-100$ DLC"
Ετσι οπως ειναι τωρα ειναι σαν clickbait για Drama με σκετο 100$ γιατι η αληθεια κρυβεται μεσα στο post και εφοσον τρεξεις και το youtube video.

Screenshot_26.jpg

Δημοσ.
18 ώρες πριν, mphxths είπε

Μετα το 50 παιρνεις paragon points , 4 ανα level και τα βαζεις στα paragon tables ή οπως λεγονται. 6 skills slots μαλλον αρκουν για να εχουν βγαλει οι περισσοτεροι ολο το content με αυτα. Mην το καταντησουμε το παιχνιδι WoW που κατεβαζαμε addons για να χουμε 35 μπαρες και 82 skills slots.

Τα πόσα skills θέλω εγώ να χρησιμοποιώ, είναι δικό μου θέμα. Προφανώς το παιχνίδι το βγάζεις και με 4 skills. Έτσι το έβγαλα εγώ (Maul-Pulverize-Trample-Debil. Roar (για το heal)). Η αρκούδα grizzly δεν έπαιξε μεγάλο ρόλο. Οπότε δεν είναι το θέμα πόσο εύκολο έχουν κάνει το παιχνίδι, το θέμα είναι γιατί να περιορίζουν το gameplay του καθενός;; Ειδικά στη μάγισσα, που μπορείς να έχεις ένα σωρό spells, γιατί έτσι, είναι τραγικό να μπορείς να χρησιμοποιείς μόνο 6. Και μάλιστα απ'τα 6, τα 3 πρέπει να έιναι defensive αλλιώς τον ήπιες.

Εγώ με τον δρυίδη, πλέον βαρέθηκα γιατί είμαι maul=>pulverize=>trample=>pulverize (rinse-repeat). Δεν μπορεί να αλλάξει το gameplay καθόλου.

Έτσι όπως είναι τώρα, πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά τι build/skills να φτιάξεις/βάλεις, τι items υπάρχουν για να παίρνεις bonuses κλπ...

Εγώ μετά τον druid, έφτιαξα μια μάγισσα, είδα ότι από τα τόσα spells μπορώ να έχω μόνο 6 και ξενέρωσα=>delete. Έφτιαξα τώρα ένα rogue αλλά δεν γίνεται να έχω και ranged και melee προσανατολισμό... μπορώ να έχω ένα απ'τα δύο

Στο WoW μπορεί να είχες 352 skills αλλά δεν ήταν ανάγκη να χρησιμοποιείς όλα και τα πιο πολλά ήταν χωρισμένα ανά spec. Αλλά ναι, αν ήθελες να παίξεις πιάνο πάνω στο πληκτρολόγιο για να είσαι 2% καλύτερος, μπορούσες να το κάνεις. Δεν σε εμπόδιζε κανείς.

Εν κατακλείδι, τα 6 skill slots τα κάνατε τόσα γιατί τόσα έχει ένα console gamepad και χτίσανε το παιχνίδι γύρω από αυτό. Απλά είναι άδικο να χαντακώνεται το gameplay στο PC λόγω αυτού.

Δημοσ.

Δεν προκειται να γινεις καλυτερος αν προσθεσεις skills που ειναι κατωτερα απο το offensive που βαρας και το οffensive που γεμιζεις resource.
Aν δηλαδη το offensive που βαρας σαν main attack κανει 1.000.000 dmg και προσθετες ενα 7ο skill που κανει 500.000dmg, κανοντας το 7ο μολις εχασες 500.000 dmg γιατι δεν εκανες το main σου.
Το μονο που θα καταφερεις βαζοντας 7ο 8ο 9ο θα ειναι ενας αχταρμας απο skills που σε κανουν χειροτερο.
Τα υπολοιπα 4 που μενουν ειναι συνηθως buffs, defensive, cc.

Δημοσ.
5 hours ago, Mpiftekis said:

το θέμα είναι γιατί να περιορίζουν το gameplay του καθενός;;

Έτσι όπως είναι τώρα, πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά τι build/skills να φτιάξεις/βάλεις, τι items υπάρχουν για να παίρνεις bonuses κλπ...

Απαντησες μονος σου.

Εγώ μετά τον druid, έφτιαξα μια μάγισσα, είδα ότι από τα τόσα spells μπορώ να έχω μόνο 6 και ξενέρωσα=>delete.

Στην μαγισσα πηρες χαμπαρι οτι μπορεις να εχεις μονο 6 skills ? Στον druid ποσα ειχες ? 20 ? :) 

Έφτιαξα τώρα ένα rogue αλλά δεν γίνεται να έχω και ranged και melee προσανατολισμό... μπορώ να έχω ένα απ'τα δύο

Ε ναι ρε φιλε , αν μπορουσες να υλοποιησεις ολα τα builds ενος class ταυτοχρονα , ποιο το νοημα να εχεις builds ? Βαλε ολα τα skills στην μπαρα και βαρα οποιο γουσταρεις ανα πασα στιγμη... δεν εχει λογικη αυτο που ζητας.

Δημοσ.

Σε ποιο ARPG έχεις τη δυνατότητα να χρησιμοποιείς όλα τα skills ταυτόχρονα λες και παίζεις WoW;Το να πατάς εκατό κουμπιά δε θα σου ανεβάσει το dmg.Αν κάτι χρειάζεται το παιχνίδι είναι να κάνουμε saves τα διαφορετικά builds όπως στο Diablo immortal.Εγώ έχω κολλήσει στο ένα build που βγάζει τα tier 100 nightmares για πλάκα και δε το αλλάζω γιατί είναι χρονοβόρο καθε φορά.Άλλαξε gear,aspects,gems,uniques,reset paragon κτλ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, RazielKvlt είπε

Σε ποιο ARPG έχεις τη δυνατότητα να χρησιμοποιείς όλα τα skills ταυτόχρονα λες και παίζεις WoW;Το να πατάς εκατό κουμπιά δε θα σου ανεβάσει το dmg.Αν κάτι χρειάζεται το παιχνίδι είναι να κάνουμε saves τα διαφορετικά builds όπως στο Diablo immortal.Εγώ έχω κολλήσει στο ένα build που βγάζει τα tier 100 nightmares για πλάκα και δε το αλλάζω γιατί είναι χρονοβόρο καθε φορά.Άλλαξε gear,aspects,gems,uniques,reset paragon κτλ.

Κανονικα τα περισσοτερα normal builds θα πρεπει να βγαζουν ανετα τα 100αρια.
Φαντασου οτι το τωρινο 100αρι ειναι περιπου σαν το παλιο 60αρι του Eternal, τα nerfαραν στο S1.
Eπισης το Item Power εχει ανεβει απο το 825 στο 925 + ολα τα Uber Uniques που ειναι πλεον προσβασιμα σε ολους αν ασχοληθουν λιγο με Duriel runs.
Πιστευω οτι αργοτερα θα το βαλουν το save build και απλα οταν θα αλλαζεις θα σου χρεωνει την αλλαγη.
Στο Immortal και στο D3 δεν πληρωνες για respec και ηταν πιο ευκολο να γινει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειπαμε διαφορα για το παιχνιδι , δεν μιλησαμε ομως για το Season 2. Δηλαδη για pacts και vampiric powers. Aδιαφορο και non challenging content. Τα vampiric powers , οκ βοηθανε ως εναν βαθμο το build , αλλα δεν εχει κατι δυσκολο να τα ξεκλειδωσεις ή να τα level-ιασεις. Ισα ισα που το level-ιασμα ειναι απλα χρονοβορο.

Τα pacts , τελειως αποτυχημενη φαση. Δεν υπαρχει καμμια δυσκολια να τα αποκτησεις , να τα τοποθετησεις ή να βρεις ποιους συνδυασμους πρεπει να βαλεις. Εχω πανω απο 150 απο καθε ειδος και πλεον εχω σταματησει να τα μαζευω. Ειναι τοσο πολλα , που δεν εχει καν νοημα ολοκληρο το tab "Pact Alteration" στην Alchemist. Κανενα απολυτως.
Τουλαχιστον στο S1 με τα maligned hearts και τα χρωματιστα sockets ειχε ενα σχετικο challenge... να βρεις amulets/rings οπως τα θες αλλα και με τα σωστα χρωματα στα sockets. Στο S2 , μηδεν challenge.

Eπισης ακυρη φαση ειναι και τα gems. Βγαζεις "royal" gems για καμμια 50αρια characters για πλακα και απλα δεν ξανα-ασχολεισαι με αυτα. Τουλαχιστον στο D3 ειχε ενα ενδιαφερον με τα gems , που ειχαν ιδιοτητες και levels. Ασχολιοσουν με κατι. Ας βαλουν τουλαχιστον παραπανω levels στα gems , ή να ανεβασουν τα απαιτουμενα fragments για να τα φτιαχνεις. Τα fragments πεφτουν ανα χιλιαδες :) 

Κατα τα αλλα , μια χαρα ειναι το παιχνιδι ! :)

Επεξ/σία από mphxths

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...