GaGaS_Thess Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Καλημέρα . Θέλω να ρωτήσω . Έχω ένα barbarian 87 lvl την παλεύω άνετα wt4 αλλά μέχρι nightmare 35 - 40 . Έχω στήσει build hota . Δεν πέφτουν αντικείμενα καθόλου έχω να αλλάξω item πάρα πολλά λεβελ . Μήπως σπάω αντικείμενα καλά γιατί δεν ξέρω τι κάνω ? Τι στατς πρέπει να προσέχω μεταξύ αυτών που έχω και αυτό που μου πέφτει για να το αλλάξω γιατί φοβάμαι ότι σπάω αντικείμενα που έπρεπε να φοράω,?
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δες το build του rob για HotA και βάλε items με τα affixes που σου λέει. Σε λίγα λεβελ θα τα βγάζεις όλα one shot. 1
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε Καλημέρα . Θέλω να ρωτήσω . Έχω ένα barbarian 87 lvl την παλεύω άνετα wt4 αλλά μέχρι nightmare 35 - 40 . Έχω στήσει build hota . Δεν πέφτουν αντικείμενα καθόλου έχω να αλλάξω item πάρα πολλά λεβελ . Μήπως σπάω αντικείμενα καλά γιατί δεν ξέρω τι κάνω ? Τι στατς πρέπει να προσέχω μεταξύ αυτών που έχω και αυτό που μου πέφτει για να το αλλάξω γιατί φοβάμαι ότι σπάω αντικείμενα που έπρεπε να φοράω,? 2
RazielKvlt Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε Καλημέρα . Θέλω να ρωτήσω . Έχω ένα barbarian 87 lvl την παλεύω άνετα wt4 αλλά μέχρι nightmare 35 - 40 . Έχω στήσει build hota . Δεν πέφτουν αντικείμενα καθόλου έχω να αλλάξω item πάρα πολλά λεβελ . Μήπως σπάω αντικείμενα καλά γιατί δεν ξέρω τι κάνω ? Τι στατς πρέπει να προσέχω μεταξύ αυτών που έχω και αυτό που μου πέφτει για να το αλλάξω γιατί φοβάμαι ότι σπάω αντικείμενα που έπρεπε να φοράω,? Όσον αφορά το gear κάνε grind harvest και helltides.
RazielKvlt Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Τέλος και με την uber Lilith.Τώρα μπορώ να το κάνω uninstall και να μπαίνω στα social media της blizzard να φωνάζω ότι δεν έχει end game.
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Τα uber unique τα σήκωσες από Duriel ; Αν ναι, τότε τελείωσες πραγματικά με το τωρινό endgame..Μέχρι 5/12 που θα μπει το νέο glyph και το νέο dungeon. 1
RazielKvlt Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Τα uber unique τα σήκωσες από Duriel ; Αν ναι, τότε τελείωσες πραγματικά με το τωρινό endgame..Μέχρι 5/12 που θα μπει το νέο glyph και το νέο dungeon. Έχω κάνει πολλές φορές Duriel και δεν έπεσε κάτι από uber.Προτιμω να περιμένω το καινούριο patch πάρα να καώ για τα uber τα οποία αυτή τη στιγμή δε μου χρειάζονται.Τα tier 100 nightmares τα βγάζω άνετα.Αν χρειαστώ κάποιο uber στο καινούργιο patch τότε μπορεί να ξαναρχίσω το farm για mats.
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δεν αξίζει το farm πλέον, με 9 ευρώ αγοράζεις 50 runs..
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 3 Harlequin, 2 Andariel's Visage, 2 Grandfather, 2 Starless Skies, 1 Doombringer και λείπουν τα Heart of Selig και το Ahavarion Staff.
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Στις 22/11/2023 στις 6:31 ΜΜ, Psycho_Warhead είπε Δεν αξίζει το farm πλέον, με 9 ευρώ αγοράζεις 50 runs.. Αν τα αγορασεις χανεται και ολο το νοημα του game. Xαλαρα με μερικα Blood Harvest,PvP Area, Helltides βγαζεις 10 runs τη μερα στη 4αδα ειναι 40 Duriels/day. Eγω μονο το Doombringer ψαχνω τα αλλα εκτος το staff που δεν θα το βαλω ποτε, τα εχω. Το Selig που σου λειπει ειναι πολυ σημαντικο για Immortal Build. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μπα δεν το βλέπω έτσι, ούτε εγώ ούτε καν αυτοί που τους αρέσει το farm. Με τέτοιες τιμές προτιμούν να δώσουν 6-7 ευρώ για 50 runs και να μην πάνε έξω για καφέ μια μέρα παρά να φάνε όλο το ΣΚ μπροστά σε μια οθόνη για να τα φαρμάρουν και στο τέλος να μην πάρουν και τίποτα.. Κάποιο άλλο νόημα το παιχνίδι δεν έχει απ' τη στιγμή που έχει κάψει κάποιος το τωρινό content, και τα uber θα καταλήξουν στον Eternal τον Ιανουάριο οπότε..Αναμονή για το νέο patch στις 5 Δεκεμβρίου για να δούμε κάτι φρέσκο. Το ξέρω ότι το Selig είναι σημαντικό αλλά αυτό το build δεν πρόκειται να το παίξω έτσι κι αλλιώς. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2023 από Psycho_Warhead
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Μπα δεν το βλέπω έτσι, ούτε εγώ ούτε καν αυτοί που τους αρέσει το farm. Με τέτοιες τιμές προτιμούν να δώσουν 6-7 ευρώ για 50 runs και να μην πάνε έξω για καφέ μια μέρα παρά να φάνε όλο το ΣΚ μπροστά σε μια οθόνη για να τα φαρμάρουν και στο τέλος να μην πάρουν και τίποτα.. Κάποιο άλλο νόημα το παιχνίδι δεν έχει απ' τη στιγμή που έχει κάψει κάποιος το τωρινό content, και τα uber θα καταλήξουν στον Eternal τον Ιανουάριο οπότε..Αναμονή για το νέο patch στις 5 Δεκεμβρίου για να δούμε κάτι φρέσκο. Το ξέρω ότι το Selig είναι σημαντικό αλλά αυτό το build δεν πρόκειται να το παίξω έτσι κι αλλιώς. Με αυτη τη λογικη αγορασε ενα 100αρη να τα εχει ολα και πηγαινε στο επομενο game Εγω το βλεπω διαφορετικα,δεν εχει να κανει με το αν ειναι 9€ ή 90€, θα παιξω και θα πετυχω οτι μπορω παιζοντας κανονικα και "δικαια" προς τους αλλους αλλιως δεν εχει νοημα ο καθε ανταγωνισμος. Με το να αγορασω κατι ή ακομα και να μου το χαρισει καποιος φιλος ειναι σαν να υποτιμω τον εαυτο μου. Ο Νenzo πχ σηκωσε και το staff εχτες,τα εχει ολα και μου ειπε να μου δωσει 40 +40 και δεν τα πηρα. Προτιμω να πουλησω κατι για χρηματα οταν πλεον εχω κανει τα παντα,αλλα δεν θα αγορασω για να γλιτωσω 5 ωρες. Εχτες εκανα 100 runs και τα χαλασα ολα, σημερα εχω φαρμαρει αυτα (απο το μεσημερι και μετα). Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Ποιος ανταγωνισμός ; Το PVP είναι νεκρό στο παιχνίδι..Ο καθένας ευχαριστιέται τον char του για την party του. Τώρα το πως το βλέπει ο καθένας οκ, άλλοι το βλέπουν εντελώς χάσιμο χρόνου το seasonal για παράδειγμα γιατί είναι για 3 μήνες.
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 24 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Ποιος ανταγωνισμός ; Το PVP είναι νεκρό στο παιχνίδι..Ο καθένας ευχαριστιέται τον char του για την party του. Τώρα το πως το βλέπει ο καθένας οκ, άλλοι το βλέπουν εντελώς χάσιμο χρόνου το seasonal για παράδειγμα γιατί είναι για 3 μήνες. Mια χαρα PvP εχει απλα δεν υπαρχει Ranking ακομα και καποιο Battleground για να γινει πιο διασκεδαστικο. Εγω κοντευω να μαζεψω τα "credits" για ολο το PvP set ειμαι κοντα στα 200.000 και μετα θα παω για PvP mount και armor .
KoGi Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δεν ξερω ποσοι το γνωριζουν , αλλα ειναι ενα χρησιμο κολπο για οσους παιζουν με διαφορα classes. Εγω δεν το ηξερα παντως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα