RazielKvlt Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε Οχι δεν ειναι για one shot και μια χαρα δουλευουν τα Phases. O φιλος μαλλον ψοφαει απο κατι σαν ναρκες που βγαινουν καποια στιγμη και αν δεν τις σπασεις φευγεις ακλαφτος. Τα καρφιά που πάνε σε ευθεία λέω.
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, RazielKvlt είπε Τα καρφιά που πάνε σε ευθεία λέω.
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Καλά Λίλιθ άμα δεν την κατεβάζεις γρήγορα και πρέπει να αποφύγεις τα waves..Δύσκολα τα πράγματα..
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, mphxths είπε Αν βαλει η blizz , ετοιμους 100αρηδες char (seasonal) με υποτυπωδες gear με π.χ. 10 ευρω , θα αγοραζα πανευκολα..τοσο πολυ το βαριεμαι το leveling. Δεν συμφωνω. Το lvling σε βοηθαει να μαθεις το char σου και τα combo του σιγα σιγα. Καθως και ποιο Aspect είναι φουλ σημαντικο και αλλαξε ολο το gameplay. Αν απλα τα βρισκεις εκει δεν εχει την ιδια ευχαριστηση. Για να μην αναφερουμε οτι το content μετα τα 100lvl είναι αστειο. Πολυ πριν τα 100 ειχα φαει ολα τα bosses ευκολα εκτος της lilith. Απλα τα ξανατρωω για κανα καλο unique και εφτασα και τα glyph lvl 15. Δεν εχει νοημα για παραπανω γιατι ακριβως δεν υπαρχει content να το εκμεταλευτω. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2023 από Αλεξανδρος A.92
mphxths Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Αλεξανδρος A.92 said: Το lvling σε βοηθαει να μαθεις το char σου και τα combo του σιγα σιγα. Μιλαω για seasonal chars. Αυτα που λες μπορεις να κατσεις και να τα μαθεις στο normal mode. Το season κατ'εμε ειναι να δουμε το νεο content. Οχι να κατσουμε να φαμε το μισο season ... leveling. Τεσπα , αν βαλουν κατι τετοιο επι πληρωμη , εγω θα αγορασω , εσυ κατσε λεβελιαζε Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2023 από mphxths 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Βρείτε έναν 100άρη να σας boost-άρει με nightmare dungeons, από 1 level πας 70 level σε 3 ώρες περίπου αν σε πλακώσει..
mphxths Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 11 minutes ago, Psycho_Warhead said: Βρείτε έναν 100άρη να σας boost-άρει με nightmare dungeons, από 1 level πας 70 level σε 3 ώρες περίπου αν σε πλακώσει.. Beats the purpose , αυτου που λεω. Αν βρω εναν 100αρη , βρισκω και 4 και λεβελιαζουμε παρεα σε φουλ παρτυ. Σε γενικες γραμμες , οπως ειπα και πριν , το xp rate ειναι καλο σε αυτο το season μιας και ακομα και εγω 100αρισα. Το αλλο που παρατηρησα ειναι , οτι δεν βρηκα κανενα λογο σε αυτο το season να ασχοληθω με τα side quests. Ειχες να παρεις πολυ περισσοτερο xp απο τοσες μεριες (blood events , helltide events , legion events , world bosses , dungeons) , που το xp που προσεφεραν τα quests σε συνδυασμο με τον χρονο που απαιτουσαν καποια απο αυτα τα εκανε ασυμφορα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Από τη στιγμή που παίρνεις όλα τα paragon με τη μία δεν έχουν νόημα τα renown άρα και τα side quests. Γενικά το έκαναν πολύ εύκολο το παιχνίδι, το ακριβώς αντίθετο με το patch 1.1 έχει συμβεί. Και βέβαια επιτέλους υπάρχει chance να φορέσεις uber uniques γιατί πριν απλά "υπήρχαν" αλλά δεν τα σήκωνε κανείς. Τώρα απευθύνεται όντως σε 40αρηδες. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2023 από Psycho_Warhead 1
mphxths Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 15 minutes ago, Psycho_Warhead said: Από τη στιγμή που παίρνεις όλα τα paragon με τη μία δεν έχουν νόημα τα renown άρα και τα side quests. E μονο για το completeness του πραγματος... ξερεις για κατι ψυχαναγκαστικους σαν και μενα που σκεφτομαι να κανω ολα τα renown ετσι γιατι δεν εχω τι αλλο να κανω πλεον , εκτος απο τα κλασικα events. 16 minutes ago, Psycho_Warhead said: Και βέβαια επιτέλους υπάρχει chance να φορέσεις uber uniques γιατί πριν απλά "υπήρχαν" αλλά δεν τα σήκωνε κανείς. Kαλα το chance δεν ειναι και τραγικα μεγαλο. Μεγαλυτερο απο πριν , απλα πρεπει να λιωσεις στα duriel runs για να σου πεσει. Πηγαμε προχτες με τα παιδια , ποσα runs να καναμε ? καμμια 10αρια-15αρια ? Δεν επεσε κανενα uber unique... μας φλομωσε στα ιδια και στα ιδια uniques. Mιλαμε για ενα drop rate της ταξης του 2% απο ο,τι διαβαζω...
dstilio Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 40 minutes ago, Psycho_Warhead said: Τώρα απευθύνεται όντως σε 40αρηδες. Καλήσπερα. Εάν εχεις χρόνο μπορείς επιγραμματικά να μου πεις τις βασικές αλλαγές που σε κάνουν να το λες αυτο; Εχω παρατήσει το παιχνίδι δυο μέρες αφού βγήκε η πρώτη νέα σεζόν και κατάλαβα ότι ήθελε πολύ κάψιμο. Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τις αλλαγές και σκεφτόμουν μήπως επιστρέψω για λίγες εβδομάδες.
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, dstilio είπε Καλήσπερα. Εάν εχεις χρόνο μπορείς επιγραμματικά να μου πεις τις βασικές αλλαγές που σε κάνουν να το λες αυτο; Εχω παρατήσει το παιχνίδι δυο μέρες αφού βγήκε η πρώτη νέα σεζόν και κατάλαβα ότι ήθελε πολύ κάψιμο. Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τις αλλαγές και σκεφτόμουν μήπως επιστρέψω για λίγες εβδομάδες. 3 μήνες κρατάει η σεζόν, αν παίζεις 1-2 ώρες τη μέρα θα πας πολύ νωρίτερα 100 level απ' ότι στην προηγούμενη season και θα δεις endgame με πολύ λίγο playtime. 38 λεπτά πριν, mphxths είπε E μονο για το completeness του πραγματος... ξερεις για κατι ψυχαναγκαστικους σαν και μενα που σκεφτομαι να κανω ολα τα renown ετσι γιατι δεν εχω τι αλλο να κανω πλεον , εκτος απο τα κλασικα events. Kαλα το chance δεν ειναι και τραγικα μεγαλο. Μεγαλυτερο απο πριν , απλα πρεπει να λιωσεις στα duriel runs για να σου πεσει. Πηγαμε προχτες με τα παιδια , ποσα runs να καναμε ? καμμια 10αρια-15αρια ? Δεν επεσε κανενα uber unique... μας φλομωσε στα ιδια και στα ιδια uniques. Mιλαμε για ενα drop rate της ταξης του 2% απο ο,τι διαβαζω... Αυτό που κάνεις και δεν τελειώνει ποτέ είναι να φαρμάρεις mats για να πας Duriel και να πάρεις τα Uniques. Κατά τα άλλα σήμερα θα βγει patch με τα νέα rings από Varshan. Αν ήταν να πετάει uber unique συχνά δεν θα 'χε νόημα, το θέμα είναι να grind-άρεις και λίγο. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2023 από Psycho_Warhead 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, mphxths είπε Οχι να κατσουμε να φαμε το μισο season 1-2 εβδομαδες θες για να πας 100 οσο casual Και να εισαι. Το season ειναι 3 μηνες...
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Βρείτε έναν 100άρη να σας boost-άρει με nightmare dungeons, από 1 level πας 70 level σε 3 ώρες περίπου αν σε πλακώσει.. Δεν δουλευει πλεον οπως παλια. Παλια ο μικρος επαιρνε το χp του 100lev mob +25% bonus level difference + party,elixir bonus Τωρα ο μικρος παιρνει το xp του mob που ειναι στο lev του + party,elixir,seasonal bonus Οποτε ειναι σαν να φαρμαρουν party οπουδηποτε. Το κερδος με τα NM Dungeons ειναι οτι απο ενα σημειο και μετα θα ανεβασει τα Glyphs. Ο πιο γρηγορος τροπος ειναι να φαρμαρει Blood Harvest (solo ή ακομα καλυτερα με καποιους μεγαλους). 1 ώρα πριν, mphxths είπε Kαλα το chance δεν ειναι και τραγικα μεγαλο. Μεγαλυτερο απο πριν , απλα πρεπει να λιωσεις στα duriel runs για να σου πεσει. Πηγαμε προχτες με τα παιδια , ποσα runs να καναμε ? καμμια 10αρια-15αρια ? Δεν επεσε κανενα uber unique... μας φλομωσε στα ιδια και στα ιδια uniques. Mιλαμε για ενα drop rate της ταξης του 2% απο ο,τι διαβαζω... Στο 15ο run πηρα Shako στο 120ο run πηρα GrandFather στο 136ο 2ο Shako Eχω φτασει τα 145 και περιμενω να πεσει και το Doombringer. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Ε πάλι σε NMD ανεβαίνει σαν τρελή η μπάρα..Τον πας στα γρήγορα για το dungeon από T2 να πάει T3 και στο καπάκι Elias για T4 και πλακώνεις τα NMD. Σε 3 ώρες περίπου είναι κοντά στα 70.
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dstilio είπε Καλήσπερα. Εάν εχεις χρόνο μπορείς επιγραμματικά να μου πεις τις βασικές αλλαγές που σε κάνουν να το λες αυτο; Εχω παρατήσει το παιχνίδι δυο μέρες αφού βγήκε η πρώτη νέα σεζόν και κατάλαβα ότι ήθελε πολύ κάψιμο. Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τις αλλαγές και σκεφτόμουν μήπως επιστρέψω για λίγες εβδομάδες. Δεν χρειαζεται πλεον να κανεις: Campaign (για να παρεις το αλογο) Lilith statues Exploration map Dungeons Side Quests Strongholds Mε το που ξεκινας 1 level εχεις παρει ολα τα rewards(xp, skills, paragons) και μπορεις να τα κανεις skip. Aσχολεισαι κυριως με Helltides, Blood Harvest, Τree of Wispers και αργοτερα NM Dungeons για τα Glyphs. Με λιγα λογια εχεις πληρη ελευθερια να πας οπου θες για xp χωρις να νιωθεις οτι θα μεινεις σε κατι πισω. Στο Blood Ηarvest εχει παρα πολλα drops απο τα chests και το Event οποτε εχεις πολυ περισσοτερα Legendary drops απο οτι ειχες στον Eternal ή στη 1η Season. Tελος το xp εχει ανεβει 40% με αποτελεσμα ακομα και ο Casual να πηγαινει 100lev πολυ συντομα. 6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Ε πάλι σε NMD ανεβαίνει σαν τρελή η μπάρα..Τον πας στα γρήγορα για το dungeon από T2 να πάει T3 και στο καπάκι Elias για T4 και πλακώνεις τα NMD. Σε 3 ώρες περίπου είναι κοντά στα 70. Η μπαρα ανεβαινει λογο density αλλα ψοφαει ευκολα αν δεν προσεχει. Στο Blood Harvest εχει αναλογο density, δεν ψοφαει ευκολα(εκτος αν του πεσουν οι Blood Seekers) και γεμιζει απο drops . Θα γεμισει 5 stash σε 1 ωρα Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα