Προς το περιεχόμενο

Diablo IV [PC] V2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 minutes ago, BlurayMoviesGreece said:

το Hota πρεπει να φαει τουλαχιστον 50% Nerf

Αντι να κανεις δηλ τον Duriel one-shot , να τον κανεις .. two-shot :P

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, mphxths είπε

Αντι να κανεις δηλ τον Duriel one-shot , να τον κανεις .. two-shot :P

Δεν τον κανω 1 shot ,ουσιαστικα με ενα hit σκοτωνω 3 Duriel μαζι η 3 World Bosses και ακομα δεν εχω τελειοποιησει τα Glyphs, το Gear και τα Aspects.
Ακομα και με απλο Overpower στα 300m τον κανω 1 shot οταν το Critical Overtpower μου ειναι 800-900m.
Bεβαια για να ειμαστε σωστοι εχω 2 Super Uniques(Shako Grandfather) και 1 Unique σχεδον Perfect (Banished Lord Talisman) που δινουν τρελο Boost. 
Aν ομως τα φορεσω στον WW ζητημα ειναι αν θα κανει 3m.

Θα προτιμουσα λοιπον να κανω στον Duriel 100-150m με Ηοta και με WW 10m.

Μια διευκρινηση για οσους δεν ξερουν το Hota Βuild.
Δεν κανουν παντα ολα τα hit μου τοσο πολυ dmg γιατι δεν εχω παντα Overpower.
Για να εξασφαλισω Overpower Ηit πρεπει να εχω δηλωσει στο Lunging Strike 2h Sword και το Hota που εχει το 2h Hammer υποχρεωτικα.
Και εφοσον βαρεσω διαδοχικα 4 φορες Lunging Strike και 4 φορες Hota ,εχω κανει 8 εναλλαγες οπλων που με βαση το Aspect και το Glyph το επομενο μου Hit ειναι Overpower ή Critical Overpower.
To κανεις λιγο πριν το Boss και εισαι ετοιμος.
@mphxths Για αυτο με βλεπατε καποιες φορες να βαραω τα mobακια πριν τον Duriel και καποιες φορες να τα αφηνω να με βαρανε για να μη χαλασω το Overpower.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
Δημοσ.

Είμαι lvl 88 και χρησιμοποίηω πλέον meta build για τον sorc μου. Άνετα και γρήγορα κάνω NM στο lvl 51-52 για να δώσω ενα δείγμα στο επίπεδο δυνατότητας που βρίσκομαι. 

Μου έχει βγάλει απο το lvl 85 ως priority quest την lilith στο echo of hatred νομίζω, αλλά τρώω αρκετό ξύλο και όπως είμαι, είναι impossible να την κατεβάσω. 

Αυτό είναι δείγμα οτι είμαι underpowered οπότε πρέπει να αναθεωρήσω πράγματα για το build/ gear μου ή να φτάσω πρώτα σε 100 lvl που είναι το επίπεδο στο echo και να δοκιμάσω τότε ?

Επίσης για κάποια bosses που διαβάζω οτι είναι διαθέσιμα θα με καθοδηγήσει το game ή πρέπει να ακολουθήσω κάποιο guide για να τους κάνω spawn? 

Τέλος με τα αντικείμενα που πέφτουν τι τακτική ακολουθείτε? 

Πλέον ξοδεύω σχεδόν τον ίδιο χρόνο για να τσεκάρω τα αντικείμενα που μαζεύω, με τον χρόνο που κάνω content στο παιχνίδι και απο οτι βλέπω δεν υπάρχει κάποιο loot filter. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, alet είπε

Είμαι lvl 88 και χρησιμοποίηω πλέον meta build για τον sorc μου. Άνετα και γρήγορα κάνω NM στο lvl 51-52 για να δώσω ενα δείγμα στο επίπεδο δυνατότητας που βρίσκομαι. 

Μου έχει βγάλει απο το lvl 85 ως priority quest την lilith στο echo of hatred νομίζω, αλλά τρώω αρκετό ξύλο και όπως είμαι, είναι impossible να την κατεβάσω. 

Αυτό είναι δείγμα οτι είμαι underpowered οπότε πρέπει να αναθεωρήσω πράγματα για το build/ gear μου ή να φτάσω πρώτα σε 100 lvl που είναι το επίπεδο στο echo και να δοκιμάσω τότε ?

Επίσης για κάποια bosses που διαβάζω οτι είναι διαθέσιμα θα με καθοδηγήσει το game ή πρέπει να ακολουθήσω κάποιο guide για να τους κάνω spawn? 

Τέλος με τα αντικείμενα που πέφτουν τι τακτική ακολουθείτε? 

Πλέον ξοδεύω σχεδόν τον ίδιο χρόνο για να τσεκάρω τα αντικείμενα που μαζεύω, με τον χρόνο που κάνω content στο παιχνίδι και απο οτι βλέπω δεν υπάρχει κάποιο loot filter. 

Μη δινεις βαση στο αν μπορεις/δεν μπορεις να ριξεις Lilith, δεν δουλευουν ολα τα Build με την ιδια ευκολια πανω της, οι περισσοτεροι την κανουν skip ή πανε με Party μονο και μονο για το Cosmetic Mount.

Για τον Vershan πρεπει να κανεις Tree of Wispers και να μαζεψεις τα Boss materials (χερι, κεφαλι, κοκαλο, καρδια) θες 1 1 1 1 για να τον κανεις Summon , ειναι διπλα απο το δεντρο στη τρυπα μεσα.
Για τον Grigore πρεπει να κανεις Helltides και να ανοιγεις τα 300αρια Chest που πετανε Living Steel.
Με 5 Living Steel τον κανεις Summon.
Για το Beast In the Ice πρεπει να κανεις Nightmare Dungeons και να μαζεψεις 9 Distiled Fear.
Για τον Lord Zyr πρεπει να μαζεψεις Εxquisite Blood που πεφτουν απο World Bosses και Legion Events.
Oταν σκοτωσεις 2x Vershan και 2x Grigore , πετανε 2 Εggs και 2 Shards για να πας Duriel.

Screenshot_20.jpg

Vershan

Spoiler

Screenshot_21.jpg

Duriel

Spoiler

Screenshot_22.jpg

Grigore

Spoiler

Screenshot_23.jpg

Lord Zyr

Spoiler

Screenshot_24.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Ότι lvl και να είσαι uber Lilith το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο.Οι μηχανισμοί της μάχης είναι άθλιοι και θα τρως one shot γιατί ήταν αρκετά τεμπέληδες να φτιάξουν μια σωστή μάχη.Εγώ τη φτάνω 50% και με σκοτώνουν κάτι spikes χωρίς καν να βρίσκομαι δίπλα τους ή μπροστά τους.Όσα βίντεο έχω δει την κάνουν one shot και κάνει skip το 90% της μάχης.Και έχω και όλα τα uniques που χρειάζομαι και πράσινα τα resistances.Δε μπαίνω με γκρούπ για το γ...ο γιατί θέλω να το κάνω κάποια στιγμή μόνος μου.

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Μη δινεις βαση στο αν μπορεις/δεν μπορεις να ριξεις Lilith, δεν δουλευουν ολα τα Build με την ιδια ευκολια πανω της, οι περισσοτεροι την κανουν skip ή πανε με Party μονο και μονο για το Cosmetic Mount.

Για τον Vershan πρεπει να κανεις Tree of Wispers και να μαζεψεις τα Boss materials (χερι, κεφαλι, κοκαλο, καρδια) θες 1 1 1 1 για να τον κανεις Summon , ειναι διπλα απο το δεντρο στη τρυπα μεσα.
Για τον Grigore πρεπει να κανεις Helltides και να ανοιγεις τα 300αρια Chest που πετανε Living Steel.
Με 5 Living Steel τον κανεις Summon.
Για το Beast In the Ice πρεπει να κανεις Nightmare Dungeons και να μαζεψεις 9 Distiled Fear.
Για τον Lord Zyr πρεπει να μαζεψεις Εxquisite Blood που πεφτουν απο World Bosses και Legion Events.
Oταν σκοτωσεις 2x Vershan και 2x Grigore , πετανε 2 Εggs και 2 Shards για να πας Duriel.

Screenshot_20.jpg

Ωραία, γιατί είχα προβληματιστει με το "priority quest" και θεώρησα οτι ήταν πολύ σημαντικό να την ρίξω για την συνέχεια του παιχνιδιού. 

Απο οτι καταλαβαίνω απο αυτά που μου γράφεις, δεν σε καθοδηγεί το παιχνίδι για τα bosses αλλά πρέπει να το κάνω σύμφωνα με το guide που ανέβασες. Thanks. Θα το γκουγκλαρω να δω ακριβώς τοποθεσίες κτλ. 

Κάποια άποψη για το θέμα των items? Είναι λίγο tedious το τσεκάρισμα ολοκλήρου inventory? Υπάρχει κάποιο filter που δεν έχω πάρει χαμπάρι? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, alet είπε

Ωραία, γιατί είχα προβληματιστει με το "priority quest" και θεώρησα οτι ήταν πολύ σημαντικό να την ρίξω για την συνέχεια του παιχνιδιού. 

Απο οτι καταλαβαίνω απο αυτά που μου γράφεις, δεν σε καθοδηγεί το παιχνίδι για τα bosses αλλά πρέπει να το κάνω σύμφωνα με το guide που ανέβασες. Thanks. Θα το γκουγκλαρω να δω ακριβώς τοποθεσίες κτλ. 

Κάποια άποψη για το θέμα των items? Είναι λίγο tedious το τσεκάρισμα ολοκλήρου inventory? Υπάρχει κάποιο filter που δεν έχω πάρει χαμπάρι? 

Aν ξερεις ή εχει καταληξει ποια Αffixes θες σε καθε item , με μια γρηγορη ματια καθαριζεις το inv με δεδομενο οτι μονο 1 μπορεις να πειραξεις.
Οταν πια στα περισσοτερα slots εχεις near perfect items και Uniques(του Build σου) μετα δεν κοιτας καν καποια parts.
Πχ εγω πλεον κοιταω μονο τα Chests για να βρω % Armor, Shadow Resistance, Poison Resistance, ολα τα αλλα πανε καδο.
επισης κοιταω μονο τα Drops απο Duriel και World Bosses που ειναι 925.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, RazielKvlt είπε

Ότι lvl και να είσαι uber Lilith το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο.Οι μηχανισμοί της μάχης είναι άθλιοι και θα τρως one shot γιατί ήταν αρκετά τεμπέληδες να φτιάξουν μια σωστή μάχη.Εγώ τη φτάνω 50% και με σκοτώνουν κάτι spikes χωρίς καν να βρίσκομαι δίπλα τους ή μπροστά τους.Όσα βίντεο έχω δει την κάνουν one shot και κάνει skip το 90% της μάχης.Και έχω και όλα τα uniques που χρειάζομαι και πράσινα τα resistances.Δε μπαίνω με γκρούπ για το γ...ο γιατί θέλω να το κάνω κάποια στιγμή μόνος μου.

Και Last Epoch που έπαιζα υπήρχε θέμα με τα one shot κάποιων bosses αλλά απ ότι καταλαβαίνω απο την απάντηση του προηγούμενου φίλου δεν είναι κάτι σημαντικό η lillth για την πορεία του παιχνιδιού. Ενδεχομένως ο αρχικός σχεδιασμός να ήταν όντως η lillth να πέφτει με one shot από τον παίχτη, δεν έχω άποψη σχετικά

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, alet είπε

Και Last Epoch που έπαιζα υπήρχε θέμα με τα one shot κάποιων bosses αλλά απ ότι καταλαβαίνω απο την απάντηση του προηγούμενου φίλου δεν είναι κάτι σημαντικό η lillth για την πορεία του παιχνιδιού. Ενδεχομένως ο αρχικός σχεδιασμός να ήταν όντως η lillth να πέφτει με one shot από τον παίχτη, δεν έχω άποψη σχετικά

Οχι δεν ειναι για one shot και μια χαρα δουλευουν τα Phases.
O φιλος μαλλον ψοφαει απο κατι σαν ναρκες που βγαινουν καποια στιγμη και αν δεν τις σπασεις φευγεις ακλαφτος.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Aν ξερεις ή εχει καταληξει ποια Αffixes θες σε καθε item , με μια γρηγορη ματια καθαριζεις το inv με δεδομενο οτι μονο 1 μπορεις να πειραξεις.
Οταν πια στα περισσοτερα slots εχεις near perfect items και Uniques(του Build σου) μετα δεν κοιτας καν καποια parts.
Πχ εγω πλεον κοιταω μονο τα Chests για να βρω % Armor, Shadow Resistance, Poison Resistance, ολα τα αλλα πανε καδο.

Πάνω κάτω ξέρω τι θέλω ή τι ψάχνω αλλά παραμένει tedious στο επίπεδο που βρίσκομαι . Ελπίζω να ενσωματωσουν κάποιο loot filter στο μέλλον, θα είναι τεράστιο QoL για τον παίχτη 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, BlurayMoviesGreece said:

επισης κοιταω μονο τα Drops απο Duriel και World Bosses που ειναι 925.

Και η ερωτηση του ενος εκατομμυριου ειναι ... σε ποιο lvl nm dungeon πεφτουν 925αρια ? Πλεον πολυ δυσκολα βρισκω upgrades. Το να βρω αντικειμενο με ετοιμα 2-3 affixes ωστε να πειραξω το ενα που υπολειπεται ειναι ονειρο θερινης νυχτος. Το να εχουν και καλα rolls , ουτε για πλακα. 
Επισης θα το ξαναπω , το randomness των affixes δεν βοηθαει στα upgrades. Καποια στιγμη καταληγεις να εχεις περισσεια souls και να μην φτανει το gold. Aπαξ και τραβηξει μακρυα το upgrade και θελει >1mil , χεσε μεσα Πολυχρονη ... φευγει το gold για πλακα.

Τελος , εχω τρεξει μεχρι 70αρια nm dungeons , και τα items ηταν κυριως 860-880 και που και που εσκαγε και κανα 900αρι item...

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mphxths είπε

Και η ερωτηση του ενος εκατομμυριου ειναι ... σε ποιο lvl nm dungeon πεφτουν 925αρια ? Πλεον πολυ δυσκολα βρισκω upgrades. Το να βρω αντικειμενο με ετοιμα 2-3 affixes ωστε να πειραξω το ενα που υπολειπεται ειναι ονειρο θερινης νυχτος. Το να εχουν και καλα rolls , ουτε για πλακα. 
Επισης θα το ξαναπω , το randomness των affixes δεν βοηθαει στα upgrades. Καποια στιγμη καταληγεις να εχεις περισσεια souls και να μην φτανει το gold. Aπαξ και τραβηξει μακρυα το upgrade και θελει >1mil , χεσε μεσα Πολυχρονη ... φευγει το gold για πλακα.

Τελος , εχω τρεξει μεχρι 70αρια nm dungeons , και τα items ηταν κυριως 860-880 και που και που εσκαγε και κανα 900αρι item...

Στα Nm Dungeons δεν υπαρχει 100% drop 925 απο οσο εχω δει μεχρι τωρα.
Ακομα και τα 100αρια ριχνουν και κατω απο 925.
Ισως το Zyr Event που το tier 1 θα ειναι σαν 100αρι , στα μεγαλυτερα Tiers ριχνει μονο 925.
925 θες κυριως στο οπλο που παιζεις γιατι δινει περισσοτερο dmg και στα rings,amulets γιατι δινει παραπανω resists.
Oλα τα αλλα parts απο ενα σημειο και μετα ειναι ιδια τα Affixes.

Δημοσ.
Just now, BlurayMoviesGreece said:

Oλα τα αλλα parts απο ενα σημειο και μετα ειναι ιδια τα Affixes.

Ναι , αλλα αν δεν κανω λαθος , εχω παρατηρησει οτι εχουν διαφορετικα "ranges". Δηλαδη τραβαω upgrades να μπορω να συγκρινω αντικειμενα οντας στο ιδιο επιπεδο upgrade και βλεπω οτι καποια εχουν ανεβασμενα ranges στα νουμερα των affixes. Υποθετω οτι σχετιζεται με το ilevel τους... no ? :)

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Damianus είπε

Το icy veins έχει leveling  guides / builds για κάθε class.

https://www.icy-veins.com/d4/guides/barbarian-leveling-guide/

όπως και το wowhead

https://www.wowhead.com/diablo-4/guides/classes/barbarian

👍

5 ώρες πριν, bushidocougar είπε

Όπως και το Maxxroll.gg, με αρκετά καλή ανάλυση στον τρόπο παιχνιδιού για κάθε build.

ολα αυτα τα ξερω βρε, αλλα νιωθω οτι πρεπει να εχεις κανει κατι πολυ κακο στην ζωη σου για να καθεσαι να xpαρεις solo Barbarian μετα απο Sorc, Rogue, Necro...Ειναι απειρος πιο χρονοβορο.

Με το Ball lightning γουσταρα να φαρμαρω, ουτε σκεφτομουν οτι κανω αγγαρεια μεχρι να φτασει 100+. Τωρα ειμαι 25 και ηδη παρατησα τον παιχτη μεχρι να με ανεβασει κανας φιλος και σκεφτομαι να κανω κανα druid.

Ισως δεν μου ταιριαζει και στο playstyle.

Δημοσ.

Αν βαλει η blizz , ετοιμους 100αρηδες char (seasonal) με υποτυπωδες gear με π.χ. 10 ευρω , θα αγοραζα πανευκολα..τοσο πολυ το βαριεμαι το leveling.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...