Προς το περιεχόμενο

Diablo IV [PC] V2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 02/11/2023 at 16:49, BlurayMoviesGreece said:

@KoGi καντε κανενα Helltide για Living Steels ,εχω βαλει και ενα φιλο να μαζευει μηπως παμε αυριο/μεθαυριο.

Εκανα μερικα και μαζεψα τα 6 shards και... 20 eggs 😂

Γυρισα τον Sorcerer σε BallLightning και εβγαζα τον Varshan σε 5sec!

Και εριξε διαφορα uniques, αλλα ουτε ενα Tibault's Will ο τσογλανος!

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, KoGi είπε

Οσες φορες και να πας δεν θα στο ριξει :P
Στον Duriel πεφτει ή σαν Random Loot σε Open World και NM Dungeons.

Screenshot_6.jpg

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
Δημοσ.
29 minutes ago, BlurayMoviesGreece said:

Οσες φορες και να πας δεν θα στο ριξει :P
Στον Duriel πεφτει ή σαν Random Loot σε Open World και NM Dungeons.

Εεε ειπα κι εγω, τοση γκαντεμια!   Αρα παμε Duriel 😁

Δημοσ.
2 ώρες πριν, KoGi είπε

Εμένα μου έκατσε σε ένα random 60ρι nightmare στο άσχετο. Εντωμεταξύ για pulv druid είναι gamechanger το συγκεκριμένο, άλλαξα και από hurricane σε earthen bulwark (με το aspect για -6 sec cooldown) και πλέον με όλες αυτές τις πηγές για spirit, ξεχνάς τι σημαίνει αριστερό κλικ και δε πάνε στράφι ποτέ τα overpower procs.🤣

• Super Moderators
Δημοσ.
30 minutes ago, ilos said:

Εμένα μου έκατσε σε ένα random 60ρι nightmare στο άσχετο. Εντωμεταξύ για pulv druid είναι gamechanger το συγκεκριμένο, άλλαξα και από hurricane σε earthen bulwark (με το aspect για -6 sec cooldown) και πλέον με όλες αυτές τις πηγές για spirit, ξεχνάς τι σημαίνει αριστερό κλικ και δε πάνε στράφι ποτέ τα overpower procs.🤣

Να δούμε τι έχει να γίνει κι από την Τρίτη με τα new unique rings.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σημερα εκανα 1 shot Duriels και World Boss, θελω να δω και με αυτο το ring τι θα γραψω :P
Τα Rings πεφτουν απο Varshan οποτε μαζεψτε mats και περιμενουμε το Patch .

Screenshot_13.jpg

Screenshot_14.jpg

Screenshot_15.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Είναι 77 σχεδόν 78 ... Οπου και να πάω για φαρμ δεν πέφτει τίποτα αξιόλογο έχω να αλλάξω gear από το 70-71..που να πάω να φαρμαρω κάνα αντικείμενο της προκοπής ? Δοκίμασα dungeons 35 τα mob είναι 89 δεν την παλεύω . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, GaGaS_Thess said:

Είναι 77 σχεδόν 78 ... Οπου και να πάω για φαρμ δεν πέφτει τίποτα αξιόλογο έχω να αλλάξω gear από το 70-71..που να πάω να φαρμαρω κάνα αντικείμενο της προκοπής ? Δοκίμασα dungeons 35 τα mob είναι 89 δεν την παλεύω . 

whisper quests ? vampiric events ? Αν κανεις το main quest εκει , που πρεπει να βαλεις 3x 50 mats , τα 3 bosses εκει ριχνουν αρκετο πραμα + ο,τι xp μαζεψεις στο ενδιαμεσο. Τα mini bosses ριχνουν ενδιαφεροντα πραγματα , αλλα δεν ξερω αν μπορεις να τα σολαρεις σε αυτο το level . Helltide event , επισης πεφτουν αξιολογα πραγματα , ιδιως στο 250αρι chest.

YΓ : Στο vampiric main event που περιγραφω παραπανω , δεν χρειαζεται να το ανοιξεις εσυ. Ειτε συνεισφερεις 1 ή 2 50αδες , αν δεις οτι ειναι και αλλοι εκει που πανε να το ξεκινησουν ή αν δεις στον χαρτη οτι blink-αρει το εικονιδιο , παει να πει οτι εχει ξεκινησει. Τρεχεις , και απλα κανεις οτι βαρας :) και παιρνεις το λοοτ κανονικα.

Επεξ/σία από mphxths
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι τοσο αηδιαστικο το lvling σε Barb οσο φαινεται? Ειπα να φτιαξω ενα throns builds μιας και μου επεσε τερματισμενο razorplate αλλα εφτασα 20lvl και λεω δεν αντεχετε. Ας το γυρισω σε HOTA μπας και...αλλα και παλι μου φαινεται αισχρο και πολυ αργο. Τωρα ειναι 25 και σκεφτομαι να το παρατησω να με ανεβασει κανας φιλος μεχρι τα 50-60. Καμια σχεση με summoner, sorceror που εχω κανει αυτη τη season.

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Ειναι τοσο αηδιαστικο το lvling σε Barb οσο φαινεται? Ειπα να φτιαξω ενα throns builds μιας και μου επεσε τερματισμενο razorplate αλλα εφτασα 20lvl και λεω δεν αντεχε. Ας το γυρισω σε HOTA μπας και...αλλα και παλι μου φαινεται αισχρο και πολυ αργο. Τωρα ειναι 25 και σκεφτομαι να το παρατησω να με ανεβασει κανας φιλος μεχρι τα 50-60. Καμια σχεση με summoner, sorceror που εχω κανει αυτη τη season.

Eτσι ειναι κανενα build δεν παλευεται για level up ειδικα αν παιζεις solo, ισως λιγο το Upheaval.
O μονος τροπος ειναι να υπεραγαπας το WW και να παιξεις WW χωρις να σε νοιαζει ή να παιξεις το πιο fun build για level up που ειναι Thorns + Rend.
Bαρας μια και ψοφανε μονα τους.

Δημοσ.

Πολυ τον λυπηθηκα αυτον.
spacer.png

Παιζει να εφαγε μετεωριτη στα μουτρα , γιατι ημουν σε helltide event ! Αν με ακουει ο Orsiro και δεν εχει κανει uninstall το παιχνιδι , ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΑΔΕΛΦΕ :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και το https://d4builds.gg/ εχει διαφορα builds και ωραιο Planner για να στησεις τα Paragon Points και τα Skills πριν ερθει η ωρα να τα βαλεις ingame.
To προβλημα με τον Baba δεν ειναι οτι δεν βρισκεις Builds, ειναι οτι οτι Build και να παιξεις στο Level Up ειναι τραγικο.
Για να παιξεις και να τον χαρεις πρεπει να εχεις ολα τα Aspects, ολα τα Paragon Points και ολα τα Glyphs  τουλαχιστον στο 15lev.
Τα υπολοιπα Classes μπορουν με τα μισα απο τα παραπανω να εχουν ενα ευχαριστο Level Up και ικανοποιητικο damage.
Παιζοντας WW και Hota σε αυτο το Season θεωρω οτι το Hota πρεπει να φαει τουλαχιστον 50% Nerf (οχι σαν skill αλλα σαν Build) και το WW να παρει τουλαχιστον ενα 50% Boost ωστε να βγαζει εστω ενα μεσω dmg σε σχεση με τα αλλα Classes.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...