Προς το περιεχόμενο

Diablo IV [PC] V2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mphxths είπε

Καλα , το οτι εχω τα materials δεν παει να πει οτι ειμαι ετοιμος για τον Duriel :) Κατσε να 100αρισω και βλεπουμε !

Δεν χρειαζεται να εισαι 100, ας βρεθουν τα ατομα με τα mats και παμε.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, mphxths είπε

60mil dmg σε ενα χτυπημα ... τι να πουμε και εμεις :)

Δεν εχω φορτωσει ολα τα buffs γιατι ξερω οτι θα τον κανω 1 shot ετσι και αλλιως.
Εχω δει μεχρι και 250m στο Varshan.
O σκοπος ειναι να φτασω να κανω 1 Billion στον Duriel.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

hota build ειναι αυτο το κτηνος? 

Nαι ειπα να το δοκιμασω μιας και παντα επαιζα μονο WW που ειναι πιο fun και Old School.
Aπλα αντι να χαλασω τον WW ,ανεβασα 2ο Barb.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
@mphxths @KoGi καντε κανενα Helltide για Living Steels ,εχω βαλει και ενα φιλο να μαζευει μηπως παμε αυριο/μεθαυριο.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
  • Like 1
Δημοσ.
6 hours ago, BlurayMoviesGreece said:

@mphxths @KoGi καντε κανενα Helltide για Living Steels ,εχω βαλει και ενα φιλο να μαζευει μηπως παμε αυριο/μεθαυριο.

Πηγα μια φορα σημερα , βαρεθηκα παραπανω :) Εκανα εναν ακομα grigoire. Λογικα βγαζω 4 runs με τα mats που εχω.

Δημοσ.
13 minutes ago, BlurayMoviesGreece said:

Για 4 runs θες 8 eggs και 8 shards.

Για μια στιγμη νομιζα οτι ειχα 9 και 8 απο το καθενα. Τελικα εχω 9 αυγα και 7 shards , τουτέστιν 3 runs. Ενα ακομα helltide 2 300αρια και εναν grigoire , και βγαζω ενα ακομα shard για 4ο run. 

Δημοσ.

Η Λίλιθ εξακολουθεί να μην ρίχνει items της προκοπής..Μόνο για το achievement και τον τίτλο πας.

Κατά τα άλλα αυτό με τα mats και τον Duriel, δίνουν κίνητρο στο να κάνει κάποιος party και μάλιστα με 4 άτομα για να υπάρχει μεγαλύτερο chance να πετάξει uber unique αλλά και να μαζεύονται τα mats πολύ πιο γρήγορα, κάτι που έλειπε από το παιχνίδι ως τώρα. Το κίνητρο για ομαδικότητα.

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, Psycho_Warhead said:

Η Λίλιθ εξακολουθεί να μην ρίχνει items της προκοπής

Λογικό δεν είναι? Χωρίς να χρειάζεται items για spawn όπως ο Duriel, θα πήγαινες για non stop farm με σκέτο dungeon reset.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Thresh είπε

Λογικό δεν είναι? Χωρίς να χρειάζεται items για spawn όπως ο Duriel, θα πήγαινες για non stop farm με σκέτο dungeon reset.

Ας είχε limit στο spawn ανά 24 ώρες ή 48 ξέρω 'γω. Το πιο δύσκολο boss στο παιχνίδι και κάποιες φορές δεν πετάει απολύτως τίποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...