sleepychris Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 9 hours ago, mphxths said: @BlurayMoviesGreece Εχω materials για 5-6 duriels. Χρεωνω το καθε πακετο materials 10 ευρω
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, mphxths είπε Καλα , το οτι εχω τα materials δεν παει να πει οτι ειμαι ετοιμος για τον Duriel Κατσε να 100αρισω και βλεπουμε ! Δεν χρειαζεται να εισαι 100, ας βρεθουν τα ατομα με τα mats και παμε.
GaGaS_Thess Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 καλημέρα . Για όσους μαζεύουν microsoft rewards πόντους μπήκε χθες με 22.500 πόντους το παρακάτω .
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Eχει ακομα πολυ δουλεια στα item Affixes, στα Glyphs κτλ αλλα ηδη βγαζω πολλα Boss με 1 shot. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece 3
mphxths Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 60mil dmg σε ενα χτυπημα ... τι να πουμε και εμεις
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, mphxths είπε 60mil dmg σε ενα χτυπημα ... τι να πουμε και εμεις Δεν εχω φορτωσει ολα τα buffs γιατι ξερω οτι θα τον κανω 1 shot ετσι και αλλιως. Εχω δει μεχρι και 250m στο Varshan. O σκοπος ειναι να φτασω να κανω 1 Billion στον Duriel.
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε hota build ειναι αυτο το κτηνος? Nαι ειπα να το δοκιμασω μιας και παντα επαιζα μονο WW που ειναι πιο fun και Old School. Aπλα αντι να χαλασω τον WW ,ανεβασα 2ο Barb. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- @mphxths @KoGi καντε κανενα Helltide για Living Steels ,εχω βαλει και ενα φιλο να μαζευει μηπως παμε αυριο/μεθαυριο. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece 1
mphxths Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 6 hours ago, BlurayMoviesGreece said: @mphxths @KoGi καντε κανενα Helltide για Living Steels ,εχω βαλει και ενα φιλο να μαζευει μηπως παμε αυριο/μεθαυριο. Πηγα μια φορα σημερα , βαρεθηκα παραπανω Εκανα εναν ακομα grigoire. Λογικα βγαζω 4 runs με τα mats που εχω.
vagos1821 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Μου έσκασε δυό καλές μπάτσες ο Avarice και πάρτον κάτω τον barbarian. Είπα να δοκιμάσω hardcore, δεν πρόλαβα να χαρώ λίγο.
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, mphxths είπε Πηγα μια φορα σημερα , βαρεθηκα παραπανω Εκανα εναν ακομα grigoire. Λογικα βγαζω 4 runs με τα mats που εχω. Για 4 runs θες 8 eggs και 8 shards.
mphxths Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 13 minutes ago, BlurayMoviesGreece said: Για 4 runs θες 8 eggs και 8 shards. Για μια στιγμη νομιζα οτι ειχα 9 και 8 απο το καθενα. Τελικα εχω 9 αυγα και 7 shards , τουτέστιν 3 runs. Ενα ακομα helltide 2 300αρια και εναν grigoire , και βγαζω ενα ακομα shard για 4ο run.
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Η Λίλιθ εξακολουθεί να μην ρίχνει items της προκοπής..Μόνο για το achievement και τον τίτλο πας. Κατά τα άλλα αυτό με τα mats και τον Duriel, δίνουν κίνητρο στο να κάνει κάποιος party και μάλιστα με 4 άτομα για να υπάρχει μεγαλύτερο chance να πετάξει uber unique αλλά και να μαζεύονται τα mats πολύ πιο γρήγορα, κάτι που έλειπε από το παιχνίδι ως τώρα. Το κίνητρο για ομαδικότητα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Just now, Psycho_Warhead said: Η Λίλιθ εξακολουθεί να μην ρίχνει items της προκοπής Λογικό δεν είναι? Χωρίς να χρειάζεται items για spawn όπως ο Duriel, θα πήγαινες για non stop farm με σκέτο dungeon reset. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, Thresh είπε Λογικό δεν είναι? Χωρίς να χρειάζεται items για spawn όπως ο Duriel, θα πήγαινες για non stop farm με σκέτο dungeon reset. Ας είχε limit στο spawn ανά 24 ώρες ή 48 ξέρω 'γω. Το πιο δύσκολο boss στο παιχνίδι και κάποιες φορές δεν πετάει απολύτως τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα