silenoz66 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Μου έφτιαξε την διάθεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Του grinding το κάγκελο ειδικά μετα τα 75 level 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lasithi12 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) και που γκραιντάρουμε τι καταλαβαίνουμε; ζήτημα στα 1/300 legendaries να κατσει με καλά 3/4 affixes... μιλάμε για την κοροιδια την ιδια. καλά το θέμα gold πάμε αλλου... δωσανε παιχνιδι ενω δεν εχουν κανει τα resistances.... θυμαται καθολου κανένας αν στο D3 υπήρχε τοση υπεροχη κακία για το παιχνίδι; το θεωρω πολυ κακό.. παιχνιδι. παρολου που κατοσταρίζω τρίτο παιχτη. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2023 από lasithi12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silenoz66 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Η αληθεια ειναι και εγω που εχω τοσες ωρες, δεν καταλαβαινω καν γιατι παιζω πλεον, περα απο πλακα Τεσπα ας φάμε λιλιθ και να παει στα κομμάτια μετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lasithi12 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 μου φενεται αδιανοητο να γκραιντάρω 8 ωρες για να παιρνω πισω σκουπιδια. δεν το χω ξαναδει αυτο σε παιχνιδι. λες και εχει κατι αλλο να κανεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silenoz66 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 ξερεις τι με τιλτάρει? Οταν ημουν μικροτερο λεβλ και εκανα T20-T30, εβλεπα ΠΟΛΥ συχνα 800+ipower items. Τώρα κανω 50-70 και βλέπω τοσο σπάνια. Δλδη ποσο πιο JOKE loot system? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lasithi12 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, silenoz66 said: ξερεις τι με τιλτάρει? Οταν ημουν μικροτερο λεβλ και εκανα T20-T30, εβλεπα ΠΟΛΥ συχνα 800+ipower items. Τώρα κανω 50-70 και βλέπω τοσο σπάνια. Δλδη ποσο πιο JOKE loot system? αυτο το είχα δε και πριν τη σεζόν... ειναι οτι νανε το loot system μάλλον παιδια δεν διανοουμαστε οτι ειναι τοσο παπάρες που τα εχουν κάνει ολα τόσο απογωητευση. αν μου λέγανε στησε τελειως διαφορετικό build (radical) στο 90+ θα έλεγα απλά πως δεν γινεται. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2023 από lasithi12 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Στο μεταξύ το lag πάει σύννεφο τις τελευταίες μέρες.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Παίδες ερωτηση... Οπως ειχα ξαναγραψει, απο την αρχη, εμπαινε σε καθε μποντρούμι, ψάξιμο φουλ, αλταρ κτλ, οσα περισσότερα side quests μπορούσα. Εχω φτάσει ΑCT 5 και στις δυο τελευταίες περιοχές, εχω πολυ λιγα side quests. Ενω στις πρωτες 3, δεν εχει βρει 2-3 τη φορα. Και δε κάνω κατι διαφορετικο, μου φάνηκε παράξενο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Βγάλανε ένα game εξαιρετικό σε campaign και σε φάση beta test για όλα τα υπόλοιπα core mechanics + end game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lasithi12 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 1 Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2023 από lasithi12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Αυτον τον asmogold μου τον πεταει συνεχεια ο αλγοριθμος του youtube στα recommend - οχι δες - μα δε με ενδιαφερει . Αμα σταματησει η δημοσιοτητα απο αυτοuς που ανατροφοδοτουν συνεχεια "react videos" και κανουν boost στα views θα παει απατο . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Εχω φτασει 60 με τον barb σε world tier 3. Κανω καθημερα τα dungeon του δεντρου, helltide αν το πετυχω και κανα nightmare αν μεινει χρονος. Το θεμα ειναι οτι ενω δεν ειμαι καλα ντυμενος, (παρολα αυτα φαρμαρω ευκολα οποιοδηποτε dungeon και helltide) δεν βρισκω ευκολα upgrades. Οσα απλα legendaries πεφτουν ειναι ψιλοχαλια και τα sacred legendaries σπανια. Εχει νοημα να ψαχνω για gear τωρα η να περιμενω το 70 για wt4? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silenoz66 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 1 minute ago, imr said: Εχω φτασει 60 με τον barb σε world tier 3. Κανω καθημερα τα dungeon του δεντρου, helltide αν το πετυχω και κανα nightmare αν μεινει χρονος. Το θεμα ειναι οτι ενω δεν ειμαι καλα ντυμενος, (παρολα αυτα φαρμαρω ευκολα οποιοδηποτε dungeon και helltide) δεν βρισκω ευκολα upgrades. Οσα απλα legendaries πεφτουν ειναι ψιλοχαλια και τα sacred legendaries σπανια. Εχει νοημα να ψαχνω για gear τωρα η να περιμενω το 70 για wt4? Πηγαινε Τ4 οπως εισαι τώρα. Με το που πας, κάνε helltides , κανονικό leech απο τους αλλους, και θα πεσουν αβέρτα ancestral items. Μεσα σε 2 μέρες κυριολεκτικα, απο εκει που δν θα μπορείς να σκοτώσεις απλά mobs, θα τα κανεις ολα oneshot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα