mphxths Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 2 hours ago, ilos said: κατεβάζω solo την Kixxarth σε 1 λεπτό 🤣 Αυτος ειναι εκεινος ο boss στα helltides που ειναι σαν γιγαντια κατσαριδα με φτερα ? Παντα τον παραταω γιατι παιρνει πολλη ωρα και δεν ριχνει και τιποτα αξιολογο συνηθως. Η πλακα ειναι οτι εκει που τον βαρουσα καποια στιγμη , ερχεται ενας lightning sorc και τον κατεβασε για πλακα. Μιλαμε η ζωη του κατεβαινε χωρις σταματημο... σε 5-10secs ειχε πεθανει..τι διαολο...
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 39 λεπτά πριν, KoGi είπε Εγω σε lvl62 καταφερα μπηκα WT4, αλλα εκει ετρωγα ξυλο. Οντως με μερικα ancestral γινοταν πιο ωραιο το παιχνιδι εκει. Ειστε σε καμια clan ολοι μαζεμενοι? Δεν εχω κανει uber bosses ακομα, βγαινουν ευκολα solo?. 😁 Πατα Μ και κανε search Clan : "Eternal Conflict GR" Kαι για Discord εδω: https://discord.gg/SphVE3Ck 1
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Σημερα ξεκινησα εναν Ηοta Barb μιας και καθε μερα πρεπει να κανω Helltides και Tree of Wispers για τα Boss mats και ο WW Βarb ειναι 100 εδω και μερες(ειναι κριμα να πηγαινει τσαμπα τοσο χp). Πηγα Τ4 στο 55lev και εκανα PvP με τα Mobs(75+) 🤣😂 Aπο το 60 και μετα που εβαλε μερικα random Αnsestrals εγινε δουλιτσα. Πολυ fun build αν και το περιμενα πιο AoE απο το WW. Στο Single Target κοβει κομματια εριξα 1shot Βlood Seeker οταν επιασε Overpower. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece 1
KoGi Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Εγω περιμενω το update για να κανω ενα paragon respec και να δοκιμασω τον ball lightning sorcerer Μια απορια για τα gear.... Για το καλο σας build κοιτατε πρωτα τα affixes στα gear και μετα το item power? Δηλαδη θα προτιμησετε ενα ring 850 με affixes που θελετε απο ενα ring 925 και πιο μετρια affixes?? Και μεχρι ποση διαφορα στο power αξιζει για καλυτερα affixes?
lasithi12 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 2 minutes ago, KoGi said: Εγω περιμενω το update για να κανω ενα paragon respec και να δοκιμασω τον ball lightning sorcerer Μια απορια για τα gear.... Για το καλο σας build κοιτατε πρωτα τα affixes στα gear και μετα το item power? Δηλαδη θα προτιμησετε ενα ring 850 με affixes που θελετε απο ενα ring 925 και πιο μετρια affixes?? Και μεχρι ποση διαφορα στο power αξιζει για καλυτερα affixes? ta affixes εννωειται
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 25 λεπτά πριν, KoGi είπε Εγω περιμενω το update για να κανω ενα paragon respec και να δοκιμασω τον ball lightning sorcerer Μια απορια για τα gear.... Για το καλο σας build κοιτατε πρωτα τα affixes στα gear και μετα το item power? Δηλαδη θα προτιμησετε ενα ring 850 με affixes που θελετε απο ενα ring 925 και πιο μετρια affixes?? Και μεχρι ποση διαφορα στο power αξιζει για καλυτερα affixes? Aν προχωρησεις το Seasonal Journey σου δινει 3 Scrolls of Amnesia που μπορεις να κανεις δωρεαν reroll.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, KoGi είπε δοκιμασω τον ball lightning sorcerer οτι πιο brocken εχω παιξει απο την αρχη του παιχνιδιου.
mphxths Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Εντωμεταξυ στα helltide events , πρεπει να παιζει κωδικας του στυλ ... if player_idle_time >2 secs then spawn_everything_in_his_face Ουτε το χερι μου δεν προλαβαινω να σηκωσω να ξυστω και spawn-αρει το συμπαν ολο ! Πρεπει να κρυβομαι σε κελαρια για να κανω κανα alt+tab
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, mphxths είπε Εντωμεταξυ στα helltide events , πρεπει να παιζει κωδικας του στυλ ... if player_idle_time >2 secs then spawn_everything_in_his_face Ουτε το χερι μου δεν προλαβαινω να σηκωσω να ξυστω και spawn-αρει το συμπαν ολο ! Πρεπει να κρυβομαι σε κελαρια για να κανω κανα alt+tab Οποτε κανει φιλος alt-tab να δει που ειναι το chest για να βαλει πινεζα, του λεω απο το discord "Μετεωριτες" και τρεχει σαν τη κατσαριδα. 😂🤣
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, KoGi είπε Μια απορια για τα gear.... Για το καλο σας build κοιτατε πρωτα τα affixes στα gear και μετα το item power? Δηλαδη θα προτιμησετε ενα ring 850 με affixes που θελετε απο ενα ring 925 και πιο μετρια affixes?? Και μεχρι ποση διαφορα στο power αξιζει για καλυτερα affixes? To Ιtem Power ειναι πολυ σημαντικο στα Weapons και μετα τα Amulet και τα Rings γιατι αλλαζει το damage και τα Resists αντιστοιχα. Τα Affixes απο ενα σημειο και μετα παραμενουν τα ιδια οποτε στα υπολοιπα εχεις προτεραιοτητα τα Affixes και οχι τοσο το Item Power. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece
alet Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Εβγαλα τον Ηλία με sorc lvl63 και ξεκλείδωσα τον Τ4. Πως μπορώ να αφαιρέσω πόντους απο Paragon καθώς έχω κάνει μερικές κακές επιλογές που τις καταλαβαίνω τώρα? Το πρόβλημα είναι οταν πάω να κάνω refund ακόμα και απο to πάνω προς τα κάτω board δεν μ αφηνει δειχνοντας μνμ που λέει κατι περι nodes connection.Στα περιφερειακά πλακίδια δεν εχω πρόβλημα. Επίσης για αρχή να αντικαταστήσω το gear με καλύτερα rare items ή να περιμένω για οταν πέσουν legendaries στον Τ4?
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 53 λεπτά πριν, alet είπε Εβγαλα τον Ηλία με sorc lvl63 και ξεκλείδωσα τον Τ4. Πως μπορώ να αφαιρέσω πόντους απο Paragon καθώς έχω κάνει μερικές κακές επιλογές που τις καταλαβαίνω τώρα? Το πρόβλημα είναι οταν πάω να κάνω refund ακόμα και απο to πάνω προς τα κάτω board δεν μ αφηνει δειχνοντας μνμ που λέει κατι περι nodes connection.Στα περιφερειακά πλακίδια δεν εχω πρόβλημα. Επίσης για αρχή να αντικαταστήσω το gear με καλύτερα rare items ή να περιμένω για οταν πέσουν legendaries στον Τ4? Για να αφαιρεσεις Paragon nodes θα πρεπει αυτο που αφαιρεις να μη σπαει την αλυσιδα. Αν δηλαδη ενωνει 2 αλλα που δεν συνδεονται με καποιο αλλο και θα εμεναν στον αερα δεν μπορεις να τα αφαιρεσεις. Αν αυτα που θες να αφαιρεσεις δεν ειναι 10-20 nodes και πρεπει να αφαιρεσεις πχ τους 3 απο τους 5 πινακες, μπορεις να προχωρησεις το Seasonal Journey( πατας το U και διαβαζεις τι θελει) και στο 5ο και 6ο stage σου δινει 1 και μετα 2 Scroll of Amnesia που κανουν reroll τα paragons και τα skills free. Στο T4 πεφτουν τα Resists οποτε θα πρεπει να δεις τα items που θα φορεσεις να δινουν διαφορετικα resists ωστε να εχεις περιπου τα ιδια σε ολα και ολα να ειναι εστω πανω απο 40. Τα Legentaries και τα rare εχουν τα ιδια Affixes αν εχουν το ιδιο item power. Kανοντας extract τα Legendary aspects μπορεις να to βαλεις σε οποιο rare θες και να γινει Legentary. 1
alet Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Κάποιος άλλος τρόπος εκτός απο τα scrolls που αναφέρεις για reset στo paragon δεν υπάρχει? Θα ήθελα να πειραματιστώ ο ίδιος όπως έκανα με το build μου και να μην αναζητήσω κάποιο guide για το paragon board που αφορά το class μου αλλά στην ουσία με μόνο 3 reset, κάτι τέτοιο γίνεται δύσκολο . Καλό tip αυτό με τα resistances, καθώς κοιτούσα κυρίως utility και damage. Θεωρείς οπου μπορώ να κάνω imprint το aspect απο codex με την λογική να κρατήσω κάποιο υψηλό aspect για κάποιο αντικείμενο με υψηλότερο IP?
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 26 λεπτά πριν, alet είπε Κάποιος άλλος τρόπος εκτός απο τα scrolls που αναφέρεις για reset στo paragon δεν υπάρχει? Θα ήθελα να πειραματιστώ ο ίδιος όπως έκανα με το build μου και να μην αναζητήσω κάποιο guide για το paragon board που αφορά το class μου αλλά στην ουσία με μόνο 3 reset, κάτι τέτοιο γίνεται δύσκολο . Καλό tip αυτό με τα resistances, καθώς κοιτούσα κυρίως utility και damage. Θεωρείς οπου μπορώ να κάνω imprint το aspect απο codex με την λογική να κρατήσω κάποιο υψηλό aspect για κάποιο αντικείμενο με υψηλότερο IP? Στο επομενο patch θα βαλουν Reset All με το αναλογο κοστος φυσικα οχι free. To codex εχει καποια Aspects που μπορεις να τα χρησιμοποιεις συνεχεια αλλα δεν ειναι στο μεγιστο βαθμο. Αν το βρεις σε Legendary εχει πιο μεγαλο range, ειναι ελαχιστα αυτα που παραμενουν τα ιδια και στα 2. 1
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Σε 3 μερες εχουμε το Blizzcon 2023 και ελπιζω οτι θα δουμε μια μεγαλη ανακοινωση για το 1ο Expansion. Λογικα θα ξερουμε και τον νεο χαρακτηρα που πιθανοτατα θα ειναι Templar/Paladin/Crusader. Σε παλιες ανακοινωσεις ειχαμε δει οτι θα υπαρχει Paladin και τον αφαιρεσαν. Με βαση το timeline και το Lore ειναι πιο πιθανο να δουμε Templar/Crusader μιας και βρισκομαστε πολυ μετα απο το Corruption . Εμπορικα βεβαια ειναι πιο αγαπητος ο Paladin. The Templar order remains an enigma to many on the outside, and there are rumors abound regarding their exact founding and purpose. Though the Templars profess a dedication to the Light and seek to rid Sanctuary of demonic corruption, they are not officially sanctioned by the Zakarum church, while the Paladin and Crusader orders were founded within it. Rather, they have risen from the ashes of the Paladin order after it fell to corruption, and they view themselves as the new, pure continuation of that faith. As for Paladins and Crusaders: A long time ago, the Paladins headed west under the command of Rakkis seeking conquest, a historic march which ultimately ended in the founding of Westmarch. Meanwhile, the Crusaders – an elite group of fighters who rallied under a different Zakarum leader – headed east on a secret mission to search for a way to cleanse their faith of the perceived taint left behind by Mephisto. Unlike the Paladins, the Crusaders have never been corrupted, and in their journeys abroad have honed new skills and talents that set them apart on the battlefield. To put it a different way, think of the Crusaders as the “veterans of the veterans.” They take zealotry to an entirely new level, finding comfort and strength in their unshakable confidence in their cause. Their only goal is to find a way to save their faith, any other objectives will fall to the wayside should it ever threaten to impede their quest. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα