pasxaliskar Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 ασχετο παιδια , ξερει κανεις ναμ ου πειεαν το αγορασω στο playstation πως μπορω να παιξω λαν με 2 χειριστηρια με παρεα?
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 59 λεπτά πριν, mphxths είπε Για μενα αυτη την στιγμη , το μονο μελανο σημειο ειναι τα "forgotten souls" που πεφτουν στα helltide events. Ανα πασα στιγμη εχω ελαχιστα εως κανενα. Πρεπει δηλ καποιος να φαρμαρει helltide events 24/7 για να πει οτι εχει αρκετα για να κανει τα enchants του. Εχω δεκαδες αντικειμενα , πιθανα upgrades που απλα περιμενουν να βρω forgotten souls. Aπο κει και περα το endgame content , αν εξαιρεσουμε τα uber bosses/new bosses , ειναι τα ιδια. Απλα βαλανε materials για τα new/uber bosses σε ολα , ωστε να αναγκαζεσαι να πηγαινεις σε ολα. Τα vampiric events ειναι καλη φαση , αλλα απαξ και μαξαρεις τα vampiric powers και παρεις ολα τα rewards απο εκεινο τον πινακα ανακοινωσεων , δεν ξερω τι αλλο μπορουν να προσφερουν. Δεν χρειαζεται να λιωσεις στα Helltides 24/7 αν σε ενδιαφερουν μονο τα Forgotten Souls. Oταν ενα chest σου δινει 8-10 και μερικα mini bosses μεσα στο Helltide σου ριχνουν 2-3, με 1 Helltide εχεις μαζεψει 30-40 FS. Aν κανεις 2 τη μερα σε 5 μερες εχεις 350-400 και σου φτανουν να κανεις reroll για 3 χαρακτηρες Forgotten Souls επισης παιρνεις οταν σπας Legendaries και Uniques με καποιο chance. Πριν κανω το 1ο Helltide ειχα ηδη 30 και δεν ελιωσα στο Harvest oσο θα επρεπε για να σπασω τα 3πλασια απο οτι εσπασα.
bushidocougar Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, pasxaliskar είπε ασχετο παιδια , ξερει κανεις ναμ ου πειεαν το αγορασω στο playstation πως μπορω να παιξω λαν με 2 χειριστηρια με παρεα? Μπορείς μόνο αν και ο 2ος έχει account με αγορασμένο το diablo4. Πρέπει να κάνει log in με το blizzard account του.
mphxths Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 1 hour ago, BlurayMoviesGreece said: Oταν ενα chest σου δινει 8-10 και μερικα mini bosses μεσα στο Helltide σου ριχνουν 2-3, με 1 Helltide εχεις μαζεψει 30-40 FS. Δεν ξερω που τα ειδες αυτα Εκτος και αν με το "chest" εννοεις το 300αρι. Τα υπολοιπα ριχνουν πολυ λιγοτερα. Πλεον πολλα items θελουν 2 forgotten souls για το καθε reroll. Και με την μαλακια που σκεφτηκε καποιος , ολα τα affixes να ειναι το ιδιο πιθανα να ερθουν ... θα μας παρουν τα γεραματα
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mphxths είπε Δεν ξερω που τα ειδες αυτα Εκτος και αν με το "chest" εννοεις το 300αρι. Τα υπολοιπα ριχνουν πολυ λιγοτερα. Πλεον πολλα items θελουν 2 forgotten souls για το καθε reroll. Και με την μαλακια που σκεφτηκε καποιος , ολα τα affixes να ειναι το ιδιο πιθανα να ερθουν ... θα μας παρουν τα γεραματα To 300αρι ριχνει τα ιδια FS με το 250αρι η διαφορα ειναι οτι το 250 ριχνει items και το 300 ριχνει Living Steel (Boss Material). Η ποσοτητα που λεω δεν προκυπτει απο 1 chest αλλα απο 2-3 που αν σου κατσει reroll αναμεσα στο Helltide τα 2-3 γινονται 4-6 chests. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 προβλημα με FS εχω μεχρι να κανω 1-2 Helltide. Μετα απλα τα ξεχναω. Απλα ανοιγω και μαλλον πεφτουν...
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Free PC Trial ευκαιρια να το δοκιμασουν και οι διστακτικοι. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Καλά τι διστακτικοί, όσοι ήταν να το πάρουν, το πήραν..
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Καλά τι διστακτικοί, όσοι ήταν να το πάρουν, το πήραν.. E υπαρχει και κοσμος που διαβασε κριτικες και αποφασισε να μη δωσει τοτε τα 70€. Τωρα μπορει να το δoκιμασει free με ολες τις βελτιωσεις/προσθηκες/αλλαγες και αν του κανει παιζει στα 50€ περιπου. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece
GaGaS_Thess Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μόλις έγινα 70 . Το wt3 το είχα άνετα όπου και αν πήγαινα . Πήγα στο dungeon για να ξεκλειδώσω το 4 έφαγα το ξύλο της αρκούδας από τον elias ήρθε ένας φίλος με βοήθησε και τον ρίξαμε . Μπήκα σε wt4 να κάνω κάνα kill σε mob έξω από πόλη και με πετσοκοψαν τα elite . Να γυρίσω σε 3 και να περιμένω να ανέβω level? Σε τι level να μπω 4?στο 3 κάνω χαβαλε σε σημείο να καταντάει βαρετο Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2023 από GaGaS_Thess
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, GaGaS_Thess είπε Μόλις έγινα 70 . Το wt3 το είχα άνετα όπου και αν πήγαινα . Πήγα στο dungeon για να ξεκλειδώσω το 4 έφαγα το ξύλο της αρκούδας από τον elias ήρθε ένας φίλος με βοήθησε και τον ρίξαμε . Μπήκα σε wt4 να κάνω κάνα kill σε mob έξω από πόλη και με πετσοκοψαν τα elite . Να γυρίσω σε 3 και να περιμένω να ανέβω level? Σε τι level να μπω 4?στο 3 κάνω χαβαλε σε σημείο να καταντάει βαρετο Δεν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο level που πας στο T4, αλλοι πανε στο 55 και αλλοι στο 65+. Αναλογα το build, το gear και το ποσο εξοικειωμένος εισαι με το χαρακτηρα και το παιχνιδι γενικα . Για να μπορεις να σκοτωνεις και να αντεχεις στο T4 πρεπει να σκοτωσεις μερικα mobs προσεκτικα και να φορεσεις 2-3 Ancestral items. Οσο θα φορας Ancestrals τοσο καλυτερα θα γινεται. Mια ευκολη λυση για να ντυθεις καπως , ειναι να πας στο Blood Harvest του T4 με αλογο και να ανοιγεις chests χωρις να σκοτωνεις. Ειναι τα ιδια κλειδια απο το T3 οποτε φανταζομαι οτι εχεις καποια. Τρεχεις ,ανοιγεις , lootαρεις και μολις γεμισεις , πολη και τσεκαρεις τι σου κανει. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Αν δεν φορέσεις ancestral δεν την βγάζεις στο T4, μόλις φορέσεις τα πρώτα αρχίζεις να τσουλάς.. 1
GaGaS_Thess Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 12 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε Δεν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο level που πας στο T4, αλλοι πανε στο 55 και αλλοι στο 65+. Αναλογα το build, το gear και το ποσο εξοικειωμένος εισαι με το χαρακτηρα και το παιχνιδι γενικα . Για να μπορεις να σκοτωνεις και να αντεχεις στο T4 πρεπει να σκοτωσεις μερικα mobs προσεκτικα και να φορεσεις 2-3 Ancestral items. Οσο θα φορας Ancestrals τοσο καλυτερα θα γινεται. Mια ευκολη λυση για να ντυθεις καπως , ειναι να πας στο Blood Harvest του T4 με αλογο και να ανοιγεις chests χωρις να σκοτωνεις. Ειναι τα ιδια κλειδια απο το T3 οποτε φανταζομαι οτι εχεις καποια. Τρεχεις ,ανοιγεις , lootαρεις και μολις γεμισεις , πολη και τσεκαρεις τι σου κανει. Είσαι ωραίος. Έκανα 3-4 βόλτες στα σεντούκια σήκωσα σχεδόν τα πάντα για αλλαγή από ότι φορούσα και τώρα την Παλεύω αξιοπρεπεστατα .
ilos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 11 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Αν δεν φορέσεις ancestral δεν την βγάζεις στο T4, μόλις φορέσεις τα πρώτα αρχίζεις να τσουλάς.. Εγώ ακόμα με τα sacred είμαι στο περισσότερο gear, μπήκα άνετα T4 από το 55 και το μόνο που έκανα οπωσδήποτε στην αρχή ήταν που πήγα 2-3 world bosses μέχρι να μου κάτσει 925ρι 2handed mace με καλούτσικα rolls στα afixes. Από τότε το progression πάει νεράκι και ας είμαι με sacred και κάνω για πλάκα helltides (κατεβάζω solo την Kixxarth σε 1 λεπτό 🤣), 30ρια Nightmares (70 level είμαι τώra) και κάποια από τα uber bosses. Μια μικρή λεπτομέρεια - pulv Druid.🤣
KoGi Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Εγω σε lvl62 καταφερα μπηκα WT4, αλλα εκει ετρωγα ξυλο. Οντως με μερικα ancestral γινοταν πιο ωραιο το παιχνιδι εκει. Ειστε σε καμια clan ολοι μαζεμενοι? Δεν εχω κανει uber bosses ακομα, βγαινουν ευκολα solo?. 😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα