ΠΡΟΜΗ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Πληκτρολόγιο και ποντίκι ή χειριστήριο διευκολύνει καλύτερα?
bushidocougar Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Και τα δύο είναι ικανοποιητικά. Εγώ παίζω με controller. Κάποια spells παίζουν καλύτερα με ποντίκι.
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, ΠΡΟΜΗ είπε Πληκτρολόγιο και ποντίκι ή χειριστήριο διευκολύνει καλύτερα? To θεμα ειναι τι βολευει εσενα καλυτερα αλλιως και τα 2 ειναι μια χαρα. Εγω που απο την εποχη του Atari επαιζα με πληκτρολογιο αν μου δωσεις χειριστηριο θα ειναι λες και εχω 1 δαχτυλο. Στο Fifa 96 με βαζανε με το ζορι 1 ημιχρονο ο ενας 1 ημιχρονο ο αλλος γιατι οταν επαιζα με πληκτρολογιο τους εβαζα 5 και με χειριστηριο ετρωγα 5 1
ΠΡΟΜΗ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 13 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε To θεμα ειναι τι βολευει εσενα καλυτερα αλλιως και τα 2 ειναι μια χαρα. Εγω που απο την εποχη του Atari επαιζα με πληκτρολογιο αν μου δωσεις χειριστηριο θα ειναι λες και εχω 1 δαχτυλο. Στο Fifa 96 με βαζανε με το ζορι 1 ημιχρονο ο ενας 1 ημιχρονο ο αλλος γιατι οταν επαιζα με πληκτρολογιο τους εβαζα 5 και με χειριστηριο ετρωγα 5 Ε τότε πληκτρολόγιο μιας και το χρησιμοποιώ από εποχή Αmstrand 6128 , κανα δυο φορές που δοκίμασα με χειριστήριο παίζει να μου έφυγε από το χέρι όλο λέω να δώσω λίγο χρόνο στο χειριστήριο να το μάθω και τελικά ξεκινάω με Πληκτρολόγιο και ποντίκι από ανασφάλεια!!
RazielKvlt Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, ΠΡΟΜΗ είπε Πληκτρολόγιο και ποντίκι ή χειριστήριο διευκολύνει καλύτερα? Εγώ με το χειριστήριο του xbox βολεύτηκα πάρα πολύ που πλέον θεωρώ κουραστικό το πληκτρολόγιο με το ποντίκι. 11 ώρες πριν, ΠΡΟΜΗ είπε Καλησπέρα παιδιά , λίγο την βοήθειά σας. Οταν δημιουργείς καινούριο χαρακτήρα πριν ξεκινήσεις το παιχνίδι σε βάζει να διαλέξεις μεταξύ SEASONAL REALM και ETERNAL REALM τι ακριβώς κάνει το κάθε ένα ? με ποιο χαρακτήρα θα μου προτείνετε να ξεκινήσω ώστε να είναι βατό το παιχνίδι και κάποιο site να συμβουλευτώ για το χτίσιμο του χαρακτήρα. Ευχαριστώ.. Seasonal θα φτιάξεις και όταν τελειώσει η σεζόν θα πάει αυτόματα στο eternal realm.Καθε σεζόν βγαίνουν καινούρια πράγματα όπως quests,το battle pass και τώρα έχουμε τα vampiric powers στα οποία έχεις πρόσβαση μόνο με τον seasonal.Με το τέλος της σεζόν κάποια από αυτά αφαιρούνται(παράδειγμα τα vampiric powers όπως έγινε και την πρώτη σεζόν με τα αντίστοιχα malignant hearts) και έτσι μένει μόνο ο χαρακτήρας σου με ότι skins έχεις,το level στο οποίο έφτασες,το gear του,τα essenses από τα legendaries που έκανες extract και τα λεφτά που μάζεψες και κάποια επιπλέον όπως τα αγάλματα της Lilith που τα βρίσκεις στο χάρτη και σου δίνουν stats σε όλους τους χαρακτήρες. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2023 από RazielKvlt 1
thanosAIAS Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 10 ώρες πριν, ΠΡΟΜΗ είπε Ε τότε πληκτρολόγιο μιας και το χρησιμοποιώ από εποχή Αmstrand 6128 , κανα δυο φορές που δοκίμασα με χειριστήριο παίζει να μου έφυγε από το χέρι όλο λέω να δώσω λίγο χρόνο στο χειριστήριο να το μάθω και τελικά ξεκινάω με Πληκτρολόγιο και ποντίκι από ανασφάλεια!! Και γω έτσι έλεγα και μολις το πάλεψα λίγο, δεν ξεκολλαω πλέον από τον controller
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 "The evil of Mephisto, Lord of Hatred, was so pervasive that even after he had been defeated and entombed in a soulstone, his demonic essence oozed upwards into Travincal and corrupted the Zakarum priests. Though he fell to the same heroes who killed his brothers, I fear for us should he ever return." - Deckard Cain https://wccftech.com/diablo-iv-expansion-might-be-called-lord-of-hatred-adding-kurast-from-diablo-ii/?fbclid=IwAR0vbmiPYfBdWLAIg81vKOkR9oE0ftYFQBWrnplHmDBUUdmoSku4c8eKo4g 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Κοντά στο POE 2 θα το βγάλει φαντάζομαι για να κρατήσει τον κόσμο..
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Κοντά στο POE 2 θα το βγάλει φαντάζομαι για να κρατήσει τον κόσμο.. Στο PoE 2 δεν εχει Casuals να το πανε με το σταγονομετρο, μονο HC Players. Θα μπουν θα παιξουν 10 μερες και τελος(ισως λεω και πολυ). Ειτε βγει πριν ειτε μετα ολοι θα μπουν D4 καποια στιγμη να δουν το νεο Class, να παιξουν το νεο Campaign που παντα μετραει, να δουν τα Cinematics, τους Mercs και το νεο end game. Oχι οτι εκει θα μεινουν 3 μηνες αλλα σιγουρα θα περασουν ολοι μια βολτα. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece 1
alet Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Εχω 7-8 μέρες που παίζω ,πολύ καλό και διασκεδαστικό το παιχνίδι. Μια και ήμουν εκτός δουλειάς έχω παιξει ήδη κοντά στις 55 ωρες,οπότε ήδη θεωρώ οτι τα έβγαλε τα χρηματα του. Εχω τελειωσει το main και seasonal campaign και απο χτες εχω μπει Τ3 κάνοντας διαφορα content και levelαροντας σιγα σιγα τον χαρακτηρα μου που τωρα βρίσκεται στο 55. Το μόνο μελανό σημείο το άθλιο performance με αρκετά disconects όταν κάνω teleport και κάποια freezes οταν κάνω access τα μενού ή οταν κινούμαι σε populated areas στο open world που ελπίζω να φτιάξει καποια στιγμή και απο οτι διαβάζω είναι πρόβλημα για πολύ κόσμο. Δεν ξέρω γιατι έφαγε hate στο s0 και s1 που μπορεί να είναι δικαιολογημένο αλλά το s2 με mixed reviews στο steam είναι για μένα άδικo και δικαιώνει την άποψη μου να μη λαμβάνω σχεδον καθόλου σοβαρα την άποψη του community όποιου παιχνιδιού.
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Στο s0 και s1 έφαγε hate γιατί δεν είχε αρκετό endgame content. Τώρα που έβαλαν το harvest που είναι μόνιμα ανοιχτό και που επιτέλους υπάρχει chance να δώσει τα καλύτερα uber uniques, άλλαξε εντελώς το κλίμα. Γενικά το pace έγινε πολύ πιο γρήγορο και ο κόσμος το χαίρεται γιατί έχει μειωθεί το grinding κατά πολύ. Κατά τα άλλα δεν καταλαβαίνω γιατί η Lilith δεν πετάει uber uniques που είναι το πιο δύσκολο boss στο παιχνίδι, την ρίξαμε χτες 2 άτομα και πέταξε 2 σάπια rings. Μόνο για το achievement και το title δηλαδή..Δεν αξίζει με την καμία δηλαδή να κάνεις respec τον χαρακτήρα για να ρίξεις την Lilith. 1
alet Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Ναι οπως είπα δεν ξέρω τι παίχτηκε στο s0 κ s1 αλλά σίγουρα αυτο το mixed reviews στο s2 στο steam μου καθεται κάπως,ειδικά όταν διαβάζω συγκρίσεις για Last Epoch ή thumbsdown γιατί έχει το σκιν 20$ και fuck blizzard
mphxths Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Για μενα αυτη την στιγμη , το μονο μελανο σημειο ειναι τα "forgotten souls" που πεφτουν στα helltide events. Ανα πασα στιγμη εχω ελαχιστα εως κανενα. Πρεπει δηλ καποιος να φαρμαρει helltide events 24/7 για να πει οτι εχει αρκετα για να κανει τα enchants του. Εχω δεκαδες αντικειμενα , πιθανα upgrades που απλα περιμενουν να βρω forgotten souls. Aπο κει και περα το endgame content , αν εξαιρεσουμε τα uber bosses/new bosses , ειναι τα ιδια. Απλα βαλανε materials για τα new/uber bosses σε ολα , ωστε να αναγκαζεσαι να πηγαινεις σε ολα. Τα vampiric events ειναι καλη φαση , αλλα απαξ και μαξαρεις τα vampiric powers και παρεις ολα τα rewards απο εκεινο τον πινακα ανακοινωσεων , δεν ξερω τι αλλο μπορουν να προσφερουν.
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Έτσι κι αλλιώς πρέπει να φαρμάρεις συνέχεια helltides για να παίρνεις τα materials για Duriel summon. 1
mphxths Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 9 minutes ago, Psycho_Warhead said: Έτσι κι αλλιώς πρέπει να φαρμάρεις συνέχεια helltides για να παίρνεις τα materials για Duriel summon. Oχι αν δεν εισαι ετοιμος για τον Duriel
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα