Προς το περιεχόμενο

Diablo IV [PC] V2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Good to know.

Το πρωι εκανα και εγω μια γυρα ακομα Varshan & Grigoire αλλα πεσαν μονο τα κλασσικα generic αχρηστα uniques. 

Υπάρχει συγκεκριμένος χρονος που περναει και μπορεις να ξαναφας τα Bosses? Ή κανεις καπως reset το dungeon? 

Dungeon Reset απο το Quest menu και πας στα καπακια.

• Thanks 1
Δημοσ.

Εγω ειμαι υπερηφανος που πηγα WT4 στο 62lvl 😁

Τωρα θα ανοιγω οτι chest υπαρχει ολη μερα στα harvest με τα 150 κλειδια που εχω μαζεψει 🤣

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλά από ένα σημείο και μετά δεν  μπορείς να μειώσεις τα κλειδιά που μαζεύεις στο harvest, δεν βρίσκεις αρκετά chests. 😛

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντυπωσιακο οτι βρηκαν τετοιο πραγμα, δηλαδη υπηρξε ανθρωπος που σκοτωσε τοσες αγελαδες και του βγηκε το item, κατα τυχη? Πραγματικα απιστευτο μου μοιαζει.

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
Δημοσ.
1 hour ago, Αλεξανδρος A.92 said:

Εντυπωσιακο οτι βρηκαν τετοιο πραγμα, δηλαδη υπηρξε ανθρωπος που σκοτωσε τοσες αγελαδες και του βγηκε το item, κατα τυχη? Πραγματικα απιστευτο μου μοιαζει.

Αυτο θα ηταν πραγματικα απιστευτο! 😅

Απλα κανουν data mining στα αρχεια του παιχνιδιου και βρισκουν στοιχεια και hints για το τι πρεπει να κανουν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

4 ώρες πριν, KoGi είπε

Αυτο θα ηταν πραγματικα απιστευτο! 😅

Απλα κανουν data mining στα αρχεια του παιχνιδιου και βρισκουν στοιχεια και hints για το τι πρεπει να κανουν.

Απο τον Eternal υπαρχει πολυ κοσμος που ψαχνει να το βρει και δοκιμαζει οτι περιεργο και παραξενο υπαρχει.
Απο το data mining μονο ονομασιες εχουν βρει, δεν υπαρχουν στοιχεια και hints.
Πχ εχουν βρει τη φραση "Βloody Wooden Shard" αλλα δεν ηξεραν τι ειναι, πως θα το αποκτησεις και απο ποιο quest ειναι.
Το οτι θελει 666 αγελαδες,το οτι θελει αλλο χαρακτηρα ή 7,7 μερες παλι δεν το ηξεραν, το βρηκαν στη πορεια.
Τωρα μενει να βρουν τι κανεις με το Stamina potion με 100αδες δοκιμες για να το συνεχισουν.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά , λίγο την βοήθειά σας. Οταν δημιουργείς καινούριο χαρακτήρα πριν ξεκινήσεις το παιχνίδι σε βάζει να διαλέξεις μεταξύ SEASONAL REALM και ETERNAL REALM τι ακριβώς κάνει το κάθε ένα ? με ποιο χαρακτήρα θα μου προτείνετε να ξεκινήσω ώστε να είναι βατό το παιχνίδι και  κάποιο site να συμβουλευτώ για το χτίσιμο του χαρακτήρα. Ευχαριστώ..     

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eternal realm ειναι το vanilla που λεμε. Season εχει καποιον εξτρα μηχανισμο με εξτρα skills, uniques, items, events κτλπ.

Το Season κραταει καποιους μηνες (3-4) τελειωνει και αρχιζει ενα νεο φτιαχνοντας char απο την αρχη. Ενω απο το Εternal realm δεν χανεις τιποτα και ποτε.

Αν θες να συνεχισεις να παιζεις με τον παιχτη σου αφου τελειωσει το Season, αυτο γινεται στο Eternal Realm που πηγαινει αυτος μετα το περας του καθε season.

Προτεινεται ανεπιφυλακτα το seasonal realm 

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...