Προς το περιεχόμενο

Diablo IV [PC] V2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγω αλλαξα απο Arc Lash σε Ball Lightning  και δηλωνω ενθουσιασμενος! Πολυ δυνατο build 

Βρηκα και ενα Bug πριν κανα 2ωρο, εκανα Cathedral of light για T3, σκοτωσα το boss και δεν μου το μετρησε. εκανα reset και το εκανα απο την αρχη...Παλι καλα που το βγαζω ευκολα. Εχει τυχει σε κανεναν?

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Και εγω αλλαξα απο Arc Lash σε Ball Lightning  και δηλωνω ενθουσιασμενος! Πολυ δυνατο build 

Βρηκα και ενα Bug πριν κανα 2ωρο, εκανα Cathedral of light για T3, σκοτωσα το boss και δεν μου το μετρησε. εκανα reset και το εκανα απο την αρχη...Παλι καλα που το βγαζω ευκολα. Εχει τυχει σε κανεναν?

Για καποιο λογο μολις τελειωσεις το Capstone και πας στο αγαλμα , δεν διαβαζει αμεσα οτι το εκανες.
Αν πας για να πατησεις κατευθειαν συνεχιζει να στο δειχνει κλειδωμενο.
Αν περιμενεις 1-2 λεπτα και ξανα πατησεις πλεον μπορεις να το αλλαξεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Για καποιο λογο μολις τελειωσεις το Capstone και πας στο αγαλμα , δεν διαβαζει αμεσα οτι το εκανες.
Αν πας για να πατησεις κατευθειαν συνεχιζει να στο δειχνει κλειδωμενο.
Αν περιμενεις 1-2 λεπτα και ξανα πατησεις πλεον μπορεις να το αλλαξεις.

Δεν μιλαω για αυτο.

Εφαγα το boss και δεν μου εβγαλε καν τα γραματα οτι εκανα το dungeon ή οτι ολοκληρωσα το Quest. Βγηκα εκτος Dungeon, πηγα στο αγαλμα, περιμενα, δεν εκανε τιποτα. Γυρισα πισω στο dungeon πριν γινει reset, ξανα πηγα στο boss το ειδα κατω νεκρο και παρολαυτα δεν μου εδειχνε οτι εχω ολοκληρωσει το dungeon και το Quest.

Αναγκαστικα και εκανα restart και μετα απο την αρχη το dungeon και ολα καλα. 

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Δεν μιλαω για αυτο.

Εφαγα το boss και δεν μου εβγαλε καν τα γραματα οτι εκανα το dungeon ή οτι ολοκληρωσα το Quest. Βγηκα εκτος Dungeon, πηγα στο αγαλμα, περιμενα, δεν εκανε τιποτα. Γυρισα πισω στο dungeon πριν γινει reset, ξανα πηγα στο boss το ειδα κατω νεκρο και παρολαυτα δεν μου εδειχνε οτι εχω ολοκληρωσει το dungeon και το Quest.

Αναγκαστικα και εκανα restart και μετα απο την αρχη το dungeon και ολα καλα. 

Ναι αν δεν εβγαλε γραμματα ειναι bug, το επαθα και εγω σημερα σε 1 Nm Dungeon.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
6 hours ago, BlurayMoviesGreece said:

12x Vershan 12x Grigoire 5x Beast in the Ice  8x Lord Sir για σημερα.
Πηραμε καποια Uniques , αυριο εχει 7x Duriel μηπως πεσει ο παππους.

Δώσε και σε μας κάτι κύριε.

Δημοσ.

Ρε 'σεις τι εχει γινει με τον Butcher? Υπαρχει στο game? Μου εμφανιστηκε την Παρασκευη 2 φορες σε μιση ωρα στα 45-55 lvl και εχω φτασει 78 και δεν τον εχω ξανα δει... Του μειωσαν το spawn rate? Θυμαμαι προηγουμενη season τον εβλεπα συχνα πυκνα και τις παιζαμε!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Ρε 'σεις τι εχει γινει με τον Butcher? Υπαρχει στο game? Μου εμφανιστηκε την Παρασκευη 2 φορες σε μιση ωρα στα 45-55 lvl και εχω φτασει 78 και δεν τον εχω ξανα δει... Του μειωσαν το spawn rate? Θυμαμαι προηγουμενη season τον εβλεπα συχνα πυκνα και τις παιζαμε!

Εχτες σε 20 Nm Dungeons τον βρηκα τουλαχιστον 3-4 φορες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...