lasithi12 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 εγω έπαιξα καμια ωρα πηγα 30 lvl αλλα το παράτησα. πολυ λαγκ.
mphxths Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 3 hours ago, lasithi12 said: εγω έπαιξα καμια ωρα πηγα 30 lvl αλλα το παράτησα. πολυ λαγκ. Σε μια ωρα , lvl 30 και με lag... για πες μας το μυστικο
lasithi12 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, mphxths said: Σε μια ωρα , lvl 30 και με lag... για πες μας το μυστικο ενταξει σπαμάρω ενα ντάντζεον, ξερω απεξω τι να κανω. lvl42 χωρις να εχω παρει potion απο 20 lvl χωρις να εχω τελειωσει druid quest χωρις να εχω παρει κάποιο συγκεκριμένο aspect απλά roller coaster πάντα σόλο Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2023 από lasithi12
mordred Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Έχουν πάει το player view πιο μακριά ή μου φαίνεται;
lasithi12 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 43 λεπτά πριν, mordred είπε Έχουν πάει το player view πιο μακριά ή μου φαίνεται; ίδιο μου φαίνεται
lasithi12 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 λπν 50αρησα για σημερα. νιωθω λες και παιζω σε τρελή μπέτα. πολλά disconnects τα καινουργεια μεκάνιξ μου βγάζουην μια ταλεπωρία. καινουργεια μποσις με περισσοτερα μεκάνιξ.
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγω Dc εφαγα μονο μια φορα και ειχε βγει Patch. Δεν ξερω αν ηταν τυχαιο ή αν ηταν forced dc σε οσους εχουν τη παλια version γιατι οταν δοκιμασα να κανω party πριν το dc ελεγε οτι δεν γινεται γιατι εχουμε διαφορετικη εκδοση(μετα απο 3 λεπτα με πεταξε). Απο lag ειχα 1-2 φορες μεσα στη πολη σαν να με σπρωχνει πισω, το ξεπερασα με teleport σε αλλη πολη και επιστροφη στη 1η. Στο farming ,στα Events και στα 2 Capstones δεν ειχα κανενα θεμα. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece
KoGi Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Disconnect δεν θυμαμαι να εχω φαει, κι επαιζα αρκετη ωρα χθες και το αφηνα συχνα afk. Απο lag ναι καναδυο φορες σε καποιες πολεις αλλα συνηλθε γρηγορα. Γενικα το παω πιο χαλαρα, δεν τρεχω να ανεβω, ακομα ειμαι lvl35 Ειχε πλακα που πηγα σε ενα world boss, κι ειμασταν ολοι μεχρι 25 και πεφταμε κατω σαν τις μυγες 🤣
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Ξεκινησα και εγω χθες. Εφτασα 35 lvl εναν Arc Lash. Lag είδα μερικες φορες αλλα οχι κατι που με τσαντισε ή με σκοτωσε. Απο DC τιποτα πέρα απο οταν βγήκε το patch που νομιζω τους πέταξε ολους εξω. To event του season μου αρεσει. Μπολικα mobs, καλο xp και καλα drops οτι legendary μου εχουν πεσει απο εκει ειναι προς το παρον.
Agent_Orange Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Πως ανεβαίνετε τόσο γρήγορα ρε σεις; πείτε και σε μας τους νουμπ. Στο ps5 που παίζω lag δεν έχω δεί ακόμα, αλλά μάλλον επειδή δεν δούλευε το crossplay μεχρι χτές.
GaGaS_Thess Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2023 από GaGaS_Thess
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, Agent_Orange είπε Πως ανεβαίνετε τόσο γρήγορα ρε σεις; πείτε και σε μας τους νουμπ. Εγω δεν εχω κανει κατι σπουδαιο να φανταστεις. Επαιξα ενα 3ωρο για να παω 35lvl και χαλαρα. Ακολουθαω το νεο quest line και κανω μονο οτι Objectives χρειαζεται για να προχωρησω τα season tiers και να τελειωσω το quest. Με εξαιρεση κανα μισαωρο συνολο φαρμ στο πρασινο event του season που ειναι συνεχεια ανοιχτο. Ειναι παντα αναλογως και τι char παιζεις. Ας πουμε και τωρα με τον Sorc με Arc lash μου φαινεται αργο σε σχεση με αλλους Sorc. Ποσο μαλλον αν παιζεις Barb ή Druid.
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Εγω δεν εχω κανει κατι σπουδαιο να φανταστεις. Επαιξα ενα 3ωρο για να παω 35lvl και χαλαρα. Ακολουθαω το νεο quest line και κανω μονο οτι Objectives χρειαζεται για να προχωρησω τα season tiers και να τελειωσω το quest. Με εξαιρεση κανα μισαωρο συνολο φαρμ στο πρασινο event του season που ειναι συνεχεια ανοιχτο. Ειναι παντα αναλογως και τι char παιζεις. Ας πουμε και τωρα με τον Sorc με Arc lash μου φαινεται αργο σε σχεση με αλλους Sorc. Ποσο μαλλον αν παιζεις Barb ή Druid. Φαντασου τι εχω τραβηξει εγω με Barb (67lev) Capstone για T4 πηγα στο 56 και κουβαλησα και 2 Necro 42 47 που επρεπε να τους σηκωνω καθε 10sec . Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece
lasithi12 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 1 hour ago, BlurayMoviesGreece said: Φαντασου τι εχω τραβηξει εγω με Barb Capstone για T4 πηγα στο 56 και κουβαλησα και 2 Necro 42 47 που επρεπε να τους σηκωνω καθε 10sec . πρέπει να σε πολυ στεναχωρημενος να παιζεις βαρβαρο χαχαχα
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, lasithi12 είπε πρέπει να σε πολυ στεναχωρημενος να παιζεις βαρβαρο χαχαχα Παντα Barb επαιζα σε ολα τα Diablo οσο Nerfed και να ηταν σε σχεση με τα αλλα classes. To θεμα ειναι να παιζεις κατι που να σου αρεσει, αν ειναι να παιζεις κατι μονο και μονο επειδη ειναι σπασμενο θα το παρατησεις αργα η γρηγορα. Το πολυ πολυ σε 2-3 Seasons που θα κανει 1 damage να παιζω Support Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα