Προς το περιεχόμενο

Diablo IV [PC] V2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά επείδή βλέπω ότι στο θέμα όλοι είστε καμμένοι - με την καλή έννοια με το παιχνίδι έχω μία ερώτηση:

Εχω παίξει στα νιάτα μου όλα τα diablo ωρες πολλές με πολλούς χαρακτήρες αλλά ποτέ για να κάνω endgame content με εκατοντάδες ώρες. Απολάμβανα την ιστορία και τους διαφορετικούς χαρακτήρες... μέχρι εκεί. Η αλήθεια είναι ότι δεν τόλμησα να αγοράσω το IV γιατι διαβάζω διάφορα για micrοtransaction συνεχόμενα dlc κλπ. Είδα στο steam οτι το έχουν στα 52 € και ψηνομαι αρκει να αξίζει για τον τρόπο παιχνιδιού που αναφέρω ανωτέρω χωρις microtransaction (αν είναι μόνο για cosmetic δεν με ενδιαφέρουν, όπως και αν τα dlc αφορούν κλασσικά επιπλέον ήρωες). Αν δεν αξίζει να δώσω τα λεφτά σε κανα expansion στο Grim Dawn .......

Ευχαρσιτώ για τις απαντήσεις σας!

Δημοσ.

Το έτρεξα έτσι άπω περιέργεια μετά από τόσους μήνες. Έφτιαξα έναν seasonal, προσπάθησα να μπω 3-4 φορές όλες unplayable από το lag και το rubber banding. Όπως και με την season 1 στην αρχή που δε σε άφηνε να πας σε συγκεκριμένα σημεία στο map έτσι και εδώ "ζοριζόταν" ή σε έκανε teleport πίσω μέχρι να φτάσεις τελικά εκεί αγκομαχόντας με το ζόρι. Και κάπου εδώ σταματά η ενασχόληση μου με το συγκεκριμένο παίγνιο. Τα μεταξωτά βρακία θέλουν και επιδέξιους πωπούς. Δε γίνεται να έχεις always online και να έχεις servers που να εξυπηρετούν με το ζόρι την Ουγκάντα (no offense για την χώρα δε μου φταίνε σε τίποτα οι άνθρωποι).🤣

Υπάρχουν τουλάχιστον 50 games που βγήκαν φέτος που μπορώ να σκεφτώ ότι κάποιος θα περάσει το ίδιο καλά ή καλύτερα από ότι με το D4 και κυρίως χωρίς να σπάζεται με τα τεχνικά προβλήματα.

Btw ο eternal realm δε φαίνεται να έχει αυτά τα θέματα.

• Like 3
Δημοσ.

Και εγω σπαστηκα  κατα τα άλλα που δεν πρόλαβω λεπ΄το να κάτσω χτες στο PC ... :D

Ελπιζω σήμερα που θα βρω χρονο να ειναι κομπλε οι σερβερς

Δημοσ.

Για να μην ψάχνω σε 100 βίντεο και 500 δημοσιεύσεις στο reddit και επειδή σκέφτομαι να το πάρω στο steam με το 25%off που έχει τωρα.Μετά το update και σύμφωνα με αυτά  :

Πρέπει να ξεκινήσω χαρακτήρα βασιζόμενος σε κάποιον guide?
Εχω την ευελιξία να κάνω respec και να ανακαλύψω μόνος κάποια πράγματα ή είναι too punishing,οποτε οτι επιλογές κάνω νωρίς τις "παντρεύομαι"?
Αυτό που μου άρεσε στο Last Epoch που παίζω ήταν οτι όλοι χαρακτήρες μπορούσαν να φτάσουν endgame,οπως και οτι μπορούσες να κάνεις respec και να αλλάξεις spell σχετικά χωρίς πολλές πολλές συνέπειες.

Aπο QoL πως πάει? γιατι είχα διαβάσει αρκετή γκρίνια για αποθηκευτικό χώρο κτλ 

Καταλαβαίνω οτι χτες αρχισε η season 2 οπότε δεν έχει κάποιος ιδία εμπειρία ,αλλά με βάση αυτά που διαβάσατε το endgame αναμένεται να βελτιώθεί?

Υπόψη casual player που δεν έχω όρεξη να κάνω διατριβή οπότε δεν με νοιάζει η σύγκριση με π.χ PoE αλλά κυρίως η σύγκριση με την κατάσταση που διάβαζα οτι ήταν το D4 το προηγούμενο season

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, gust είπε

Παιδιά επείδή βλέπω ότι στο θέμα όλοι είστε καμμένοι - με την καλή έννοια με το παιχνίδι έχω μία ερώτηση:

Εχω παίξει στα νιάτα μου όλα τα diablo ωρες πολλές με πολλούς χαρακτήρες αλλά ποτέ για να κάνω endgame content με εκατοντάδες ώρες. Απολάμβανα την ιστορία και τους διαφορετικούς χαρακτήρες... μέχρι εκεί. Η αλήθεια είναι ότι δεν τόλμησα να αγοράσω το IV γιατι διαβάζω διάφορα για micrοtransaction συνεχόμενα dlc κλπ. Είδα στο steam οτι το έχουν στα 52 € και ψηνομαι αρκει να αξίζει για τον τρόπο παιχνιδιού που αναφέρω ανωτέρω χωρις microtransaction (αν είναι μόνο για cosmetic δεν με ενδιαφέρουν, όπως και αν τα dlc αφορούν κλασσικά επιπλέον ήρωες). Αν δεν αξίζει να δώσω τα λεφτά σε κανα expansion στο Grim Dawn .......

Ευχαρσιτώ για τις απαντήσεις σας!

Dlc δεν εχει, τα microtransactions αφορουν μονο cosmetics,δεν δινουν κανενα πλεονεκτημα σε σχεση με τους free players.

10 λεπτά πριν, alet είπε

Για να μην ψάχνω σε 100 βίντεο και 500 δημοσιεύσεις στο reddit και επειδή σκέφτομαι να το πάρω στο steam με το 25%off που έχει τωρα.Μετά το update και σύμφωνα με αυτά  :

Πρέπει να ξεκινήσω χαρακτήρα βασιζόμενος σε κάποιον guide?
Εχω την ευελιξία να κάνω respec και να ανακαλύψω μόνος κάποια πράγματα ή είναι too punishing,οποτε οτι επιλογές κάνω νωρίς τις "παντρεύομαι"?
Αυτό που μου άρεσε στο Last Epoch που παίζω ήταν οτι όλοι χαρακτήρες μπορούσαν να φτάσουν endgame,οπως και οτι μπορούσες να κάνεις respec και να αλλάξεις spell σχετικά χωρίς πολλές πολλές συνέπειες.

Aπο QoL πως πάει? γιατι είχα διαβάσει αρκετή γκρίνια για αποθηκευτικό χώρο κτλ 

Καταλαβαίνω οτι χτες αρχισε η season 2 οπότε δεν έχει κάποιος ιδία εμπειρία ,αλλά με βάση αυτά που διαβάσατε το endgame αναμένεται να βελτιώθεί?

Υπόψη casual player που δεν έχω όρεξη να κάνω διατριβή οπότε δεν με νοιάζει η σύγκριση με π.χ PoE αλλά κυρίως η σύγκριση με την κατάσταση που διάβαζα οτι ήταν το D4 το προηγούμενο season

Στη αρχη μπορεις να παιξεις οπως σου αρεσει και να το εξερευνησεις γιατι τα respec ειναι πολυ φθηνα.
Το προβλημα ειναι στα πολυ μεγαλα level και αυτο οχι οτι δεν γινεται απλα θελει gold που συνηθως το χαλας για αλλες δουλειες.
Εγινες αρκετες βελτιωσεις στο QoL ειναι πολυ καλυτερο απο το αρχικο, αλλα μπορουν να γινουν και αλλα.

3 ώρες πριν, ilos είπε

Το έτρεξα έτσι άπω περιέργεια μετά από τόσους μήνες. Έφτιαξα έναν seasonal, προσπάθησα να μπω 3-4 φορές όλες unplayable από το lag και το rubber banding. Όπως και με την season 1 στην αρχή που δε σε άφηνε να πας σε συγκεκριμένα σημεία στο map έτσι και εδώ "ζοριζόταν" ή σε έκανε teleport πίσω μέχρι να φτάσεις τελικά εκεί αγκομαχόντας με το ζόρι. Και κάπου εδώ σταματά η ενασχόληση μου με το συγκεκριμένο παίγνιο. Τα μεταξωτά βρακία θέλουν και επιδέξιους πωπούς. Δε γίνεται να έχεις always online και να έχεις servers που να εξυπηρετούν με το ζόρι την Ουγκάντα (no offense για την χώρα δε μου φταίνε σε τίποτα οι άνθρωποι).🤣

Υπάρχουν τουλάχιστον 50 games που βγήκαν φέτος που μπορώ να σκεφτώ ότι κάποιος θα περάσει το ίδιο καλά ή καλύτερα από ότι με το D4 και κυρίως χωρίς να σπάζεται με τα τεχνικά προβλήματα.

Btw ο eternal realm δε φαίνεται να έχει αυτά τα θέματα.

Kανα μισαωρο κρατησε το Lag, μετα το 15 lev πηγε νερακι.
Σε 5 ωρες ειχαμε κανει το Seasonal Campaign μεχρι Lord Sir και το Capstone και πηγαμε να μετρησουμε προβατακια.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, gust είπε

Απολάμβανα την ιστορία και τους διαφορετικούς χαρακτήρες... μέχρι εκεί.

Το παιχνίδι έχει εξαιρετική ιστορία.Καταπληκτικό voice acting,τρομερή ατμόσφαιρα και μουσική και ακόμα και όταν τελειώσεις την ιστορία έχει πολλά πράγματα να κάνεις μέσα στους τρεις μήνες που κρατάει η κάθε σεζόν.Ξεχασα να αναφέρω ότι το μόνο που αγοράζεις είναι cosmetics και κάτι buffs για τους seasonal χαρακτήρες(exp,gold π.χ) που έχει το season pass.

Επεξ/σία από RazielKvlt
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, RazielKvlt είπε

Το παιχνίδι έχει εξαιρετική ιστορία.Καταπληκτικό voice acting,τρομερή ατμόσφαιρα και μουσική και ακόμα και όταν τελειώσεις την ιστορία έχει πολλά πράγματα να κάνεις μέσα στους τρεις μήνες που κρατάει η κάθε σεζόν.Ξεχασα να αναφέρω ότι το μόνο που αγοράζεις είναι cosmetics και κάτι buffs για τους seasonal χαρακτήρες(exp,gold π.χ) που έχει το season pass.

Τα Buffs ειναι free για ολους δεν τα αγοραζεις.
Το battlepass εχει καποια που ειναι free (cosmetics,transmongs,Ashes(xp,gold buffs))  για ολους και καποια cosmetics που τα αγοραζεις.

14 λεπτά πριν, lasithi12 είπε

Summons Of The Deathless

Complete Chapter 1 of the season journey

τι διαολο κανουμε; ειναι μπαγκ; τι πρεπει να κανω

Πατα U -->Season Journey και διαβασε τι σου λειπει για να ολοκληρωσεις το Chapter 1 του Season Jοurney.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, lasithi12 είπε

@BlurayMoviesGreece

αυτα τι ακριβως ειναι;

Screenshot2023-10-18at3_01_24PM.jpg.f9244dc7f88707b812f0b4aab84f16f7.jpg

Πας στο καινουριο Event(Blood Harvest) που ειναι πρασινο στο χαρτη,με τα κλειδια ξεκλειδωσεις chests με τα Βlood κανεις summon Elites και Bosses.
Oσο παιζεις εκει xpαρεις τον πινακα(Hunter Acclaim board) που ειναι στη πολη και σου δινει rewards.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, mphxths είπε

Στις πολεις παιζει καλο λαγκαρισμα. Δυο βηματα μπροστα 20 πισω...

Aνοιξε το map και πηγαινε σε μια αλλη τυχαια πολη ωστε να σε αλλαξει Zone.
To ιδιο πιανει και οταν εχεις κανει τα Events(πορτοκαλι), αλλαξεις Zone με TP μηπως ειναι active να τα ξανα κανεις.

Δημοσ.
53 minutes ago, BlurayMoviesGreece said:

Aνοιξε το map και πηγαινε σε μια αλλη τυχαια πολη ωστε να σε αλλαξει Zone.
To ιδιο πιανει και οταν εχεις κανει τα Events(πορτοκαλι), αλλαξεις Zone με TP μηπως ειναι active να τα ξανα κανεις.

Μα εχω quests στις πολεις που λαγκαρουν :) Καποιες ειναι lag free , καποιες αλλες ομως ... ειναι της υπομονης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, mphxths είπε

Μα εχω quests στις πολεις που λαγκαρουν :) Καποιες ειναι lag free , καποιες αλλες ομως ... ειναι της υπομονης.

Θα ξαναπας στην ιδια πολη.....
Το game δεν τρεχει σε ενα Server , oι Servers ειναι πολλοι και ο καθε Server εχει πολλα Zones αλλιως στο ιδιο σημειο που εισαι θα εβλεπες 500 ατομα.
Oταν λοιπον κανεις town portal ή teleport σε αλλη πολη σε αλλαζει Zone.
Αν εισαι σε Party πρεπει να το κανουν ολοι μαζι ,αλλιως σε παει στο ιδιο που ειναι οι αλλοι και ησουν και εσυ.
Το αλλο Zone μπορει να μη κολλαει.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, mphxths είπε

Η Blizzard παλεύει να κάνει proper launch εδώ κ δεκαετίες, εσύ στο λίγο lag κόλλησες; Εγώ το άφησα χτες βράδυ στο 15ο lvl κ 3ο DC, λογικά θα στρώσει στις επόμενες 2-3 μέρες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...