Προς το περιεχόμενο

Diablo IV [PC] V2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποναω να επιλεξω Barb οταν το καλυτερο του build το εχουν σαν B-tier 😢

Μηπως να δω Sorc ή Necro ? Rogue δεν θα ηθελα, θα νομιζω οτι εχω βαλει το παιχνιδι σε fast-forward!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτά μας κάνεις και ξανά ερχόμαστε σε εσένα.Μητέρα Blizzard.

Επεξ/σία από Neo
Δημοσ.
18 minutes ago, Thresh said:

We have encountered some technical issues with the Season of the Blood release and will be delaying the start time.

εγω ως ασχετος μπηκα κι επαιζα και νομιζα οτι ηταν η 2η σεζον κι εψαχνα που στο διαολο ειναι το seasonal quest  🤣

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GaGaS_Thess είπε

Έπαιξα sorc season 1 . Δεν θέλω πάλι θέλω μια αλλαγή . Που προτείνετε να πάω ? 

Aν θες οδοστρωτηρα κανε Druid ή Rogue, αν θες Fun κανε Necro, αν θες να μετρησεις την υπομονη σου κανει Baba.

• Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Aν θες οδοστρωτηρα κανε Druid ή Rogue, αν θες Fun κανε Necro, αν θες να μετρησεις την υπομονη σου κανει Baba.

Rogue είχα main στο wow 14 χρόνια . Καμιά σχέση ? Druid σκέφτομαι είναι η αλήθεια 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

Rogue είχα main στο wow 14 χρόνια . Καμιά σχέση ? Druid σκέφτομαι είναι η αλήθεια 

Εχει καποια κοινα αλλα δεν τον λες και ιδιο, εχει και επιλογες για Bow σαν Hunter αλλα χωρις pet :P

• Confused 1
Δημοσ.

Φτιάνς καφέ, ετοιμάζεσαι για να trample/maul/pulverize τα mobs και "Season up" λέει ο Thresh, patch down λέει η Blizzard... download 7.14GB με ταχύτητες dial up δλδ. :P Ευτυχώς έχει bursts που πιάνει 15-20MB/s, άντε μπας κ τσιμπήσουμε κανά lvl σήμερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...