lasithi12 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) ήταν τόσο απλό και το κάνανε δυσκολο. ένα Tier 5 με αντικείμενα στο range 90-100 ωστε να εχει στόχο ο αλλος να 100αρίσει. τα unique rewards απο λίλιθ. NM dungeons και Rewards ποσο μα ποσο στόκοι. ερώτηση το side campaign για τα malignant hearts πρεπει να το τελειωσω ολο; Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2023 από lasithi12
silenoz66 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 10 hours ago, xtrmsnpr said: Εγώ που δεν έχω χρόνο για σεζόν και δε θέλω να παίξω. Χάνω κάτι αν δε παίξω? οχι, S0 με S1 καμια διαφορά σε κοντεντ. Απλα θα έιχες εξτρα power απο τις καρδιές, άρα κατ'επεκταση νεα builds κτλ. Το νεο uber boss ειναι για γέλια, το έκανα χτες στα 75λβλ blind. Δεν το θεωρώ καν boss. Περίμενε S2 που αναγκαστικά θα βάλουν νέα πράγματα 1
lasithi12 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2023 πόσο imba αυτος ο druid μολις ειδα σε level 74 1.5million hit σε boss. poisoncreeper build. lol.
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 9 ώρες πριν, silenoz66 είπε οχι, S0 με S1 καμια διαφορά σε κοντεντ. Απλα θα έιχες εξτρα power απο τις καρδιές, άρα κατ'επεκταση νεα builds κτλ. Το νεο uber boss ειναι για γέλια, το έκανα χτες στα 75λβλ blind. Δεν το θεωρώ καν boss. Περίμενε S2 που αναγκαστικά θα βάλουν νέα πράγματα Ωραία τότε. Καλά ούτε s2 θα παίξω. Δεν έχω χρόνο να χαλάω σε κάτι που θα χαθεί. Είναι τρομερά πολύτιμος, γι'αυτό eternal realm καλά θα είμαι. Κανά patch βγήκε να buffαρει ότι nerfαραν? Επειδή δεν είμαι στην έδρα μου δεν έχω τόσο χρόνο να μπω να δω και να παίξω.
Aztec Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 2 minutes ago, xtrmsnpr said: Ωραία τότε. Καλά ούτε s2 θα παίξω. Δεν έχω χρόνο να χαλάω σε κάτι που θα χαθεί. Είναι τρομερά πολύτιμος, γι'αυτό eternal realm καλά θα είμαι. Κανά patch βγήκε να buffαρει ότι nerfαραν? Επειδή δεν είμαι στην έδρα μου δεν έχω τόσο χρόνο να μπω να δω και να παίξω. 8 Αυγούστου το 1.1.1 που έχει αρκετές αλλαγές 1
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 4 λεπτά πριν, Aztec είπε 8 Αυγούστου το 1.1.1 που έχει αρκετές αλλαγές Αααα αυτό εδώ! https://www.polygon.com/23813964/diablo-4-patch-1-1-1-sorcerer-barbarian-buffs Άντε ωραία! 9 γυρίζω Μυτιλήνη, να δούμε πως θα είναι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Super Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Πόσο τραγικό που τρώμε "buffs" μόνο και μόνο επειδή φτιάχνουν bugs...jfc
greekfragma Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 καλά θα πάει και αυτό.... να πάει κάποιος eternal να κουμπώσει κάνα wrathful heart να γελάσουμε;
lasithi12 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 35 minutes ago, greekfragma said: καλά θα πάει και αυτό.... να πάει κάποιος eternal να κουμπώσει κάνα wrathful heart να γελάσουμε; αν θες να φλερτάρεις με κανα μπαν....
greekfragma Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 38 minutes ago, lasithi12 said: αν θες να φλερτάρεις με κανα μπαν....
Mhlogiatros Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 To point ειναι οτι δεν υπαρχει point να παιζεις αμα δεν εισαι gold seller
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2023 Γιαμι! Game-changing Diablo 4 bug lets Eternal characters cross into Seasonal Realm
tolstoy Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Μια ερώτηση για το άλογο : είμαι Act 4, level 40 και έχω μπει στο κάστρο (με εκείνο το σπαστικό σκουλήκι που δεν πέφτει με τίποτα) και άλογο ακόμα δεν έχω. Αυτός ο Donan κάνει οτιδήποτε άλλο εκτός από να μου δώσει το quest με το άλογο. Μπας κι έχει γίνει κάνα κόλλημα; Σημειωτέον παίζω σε Ps5 όμως δεν βρήκα θέμα στο φόρουμ για την κονσόλα.
lasithi12 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 αν ειμαι πχ 81 λεβελ τι λεβελ τερατα πρεπει να πολεμάω για το μαξ XP? 84 ή 85?
silenoz66 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 1 hour ago, lasithi12 said: αν ειμαι πχ 81 λεβελ τι λεβελ τερατα πρεπει να πολεμάω για το μαξ XP? 84 ή 85? +10 από το level σου Άρα 91. Από εκεί και πάνω κανένα όφελος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα