Vigilante1319 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 εμενα μου εκατσε κουτι αν το φερουν καποια στιγμη στο γκειμπας μιας και θελω μονο το στορυ να παιξω
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Αυτοί δεν έχουν καταλάβει ότι ΔΕΝ αποφασίζουν αυτοί πλέον αλλά ο Spencer.. 3
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Αυτοί δεν έχουν καταλάβει ότι ΔΕΝ αποφασίζουν αυτοί πλέον αλλά ο Spencer.. Ελπιζω να μας βγει σε καλο και να δουμε πιο σοβαρες δουλειες απο εδω και περα και επισης να παρουν παλι τα πανω τους καποια games που τα ειχαν παρατησει (Warcraft 4, Starcraft 3, Heroes of the Storm). Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece 1
gust Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε Ελπιζω να μας βγει σε καλο και να δουμε πιο σοβαρες δουλειες απο εδω και περα και επισης να παρουν παλι τα πανω τους καποια games που τα ειχαν παρατησει (Warcraft 4, Starcraft 3, Heroes of the Storm). Μακάρι! από το στόμα σου και στης MS το αυτί. Θέλω σαν τρελός αξιοπρεπή συνέχεια στο Lore του warcraft kai starcraft στα παιχνίδια στρατηγικής.
greekfragma Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Ένα καλό ερώτημα που βρίσκει απάντηση γιατί δε δουλέψαν τα resistances. Κάποιοι έγιναν game developers ενώ τους λείπουν βασικά μαθηματικά γυμνασίου (θα έλεγα δημοτικού και πάλι θα ήταν legit) με τέτοια μαργαριτάρια πάντως καλά θα πάει και το Season 2. 🤣
RazielKvlt Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Μετά από 76lvl μου έπεσε το ring of mendeln.Επιτέλους μπορώ πλέον να διακόψω τις συνεδρίες στο ψυχολόγο.
Fulgore Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Diablo 4 takes down a Season 2 teaser after players point out it was full of mistakes https://www.eurogamer.net/diablo-4-takes-down-a-season-2-teaser-after-players-point-out-it-was-full-of-mistakes @Psycho_Warhead ετοιμάσου
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Που καταληξαμε τελικα, ποιοι θα παιξουν Season 2 και τι Class; Εγω κλασικα τον Barbαδακο με σβουρες και μετα Sorc στο χαλαρο. Oποιος θελει βοηθεια ingame, θελει να μπει στη Clan, στο Discord channel, στο Facebook Group κτλ μου στειλνει μηνυμα. Αυτο το Ray Tracing να δω ποτε θα το βαλουν... Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Εγω σιγουρα θα αρχισω με την αγαπημενη μου Sorc κατι προς Lightning/arc lash που δεν εχω δοκιμασει και μετα θα παω προς Barb που δεν εχω φτιαξει απο την αρχη του παιχνιδιου.
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 5 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε Που καταληξαμε τελικα, ποιοι θα παιξουν Season 2 και τι Class; Εγω κλασικα τον Barbαδακο με σβουρες και μετα Sorc στο χαλαρο. Oποιος θελει βοηθεια ingame, θελει να μπει στη Clan, στο Discord channel, στο Facebook Group κτλ μου στειλνει μηνυμα. Αυτο το Ray Tracing να δω ποτε θα το βαλουν... θα το είχαν βάλει αλλά για την ώρα κοιτάνε πως να κρατήσουν το παιχνίδι ζωντανό..
silenoz66 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 @greekfragma @Thresh Θα παίξουμε S2 ? να ξεκινήσω τα tc να δω τι παιζει με το πατς?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 31 minutes ago, silenoz66 said: @greekfragma @Thresh Θα παίξουμε S2 ? να ξεκινήσω τα tc να δω τι παιζει με το πατς? Θα παίξω λογικά ναι, ίσως Druid ίσως Necro...θα δείξει. Ο greekfragma προς το παρόν όχι, είναι και χωρίς GPU πλέον. 1
lasithi12 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 necro h druid. ο barbaros μου τι δινει με τα distant enemies ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα