Προς το περιεχόμενο

Diablo IV [PC] V2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, bushidocougar είπε

Ελπίζω τα resistances να δουλέψουν καλά στην season 2.

Tα Resistances δουλευαν και πριν, ο τροπος που τα υπολογιζε τα εκανε αδιαφορα γιατι ανεβαζοντας armor ειχες καλυτερα resistances απο το να ανεβαζεις resistances.
Tωρα που πανε αθροιστικα και το armor πλεον δεν δινει και resistance to elements,θα εχει νοημα να τα ανεβασεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, bushidocougar είπε

Ε ναι, αυτό λέω. Να αρχίσει λίγο να μας ενδιαφέρει λίγο περισσότερο.

Sorceress και Necro που ειναι Int characters θα καλυψουν ενα μεγαλο μερος απο τα stats τους και με τα rings,amulet ή 2-3 nodes απο τα paragons θα εχουν το cap οποτε στα sockets των rings,amulet βαζουν Royal skulls για Armor.
Για τους υπολοιπους θα πρεπει να δουμε ποσο % δινουν τα Rings +24% με 3 Royal Diamonds και οτι περισευει απο 1-2 items απο τα υπολοιπα slots. 
Bαζοντας ομως Royal DIamonds στα Jewels, το % Τotal Armor σε Helm ,Chest, Pants γινεται σχεδον υποχρεωτικο για να καλυψει τα χαμενα Skulls/hearts.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 09/10/2023 at 15:48, Mpiftekis said:

Ξεκίνησα κι εγώ πριν μια βδομάδα... Έφτιαξα μια αρκούδα να μου βρίσκεται. Ωραία ως εδώ.

Αυτό που ανακάλυψα μετά από μια εβδομάδα στα 30lvl, είναι ότι δεν μπορείς να έχεις στην μπάρα πάνω από 6 skills!!!! ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ, ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ;;; Είπαμε, να το κονσολοποιήσουν το παιχνίδι αλλά όχι κι έτσι...

Τέλος πάντων... θα επιστρέψω μετά το πέρας του campaign.

Υ.Γ.: Μα να έχει lag ακόμα και στα options;;; Ωρέ, που πάμε, ωρέ;;;!!

Α ναι το δοκιμασα σε ας πουμε αργη 40 ρα συνδεση με laptop και ειναι ακομα γτπ@τσο . Πoιανων αλλων τα inventory της αρκουδας φορτωνει  παλι και λαγκαρει ... Pause  να πας για χ@σιμο αλλα αυτο εκει να δειχνει φουλ upload traffic ο ρουφιανος :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Α ναι το δοκιμασα σε ας πουμε αργη 40 ρα συνδεση με laptop και ειναι ακομα γτπ@τσο . Πoιανων αλλων τα inventory της αρκουδας φορτωνει  παλι και λαγκαρει ... Pause  να πας για χ@σιμο αλλα αυτο εκει να δειχνει φουλ upload traffic ο ρουφιανος :P

Θα το ελέγξω και θα ενημερώσω. Δεν ήξερα ότι παίζουν και τέτοια. Σημειωτέον ό,τι παίζω single only, χωρίς άλλους μέσα στο παιχνίδι μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...