Προς το περιεχόμενο

Diablo IV [PC] V2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκίνησα κι εγώ πριν μια βδομάδα... Έφτιαξα μια αρκούδα να μου βρίσκεται. Ωραία ως εδώ.

Αυτό που ανακάλυψα μετά από μια εβδομάδα στα 30lvl, είναι ότι δεν μπορείς να έχεις στην μπάρα πάνω από 6 skills!!!! ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ, ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ;;; Είπαμε, να το κονσολοποιήσουν το παιχνίδι αλλά όχι κι έτσι...

Τέλος πάντων... θα επιστρέψω μετά το πέρας του campaign.

Υ.Γ.: Μα να έχει lag ακόμα και στα options;;; Ωρέ, που πάμε, ωρέ;;;!!

• Confused 1
  • Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Mpiftekis είπε

Ξεκίνησα κι εγώ πριν μια βδομάδα... Έφτιαξα μια αρκούδα να μου βρίσκεται. Ωραία ως εδώ.

Αυτό που ανακάλυψα μετά από μια εβδομάδα στα 30lvl, είναι ότι δεν μπορείς να έχεις στην μπάρα πάνω από 6 skills!!!! ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ, ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ;;; Είπαμε, να το κονσολοποιήσουν το παιχνίδι αλλά όχι κι έτσι...

Τέλος πάντων... θα επιστρέψω μετά το πέρας του campaign.

Υ.Γ.: Μα να έχει lag ακόμα και στα options;;; Ωρέ, που πάμε, ωρέ;;;!!

Συνηθως παιζεις με 2-3 defensive/buffs , 2-3 offensive και 1 Resource Generator(απο ενα σημειο και μετα ουτε αυτο χρειαζεται).
To να βαλεις 3ο ή 4ο Offensive δεν εχει και πολυ νοημα γιατι τα υπολοιπα που εχεις βαλει ηδη πιθανοτητα ειναι πιο δυνατατα.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Πολυ δυνατο το νεο Horse Armor. 

Ωραια αλογα,armors κτλ θα ριχνουν και τα νεα Bosses.
Aπο τα παλια νομιζω τα εχω ολα εκτος τον ταρανδο και τη ζεβρα.
Αγαπημενο ειναι το Ghost(Spectral) που κανει σαν Nazgul οταν τρεχεις.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
  • Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Thresh είπε

Ούτε στη Season 1 χρειαζόταν.

Το αγόρασα στην μέση της σεζόν δεν τι ήξερα :) πως κανείς lvl up όμως ?!?!?με dungeons ?

• Super Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, GaGaS_Thess said:

Το αγόρασα στην μέση της σεζόν δεν τι ήξερα :) πως κανείς lvl up όμως ?!?!?με dungeons ?

Dungeons, Tree of Whisper quests, Strongholds (δεν το κάνεις complete), sidequests.

Δημοσ.

Αναμένουμε τις τέρμα αρνητικές κριτικές στο Steam που μεταξύ άλλων θα κράζουν και την φανταστική ιδέα της από το πουθενά κυκλοφορίας στο Steam, μεσαίο δάκτυλο για τους περισσότερους που το αγόρασαμε στο Bnet, αφού δεν είχε ανακοινωθεί κάτι για Steam εδώ και μήνες.

Κρίμα μιας και όντως η 2ρη Season φαίνεται πιο υποσχόμενη από τον 1η.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Fulgore είπε

Αναμένουμε τις τέρμα αρνητικές κριτικές στο Steam που μεταξύ άλλων θα κράζουν και την φανταστική ιδέα της από το πουθενά κυκλοφορίας στο Steam, μεσαίο δάκτυλο για τους περισσότερους που το αγόρασαμε στο Bnet, αφού δεν είχε ανακοινωθεί κάτι για Steam εδώ και μήνες.

Κρίμα μιας και όντως η 2ρη Season φαίνεται πιο υποσχόμενη από τον 1η.

και εμενα μου κακοφανηκε καπως. Ηθελα τουλαχιστον να δωσουν την δυνατοτητα σε οσους το πηραν να μπορουν να πανε εστω τωρα στο steam αλλα δεν το βλεπω να γινεται. 

Δημοσ.
1 hour ago, Αλεξανδρος A.92 said:

και εμενα μου κακοφανηκε καπως. Ηθελα τουλαχιστον να δωσουν την δυνατοτητα σε οσους το πηραν να μπορουν να πανε εστω τωρα στο steam αλλα δεν το βλεπω να γινεται. 

Δηλαδη , αν καποιος το εχει αγορασμενο κανονικα και το παιζει μεσω bnet , δεν μπορει να το εχει μεσω steam ? Πρεπει να το αγορασει εκει περα ? 

Δημοσ.
5 minutes ago, Αλεξανδρος A.92 said:

χωρις να το εχω ψαξει ιδιαιτερα, θα πω ναι. Δεν ειπαν κατι στο Livestream προχθες. Δεν ξερω τι θα πουν σημερα βεβαια. 

Αν ισχυει αυτο , λιγο μαλακια. Το steam ανοιγει τον δρομο για αλλες πλατφορμες (λεγε με λινουξ) , κανοντας την κατασταση πιο ευκολη απο το να παλευει καποιος με wine , lutris , bottles κλπ. Τεσπα , ειδωμεν ...

Δημοσ.
20 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Συνηθως παιζεις με 2-3 defensive/buffs , 2-3 offensive και 1 Resource Generator(απο ενα σημειο και μετα ουτε αυτο χρειαζεται).
To να βαλεις 3ο ή 4ο Offensive δεν εχει και πολυ νοημα γιατι τα υπολοιπα που εχεις βαλει ηδη πιθανοτητα ειναι πιο δυνατατα.

"2-3 defensive/buffs , 2-3 offensive και 1 Resource Generator"=5-7 μάνι-μάνι.

Εγώ πχ, στα 30lvl παίζω με 4 offensive (αρκούδα) κι αν είχα χώρο για τα offensive του λύκου θα έπαιρνα 2-3, που λες κι εσύ. Γιατί μου αρέσει να έχω versatile χαρακτήρα. Ε, άμα βάλω και κάποια defensive, "καλήμερα σας".

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, εφόσον μέχρι και στο D3 μπορούσες να είχες όσα skill ήθελες, τώρα σε περιορίζουν.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mphxths είπε

Δηλαδη , αν καποιος το εχει αγορασμενο κανονικα και το παιζει μεσω bnet , δεν μπορει να το εχει μεσω steam ? Πρεπει να το αγορασει εκει περα ? 

Ναι πρέπει να το ξανααγοράσεις στο steam αν το θες εκεί. Όπως πχ και με το mw2.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...