Προς το περιεχόμενο

Diablo IV [PC] V2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να δουμε τι θα ακουσουμε και σημερα. Προσωπικη μου αποψη για το σημερινο και το επομενο live πριν το 2o season ειναι οτι είτε παμε για φουντο και δεν εχουν παρει χαμπαρι τι παραπονα εχει ο κοσμος ή το γυρνανε τουμπα. Ελπιζω να επαληθευτει το 2ο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Για να δουμε τι θα ακουσουμε και σημερα. Προσωπικη μου αποψη για το σημερινο και το επομενο live πριν το 2o season ειναι οτι είτε παμε για φουντο και δεν εχουν παρει χαμπαρι τι παραπονα εχει ο κοσμος ή το γυρνανε τουμπα. Ελπιζω να επαληθευτει το 2ο.

Κραταω μικρο καλαθι, δεν νομιζω οτι θα δουμε κατι super wow αλλα τουλαχιστον ας ειναι προς τη σωστη κατευθυνση.
Τωρα για τα παραπονα του κοσμου εμενα προσωπικα δεν με απασχολουν.
Εγω θελω ενα Diablo 4 με δικες τους νεες ιδεες που θα αρεσει στο κοσμο και οχι ενα Diablo 4 που στηθηκε με τα χατιρια του κοσμου με σκοπο να αντιγραψει κατι που τους αρεσε σε καποιο αλλο game.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, BlurayMoviesGreece είπε

τα εχουμε πει 100 φορες. Μην παει εκει η κουβεντα παλι. 

Απλα θα σου πω οτι αυτη την περιοδο παιζω το Last Epoch. Μαντεψτε παιδια...μπορω να αγορασω ΟΣΑ stashes θελω με gold. ΟΣΑ ΘΕΛΩ.  Τι θελω να πω με αυτο? Οτι αυτο που δεν αντεχει ο κοσμος ειναι την κοροιδια. Μην μου λες δεν σας δινουμε stashes γιατι οταν logαρεις βλεπεις και τα stashes των αλλων παιχτων και θα γινει χαμος...

Εδω μια εταιρια απο το πουθενα (ξεκινώντας με kickstarter πριν 5 χρονια) σε early access 2-3 μηνες πριν την κυκλοφορια τα καταφερνει μια χαρα. Ας σταματησουν την κοροιδια να πουν το παιχνιδι το βγαλαμε νωρις, δεν ηταν ετοιμο θα το φτιαξουμε σιγα σιγα και να κανουν οπως λες βηματα στην σωστη κατευθυνση. 

Τεσπα, τα υπολοιπα μετα το live. 

Δημοσ.
3 minutes ago, BlurayMoviesGreece said:

Κραταω μικρο καλαθι, δεν νομιζω οτι θα δουμε κατι super wow αλλα τουλαχιστον ας ειναι προς τη σωστη κατευθυνση.
Εγω θελω ενα Diablo 4 με δικες τους νεες ιδεες που θα αρεσει στο κοσμο και οχι ενα Diablo 4 που στηθηκε με τα χατηρια του κοσμου με σκοπο να αντιγραψει κατι που τους αρεσε σε καποιο αλλο game.

άρα δηλαδή για να καταλήξουμε, οι διαμάχες εδώ μέσα είναι επειδή οι καλές ιδέες από άλλα games είναι απαγορευτικές για σένα λόγω εμπάθειας σε οτιδήποτε δεν είναι Blizzard;

λυπάμαι αλλά έτσι μονόχνωτα που βλέπεις τα πράγματα είναι σα να περιμένεις την γέννηση ενός Einstein στο χώρο του gaming ώστε να οδηγήσει την Blizzard.

Η εξέλιξη είναι και ανταλλαγή ιδεών και όχι αποκλειστικά παρθενογένεση

τουλάχιστον πάντως εγώ έβγαλα άκρη.

Δημοσ.

Τελείωσα το campaign το οποίο βρήκα πάρα πολύ καλό και συνεχίζω να κάνω ότι βρίσκω στο χάρτη.Είτε είναι side quests,είτε seasonal dungeons, whispers κτλ μέχρι να φτάσω 100lvl.Εγώ προσωπικά το βρίσκω εξαιρετικό παιχνίδι.Φοβερή ατμόσφαιρα,υπέροχη μουσική και από το συνολικό artwork και σχεδιασμός είναι από τα πιο όμορφα παιχνίδια που έχω παίξει(μιλάω για το καλλιτεχνικό κομμάτι και όχι τα γραφικά μόνο).Αυτό που μου αρέσει είναι ότι ανάλογα τη διάθεση και το χρόνο να παίξω από δέκα λεπτά κάνοντας ένα dungeon ή κάποια quests ή να παίξω μερικές ώρες για lvl up.Το μόνο που θα ήθελα είναι μεγαλύτερη αλληλεπίδραση με άλλους παίκτες στο στυλ του Immortal.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

τα εχουμε πει 100 φορες. Μην παει εκει η κουβεντα παλι. 

Απλα θα σου πω οτι αυτη την περιοδο παιζω το Last Epoch. Μαντεψτε παιδια...μπορω να αγορασω ΟΣΑ stashes θελω με gold. ΟΣΑ ΘΕΛΩ.  Τι θελω να πω με αυτο? Οτι αυτο που δεν αντεχει ο κοσμος ειναι την κοροιδια. Μην μου λες δεν σας δινουμε stashes γιατι οταν logαρεις βλεπεις και τα stashes των αλλων παιχτων και θα γινει χαμος...

Εδω μια εταιρια απο το πουθενα (ξεκινώντας με kickstarter πριν 5 χρονια) σε early access 2-3 μηνες πριν την κυκλοφορια τα καταφερνει μια χαρα. Ας σταματησουν την κοροιδια να πουν το παιχνιδι το βγαλαμε νωρις, δεν ηταν ετοιμο θα το φτιαξουμε σιγα σιγα και να κανουν οπως λες βηματα στην σωστη κατευθυνση. 

Τεσπα, τα υπολοιπα μετα το live. 

Μακαρι το προβλημα να ηταν μονο το stash, οι περισσοτεροι το εχουμε λυσει με σωστη διαχειριση.
Παρολα αυτα ειπαν οτι θα δωσουν stashes οποτε γιατι το συζηταμε;
Απο εκει και περα η καθε "αντιγραφη" και το καθε "kickstarter" θα ψαχνει λογους και τροπους να σου δωσει κινητρο να το παιξεις για να κερδισει κοσμο.
Αυριο μεθαυριο θα δεις ενα νεο game που θα σου προτεινει τι ειναι καλυτερο να φορεσεις για να μη καθεσαι και σπας το κεφαλι σου, θα σου πουλαει οτι δεν θες ενω κανεις μαχες γιατι ειναι βαρετο να πας town καθε 15 λεπτα και θα σου φτιαχνει μονο του τα 10 καλυτερα build να τα αλλαζεις ανα πασα στιγμη με 1234567890.
Θα εχει χαθει ομως το νοημα του RPG.

12 λεπτά πριν, greekfragma είπε

άρα δηλαδή για να καταλήξουμε, οι διαμάχες εδώ μέσα είναι επειδή οι καλές ιδέες από άλλα games είναι απαγορευτικές για σένα λόγω εμπάθειας σε οτιδήποτε δεν είναι Blizzard;

λυπάμαι αλλά έτσι μονόχνωτα που βλέπεις τα πράγματα είναι σα να περιμένεις την γέννηση ενός Einstein στο χώρο του gaming ώστε να οδηγήσει την Blizzard.

Η εξέλιξη είναι και ανταλλαγή ιδεών και όχι αποκλειστικά παρθενογένεση

τουλάχιστον πάντως εγώ έβγαλα άκρη.

Οταν αντιγραφεις τον αλλον, ουσιαστικα δεν παραγεις εργο και δεν μπορεις να εχεις και την απαιτηση να ξεχωρησεις ή οι αλλοι να εκτιμησουν αυτο που εκανες.
Το να μου βαλει λοιπον ενα Tower Defence, ενα τρενακι του τρομου κτλ μου αποδεικνυει οτι ειναι μια αρπαχτη που δεν προσφερει τιποτα καινουριο.
Αν ηθελα να παιξω Tower Defence θα παιξω Tower Defence.
Εγω λοιπον θελω να μου δειξει νεα mechanics που θα μου τραβηξουν το ενδιαφερον και θα με κανουν να παιξω αλλες 100 ωρες με κατι πρωτοτυπο,ψαγμενο και διαφορετικο .

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
Δημοσ.
9 minutes ago, BlurayMoviesGreece said:

Μακαρι το προβλημα να ηταν μονο το stash, οι περισσοτεροι το εχουμε λυσει με σωστη διαχειριση.
Απο εκει και περα η καθε "αντιγραφη" και το καθε "kickstarter" θα ψαχνει λογους και τροπους να σου δωσει κινητρο να το παιξεις για να κερδισει κοσμο.
Αυριο μεθαυριο θα δεις ενα νεο game που θα σου προτεινει τι ειναι καλυτερο να φορεσεις για να μη καθεσαι και σπας το κεφαλι σου, θα σου πουλαει οτι δεν θες ενω κανεις μαχες γιατι ειναι βαρετο να πας town καθε 15 λεπτα και θα σου φτιαχνει μονο του τα 10 καλυτερα build να τα αλλαζεις ανα πασα στιγμη με 1234567890.

μπορεις να γραφεις κανα update τι θα λένε; τα σημαντικα γιατι ειμαι δουλεια και δεν θα το δω

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, lasithi12 είπε

το στασ ειναι το προβλημα η το τζεμ;

42 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Ενα παραδειγμα ηταν απλα.Δεν επιασα καν το craft ας πουμε.Το συζηταμε για την κοροιδια οπως εξηγησα. Οι 1500devs δεν μπορουν της Blizzard αλλα μπορεσαν οι 10 (και αν) της Eleventh hour Games.

42 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Αν και λιγο υπερβολικο καταλαβαινω το νοημα αυτων που γραφεις και εχεις δικιο μεχρι ενος σημειου. Ας δουμε τι θα πουν και σημερα και εδω θα ειμαστε να τα πουμε μετα.

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Καταλαβαίνω ότι είμαι έξω από το χορό του game dev, πχ για το πόσο βολικό κι εύκολο πρέπει να είναι κάτι στο game, αλλά damn όλα αυτά που αλλάζουν/βελτιώνουν έπρεπε να ήταν έτσι εξαρχής. 😛

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...