mphxths Δημοσ. Τετάρτη στις 04:12 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:12 μμ 2 minutes ago, GhostRiderLSOV said: Άλλο το "μου φάνηκε περίεργο" και άλλο το "σοβαρά τώρα;" που πάει σε πιο κοροϊδευτικό. Το "σοβαρα τωρα" παει στην εκπληξη οτι καποιοι θυμουνταν την φωνη καποιου npc που η ενασχοληση μας μαζι του ηταν μικρη και οπως ειπα δεν επαιξε τον ρολο του cain για να δικαιολογει την οποια θυμηση της φωνης του. Αλλα οκ , καποιοι μπορει να θυμουνται πιο ευκολα φωνες ή να δινουν περισσοτερο σημασια στις φωνες. Εγω θυμαμαι φωνες απο npc που αφησαν ιστορια οπως ο cain. Τον lorath δεν τον ξερει ουτε η μανα του
BlurayMoviesGreece Δημοσ. Τετάρτη στις 04:19 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:19 μμ (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, mphxths είπε Το "σοβαρα τωρα" παει στην εκπληξη οτι καποιοι θυμουνταν την φωνη καποιου npc που η ενασχοληση μας μαζι του ηταν μικρη και οπως ειπα δεν επαιξε τον ρολο του cain για να δικαιολογει την οποια θυμηση της φωνης του. Αλλα οκ , καποιοι μπορει να θυμουνται πιο ευκολα φωνες ή να δινουν περισσοτερο σημασια στις φωνες. Εγω θυμαμαι φωνες απο npc που αφησαν ιστορια οπως ο cain. Τον lorath δεν τον ξερει ουτε η μανα του Toν Cain τον θυμασαι γιατι τον ακους κοντα στα 20 χρονια σε 3 games και 3 expansions. Τον Lorath τον ακουσες για λιγο και τον εκανες skip. Το οτι εσυ τον εκανες skip ηταν δικη σου αποφαση, εγω πχ εχω δει τα cinematics απο τοτε που βγηκαν καμια 100αρια φορες,εχω παιξει το campaign χωρις skip 3 φορες αλλα ακομα και αν δεν το ειχα κανει σε τετοιο βαθμο και απλα ειχα παιξει 1 φορα το campaign εχει τοσο χαρακτηριστικη φωνη που δεν μπορεις να τη μπερδεψεις ή να τη προσπερασεις. Επεξ/σία Τετάρτη στις 04:20 μμ από BlurayMoviesGreece 1
mphxths Δημοσ. Τετάρτη στις 04:20 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:20 μμ 1 minute ago, BlurayMoviesGreece said: εχω δει τα cinematics απο τοτε που βγηκαν καμια 100αρια φορες,εχω παιξει το campaign χωρις skip 3 φορες Ειλικρινα ρωταω ... γιατι ?
BlurayMoviesGreece Δημοσ. Τετάρτη στις 04:22 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:22 μμ Μόλις τώρα, mphxths είπε Ειλικρινα ρωταω ... γιατι ? Γιατι μου αρεσει το Lore και πολλες φορες λογο των γραφικων προσπερνας σημαντικα γεγονοτα και αναφορες. Γιατι μου αρεσουν τα γραφικα στα Cinematics της Blizzard. Γιατι καθε φορα που βλεπω Diablo Cinematic εχω αυτο το gooshbump της πρωτης φορας.
mphxths Δημοσ. Τετάρτη στις 04:31 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:31 μμ 7 minutes ago, BlurayMoviesGreece said: Γιατι μου αρεσει το Lore και πολλες φορες λογο των γραφικων προσπερνας σημαντικα γεγονοτα και αναφορες. Γιατι μου αρεσουν τα γραφικα στα Cinematics της Blizzard. Γιατι καθε φορα που βλεπω Diablo Cinematic εχω αυτο το gooshbump της πρωτης φορας. Δεν μπορω να σχολιασω γιατι ... περι ορεξεως. Ολα αυτα που λες σε μενα φαινονται υπερβολικα. Απο την αλλη μπορω να σχολιασω οτι αυτη η φωνη δεν εχει κατι το αξιοσημειωτο ή αξιομνημονευτο μεταξυ αλλων φωνων σε παρομοια παιχνιδια. Ενω αυτη εχει
BlurayMoviesGreece Δημοσ. Τετάρτη στις 04:35 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:35 μμ (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, mphxths είπε Δεν μπορω να σχολιασω γιατι ... περι ορεξεως. Ολα αυτα που λες σε μενα φαινονται υπερβολικα. Απο την αλλη μπορω να σχολιασω οτι αυτη η φωνη δεν εχει κατι το αξιοσημειωτο ή αξιομνημονευτο μεταξυ αλλων φωνων σε παρομοια παιχνιδια. Ενω αυτη εχει Το ιδιο εχω κανει με τα Warcraft 1 2 3 που τα εχω τερματισει 100 φορες. Το ιδιο εκανα με το WoW που επαιξα 1 μηνα Classic, 1 μηνα Burning Crusade, 1 μηνα Lich King και μετα το παρατησα αλλα συνεχισα να βλεπω και να ξανα βλεπω τα επομενα Cinematics. Eνω πχ στο POE επαιξα 5 Seasons με 2-3 χαρακτηρες σε καθε season χωρις skip και δεν θυμαμαι τιποτα απο Story, Lore, Cinematics, NPC, φωνες, items. Επεξ/σία Τετάρτη στις 04:35 μμ από BlurayMoviesGreece
mordred Δημοσ. Τετάρτη στις 06:28 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:28 μμ (επεξεργασμένο) Εντωμεταξύ ο Lorath δεν είναι απλά ένας NPC αλλά και ο Narrator (ακόμα και στο expansion). Επεξ/σία πριν από 20 ώρες από mordred 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα