fasttam Δημοσ. Τρίτη στις 02:52 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:52 πμ Αφού τελικά το ίδιο λες εσύ που λες το ίδιο με εκείνον που λέει το ίδιο με εσένα στο ίδιο ακριβώς, αλλά είναι ίδιο όταν το λέει εκείνος και το ίδιο του αλλουνού που είναι ίδιο με το ίδιο του πρώτου και βρέθηκε ίδιο απέναντι στο ίδιο του παραπέρα, αλλά τελικά τίποτα δεν είναι ίδιο, αφού όλα είναι ίδια κι απαράλλαχτα. Σύλλογος Μαχητών της Αλήθειας που τελικά είναι ίδια με την αλήθεια του αλλουνού Μαχητή της Αλήθειας που δεν λέει να καταλάβει ότι το ίδιο δεν είναι ίδιο αλλά ολοιδιο.
BlurayMoviesGreece Δημοσ. Τρίτη στις 03:57 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:57 πμ 1 ώρα πριν, fasttam είπε Αφού τελικά το ίδιο λες εσύ που λες το ίδιο με εκείνον που λέει το ίδιο με εσένα στο ίδιο ακριβώς, αλλά είναι ίδιο όταν το λέει εκείνος και το ίδιο του αλλουνού που είναι ίδιο με το ίδιο του πρώτου και βρέθηκε ίδιο απέναντι στο ίδιο του παραπέρα, αλλά τελικά τίποτα δεν είναι ίδιο, αφού όλα είναι ίδια κι απαράλλαχτα. Σύλλογος Μαχητών της Αλήθειας που τελικά είναι ίδια με την αλήθεια του αλλουνού Μαχητή της Αλήθειας που δεν λέει να καταλάβει ότι το ίδιο δεν είναι ίδιο αλλά ολοιδιο.
Πέτρος Δημοσ. Τρίτη στις 10:58 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:58 πμ Να πούμε ότι ο καθένας παίζει όπως του κάθεται καλά? Αν δεν κλέβει τους άλλους, αν δεν τους χαλάει την εμπειρία, ας είναι όλη την ώρα με trainers/hacks/cheats/bots/οτιδήποτε. Παίρνει κανείς στα σοβαρά τον Μ, ως πρώτο και καλύτερο? Στα δικά μου, άρχισε να στρώνει κάπως η κατάσταση χτες. Πάντα στα D, ανοίγω "πλατιά" στην αρχή τα trees, για να φορτώνω όσο περισσότερα παθητικά γίνεται...μετά που τα βάζω σε σειρά+συνέργεια (όσο ασχολούμαι), μαζί και με κανένα εξοπλισμό στοιχειωδώς της προκοπής (για το επίπεδό μου πάντα), κάτι πάει καλύτερα. Μου έκανε εντύπωση ότι 20ρισα σε 5-6 ώρες, πάντως (βγάζω τα άσκοπα πέρα-δώθε στην αρχή και κάτι χαζοβόλτες). Σε κάτι free sessions στις αρχές και λίγο πιο μετά, με παραπάνω πρόοδο στο main από ότι τώρα, δεν θυμάμαι να το είχα "καταφέρει". Επίσης, πέφτουν πιο εύκολα/γρήγορα χρυσά+πορτοκαλί από ότι στις αρχές ή είναι ιδέα μου?
BlurayMoviesGreece Δημοσ. Τρίτη στις 01:58 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:58 μμ (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Πέτρος είπε Να πούμε ότι ο καθένας παίζει όπως του κάθεται καλά? Αν δεν κλέβει τους άλλους, αν δεν τους χαλάει την εμπειρία, ας είναι όλη την ώρα με trainers/hacks/cheats/bots/οτιδήποτε. Παίρνει κανείς στα σοβαρά τον Μ, ως πρώτο και καλύτερο? Στα δικά μου, άρχισε να στρώνει κάπως η κατάσταση χτες. Πάντα στα D, ανοίγω "πλατιά" στην αρχή τα trees, για να φορτώνω όσο περισσότερα παθητικά γίνεται...μετά που τα βάζω σε σειρά+συνέργεια (όσο ασχολούμαι), μαζί και με κανένα εξοπλισμό στοιχειωδώς της προκοπής (για το επίπεδό μου πάντα), κάτι πάει καλύτερα. Μου έκανε εντύπωση ότι 20ρισα σε 5-6 ώρες, πάντως (βγάζω τα άσκοπα πέρα-δώθε στην αρχή και κάτι χαζοβόλτες). Σε κάτι free sessions στις αρχές και λίγο πιο μετά, με παραπάνω πρόοδο στο main από ότι τώρα, δεν θυμάμαι να το είχα "καταφέρει". Επίσης, πέφτουν πιο εύκολα/γρήγορα χρυσά+πορτοκαλί από ότι στις αρχές ή είναι ιδέα μου? Κανε focus στο Campaign, μη τρεχεις σε οτι sidequest,event,stronghold εμφανιζεται μπροστα σου. Οταν κολλησεις και το Campaign δεν προχωραει(γιατι εισαι μικροτερο lev) κανε τα strongholds που δινουν καλο xp. Aν εχεις 2ο monitor ανοιξε μια σελιδα που θα σου δειχνει ολα τα Lilith statues ανα περιοχη και οποτε βρισκεσαι κοντα να τα παιρνεις. https://mobalytics.gg/blog/diablo-4/altars-of-lilith-locations-guide/ Επεξ/σία Τρίτη στις 01:59 μμ από BlurayMoviesGreece 1
Πέτρος Δημοσ. Τρίτη στις 03:13 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:13 μμ 1 ώρα πριν, BlurayMoviesGreece είπε σου δειχνει ολα τα Lilith statues ανα περιοχη και οποτε βρισκεσαι κοντα να τα παιρνεις. Για αυτό χάνω χρόνο και μπλέκω...ο χάρτης ανοίγει πάντα σα να βάφεις τοίχο.
spi79 Δημοσ. Τρίτη στις 10:33 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:33 μμ Άντε,βάλτε witch doctor μέσα στο παιχνίδι να γίνει κόλαση...
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 2 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 2 ώρες On 14/01/2025 at 22:33, spi79 said: Άντε,βάλτε witch doctor μέσα στο παιχνίδι να γίνει κόλαση... Λογικά το επόμενο expansion θα έχει κάτι προς "Paladin", δεν τους παίρνει άλλο... 1
spi79 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Έχω λιώσει 10+ χρόνια diablo 3, δεν πρόκειται να το ξανακάνω.Το 4 μου φάνηκε πολύ μέτριο.Αν έβγαζαν expansion με wd,θα το σκεφτόμουν😁.Τον παλαντιν δεν τον πήγαινα ποτέ,προσωπικά.Πολύ φλώρος😅
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα