Προς το περιεχόμενο

Diablo IV [PC] V2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφού τελικά το ίδιο λες εσύ που λες το ίδιο με εκείνον που λέει το ίδιο με εσένα στο ίδιο ακριβώς, αλλά είναι ίδιο όταν το λέει εκείνος και το ίδιο του αλλουνού που είναι ίδιο με το ίδιο του πρώτου και βρέθηκε ίδιο απέναντι στο ίδιο του παραπέρα, αλλά τελικά τίποτα δεν είναι ίδιο, αφού όλα είναι ίδια κι απαράλλαχτα. 

Σύλλογος Μαχητών της Αλήθειας που τελικά είναι ίδια με την αλήθεια του αλλουνού Μαχητή της Αλήθειας που δεν λέει να καταλάβει ότι το ίδιο δεν είναι ίδιο αλλά ολοιδιο. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fasttam είπε

Αφού τελικά το ίδιο λες εσύ που λες το ίδιο με εκείνον που λέει το ίδιο με εσένα στο ίδιο ακριβώς, αλλά είναι ίδιο όταν το λέει εκείνος και το ίδιο του αλλουνού που είναι ίδιο με το ίδιο του πρώτου και βρέθηκε ίδιο απέναντι στο ίδιο του παραπέρα, αλλά τελικά τίποτα δεν είναι ίδιο, αφού όλα είναι ίδια κι απαράλλαχτα. 

Σύλλογος Μαχητών της Αλήθειας που τελικά είναι ίδια με την αλήθεια του αλλουνού Μαχητή της Αλήθειας που δεν λέει να καταλάβει ότι το ίδιο δεν είναι ίδιο αλλά ολοιδιο. 

Δημοσ.

Να πούμε ότι ο καθένας παίζει όπως του κάθεται καλά?

Αν δεν κλέβει τους άλλους, αν δεν τους χαλάει την εμπειρία, ας είναι όλη την ώρα με trainers/hacks/cheats/bots/οτιδήποτε.

Παίρνει κανείς στα σοβαρά τον Μ, ως πρώτο και καλύτερο?

Στα δικά μου, άρχισε να στρώνει κάπως η κατάσταση χτες. Πάντα στα D, ανοίγω "πλατιά" στην αρχή τα trees, για να φορτώνω όσο περισσότερα παθητικά γίνεται...μετά που τα βάζω σε σειρά+συνέργεια (όσο ασχολούμαι), μαζί και με κανένα εξοπλισμό στοιχειωδώς της προκοπής (για το επίπεδό μου πάντα), κάτι πάει καλύτερα.

Μου έκανε εντύπωση ότι 20ρισα σε 5-6 ώρες, πάντως (βγάζω τα άσκοπα πέρα-δώθε στην αρχή και κάτι χαζοβόλτες). Σε κάτι free sessions στις αρχές και λίγο πιο μετά, με παραπάνω πρόοδο στο main από ότι τώρα, δεν θυμάμαι να το είχα "καταφέρει".

Επίσης, πέφτουν πιο εύκολα/γρήγορα χρυσά+πορτοκαλί από ότι στις αρχές ή είναι ιδέα μου?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Να πούμε ότι ο καθένας παίζει όπως του κάθεται καλά?

Αν δεν κλέβει τους άλλους, αν δεν τους χαλάει την εμπειρία, ας είναι όλη την ώρα με trainers/hacks/cheats/bots/οτιδήποτε.

Παίρνει κανείς στα σοβαρά τον Μ, ως πρώτο και καλύτερο?

Στα δικά μου, άρχισε να στρώνει κάπως η κατάσταση χτες. Πάντα στα D, ανοίγω "πλατιά" στην αρχή τα trees, για να φορτώνω όσο περισσότερα παθητικά γίνεται...μετά που τα βάζω σε σειρά+συνέργεια (όσο ασχολούμαι), μαζί και με κανένα εξοπλισμό στοιχειωδώς της προκοπής (για το επίπεδό μου πάντα), κάτι πάει καλύτερα.

Μου έκανε εντύπωση ότι 20ρισα σε 5-6 ώρες, πάντως (βγάζω τα άσκοπα πέρα-δώθε στην αρχή και κάτι χαζοβόλτες). Σε κάτι free sessions στις αρχές και λίγο πιο μετά, με παραπάνω πρόοδο στο main από ότι τώρα, δεν θυμάμαι να το είχα "καταφέρει".

Επίσης, πέφτουν πιο εύκολα/γρήγορα χρυσά+πορτοκαλί από ότι στις αρχές ή είναι ιδέα μου?

Κανε focus στο Campaign, μη τρεχεις σε οτι sidequest,event,stronghold εμφανιζεται μπροστα σου.
Οταν κολλησεις και το Campaign δεν προχωραει(γιατι εισαι μικροτερο lev) κανε τα strongholds που δινουν καλο xp.
Aν εχεις 2ο monitor ανοιξε μια σελιδα που θα σου δειχνει ολα τα Lilith statues ανα περιοχη και οποτε βρισκεσαι κοντα να τα παιρνεις.
https://mobalytics.gg/blog/diablo-4/altars-of-lilith-locations-guide/

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, BlurayMoviesGreece είπε

σου δειχνει ολα τα Lilith statues ανα περιοχη και οποτε βρισκεσαι κοντα να τα παιρνεις.

Για αυτό χάνω χρόνο και μπλέκω...ο χάρτης ανοίγει πάντα σα να βάφεις τοίχο.

• Super Moderators
Δημοσ.
On 14/01/2025 at 22:33, spi79 said:

Άντε,βάλτε witch doctor μέσα στο παιχνίδι να γίνει κόλαση...

Λογικά το επόμενο expansion θα έχει κάτι προς "Paladin", δεν τους παίρνει άλλο...

• Like 1
Δημοσ.

Έχω λιώσει 10+ χρόνια diablo 3, δεν πρόκειται να το ξανακάνω.Το 4 μου φάνηκε πολύ μέτριο.Αν έβγαζαν expansion με wd,θα το σκεφτόμουν😁.Τον παλαντιν δεν τον πήγαινα ποτέ,προσωπικά.Πολύ φλώρος😅

Δημοσ.

Χαζοερώτηση, αλλά για να είμαι σίγουρος...

Το aspect που μπαίνει στο "βιβλίο" μου αν κάνω salvage, είναι ότι αναγράφεται δίπλα στο αστέρι, στην περιγραφή, έτσι?

Μπορώ να το χρησιμοποιήσω μετά όσες φορές θέλω, σε οποιοδήποτε εξοπλισμό είναι συμβατός, αλλά κάθε φορά μόνο σε ένα που έχω πάνω μου (πχ όπλο)?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Το aspect που μπαίνει στο "βιβλίο" μου αν κάνω salvage, είναι ότι αναγράφεται δίπλα στο αστέρι, στην περιγραφή, έτσι?

Μπορώ να το χρησιμοποιήσω μετά όσες φορές θέλω, σε οποιοδήποτε εξοπλισμό είναι συμβατός, αλλά κάθε φορά μόνο σε ένα που έχω πάνω μου (πχ όπλο)?

Ναι. Και σε περισσότερα από ένα μπορείς, αλλά τότε θα υπερισχύει αυτό με το μεγαλύτερο roll.

Επεξ/σία από BLiTzER
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 11/1/2025 στις 9:24 ΜΜ, Πέτρος είπε

Υπάρχει κάποιος λόγος που στο D4 (ξεκίνημα από την αρχή) εκεί που ήμουν με 120fps καρφωμένα, έπεσα στα 25, στα 20, στα 9(!) και δεν ξεκόλλησε ποτέ μέχρι που βγήκα και ξαναμπήκα?

Έχει κάποιο συγκεκριμένο θέμα, είναι κάποια ρύθμιση?

Επίσης...18-19γίγα μνήμη, σε 1440p? Για ποιό λόγο, τί βλέπω?

Στις 11/1/2025 στις 10:15 ΜΜ, ilos είπε

Όχι δε βγάζεις άκρη με το συγκεκριμένο. Δε ξέρεις αν το πρόβλημα είναι server based, shader compilation related ή έχει ανάδρομο Ερμή γενικότερα. Με sata ssd drive έχω stutter/freeze μετά από tp στην πόλη, με nvme gen 4 δεν έχω (το ξέρω ότι χρησιμοποιεί direct storage). Για full textures χρειάζεται 16+ κάρτα και πάλι δεν έχει και το καλύτερο performance. Και άλλα τέτοια πάμπολλα κουλά παραδείγματα ειδικά τις πρώτες μέρες κάθε season.

Ευτυχώς βγαίνει και το POE2 και ο κόσμος ησύχασε με δαύτο.

Στις 11/1/2025 στις 10:42 ΜΜ, Πέτρος είπε

Μάλιστα, κατανοητό.  Οπότε αν στην κάνει σε κανένα μπουντρούμι, πάει η χρστπνγία σύννεφο.

Ευχαριστώ!

Εννοείται μου το έκανε σε βαρβάτο μπουντρούμι, ακριβώς στο τέλος πριν μπω στο δωμάτιο του boss.

Μπήκα, το πάλεψα, το προσπάθησα, αλλά με 9fps κάποιες στιγμές ήταν αδύνατο να έχω τον οποιοδήποτε έλεγχο και εκεί που τον είχα στο τελευταίο πέμπτο του τελικά ψόφησα.

Σιχτίρ...ήρθε κι έδεσε η μέρα.

21 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Αυτά παθαίνεις άμα τρέχεις να προλάβεις "διορίες". 'Εσπασα" το υπέροχο όπλο που είχα για το συγκεκριμένο aspect (καθάριζε μόνο του mobs) κι όταν πήγα να το βάλω στο νέο, ανακάλυψα οτι χρειαζόμουν "κομμάτια" από άλλα, τρία ολάκερα.

Ένα έχω όλο κι όλο, όλα τα υπόλοιπα που έχω σπάσει δεν μου το δίνουν. Υπάρχει κάποιο random στοιχείο σε αυτό, μπορεί και να σου δώσει το κομμάτι ή υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος και δεν τον έχω πάρει χαμπάρι?

Δημοσ.

Δεν είμαι σίγουρος τι εννοείς. Όταν ένα item πρόκειται να σου δώσει aspect έχει ένα ξεχωριστό εικονίδιο πάνω δεξιά, οπότε ξέρεις ήδη τι θα συμβεί πριν το "σπάσεις".

Δημοσ.
1 ώρα πριν, BLiTzER είπε

Δεν είμαι σίγουρος τι εννοείς. Όταν ένα item πρόκειται να σου δώσει aspect έχει ένα ξεχωριστό εικονίδιο πάνω δεξιά, οπότε ξέρεις ήδη τι θα συμβεί πριν το "σπάσεις".

Όχι, το αντίθετο είναι το θέμα μου. Όταν πάω να βάλω αυτό το adpect σε κάποιο αντικείμενο, θέλει ορισμένα υλικά.

Ένα από αυτά, στη δική μου περίπτωση, είναι κομμάτι από unique/epic κλπ με πάνω από 300 (ή 400?) αξία (όχι κόστος) που πρέπει βρω είτε σπάζοντας, είτε από whispers tree (ποτέ), είτε να πέσει από boss, είτε από barter.

Ok, τώρα μου έσκασε και δεύτερο, ίσως μέχρι Δευτέρα βράδυ να βρεθεί και το τρίτο, ίσα για να μου φύγει η κάψα. Θα το πιάσω πάλι το D σε κανένα 6μηνο ίσως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...